S-a defectat smartphone-ul? Cautati un service GSM in Piatra Neamt? Aici gasiti o lista cu ateliere din orasul D-voastra, impreuna cu informatii care sa va faca cautarea mai rapida, precum:

 • denumirea service-ului
 • adresa
 • pagina web
 • numarul de telefon
 • adresa de mail
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Piatra Neamt - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Bulevardul Decebal, Nr. 35, Piatra Neamt

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Stefan Cel Mare, nr. 2, Piatra Neamt

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Stefan Cel Mare, nr. 2, Piatra Neamt

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai frecvente servicii disponibile de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire de display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • defecte cauzate de apa;
 • telefoane care refuza sa mai porneasca, la care nu se mai incarca bateria, care pierd semnalul, la care se aude foarte incet sau deloc.

Reparatii software:

 • efectuarea de decodari, update versiuni software, recuperarea datelor pierdute si efectuarea de copii de siguranta.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializare diverse consumabile si accesorii: cartele SIM, cartele SD, acumulatoare externe, incarcatoare, casti audio, cabluri, microfoane etc.

Cele mai populare brand-uri in Romania:

 • Samsung, iPhone, LG, HTC, Huawei, Sony, Lenovo, Allview, Asus, Motorola, OnePlus, Xiaomi, BlackBerry, Nokia, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Industria telefoniei mobile s-a dezvoltat intr-un ritm ametitor in ultimele doua decenii. Deja exista o multime de companii care au evoluat in branduri arhi cunoscute pe aceasta piata – precum Apple, Samsung, Huawei, Sony, LG, HTC, Motorola, Asus, Nokia etc – si in acelasi timp, aceste electronice au devenit o parte integranta din viata noastar de zi cu zi.

Din nefericire, un telefon mobil este un dispozitiv sensibil, si poate fi foarte usor sa fie deteriorat de diverse accidente. E irelevant cat de mult aveti grija de telefonul dumneavoastra, ori cat de mult ati achitat pentru el cand l-ati cumparat, mai devreme sau mai tarziu va avea nevoie de remedierea unor defectiuni la un service GSM.

De obicei, firma care a produs telefonul este cea mai buna optiune pentru repararea lui, dar acest lucru nu este intotdeauna posibil sau convenabil, de aceea e bine sa va orientati spre o solutie locala. Aflati in continuare cum sa alegeti un service de reparatii telefoane Piatra Neamt care e capabil sa corecteze orice complicatie ar avea aparatul Dvs, si la un pret care sa fie avantajos.

Veti concluziona ca sunt disponibile suficiente societati comerciale care pun la dispozitie servicii de restaurare a acestui tip de dispozitive, insa nu toate aceste companii sunt caracterizate de aceeasi eficienta si profesionalism. Asadar, va fi necesar sa faceti o cantitate de munca de cercetare pentru a afla reputatia service-ului pe care il luati in calcul. In acest sens, exista cateva lucruri valabile in general pe care e bine sa le luati in evidenta cand sunteti in cautarea unui o firma care sa se ocupe de problema:

1. Asigurati-va ca angajatii de la atelierul de reparatii telefoane au experienta

Chiar daca toti depanatorii au fost candva incepatori si ne-experimentati, nu va doriti ca un astfel de incepator sa va dezasambleze telefonul mobil. Ar fi chiar posibil ca unii dintre ei – fiind nefamiliarizati cu diferite tipuri de reparatii – sa poata cauza chiar mai multe probleme smartphone-urilor. De aceea, alegeti o firma care are oameni cu experienta in echipa.

2. Faceti investigatii despre reputatia firmei de reparatii telefoane

Orientati-va spre un service GSM care are un renume foarte bun in oferirea serviciilor de calitate, si care totodata ofera si suport de cea mai buna calitate. E simplu sa comparati reputatia mai multor furnizori prin accesarea website urilor acestora. Totodata, exista posibilitatea sa verificati calificativele fostilor clienti si pe alte platforme unde se pot lasa recenzii, precum Facebook sau Google Places. Acest lucru va va permite o viziune mai realista din perspectiva unui client.

3. Care este timpul de returnare?

Una din principalele intrebari pe care e recomandat sa le adresati este legata de durata de retur al aparatului reparat. Traim in secolul vitezei, si putini oameni isi pot completa rutina zilnica fara un smartphone. Viata fara smartphone pentru o perioada indelungata va poate afecta cariera, afacerea ba chiar viata personala. Un atelier de reparatii telefoane de top va avea o perioada de inapoiere de cel mult 3 zile lucratoare – acest lucru inseamna ca e posibil sa receptionati telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. Calitate in comunicare cu firma de service GSM

O companie care se respecta va va tine la curent cu privire la starea interventiei oricand. Acest aspect va va oferi o siguranta aditionala ca tehnicienii lucreaza la dispozitivul D-voastra, si va ofera posibilitatea sa va faceti o idee legata de timpul exact in care veti putea butona din nou telefonul.

5. Se ofera garantie?

Probabil ca va veti mahni daca telefonul Dvs va avea din nou defectiuni imediat dupa ce a fost remediat. Asadar, se recomanda sa va orientati spre un service GSM care ofera o garantie pentru serviciile pe care le presteaza. Garantia ar trebui sa fie activa durata de pana la macar 3 luni dupa ce interventia a fost efectuata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea interventiei este printre factorii primordiali atunci cand vine vorba de alegerea unei firme ce repara telefoane. Asadar, cum puteti determina nivelul de calitate al serviciilor oferite de o companie? Din nou, puteti cauta recenziile fostilor clienti, sau puteti purta o discutie in mod personal cu fostii clientii despre nivelul calitativ al serviciilor.

Reparatia unui telefon inteligent ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Atunci cand veti tine cont de ideile anterioare veti gasi cu certitudine cea mai potrivita firma de reparatii telefoane Piatra Neamt pentru nevoile Dvs particulare, si in bugetul alocat. Acestia au fost cativa factori pe care ar trebui sa ii luati in calcul cand aveti intentia sa alegeti un atelier care sa va remedieze dispozitivul. Daca aveti sansa, veti gasi o firma care presteaza servicii de calitate la un pret atractiv.