S-a defectat telefonul mobil? Sunteti in cautarea unui service GSM in Oradea? V-am pregatit o lista cu firme din aceasta industrie din municipiul D-voastra, la un loc cu informatii folositoare care sa va faca cautarea mai usoara, precum:

 • denumirea service-ului
 • adresa
 • adresa web
 • numarul de telefon
 • emailul de contact
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Oradea - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Bulevardul Dacia nr. 54, Oradea

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Ion Creanga nr. 5, Oradea

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Piata 1 Decembrie Nr. 5. Oradea

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai des intalnite servicii realizate de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • repararea sau inlocuirea urmatoarelor componente: touchscreen, display, carcasa, acumulator, mufe alimentare, cabluri USB, baterii, microfoane, placi de baza, casti, etc.;
 • defecte cauzate de apa;
 • telefoane care nu se mai aprind, la care nu se mai incarca bateria, care au semnal foarte slab, la care nu se mai aude.

Reparatii software:

 • efectuarea de decodari, actualizare de software, recuperare sau back-up de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • carcase, acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, etc, cabluri, baterii, casti audio, microfoane.

Cele mai populare brand-uri in Romania:

 • iPhone, LG, Samsung, Sony, HTC, Huawei, Lenovo, Allview, Asus, OnePlus, Xiaomi, Motorola, BlackBerry, Nokia, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Industria telefoniei mobile a evoluat intr-un ritm extraordinar in ultimele doua decenii. Putem gasi pe piata o multime de firme care au crescut in branduri binecunoscute in aceasta industrie โ€“ precum Samsung, Sony, Apple, Huawei, LG, HTC, Asus, Nokia, Motorola etc โ€“ si in acelasi timp, aceste electronice au devenit o parte integranta din viata oricui.

Din nefericire, un telefon mobil este un produs fragil, si este foarte usor sa fie stricat de diverse accidente. Nu conteaza prea mult cat de atent sunteti cu telefonul dumneavoastra, ori cat de mult ati achitat pentru el la achizitionarea lui, cel mai probabil la un moment dat va necesita interventia unui specialist la un service GSM.

De regula, firma care a produs modelul este cea mai buna alternativa pentru repararea lui, insa acest lucru nu este intotdeauna la indemana, de aceea e bine sa luati in calcul o solutie locala. Descoperiti in randurile de mai jos cum sa selectati o companie de reparatii telefoane Oradea care poate sa rezolve orice problema ar avea dispozitivul dumneavoastra, si la un cost care sa fie convenabila.

Veti ajunge la concluzia ca sunt disponibile numeroase intreprinderi care ofera servicii de depanare a acestei categorii de aparate, dar nu toate aceste companii ofera aceeasi eficienta si profesionalism. Va trebui sa faceti o cantitate de munca de cercetare pentru a va informa despre reputatia atelierului pe care l-ati ales. In acest sens, exista cateva informatii valabile in general pe care trebuie sa le luati in evidenta cand incepeti sa cautati un atelier care sa remedieze defectiunea:

1. Asigurati-va ca specialistii de la atelierul de reparatii telefoane au suficienta experienta

Chiar daca toti depanatorii au fost candva incepatori si ne-experimentati, probabil nu va doriti ca un astfel de incepator sa va dezasambleze telefonul mobil. Ar fi chiar posibil ca unii dintre ei โ€“ din cauza ca nu sunt familiarizati cu diferite tipuri de depanari โ€“ sa poata cauza chiar mai multe disfunctionalitati smartphone-urilor. Asadar, alegeti o firma care are persoane experimentate in echipa.

2. Faceti investigatii despre reputatia firmei de reparatii telefoane

Mergeti pe mana unui service GSM care are o reputatie excelenta in oferirea de servicii de top, si in acelasi timp ofera si asistenta de calitate. E simplu sa comparati popularitatea diferitor furnizori prin vizitarea site urilor acestora. Totodata, puteti verifica calificativele clientilor si pe alte pagini web dedicate recenziilor, precum Facebook sau Google Places. Aceasta actiune va va permite o viziune mai realista din perspectiva unui client.

3. In timp cat este gata operatiunea?

Una din principalele intrebari pe care e recomandat sa le adresati are legatura cu perioada de retur al produsului reparat. Am ajuns in vremuri caracterizate de graba, si foarte putini oameni isi pot completa rutina zilnica in lipsa unui telefon mobil. Viata fara smartphone timp indelungat va poate afecta cariera, afacerea ba chiar viata intima. O firma de reparatii telefoane de top va respecta o durata de inapoiere de cel mult 3 zile lucratoare โ€“ ceea ce inseamna ca e posibil sa receptionati telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O buna comunicare cu firma de service GSM

O firma care se respecta va va informa cu privire la starea interventiei atunci cand doriti. Acest lucru va va oferi mai multa siguranta ca angajatii lucreaza la dispozitivul dumneavoastra, si va ofera posibilitatea sa va faceti o estimare legata de perioada exacta in care va veti bucura din nou de aparat.

5. Garantia oferita

In mod sigur va veti mahni daca telefonul Dvs va avea din nou defectiuni imediat dupa ce a fost reparat. Din acest motiv, e recomandat sa cautati un service GSM care ofera o garantie pentru serviciile si piesele pe care le ofera. Garantia e indicat sa fie valabila timp de pana la minim 3 luni dupa ce reparatia a fost realizata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea muncii prestate este printre factorii primordiali atunci cand vine vorba de decizia asupra unui service ce repara telefoane. Asadar, cum puteti determina nivelul de calitate al serviciilor prestate de o companie? Inca o data, puteti rasfoi recenziile fostilor clienti, sau puteti intreba in mod personal cu fostii clientii despre nivelul de satisfactie.

Repararea unui telefon inteligent ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Tinand cont de ideile de mai devreme veti identifica cu siguranta cea mai potrivita societate de reparatii telefoane Oradea pentru nevoile dumneavoastra, si in bugetul alocat. Iata deci cativa factori pe care ar trebui sa ii luati in calcul cand planificati sa alegeti un service care sa va remedieze dispozitivul. Cu putin noroc, veti da peste o firma care presteaza servicii de calitate la un tarif acceptabil.