S-a stricat telefonul mobil? Cautati un service GSM in Piatra Neamt? V-am pregatit o lista cu firme din aceasta industrie din orasul dumneavoastra, precum si informatii utile care sa va faca cautarea mai simpla, precum:

 • numele firmei
 • adresa
 • website-ul
 • telefonul
 • adresa de email
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Piatra Neamt - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Bulevardul Decebal, Nr. 35, Piatra Neamt

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Stefan Cel Mare, nr. 2, Piatra Neamt

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Stefan Cel Mare, nr. 2, Piatra Neamt

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai frecvente servicii prestate de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire de display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • remedierea defectiunilor cauzate de apa;
 • interventii la telefoane care refuza sa mai porneasca, cu incarcare deficitara, care au semnal foarte slab, la care nu se mai aude.

Reparatii software:

 • decodari, actualizare de versiuni software, recuperare sau back-up de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializarea celor mai frecvente accesorii necesare: incarcatoare, cartele SIM si SD sau micro, cabluri, baterii, microfoane samd.

Cele mai populare brand-uri:

 • iPhone, Samsung, LG, Huawei, Sony, HTC, Asus, Lenovo, Allview, OnePlus, Xiaomi, Motorola, Nokia, BlackBerry, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Industria telefoniei mobile a crescut intr-un ritm incredibil in ultimii 20 de ani. Pe piata exista o multime de companii care au crescut in branduri arhi cunoscute in aceasta industrie โ€“ precum Samsung, Sony, Apple, Huawei, LG, HTC, Asus, Nokia, Motorola etc โ€“ si totodata, aceste dispozitive au devenit o parte integranta din viata noastar de zi cu zi.

Partea proasta este ca un telefon mobil este un produs delicat, si poate fi foarte usor sa fie deteriorat de diverse accidente. Nu conteaza prea mult cat de atent sunteti cu telefonul dumneavoastra, sau ce suma ati achitat pentru el la achizitionarea lui, mai devreme sau mai tarziu va avea nevoie de reparatii la un service GSM.

De regula, compania care a produs modelul este cea mai buna alternativa pentru remedierea problemelor, dar acest lucru nu este intotdeauna convenabil sau posibil, de aceea e bine sa luati in calcul o solutie locala. Descoperiti in randurile de mai jos cum sa selectati o companie de reparatii telefoane Piatra Neamt care poate sa remedieze orice complicatie ar avea telefonul dumneavoastra, si la un pret care sa va convina.

Veti ajunge la concluzia ca exista suficiente intreprinderi care au in oferta servicii de restaurare a acestei categorii de aparate, dar nu toate aceste companii garanteaza aceasi calitate si profesionalism. Astfel, veti fi nevoit sa faceti putina munca de cercetare pentru a descoperi reputatia serviciului pe care l-ati ales. Exista cateva informatii importante de cunoscut pe care trebuie sa le luati in calcul cand cautati un atelier care sa se ocupe de problema:

1. Asigurati-va ca angajatii de la atelierul de reparatii telefoane au suficienta experienta

Chiar daca toti tehnicienii au fost la un moment dat nepriceputi si lipsiti de experienta, probabil nu va doriti ca un astfel de incepator sa se ocupe de telefonul mobil. Ar fi chiar posibil ca unii dintre ei โ€“ din cauza ca nu sunt familiarizati cu variate categorii de interventii โ€“ pot cauza chiar mai multe defectiuni telefonului. Asadar, alegeti o firma care are oameni cu experienta in echipa.

2. Faceti investigatii despre reputatia firmei de reparatii telefoane

Alegeti un service GSM care are o faima excelenta in oferirea unor servicii calitative, si in acelasi timp ofera si relatii cu clientii de cea mai buna calitate. E simplu sa comparati popularitatea variatilor furnizori prin vizitarea site urilor acestora. In acelasi timp, exista posibilitatea sa verificati review-urile clientilor si pe alte pagini web dedicate recenziilor, precum Facebook sau Google Places. Acest pas va va oferi o viziune mai buna din perspectiva unui client.

3. In cat timp se finalizeaza reparatia?

Una din primele intrebari pe care e indicat sa le adresati este in legatura cu perioada de returnare al produsului reparat. Traim in secolul vitezei, si foarte putini indivizi isi pot derula rutina zilnica in absenta unui telefon inteligent. Sa ramaneti fara smartphone pentru o perioada indelungata va poate prejudicia cariera, afacerea si chiar inclusiv viata personala. O firma de reparatii telefoane de top va oferi o perioada de retur de cel mult 3 zile lucratoare โ€“ asta inseamna ca puteti spera sa receptionati aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O comunicare de calitate cu firma de service GSM

O firma care se respecta va va anunta cu privire la starea interventiei in orice moment. Acest fapt ofera o siguranta aditionala ca angajatii lucreaza la dispozitivul Dvs, si va ofera posibilitatea sa va faceti o estimare legata de perioada exacta in care veti putea butona din nou telefonul.

5. Se ofera garantie?

Probabil ca va veti supara daca dispozitivul D-voastra incepe sa aiba disfunctionalitati imediat dupa ce a fost depanat. Asadar, e recomandat sa va orientati spre un service GSM care ofera garantii pentru serviciile si piesele pe care le presteaza. Garantia e bine sa fie valabila perioada de pana la macar 3 luni dupa ce reparatia a fost facuta.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea muncii prestate este printre factorii de top atunci cand vine vorba de decizia asupra unei firme ce repara telefoane. Asadar, in ce mod puteti determina nivelul de calitate al serviciilor disponibile la o firma? Si acum puteti rasfoi recenziile celor care au folosit serviciile lor, sau puteti intreba in mod personal cu fostii clientii despre calitatea serviciilor.

Depanarea unui telefon inteligent ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Daca tineti cont de sfaturile de mai sus veti identifica cu certitudine cea mai potrivita firma de reparatii telefoane Piatra Neamt pentru nevoile dumneavoastra, si in tariful la care va asteptati. Acestia au fost cativa factori pe care e bine sa ii luati in calcul cand aveti intentia sa alegeti o firma care sa va depaneze telefonul. Daca aveti sansa, veti da peste o firma care ofera servicii de top la un pret avantajos.