Vi s-a defectat telefonul mobil? Sunteti in cautarea unui service GSM in Otopeni? Aici gasiti o lista cu astfel de firme din orasul dumneavoastra, la un loc cu informatii care sa va faca cautarea mai usoara, precum:

 • numele firmei
 • adresa
 • adresa web
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Otopeni - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Lacul Ursului nr.33, Otopeni

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai des intalnite servicii prestate de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire de display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • depanarea defectiunilor aparute la contactul cu apa;
 • interventii la telefoane care nu se mai aprind, care nu se mai incarca, care nu mai au semnal, la care nu se mai aude.

Reparatii software:

 • efectuarea de decodari, actualizare de software, recuperare sau back-up de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializare diverse consumabile si accesorii: cartele SIM, cartele SD, acumulatoare externe, incarcatoare, casti audio, cabluri, microfoane etc.

Cele mai populare branduri intre consumatorii romani:

 • Samsung, iPhone, LG, Huawei, Sony, HTC, Asus, Lenovo, Allview, OnePlus, Xiaomi, Motorola, BlackBerry, Nokia, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Nisa telefoniei mobile a crescut intr-un ritm ametitor in ultimele doua decenii. Deja exista o multime de companii care au devenit branduri arhi cunoscute in aceasta industrie – precum Samsung, Apple, Sony, Huawei, HTC, LG, Asus, Motorola, Nokia etc – iar aceste dispozitive au devenit parte normala din viata oricui.

Din nefericire, un telefon mobil este un produs sensibil, si poate foarte usor sa fie stricat de diverse evenimente nedorite. E irelevant cat de atent sunteti cu telefonul dumneavoastra, ori ce suma ati achitat pentru el cand l-ati procurat, in mod sigur va veni o zi cand va necesita reparatii la un service GSM.

De regula, firma care a produs modelul este cea mai recomandata alegere pentru corectarea defectiunilor, insa acest lucru nu este intotdeauna la indemana, asadar e bine sa aveti la dispozitie o solutie locala. Aflati in continuare cum sa selectati un atelier de reparatii telefoane Otopeni care e capabil sa corecteze orice defect ar avea dispozitivul dumneavoastra, si la un cost care sa fie avantajos.

Veti ajunge la concluzia ca exista numeroase intreprinderi care ofera servicii de restaurare a acestei categorii de electronice, insa nu toate aceste companii sunt caracterizate de aceasi calitate si profesionalism. Astfel, veti fi nevoit sa faceti putina munca de cercetare pentru a afla reputatia serviciului pe care il luati in calcul. In acest sens, exista cateva lucruri valabile in general pe care e indicat sa le luati in evidenta cand cautati o firma care sa va rezolve problema:

1. Fiti siguri ca tehnicienii de la service-ul de reparatii telefoane au experienta

Chiar daca toti tehnicienii au fost candva noi si lipsiti de experienta, in mod sigur nu vreti ca un astfel de incepator sa se ocupe de telefonul mobil. E posibil ca unii dintre ei – din cauza ca nu sunt familiarizati cu diferite tipuri de depanari – sa poate produce chiar mai multe probleme smartphone-urilor. Prin urmare, alegeti o firma care are persoane experimentate in echipa.

2. Interesati-va de reputatia firmei de reparatii telefoane

Alegeti un service GSM care are o reputatie excelenta in oferirea unor servicii calitative, si in acelasi timp ofera si relatii cu clientii de calitate. Puteti compara renumele mai multor furnizori prin verificarea site urilor acestora. Totodata, exista posibilitatea sa verificati calificativele clientilor si pe alte site-uri dedicate recenziilor, precum Facebook. Acest pas va va desena o viziune mai buna din perspectiva unui client.

3. In cat timp se finalizeaza reparatia?

Una din intrebarile de baza pe care trebuie sa le puneti are legatura cu durata de inapoiere al dispozitivului reparat. Am ajuns intr-un secol al vitezei, si foarte putini oameni isi pot efectua rutina de zi cu zi in absenta unui telefon mobil. Existenta fara smartphone pentru o perioada indelungata va poate afecta cariera, afacerea sau chiar viata de familie. Un atelier de reparatii telefoane de top va respecta un timp de inapoiere de cel mult 3 zile lucratoare – ceea ce inseamna ca e posibil sa primiti aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O comunicare de calitate cu firma de service GSM

O companie care se respecta va va informa cu privire la starea interventiei oricand. Acest lucru va va oferi extra siguranta ca echipa lucreaza la dispozitivul dumneavoastra, si veti avea o idee legata de perioada exacta in care veti putea butona din nou telefonul.

5. Se ofera garantie?

Cel mai probabil ca va veti irita daca telefonul Dvs va incepe sa aiba disfunctionalitati imediat dupa ce a fost reparat. Asadar, e indicat sa alageti un service GSM care furnizeaza garantii pentru manoperele pe care le ofera. Garantia e bine sa fie valabila perioada de pana la macar 3 luni dupa ce reparatia a fost facuta.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea este printre factorii de top in momentul cand este vorba de alegerea unei companii ce repara telefoane. Deci, in ce fel puteti determina nivelul de calitate al serviciilor disponibile la o firma? Din nou, puteti cauta recenziile celor care au folosit serviciile lor, sau puteti intreba personal cu fostii clientii despre calitatea serviciilor.

Depanarea unui telefon mobil ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Atunci cand veti tine cont de ideile de mai sus veti descoperi cu certitudine cea mai potrivita societate de reparatii telefoane Otopeni pentru nevoile D-voastra specifice, si in tariful la care va asteptati. Acestia sunt unii factori pe care e bine sa ii luati in calcul cand vreti sa alegeti un atelier care sa va remedieze dispozitivul. Daca aveti noroc, veti da peste o firma care pune pe piata servicii excelente la un pret avantajos.