S-a stricat telefonul mobil sau tableta? Cautati un service GSM in Otopeni? Aici gasiti o lista cu firme din aceasta industrie din municipiul dumneavoastra, la un loc cu informatii care sa va simplifice cautarea, precum:

 • denumirea service-ului
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • emailul de contact
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Otopeni - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Lacul Ursului nr.33, Otopeni

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai frecvente servicii realizate de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • interventie de reparare sau inlocuire pentru urmatoarele piese: placi de baza, mufe de alimentare, baterii, acumulatoare, casti, cabluri USB, display, touch screen;
 • defecte cauzate de apa;
 • interventii la telefoane care nu se mai aprind, cu incarcare deficitara, care pierd semnalul, la care se aude foarte incet sau deloc.

Reparatii software:

 • realizarea de decodari, update versiuni software, realizare de copii de back-up si recuperare de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializare diverse consumabile si accesorii: cartele SIM, cartele SD, acumulatoare externe, incarcatoare, casti audio, cabluri, microfoane etc.

Cele mai populare branduri intre consumatorii romani:

 • Samsung, iPhone, LG, Sony, HTC, Huawei, Allview, Asus, Lenovo, OnePlus, Xiaomi, Motorola, BlackBerry, Alcatel, Nokia.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Nisa telefoniei mobile a evoluat intr-un ritm ametitor in ultimii 20 de ani. Pe piata exista o multime de companii care au evoluat in branduri arhi cunoscute pe acest segment – precum Apple, Samsung, Huawei, Sony, LG, HTC, Motorola, Asus, Nokia etc – si in acelasi timp, aceste dispozitive au devenit o parte integranta din viata noastar de zi cu zi.

Partea proasta este ca un smartphone este un aparat sensibil, si poate fi foarte usor sa fie distrus de diverse accidente. Nu conteaza cat de grijuliu sunteti cu telefonul dumneavoastra, sau ce suma ati achitat pentru el la achizitionarea lui, mai devreme sau mai tarziu va avea nevoie de remedierea unor defectiuni la un service GSM.

In mod obisnuit, compania care a produs telefonul este cea mai recomandata alegere pentru corectarea defectiunilor, dar acest lucru nu este intotdeauna convenabil sau posibil, asa ca e bine sa aveti la dispozitie o solutie locala. Cititi mai departe pentru a afla cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane Otopeni care are abilitatea sa corecteze orice defect ar avea telefonul Dvs, si la un tarif care sa fie convenabila.

Veti descoperi ca exista numeroase firme care ofera servicii de restaurare a astfel de aparate, din pacate nu toate aceste companii ofera aceasi calitate si profesionalism. De aceea, va fi nevoie sa faceti un pic de munca de cercetare pentru a afla reputatia atelierului pe care il luati in calcul. Pentru acest scop, iata cateva informatii valabile in general pe care trebuie sa le luati in calcul cand incepeti sa cautati un atelier care sa remedieze defectiunea:

1. Fiti siguri ca specialistii de la service-ul de reparatii telefoane sunt experimentati

Chiar daca toti tehnicienii au fost la un moment dat nepriceputi si ne-experimentati, probabil nu va doriti ca un astfel de incepator sa va dezasambleze telefonul mobil. E posibil ca unii dintre ei – care nu sunt familiari cu variate tipuri de depanari – sa poate produce chiar mai multe defectiuni smartphone-urilor. De aceea, alegeti o firma care are persoane experimentate in echipa.

2. Faceti investigatii despre reputatia firmei de reparatii telefoane

Orientati-va spre un service GSM care are o reputatie excelenta in oferirea unor servicii calitative, si in acelasi timp ofera si relatii cu clientii de calitate. Puteti compara reputatia variatilor furnizori prin verificarea site urilor acestora. Totodata, exista posibilitatea sa verificati calificativele fostilor si actualilor clienti si pe alte platforme care au sectiuni pt recenzii, precum Facebook. Acest lucru va va crea o viziune mai buna din perspectiva clientilor.

3. In timp cat este gata operatiunea?

Una din primele intrebari pe care e recomandat sa le adresati este legata de timpul de returnare al produsului reparat. Traim intr-un secol al vitezei, si foarte putini oameni isi pot completa rutina de zi cu zi in lipsa unui telefon inteligent. Sa ramaneti fara smartphone pentru o perioada indelungata va poate afecta cariera, business-ul si chiar inclusiv viata intima. Un atelier de reparatii telefoane de top va respecta o perioada de returnare de maxim 3 zile lucratoare – ceea ce inseamna ca va puteti astepta sa receptionati aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. Calitate in comunicare cu firma de service GSM

Un service care se respecta va va informa in legatura cu starea reparatiei in orice moment. Acest lucru va ofera o siguranta aditionala ca tehnicienii lucreaza la dispozitivul Dvs, si puteti sa va faceti o idee legata de perioada exacta in care va veti bucura din nou de aparat.

5. Garantia oferita

Probabil ca va veti infuria daca dispozitivul Dvs va incepe sa aiba disfunctionalitati imediat dupa ce a fost remediat. De aceea, e indicat sa va orientati spre un service GSM care ofera o garantie pentru serviciile pe care le ofera. Garantia e indicat sa fie valabila perioada de pana la minim 3 luni dupa ce interventia a fost facuta.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea muncii prestate este printre factorii primordiali in momentul cand este vorba de selectionarea unui service ce repara telefoane. Prin urmare, cum puteti determina nivelul de calitate al serviciilor prestate de un atelier? Inca o data, puteti citi recenziile clientilor, sau puteti intreba unu la unu cu fostii clientii in legatura calitatea serviciilor.

Reparatia unui smartphone ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Atunci cand veti tine cont de ideile anterioare veti descoperi cu siguranta cea mai potrivita companie de reparatii telefoane Otopeni pentru nevoile dumneavoastra, si in bugetul alocat. Acestia au fost cativa factori pe care e recomandat sa ii evaluati cand planificati sa alegeti un atelier care sa va repare dispozitivul. Daca aveti sansa, veti da peste o firma care ofera servicii super la un tarif acceptabil.