S-a stricat smartphone-ul? Cautati un service GSM in Otopeni? Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu firme din aceasta industrie din municipiul Dvs, impreuna cu informatii care sa va simplifice cautarea, precum:

 • denumirea service-ului
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Otopeni - Lista cu firme

Sponsored:

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Lacul Ursului nr.33, Otopeni

Sponsored:

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai des intalnite servicii oferite de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • interventie de reparare sau inlocuire pentru urmatoarele piese: placi de baza, mufe de alimentare, baterii, acumulatoare, casti, cabluri USB, display, touch screen;
 • depanarea defectiunilor aparute la contactul cu apa;
 • telefoane care nu mai pornesc, care nu se mai incarca, care au semnal foarte slab, la care se aude foarte incet sau deloc.

Reparatii software:

 • efectuarea de decodari, update versiuni software, realizare de copii de back-up si recuperare de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializarea celor mai frecvente accesorii necesare: incarcatoare, cartele SIM si SD sau micro, cabluri, baterii, microfoane samd.

Cele mai populare brand-uri:

 • iPhone, LG, Samsung, Huawei, Sony, HTC, Asus, Lenovo, Allview, OnePlus, Xiaomi, Motorola, Nokia, BlackBerry, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Nisa telefoniei mobile a evoluat intr-un ritm fenomenal in ultimele doua decenii. Deja exista o multime de companii care au devenit branduri consacrate pe acest segment – precum Apple, Samsung, Huawei, Sony, LG, HTC, Motorola, Asus, Nokia etc – iar aceste aparate au devenit parte normala din viata oricui.

Din nefericire, un telefon mobil este un produs sensibil, si poate foarte usor sa fie stricat de diverse evenimente nedorite. Nu conteaza prea mult cat de grijuliu sunteti cu telefonul dumneavoastra, sau cat de mult ati sacrificat pentru el cand l-ati procurat, in mod sigur va veni o zi cand va necesita reparatii la un service GSM.

In mod obisnuit, firma care a produs modelul este cea mai recomandata alternativa pentru corectarea defectiunilor, insa acest lucru nu este intotdeauna convenabil sau posibil, asa ca e bine sa aveti la dispozitie o solutie locala. Aflati in continuare cum sa descoperiti un service de reparatii telefoane Otopeni care poate sa corecteze orice defect ar avea telefonul D-voastra, si la un pret care sa va convina.

Veti ajunge la concluzia ca sunt disponibile suficiente firme care au in oferta servicii de restaurare a acestui tip de electronice, insa nu toate aceste companii sunt caracterizate de aceeasi calitate. De aceea, va fi nevoie sa faceti un pic de munca de cercetare pentru a descoperi reputatia service-ului la care va doriti sa apelati. Exista cateva aspecte general valabile pe care e indicat sa le luati in evidenta cand cautati un atelier care sa va rezolve problema:

1. Asigurati-va ca specialistii de la service-ul de reparatii telefoane au experienta

Chiar daca toti depanatorii au fost la un moment dat noi si ne-experimentati, in mod sigur nu vreti ca un astfel de incepator sa se ocupe de telefonul mobil. Ar fi chiar posibil ca unii dintre ei – care nu sunt familiari cu variate categorii de depanari – pot cauza chiar mai multe probleme telefonului inteligent. Prin urmare, alegeti o firma care are tehnicieni experimentati in echipa.

2. Interesati-va de reputatia firmei de reparatii telefoane

Mergeti pe mana unui service GSM care are un renume foarte bun in oferirea unor servicii calitative, si care ofera si asistenta de cea mai buna calitate. E simplu sa comparati reputatia mai multor furnizori prin accesarea website urilor acestora. De asemenea, exista posibilitatea sa verificati calificativele fostilor si actualilor clienti si pe alte platforme care au sectiuni pt recenzii, precum Facebook. Acest pas va va oferi o viziune mai apropiata de realitate din perspectiva unui client.

3. In cat timp se finalizeaza reparatia?

Una din primele intrebari pe care trebuie sa le mentionati are legatura cu timpul de retur al dispozitivului reparat. Am ajuns in secolul vitezei, si foarte putini oameni isi pot derula rutina de zi cu zi in absenta unui telefon inteligent. Sa ramaneti fara telefon pentru o perioada indelungata va poate dauna la cariera, business-ul sau chiar viata personala. Un service de reparatii telefoane de top va avea o durata de retur de cel mult 3 zile lucratoare – acest lucru inseamna ca va puteti astepta sa receptionati aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O comunicare de calitate cu firma de service GSM

O companie care se respecta va va anunta in legatura cu starea reparatiei in orice moment. Acest lucru ofera extra siguranta ca angajatii lucreaza la dispozitivul Dvs, si puteti sa va faceti o idee legata de timpul exact in care veti putea butona din nou telefonul.

5. Se ofera garantie?

Probabil ca va veti infuria daca telefonul D-voastra va avea din nou disfunctionalitati imediat dupa ce a fost remediat. Din acest motiv, se recomanda sa cautati un service GSM care pune la dispozitie o garantie pentru serviciile pe care le ofera. Garantia ar trebui sa fie valida durata de pana la macar 3 luni dupa ce operatiunea de reparare a fost efectuata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea este printre factorii primordiali cand vine vorba de alegerea unei companii ce repara telefoane. Prin urmare, in ce mod puteti afla nivelul de calitate al serviciilor disponibile la o firma? Si acum puteti citi recomandarile celor care au folosit serviciile lor, sau puteti purta o discutie in mod personal cu fostii clientii legat de nivelul calitativ al serviciilor.

Reparatia unui smartphone ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Daca tineti cont de ideile anterioare veti descoperi in mod sigur cea mai potrivita societate de reparatii telefoane Otopeni pentru nevoile Dvs particulare, si in costul preconizat. Acestia sunt unii factori pe care e recomandat sa ii luati in calcul cand vreti sa alegeti o firma care sa va repare aparatul. Cu putin noroc, veti gasi o firma care ofera servicii de calitate la un pret atractiv.