Vi s-a defectat smartphone-ul? Aveti nevoie de un service GSM in Oradea? Aici gasiti o lista cu ateliere din municipiul Dvs, la un loc cu informatii folositoare care sa va simplifice cautarea, precum:

 • denumirea firmei
 • adresa
 • pagina web
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Oradea - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Bulevardul Dacia nr. 54, Oradea

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Ion Creanga nr. 5, Oradea

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Piata 1 Decembrie Nr. 5. Oradea

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai des intalnite servicii realizate de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • interventie de reparare sau inlocuire pentru urmatoarele piese: placi de baza, mufe de alimentare, baterii, acumulatoare, casti, cabluri USB, display, touch screen;
 • remedierea defectiunilor cauzate de apa;
 • interventii la telefoane care refuza sa mai porneasca, care nu se mai incarca, care pierd semnalul, la care se aude foarte incet sau deloc.

Reparatii software:

 • efectuarea de decodari, update versiuni software, recuperare sau back-up de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • carcase, acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, etc, cabluri, baterii, casti audio, microfoane.

Cele mai populare brand-uri in Romania:

 • iPhone, LG, Samsung, Sony, HTC, Huawei, Allview, Asus, Lenovo, Motorola, OnePlus, Xiaomi, BlackBerry, Nokia, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Segmentul de business al telefoniei mobile a evoluat intr-un ritm ametitor in ultimele doua decenii. Pe piata exista o multime de firme care au crescut in branduri consacrate pe acest segment – precum Apple, Samsung, Huawei, Sony, LG, HTC, Motorola, Asus, Nokia etc – si in acelasi timp, aceste dispozitive au devenit o parte integranta din viata celor care le-au cumparat.

Din pacate, un smartphone este un dispozitiv delicat, si este foarte usor sa fie stricat de diverse evenimente nedorite. Nu conteaza cat de grijuliu sunteti cu telefonul dumneavoastra, ori cat de mult ati platit pentru el la achizitionarea lui, cel mai probabil la un moment dat va avea nevoie de remedierea unor defectiuni la un service GSM.

De obicei, compania care a produs modelul este cea mai recomandata alternativa pentru remedierea problemelor, dar acest lucru nu este intotdeauna posibil sau convenabil, asa ca e bine sa luati in calcul o solutie locala. Descoperiti in randurile de mai jos cum sa alegeti un atelier de reparatii telefoane Oradea care poate sa rezolve orice complicatie ar avea telefonul dumneavoastra, si la un cost care sa fie convenabila.

Veti concluziona ca sunt disponibile numeroase societati comerciale care au in oferta servicii de reparare a astfel de aparate, dar nu toate aceste companii sunt caracterizate de aceasi calitate si profesionalism. De aceea, va fi nevoie sa faceti o cantitate de munca de cercetare pentru a descoperi reputatia serviciului pe care l-ati ales. Exista cateva informatii valabile in general pe care e bine sa le luati in evidenta cand incepeti sa cautati o firma care sa remedieze defectiunea:

1. Convingeti-va ca angajatii de la firma de reparatii telefoane au suficienta experienta

Chiar daca toti depanatorii au fost candva noi si lipsiti de practica, probabil nu va doriti ca un astfel de incepator sa va repare telefonul mobil. Unii dintrei ei – fiind nefamiliarizati cu diverse categorii de reparatii – sa poata cauza chiar mai multe defectiuni telefonului. De aceea, alegeti o firma care are oameni cu experienta in echipa.

2. Faceti investigatii despre reputatia firmei de reparatii telefoane

Mergeti pe mana unui service GSM care are un renume foarte bun in oferirea unor servicii calitative, si in acelasi timp ofera si relatii cu clientii de cea mai buna calitate. Aveti posibilitatea sa comparati reputatia diferitor furnizori prin vizitarea paginilor web ale acestora. In acelasi timp, puteti verifica review-urile fostilor si actualilor clienti si pe alte platforme care au sectiuni pt recenzii, precum Facebook sau Google Places. Acest pas va va desena o viziune mai buna din perspectiva clientilor.

3. In timp cat este gata operatiunea?

Una din principalele intrebari pe care trebuie sa le puneti este in legatura cu durata de returnare al dispozitivului reparat. Suntem in secolul vitezei, si destul de putini indivizi isi pot efectua rutina zilnica fara un smartphone. Sa ramaneti fara smartphone pentru o perioada indelungata va poate afecta cariera, afacerea si chiar inclusiv viata de familie. Un atelier de reparatii telefoane de top va respecta un timp de inapoiere de maxim 3 zile lucratoare – ceea ce inseamna ca puteti spera sa receptionati aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O buna comunicare cu firma de service GSM

O firma care se respecta va va tine la curent in legatura cu starea reparatiei atunci cand doriti. Acest lucru va va oferi extra siguranta ca echipa lucreaza la dispozitivul dumneavoastra, si veti avea o idee legata de timpul exact in care va veti bucura din nou de aparat.

5. Se ofera garantie?

Probabil ca va veti irita daca dispozitivul dumneavoastra va incepe sa aiba disfunctionalitati la scurt timp dupa ce a fost remediat. Din acest motiv, e recomandat sa va orientati spre un service GSM care ofera o garantie pentru serviciile pe care le presteaza. Garantia ar trebui sa fie activa perioada de pana la macar 3 luni dupa ce operatiunea de reparare a fost efectuata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea muncii prestate este printre primii factori atunci cand vine vorba de decizia asupra unei companii ce repara telefoane. Asadar, in ce mod puteti afla nivelul de calitate al serviciilor prestate de o firma? Din nou, puteti cauta reviewurile fostilor clienti, sau puteti discuta personal cu fostii clientii in legatura nivelul calitativ al serviciilor.

Reparatia unui telefon mobil ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Daca tineti cont de sugestiile anterioare veti identifica in mod sigur cea mai potrivita firma de reparatii telefoane Oradea pentru nevoile Dvs particulare, si in costul preconizat. Iata deci cativa factori pe care e recomandat sa ii aveti in vedere cand planificati sa alegeti o firma care sa va depaneze telefonul. Cu putin noroc, veti gasi o firma care pune pe piata servicii super la un pret avantajos.