Vi s-a defectat telefonul mobil sau tableta? Sunteti in cautarea unui service GSM in Petrosani? Aici gasiti o lista cu astfel de firme din municipiul D-voastra, la un loc cu informatii folositoare care sa va simplifice cautarea, precum:

 • numele firmei
 • adresa
 • adresa web
 • telefonul
 • emailul de contact
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Petrosani - Lista cu firme

Sponsored:

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Strada 1 Decembrie 1918, Petrosani

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Strada 1 Decembrie 1918, Petrosani

Sponsored:

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Strada 1 Decembrie 1918, Petrosani

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai frecvente servicii realizate de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • repararea sau inlocuirea urmatoarelor componente: touchscreen, display, carcasa, acumulator, mufe alimentare, cabluri USB, baterii, microfoane, placi de baza, casti, etc.;
 • defecte cauzate de apa;
 • interventii la telefoane care refuza sa mai porneasca, cu incarcare deficitara, care au semnal foarte slab, la care nu se mai aude corespunzator.

Reparatii software:

 • realizarea de decodari, update versiuni software, recuperarea datelor pierdute si efectuarea de copii de siguranta.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializare diverse consumabile si accesorii: cartele SIM, cartele SD, acumulatoare externe, incarcatoare, casti audio, cabluri, microfoane etc.

Cele mai populare brand-uri in Romania:

 • iPhone, Samsung, LG, Huawei, Sony, HTC, Asus, Lenovo, Allview, OnePlus, Xiaomi, Motorola, BlackBerry, Alcatel, Nokia.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Segmentul de business al telefoniei mobile s-a dezvoltat intr-un ritm fenomenal in ultimii 20 de ani. Pe piata exista o multime de firme care au devenit branduri binecunoscute in aceasta industrie – precum Samsung, Apple, Sony, Huawei, HTC, LG, Asus, Motorola, Nokia etc – si totodata, aceste electronice au devenit parte normala din viata oricui.

Din pacate, un telefon mobil este un aparat delicat, si poate fi foarte usor sa fie stricat de diverse evenimente nedorite. Nu conteaza prea mult cat de mult aveti grija de telefonul dumneavoastra, sau ce avere ati sacrificat pentru el cand l-ati procurat, mai devreme sau mai tarziu va avea nevoie de reparatii la un service GSM.

In mod obisnuit, compania care a produs aparatul este cea mai recomandata alternativa pentru remedierea problemelor, insa din pacate acest lucru nu este intotdeauna convenabil sau posibil, asadar e bine sa va orientati spre o solutie locala. Cititi mai departe pentru a afla cum sa selectati un service de reparatii telefoane Petrosani care are abilitatea sa corecteze orice defect ar avea aparatul Dvs, si la un cost care sa fie avantajos.

Veti descoperi ca exista multe societati comerciale care au in oferta servicii de restaurare a acestui tip de dispozitive, insa nu toate aceste companii garanteaza aceasi calitate si profesionalism. Va trebui sa faceti un pic de munca de cercetare pentru a va informa despre reputatia serviciului la care va doriti sa apelati. In acest sens, exista cateva informatii general valabile pe care e bine sa le luati in calcul cand sunteti in cautarea unui un atelier care sa remedieze defectiunea:

1. Fiti siguri ca tehnicienii de la atelierul de reparatii telefoane au suficienta experienta

Chiar daca toti tehnicienii au fost la un moment dat incepatori si ne-experimentati, nu va doriti ca un astfel de incepator sa va dezasambleze telefonul mobil. E posibil ca unii dintre ei – care nu sunt familiari cu diferite categorii de reparatii – sa poate produce chiar mai multe disfunctionalitati telefonului. De aceea, alegeti o firma care are tehnicieni experimentati in echipa.

2. Care este reputatia firmei de reparatii telefoane

Orientati-va spre un service GSM care are o faima excelenta in oferirea serviciilor de calitate, si in acelasi timp ofera si relatii cu clientii de calitate. E simplu sa comparati reputatia diferitor furnizori prin vizitarea paginilor web ale acestora. In acelasi timp, puteti verifica review-urile clientilor si pe alte platforme unde se pot lasa recenzii, precum Facebook. Acest lucru va va permite o viziune mai apropiata de realitate din perspectiva clientilor.

3. In timp cat este gata operatiunea?

Una din principalele intrebari pe care e recomandat sa le puneti este legata de timpul de inapoiere al produsului reparat. Suntem in vremuri caracterizate de graba, si putini indivizi isi pot efectua rutina cotidiana in absenta unui telefon inteligent. Existenta fara telefon timp indelungat va poate afecta cariera, afacerea sau chiar viata intima. Un service de reparatii telefoane de top va oferi o durata de retur de maxim 3 zile lucratoare – ceea ce inseamna ca puteti spera sa primiti telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. Calitate in comunicare cu firma de service GSM

O firma care se respecta va va informa in legatura cu starea depanarii oricand. Acest aspect va va oferi extra siguranta ca tehnicienii lucreaza la dispozitivul D-voastra, si veti avea o estimare legata de durata exacta in care veti putea butona din nou telefonul.

5. Garantie

Probabil ca va veti supara daca telefonul D-voastra va avea din nou probleme la scurta durata dupa ce a fost reparat. De aceea, e recomandat sa cautati un service GSM care ofera garantii pentru serviciile pe care le ofera. Garantia e indicat sa fie valabila durata de pana la cel putin 3 luni dupa ce reparatia a fost efectuata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea interventiei este printre factorii de top atunci cand vine vorba de selectionarea unei companii ce repara telefoane. Asadar, in ce mod puteti determina nivelul de calitate al serviciilor disponibile la un atelier? Si acum puteti rasfoi reviewurile celor care au folosit serviciile lor, sau puteti discuta in mod personal cu fostii clientii legat de nivelul de satisfactie.

Repararea unui telefon inteligent ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Atunci cand veti tine cont de recomandarile anterioare veti gasi cu certitudine cea mai potrivita firma de reparatii telefoane Petrosani pentru nevoile dumneavoastra, si in costul preconizat. Iata deci cativa factori pe care ar trebui sa ii aveti in vedere cand vreti sa alegeti o companie care sa va repare telefonul. Daca aveti noroc, veti gasi o firma care presteaza servicii de calitate la un pret acceptabil.