S-a defectat telefonul mobil? Cautati un service GSM in Petrosani? Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu astfel de firme din localitatea dumneavoastra, impreuna cu informatii utile care sa va faca cautarea mai rapida, precum:

 • denumirea service-ului
 • adresa
 • website-ul
 • nr. de telefon
 • adresa de mail
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Petrosani - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Strada 1 Decembrie 1918, Petrosani

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Strada 1 Decembrie 1918, Petrosani

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Strada 1 Decembrie 1918, Petrosani

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai comune servicii oferite de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • interventie de reparare sau inlocuire pentru urmatoarele piese: placi de baza, mufe de alimentare, baterii, acumulatoare, casti, cabluri USB, display, touch screen;
 • defecte cauzate de apa;
 • interventii la telefoane care nu se mai aprind, cu incarcare deficitara, care pierd semnalul, la care se aude foarte incet sau deloc.

Reparatii software:

 • efectuarea de decodari, actualizare de software, recuperarea datelor pierdute si efectuarea de copii de siguranta.

Vanzari diverse accesorii:

 • carcase, acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, etc, cabluri, baterii, casti audio, microfoane.

Cele mai populare brand-uri in Romania:

 • iPhone, Samsung, LG, Huawei, Sony, HTC, Asus, Lenovo, Allview, OnePlus, Xiaomi, Motorola, BlackBerry, Alcatel, Nokia.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Industria telefoniei mobile a evoluat intr-un ritm extraordinar in ultimii 20 de ani. Deja exista o multime de companii care au devenit branduri arhi cunoscute pe acest segment – precum Apple, Samsung, Huawei, Sony, LG, HTC, Motorola, Asus, Nokia etc – iar aceste aparate au devenit parte normala din viata celor care le-au cumparat.

Din nefericire, un smartphone este un aparat fragil, si este foarte usor sa fie distrus de diverse accidente. Nu conteaza cat de atent sunteti cu telefonul dumneavoastra, sau ce suma ati sacrificat pentru el cand l-ati cumparat, cel mai probabil la un moment dat va necesita reparatii la un service GSM.

De obicei, firma care a produs telefonul este cea mai buna alegere pentru repararea lui, insa acest lucru nu este intotdeauna posibil sau convenabil, de aceea e bine sa va orientati spre o solutie locala. Cititi mai departe pentru a afla cum sa alegeti un service de reparatii telefoane Petrosani care e capabil sa remedieze orice defect ar avea dispozitivul Dvs, si la un pret care sa fie avantajos.

Veti ajunge la concluzia ca sunt disponibile numeroase societati comerciale care pun la dispozitie servicii de depanare a acestui tip de dispozitive, dar nu toate aceste companii sunt caracterizate de aceeasi eficienta si profesionalism. De aceea, va fi nevoie sa faceti o cantitate de munca de cercetare pentru a afla reputatia atelierului pe care l-ati ales. Pentru acest scop, iata cateva informatii valabile in general pe care e indicat sa le luati in considerare cand sunteti in cautarea unui un atelier care sa remedieze defectiunea:

1. Convingeti-va ca tehnicienii de la atelierul de reparatii telefoane sunt experimentati

Chiar daca toti depanatorii au fost la un moment in timp incepatori si lipsiti de practica, in mod sigur nu vreti ca un astfel de incepator sa va repare telefonul mobil. Ar fi chiar posibil ca unii dintre ei – fiind nefamiliarizati cu variate tipuri de reparatii – sa poata cauza chiar mai multe defectiuni telefonului. De aceea, alegeti o firma care are tehnicieni experimentati in echipa.

2. Faceti investigatii despre reputatia firmei de reparatii telefoane

Mergeti pe mana unui service GSM care are un renume foarte bun in oferirea de servicii de top, si care totodata ofera si suport de calitate. E simplu sa comparati reputatia variatilor furnizori prin vizitarea site urilor acestora. Totodata, e simplu de verificat calificativele clientilor si pe alte platforme unde se pot lasa recenzii, precum Facebook sau Google Places. Aceasta actiune va va permite o viziune mai realista din perspectiva clientilor.

3. In cat timp se finalizeaza reparatia?

Una din principalele intrebari pe care e indicat sa le mentionati este in legatura cu perioada de returnare al aparatului reparat. Suntem in vremuri caracterizate de graba, si destul de putini oameni isi pot completa rutina cotidiana in lipsa unui smartphone. Sa ramaneti fara smartphone pentru o durata mai lunga va poate afecta cariera, afacerea si chiar inclusiv viata intima. Un atelier de reparatii telefoane de top va respecta un timp de retur de maxim 3 zile lucratoare – asta inseamna ca e posibil sa primiti telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. Calitate in comunicare cu firma de service GSM

O companie care se respecta va va informa legat de starea interventiei oricand. Acest fapt ofera o siguranta aditionala ca angajatii lucreaza la dispozitivul dumneavoastra, si va ofera posibilitatea sa va faceti o estimare legata de timpul exact in care veti putea butona din nou telefonul.

5. Garantia oferita

Cel mai probabil ca va veti infuria daca aparatul dumneavoastra incepe sa aiba probleme la scurta durata dupa ce a fost depanat. Asadar, se recomanda sa alageti un service GSM care furnizeaza garantii pentru serviciile pe care le ofera. Garantia e bine sa fie valabila durata de pana la cel putin 3 luni dupa ce operatiunea de reparare a fost facuta.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea este printre factorii primordiali in momentul cand este vorba de selectionarea unui service ce repara telefoane. Prin urmare, in ce fel puteti estima nivelul de calitate al serviciilor prestate de un atelier? Inca o data, puteti rasfoi recenziile fostilor clienti, sau puteti intreba in mod personal cu fostii clientii in legatura calitatea serviciilor.

Repararea unui telefon inteligent ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Atunci cand veti tine cont de ideile de mai sus veti identifica in mod sigur cea mai potrivita companie de reparatii telefoane Petrosani pentru nevoile dumneavoastra, si in tariful la care va asteptati. Acestia au fost cativa factori pe care e recomandat sa ii aveti in vedere cand aveti intentia sa alegeti un atelier care sa va remedieze telefonul. Daca aveti sansa, veti intalni o firma care ofera servicii excelente la un pret avantajos.