Vi s-a stricat telefonul mobil? Sunteti in cautarea unui service GSM in Piatra Neamt? Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu firme din aceasta industrie din municipiul dumneavoastra, precum si informatii folositoare care sa va faca cautarea mai simpla, precum:

 • denumirea service-ului
 • adresa
 • pagina web
 • telefonul
 • adresa de email
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Piatra Neamt - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Bulevardul Decebal, Nr. 35, Piatra Neamt

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Stefan Cel Mare, nr. 2, Piatra Neamt

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Stefan Cel Mare, nr. 2, Piatra Neamt

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai des intalnite servicii oferite de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • interventie de reparare sau inlocuire pentru urmatoarele piese: placi de baza, mufe de alimentare, baterii, acumulatoare, casti, cabluri USB, display, touch screen;
 • depanarea defectiunilor aparute la contactul cu apa;
 • telefoane care refuza sa mai porneasca, care nu se mai incarca, care nu mai au semnal, la care nu se mai aude.

Reparatii software:

 • decodari, actualizare de software, realizare de copii de back-up si recuperare de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializare diverse consumabile si accesorii: cartele SIM, cartele SD, acumulatoare externe, incarcatoare, casti audio, cabluri, microfoane etc.

Cele mai populare brand-uri:

 • Samsung, iPhone, LG, HTC, Huawei, Sony, Asus, Lenovo, Allview, Motorola, OnePlus, Xiaomi, BlackBerry, Alcatel, Nokia.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Segmentul de business al telefoniei mobile a evoluat intr-un ritm fenomenal din anii 2000 pana acum. Pe piata exista o multime de firme care au evoluat in branduri binecunoscute in aceasta industrie – precum Samsung, Apple, Sony, Huawei, HTC, LG, Asus, Motorola, Nokia etc – iar aceste electronice au devenit o parte integranta din viata celor care le-au cumparat.

Partea proasta este ca un telefon mobil este un aparat fragil, si poate foarte usor sa fie distrus de diverse evenimente nedorite. E irelevant cat de atent sunteti cu telefonul dumneavoastra, ori ce suma ati sacrificat pentru el cand l-ati procurat, cel mai probabil la un moment dat va necesita reparatii la un service GSM.

De regula, compania care a produs modelul este cea mai buna alegere pentru repararea lui, insa acest lucru nu este intotdeauna posibil sau convenabil, asadar e bine sa va orientati spre o solutie locala. Descoperiti in randurile de mai jos cum sa alegeti un service de reparatii telefoane Piatra Neamt care are abilitatea sa remedieze orice defect ar avea telefonul D-voastra, si la un cost care sa fie atractiv.

Veti concluziona ca exista suficiente societati comerciale care pun la dispozitie servicii de reparare a astfel de aparate, dar nu toate aceste companii ofera aceeasi eficienta si profesionalism. De aceea, va fi nevoie sa faceti un pic de munca de cercetare pentru a afla reputatia atelierului la care va doriti sa apelati. In acest sens, exista cateva aspecte importante de cunoscut pe care e bine sa le luati in evidenta cand cautati un atelier care sa remedieze defectiunea:

1. Fiti siguri ca angajatii de la firma de reparatii telefoane au experienta

Chiar daca toti depanatorii au fost candva incepatori si lipsiti de practica, nu va doriti ca un astfel de incepator sa va dezasambleze telefonul mobil. E posibil ca unii dintre ei – din cauza ca nu sunt familiarizati cu diferite tipuri de reparatii – sa poata cauza chiar mai multe disfunctionalitati smartphone-urilor. De aceea, alegeti o firma care are oameni cu experienta in echipa.

2. Interesati-va de reputatia firmei de reparatii telefoane

Mergeti pe mana unui service GSM care are un renume foarte bun in oferirea de servicii de top, si in acelasi timp ofera si relatii cu clientii de cea mai buna calitate. E simplu sa comparati renumele mai multor furnizori prin verificarea website urilor acestora. De asemenea, e simplu de verificat review-urile fostilor si actualilor clienti si pe alte pagini web care au sectiuni pt recenzii, precum Facebook. Acest pas va va oferi o viziune mai buna din perspectiva clientilor.

3. In cat timp se finalizeaza reparatia?

Una din primele intrebari pe care e recomandat sa le adresati este legata de timpul de retur al dispozitivului reparat. Am ajuns intr-un secol al vitezei, si destul de putini oameni isi pot derula rutina de zi cu zi fara un smartphone. Viata fara telefon pentru o durata mai lunga va poate prejudicia cariera, afacerea ba chiar viata personala. Un service de reparatii telefoane de top va respecta o durata de retur de maxim 3 zile lucratoare – acest lucru inseamna ca va puteti astepta sa primiti aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. Calitate in comunicare cu firma de service GSM

Un service care se respecta va va informa cu privire la starea depanarii atunci cand doriti. Acest lucru va ofera extra siguranta ca tehnicienii lucreaza la dispozitivul dumneavoastra, si va ofera posibilitatea sa va faceti o estimare legata de durata exacta in care veti primi aparatul inapoi.

5. Garantie

Cel mai probabil ca va veti mahni daca dispozitivul Dvs incepe sa aiba defectiuni la scurt timp dupa ce a fost reparat. Asadar, e recomandat sa alageti un service GSM care pune la dispozitie o garantie pentru serviciile pe care le presteaza. Garantia e bine sa fie activa perioada de pana la minim 3 luni dupa ce operatiunea de reparare a fost efectuata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea este printre factorii de top in momentul cand este vorba de alegerea unei firme ce repara telefoane. Asadar, cum puteti afla nivelul de calitate al serviciilor prestate de o firma? Si acum puteti cauta reviewurile celor care au folosit serviciile lor, sau puteti discuta unu la unu cu fostii clientii legat de nivelul de satisfactie.

Depanarea unui telefon inteligent ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Tinand cont de sfaturile de mai devreme veti descoperi cu certitudine cea mai potrivita companie de reparatii telefoane Piatra Neamt pentru nevoile dumneavoastra, si in bugetul alocat. Iata deci cativa factori pe care ar trebui sa ii evaluati cand planificati sa alegeti un atelier care sa va remedieze dispozitivul. Daca aveti noroc, veti da peste o firma care ofera servicii de top la un tarif atractiv.