S-a defectat telefonul mobil sau tableta? Cautati un service GSM in Petrosani? Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu firme din aceasta industrie din localitatea dumneavoastra, precum si informatii utile care sa va asigure o cautare mai rapida, precum:

 • denumirea firmei
 • adresa
 • website-ul
 • nr. de telefon
 • emailul de contact
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Petrosani - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Strada 1 Decembrie 1918, Petrosani

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Strada 1 Decembrie 1918, Petrosani

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Strada 1 Decembrie 1918, Petrosani

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai comune servicii prestate de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • repararea sau inlocuirea urmatoarelor componente: touchscreen, display, carcasa, acumulator, mufe alimentare, cabluri USB, baterii, microfoane, placi de baza, casti, etc.;
 • defecte cauzate de apa;
 • telefoane care refuza sa mai porneasca, la care nu se mai incarca bateria, care nu mai au semnal, la care se aude foarte incet sau deloc.

Reparatii software:

 • realizarea de decodari, actualizare de software, recuperarea datelor pierdute si efectuarea de copii de siguranta.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializare diverse consumabile si accesorii: cartele SIM, cartele SD, acumulatoare externe, incarcatoare, casti audio, cabluri, microfoane etc.

Cele mai populare brand-uri:

 • iPhone, LG, Samsung, HTC, Huawei, Sony, Allview, Asus, Lenovo, Xiaomi, Motorola, OnePlus, Nokia, BlackBerry, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Segmentul de business al telefoniei mobile a evoluat intr-un ritm incredibil in ultimele doua decenii. Pe piata exista o multime de companii care au evoluat in branduri arhi cunoscute in aceasta industrie – precum Samsung, Sony, Apple, Huawei, LG, HTC, Asus, Nokia, Motorola etc – iar aceste electronice au devenit o parte integranta din viata oricui.

Din nefericire, un telefon mobil este un produs fragil, si poate foarte usor sa fie stricat de diverse evenimente nedorite. Nu conteaza prea mult cat de atent sunteti cu telefonul dumneavoastra, sau ce avere ati sacrificat pentru el cand l-ati procurat, cel mai probabil la un moment dat va avea nevoie de interventia unui specialist la un service GSM.

De obicei, compania care a produs aparatul este cea mai recomandata optiune pentru corectarea defectiunilor, insa acest lucru nu este intotdeauna la indemana, de aceea e bine sa luati in calcul o solutie locala. Aflati in continuare cum sa descoperiti un service de reparatii telefoane Petrosani care poate sa corecteze orice problema ar avea dispozitivul D-voastra, si la un cost care sa fie convenabila.

Veti concluziona ca exista numeroase intreprinderi care pun la dispozitie servicii de restaurare a acestui tip de aparate, din pacate nu toate aceste companii sunt caracterizate de aceasi calitate si profesionalism. Astfel, veti fi nevoit sa faceti un pic de munca de cercetare pentru a descoperi reputatia serviciului pe care l-ati ales. Exista cateva informatii importante de cunoscut pe care e indicat sa le luati in evidenta cand sunteti in cautarea unui o firma care sa se ocupe de problema:

1. Fiti siguri ca specialistii de la atelierul de reparatii telefoane au suficienta experienta

Chiar daca toti reparatorii au fost candva nepriceputi si ne-experimentati, probabil nu va doriti ca un astfel de incepator sa va dezasambleze telefonul mobil. Unii dintrei ei – care nu sunt familiari cu variate categorii de interventii – sa poate produce chiar mai multe defectiuni telefonului. Prin urmare, alegeti o firma care are oameni cu experienta in echipa.

2. Care este reputatia firmei de reparatii telefoane

Alegeti un service GSM care are o faima excelenta in oferirea unor servicii calitative, si care ofera si relatii cu clientii de cea mai buna calitate. Aveti posibilitatea sa comparati reputatia diferitor furnizori prin vizitarea site urilor acestora. Totodata, exista posibilitatea sa verificati recenziile clientilor si pe alte platforme care au sectiuni pt recenzii, precum Facebook. Acest pas va va permite o viziune mai apropiata de realitate din perspectiva clientilor.

3. In cat timp se finalizeaza reparatia?

Una din primele intrebari pe care trebuie sa le puneti are legatura cu timpul de inapoiere al produsului reparat. Traim in vremuri caracterizate de graba, si foarte putini indivizi isi pot completa rutina cotidiana fara un smartphone. Sa ramaneti fara smartphone pentru o durata mai lunga va poate prejudicia cariera, business-ul sau chiar viata de familie. Un service de reparatii telefoane de top va oferi un timp de inapoiere de cel mult 3 zile lucratoare – ceea ce inseamna ca e posibil sa receptionati telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O buna comunicare cu firma de service GSM

Un service care se respecta va va tine la curent in legatura cu starea depanarii atunci cand doriti. Acest aspect va va oferi extra siguranta ca tehnicienii lucreaza la dispozitivul D-voastra, si puteti sa va faceti o estimare legata de perioada exacta in care va veti bucura din nou de aparat.

5. Garantia oferita

Cel mai probabil ca va veti supara daca aparatul D-voastra va avea din nou probleme la scurta durata dupa ce a fost reparat. Asadar, se recomanda sa alageti un service GSM care furnizeaza garantii pentru serviciile pe care le ofera. Garantia e indicat sa fie valida timp de pana la cel putin 3 luni dupa ce interventia a fost efectuata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea interventiei este printre primii factori atunci cand vine vorba de decizia asupra unei firme ce repara telefoane. Deci, cum puteti determina nivelul de calitate al serviciilor disponibile la o firma? Inca o data, puteti citi reviewurile clientilor, sau puteti intreba unu la unu cu fostii clientii despre nivelul calitativ al serviciilor.

Reparatia unui smartphone ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Daca tineti cont de ideile anterioare veti identifica cu siguranta cea mai potrivita firma de reparatii telefoane Petrosani pentru nevoile D-voastra specifice, si in bugetul alocat. Acestia sunt unii factori pe care e bine sa ii aveti in vedere cand planificati sa alegeti o companie care sa va depaneze aparatul. Daca aveti noroc, veti gasi o firma care presteaza servicii super la un pret acceptabil.