Vi s-a defectat smartphone-ul? Cautati un service GSM in Oradea? Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu firme din aceasta industrie din orasul D-voastra, impreuna cu informatii folositoare care sa va faca cautarea mai usoara, precum:

 • denumirea service-ului
 • adresa
 • pagina web
 • telefonul
 • emailul de contact
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Oradea - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Bulevardul Dacia nr. 54, Oradea

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Ion Creanga nr. 5, Oradea

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Piata 1 Decembrie Nr. 5. Oradea

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai frecvente servicii disponibile de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • interventie de reparare sau inlocuire pentru urmatoarele piese: placi de baza, mufe de alimentare, baterii, acumulatoare, casti, cabluri USB, display, touch screen;
 • defecte cauzate de apa;
 • telefoane care nu mai pornesc, la care nu se mai incarca bateria, care au semnal foarte slab, la care nu se mai aude corespunzator.

Reparatii software:

 • decodari, actualizari software, realizare de copii de back-up si recuperare de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializare diverse consumabile si accesorii: cartele SIM, cartele SD, acumulatoare externe, incarcatoare, casti audio, cabluri, microfoane etc.

Cele mai populare brand-uri:

 • Samsung, iPhone, LG, Sony, HTC, Huawei, Asus, Lenovo, Allview, OnePlus, Xiaomi, Motorola, Nokia, BlackBerry, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Segmentul de business al telefoniei mobile a crescut intr-un ritm extraordinar in ultimii 20 de ani. Deja exista o multime de firme care au evoluat in branduri arhi cunoscute pe acest segment – precum Apple, Samsung, Huawei, Sony, LG, HTC, Motorola, Asus, Nokia etc – iar aceste electronice au devenit parte normala din viata oricui.

Din nefericire, un smartphone este un aparat sensibil, si poate foarte usor sa fie deteriorat de diverse incidente. Nu conteaza cat de atent sunteti cu telefonul dumneavoastra, ori ce avere ati achitat pentru el la achizitionarea lui, in mod sigur va veni o zi cand va necesita interventia unui specialist la un service GSM.

In mod obisnuit, compania care a produs modelul este cea mai recomandata alternativa pentru repararea lui, insa din pacate acest lucru nu este intotdeauna posibil sau convenabil, asadar e bine sa luati in calcul o solutie locala. Aflati in continuare cum sa selectati o companie de reparatii telefoane Oradea care e capabil sa corecteze orice complicatie ar avea aparatul dumneavoastra, si la un cost care sa fie avantajos.

Veti concluziona ca exista suficiente societati comerciale care au in oferta servicii de reparare a acestei categorii de aparate, din pacate nu toate aceste companii sunt caracterizate de aceasi calitate si profesionalism. Asadar, va fi necesar sa faceti putina munca de cercetare pentru a afla reputatia serviciului pe care il luati in calcul. Exista cateva informatii valabile in general pe care trebuie sa le luati in considerare cand incepeti sa cautati un atelier care sa se ocupe de problema:

1. Fiti siguri ca angajatii de la atelierul de reparatii telefoane sunt experimentati

Chiar daca toti reparatorii au fost la un moment in timp noi si ne-experimentati, nu va doriti ca un astfel de incepator sa va dezasambleze telefonul mobil. E posibil ca unii dintre ei – din cauza ca nu sunt familiarizati cu variate tipuri de reparatii – pot cauza chiar mai multe defectiuni telefonului inteligent. Asadar, alegeti o firma care are tehnicieni experimentati in echipa.

2. Faceti investigatii despre reputatia firmei de reparatii telefoane

Mergeti pe mana unui service GSM care are o reputatie excelenta in oferirea de servicii de top, si in acelasi timp ofera si asistenta de cea mai buna calitate. E simplu sa comparati renumele mai multor furnizori prin vizitarea site urilor acestora. Totodata, puteti verifica recenziile clientilor si pe alte platforme care au sectiuni pt recenzii, precum Facebook sau Google Places. Acest lucru va va permite o viziune mai apropiata de realitate din perspectiva unui client.

3. In timp cat este gata operatiunea?

Una din principalele intrebari pe care e indicat sa le adresati este legata de durata de inapoiere al produsului reparat. Traim in secolul vitezei, si foarte putini indivizi isi pot completa rutina zilnica fara un smartphone. Existenta fara smartphone pentru o perioada indelungata va poate afecta cariera, business-ul ba chiar viata intima. O firma de reparatii telefoane de top va respecta un timp de retur de maxim 3 zile lucratoare – ceea ce inseamna ca puteti spera sa primiti aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. Calitate in comunicare cu firma de service GSM

O companie care se respecta va va anunta legat de starea reparatiei atunci cand doriti. Acest lucru ofera mai multa siguranta ca angajatii lucreaza la dispozitivul D-voastra, si puteti sa va faceti o idee legata de timpul exact in care va veti bucura din nou de aparat.

5. Garantia oferita

Cel mai probabil ca va veti infuria daca aparatul dumneavoastra va incepe sa aiba probleme la scurta durata dupa ce a fost remediat. Din acest motiv, se recomanda sa cautati un service GSM care ofera garantii pentru serviciile si piesele pe care le ofera. Garantia e indicat sa fie valabila timp de pana la minim 3 luni dupa ce operatiunea de reparare a fost efectuata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea muncii prestate este printre factorii primordiali in momentul cand este vorba de decizia asupra unei companii ce repara telefoane. Asadar, in ce mod puteti estima nivelul de calitate al serviciilor disponibile la o firma? Din nou, puteti cauta reviewurile celor care au folosit serviciile lor, sau puteti purta o discutie in mod personal cu fostii clientii in legatura nivelul de satisfactie.

Reparatia unui telefon inteligent ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Tinand cont de recomandarile de mai devreme veti descoperi in mod sigur cea mai potrivita companie de reparatii telefoane Oradea pentru nevoile Dvs particulare, si in bugetul alocat. Acestia au fost cativa factori pe care e bine sa ii aveti in vedere cand vreti sa alegeti o firma care sa va depaneze telefonul. Daca aveti noroc, veti intalni o firma care ofera servicii de calitate la un cost acceptabil.