Vi s-a stricat telefonul mobil? Cautati un service GSM in Piatra Neamt? V-am pregatit o lista cu ateliere din orasul dumneavoastra, la un loc cu informatii utile care sa va faca cautarea mai comoda, precum:

 • numele firmei
 • adresa
 • website-ul
 • nr. de telefon
 • adresa de mail
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Piatra Neamt - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Bulevardul Decebal, Nr. 35, Piatra Neamt

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Stefan Cel Mare, nr. 2, Piatra Neamt

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Stefan Cel Mare, nr. 2, Piatra Neamt

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai frecvente servicii prestate de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • interventie de reparare sau inlocuire pentru urmatoarele piese: placi de baza, mufe de alimentare, baterii, acumulatoare, casti, cabluri USB, display, touch screen;
 • remedierea defectiunilor cauzate de apa;
 • interventii la telefoane care nu se mai aprind, care nu se mai incarca, care pierd semnalul, la care nu se mai aude.

Reparatii software:

 • realizarea de decodari, actualizari versiuni software, realizare de copii de back-up si recuperare de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializarea celor mai frecvente accesorii necesare: incarcatoare, cartele SIM si SD sau micro, cabluri, baterii, microfoane samd.

Cele mai populare brand-uri in Romania:

 • iPhone, Samsung, LG, Sony, HTC, Huawei, Allview, Asus, Lenovo, Xiaomi, Motorola, OnePlus, Nokia, BlackBerry, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Segmentul de business al telefoniei mobile a crescut intr-un ritm extraordinar din anii 2000 pana acum. Deja exista o multime de firme care au devenit branduri consacrate pe acest segment – precum Samsung, Sony, Apple, Huawei, LG, HTC, Asus, Nokia, Motorola etc – si totodata, aceste electronice au devenit o parte integranta din viata noastar de zi cu zi.

Din pacate, un telefon mobil este un aparat fragil, si poate foarte usor sa fie deteriorat de diverse evenimente nedorite. E irelevant cat de grijuliu sunteti cu telefonul dumneavoastra, ori ce suma ati achitat pentru el cand l-ati cumparat, cel mai probabil la un moment dat va avea nevoie de interventia unui specialist la un service GSM.

De obicei, firma care a produs modelul este cea mai valida optiune pentru corectarea defectiunilor, insa acest lucru nu este intotdeauna la indemana, asa ca e bine sa aveti la dispozitie o solutie locala. Descoperiti in randurile de mai jos cum sa alegeti un atelier de reparatii telefoane Piatra Neamt care are abilitatea sa rezolve orice defect ar avea telefonul dumneavoastra, si la un cost care sa fie atractiv.

Veti descoperi ca exista numeroase societati comerciale care pun la dispozitie servicii de reparare a astfel de dispozitive, insa nu toate aceste companii ofera aceeasi eficienta si profesionalism. Asadar, va fi necesar sa faceti un pic de munca de cercetare pentru a afla reputatia serviciului la care va doriti sa apelati. In acest sens, exista cateva lucruri valabile in general pe care trebuie sa le luati in evidenta cand sunteti in cautarea unui un atelier care sa se ocupe de problema:

1. Convingeti-va ca specialistii de la service-ul de reparatii telefoane sunt experimentati

Chiar daca toti depanatorii au fost la un moment in timp noi si lipsiti de experienta, in mod sigur nu vreti ca un astfel de incepator sa va repare telefonul mobil. E posibil ca unii dintre ei – fiind nefamiliarizati cu diverse categorii de depanari – sa poata cauza chiar mai multe probleme telefonului inteligent. De aceea, alegeti o firma care are oameni cu experienta in echipa.

2. Care este reputatia firmei de reparatii telefoane

Alegeti un service GSM care are un renume foarte bun in oferirea serviciilor de calitate, si in acelasi timp ofera si relatii cu clientii de cea mai buna calitate. Puteti compara reputatia variatilor furnizori prin verificarea site urilor acestora. In acelasi timp, e simplu de verificat calificativele fostilor si actualilor clienti si pe alte site-uri dedicate recenziilor, precum Facebook sau Google Places. Acest pas va va crea o viziune mai apropiata de realitate din perspectiva clientilor.

3. In cat timp se finalizeaza reparatia?

Una din principalele intrebari pe care e indicat sa le puneti are legatura cu durata de retur al aparatului reparat. Traim in vremuri caracterizate de graba, si putini oameni isi pot efectua rutina de zi cu zi in lipsa unui telefon inteligent. Sa ramaneti fara telefon pentru o durata mai lunga va poate prejudicia cariera, afacerea si chiar inclusiv viata intima. O firma de reparatii telefoane de top va avea o durata de returnare de cel mult 3 zile lucratoare – ceea ce inseamna ca puteti spera sa receptionati telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O buna comunicare cu firma de service GSM

O firma care se respecta va va tine la curent cu privire la starea reparatiei oricand. Acest lucru ofera extra siguranta ca angajatii lucreaza la dispozitivul Dvs, si va ofera posibilitatea sa va faceti o idee legata de perioada exacta in care va veti bucura din nou de aparat.

5. Garantie

Cel mai probabil ca va veti infuria daca telefonul Dvs va avea din nou defectiuni la scurta durata dupa ce a fost remediat. De aceea, e recomandat sa va orientati spre un service GSM care ofera o garantie pentru manoperele pe care le presteaza. Garantia e bine sa fie valida durata de pana la minim 3 luni dupa ce interventia a fost facuta.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea este printre factorii primordiali cand vine vorba de alegerea unei firme ce repara telefoane. Asadar, cum puteti determina nivelul de calitate al serviciilor prestate de o companie? Inca o data, puteti cauta recomandarile celor care au folosit serviciile lor, sau puteti intreba unu la unu cu fostii clientii despre nivelul de satisfactie.

Repararea unui smartphone ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Atunci cand veti tine cont de ideile anterioare veti descoperi cu certitudine cea mai potrivita companie de reparatii telefoane Piatra Neamt pentru nevoile dumneavoastra, si in bugetul alocat. Acestia au fost cativa factori pe care ar trebui sa ii aveti in vedere cand aveti intentia sa alegeti o companie care sa va repare dispozitivul. Cu putin noroc, veti intalni o firma care pune pe piata servicii de calitate la un tarif acceptabil.