Vi s-a defectat telefonul mobil? Aveti nevoie de un service GSM in Pitesti? V-am pregatit o lista cu ateliere din municipiul Dvs, la un loc cu informatii care sa va simplifice cautarea, precum:

 • denumirea firmei
 • adresa
 • adresa web
 • numarul de telefon
 • emailul de contact
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Pitesti - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Blvd. Republicii, nr. 77, Pitesti

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Pitesti

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Nicolae Balcescu nr. 106, Pitesti

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai comune servicii disponibile de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • interventie de reparare sau inlocuire pentru urmatoarele piese: placi de baza, mufe de alimentare, baterii, acumulatoare, casti, cabluri USB, display, touch screen;
 • depanarea defectiunilor aparute la contactul cu apa;
 • interventii la telefoane care nu se mai aprind, cu incarcare deficitara, care pierd semnalul, la care nu se mai aude corespunzator.

Reparatii software:

 • decodari, actualizari software, realizare de copii de back-up si recuperare de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializare diverse consumabile si accesorii: cartele SIM, cartele SD, acumulatoare externe, incarcatoare, casti audio, cabluri, microfoane etc.

Cele mai populare brand-uri:

 • iPhone, LG, Samsung, HTC, Huawei, Sony, Lenovo, Allview, Asus, OnePlus, Xiaomi, Motorola, BlackBerry, Alcatel, Nokia.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Segmentul de business al telefoniei mobile s-a dezvoltat intr-un ritm fenomenal in ultimii 20 de ani. Putem gasi pe piata o multime de firme care au crescut in branduri consacrate in aceasta industrie โ€“ precum Samsung, Apple, Sony, Huawei, HTC, LG, Asus, Motorola, Nokia etc โ€“ iar aceste aparate au devenit parte normala din viata celor care le-au cumparat.

Din pacate, un telefon mobil este un produs delicat, si poate foarte usor sa fie deteriorat de diverse accidente. Nu conteaza cat de atent sunteti cu telefonul dumneavoastra, ori ce suma ati achitat pentru el cand l-ati cumparat, in mod sigur va veni o zi cand va necesita remedierea unor defectiuni la un service GSM.

De regula, firma care a produs aparatul este cea mai buna optiune pentru corectarea defectiunilor, insa acest lucru nu este intotdeauna la indemana, asa ca e bine sa luati in calcul o solutie locala. Aflati in continuare cum sa selectati un service de reparatii telefoane Pitesti care poate sa rezolve orice complicatie ar avea aparatul dumneavoastra, si la un cost care sa fie avantajos.

Veti concluziona ca sunt disponibile multe intreprinderi care pun la dispozitie servicii de reparare a astfel de dispozitive, din pacate nu toate aceste companii ofera aceeasi calitate. Astfel, veti fi nevoit sa faceti o cantitate de munca de cercetare pentru a descoperi reputatia serviciului pe care l-ati ales. Pentru acest scop, iata cateva lucruri general valabile pe care trebuie sa le luati in considerare cand incepeti sa cautati un serviciu care sa va rezolve problema:

1. Convingeti-va ca tehnicienii de la firma de reparatii telefoane au experienta

Chiar daca toti tehnicienii au fost la un moment in timp nepriceputi si lipsiti de practica, probabil nu va doriti ca un astfel de incepator sa va dezasambleze telefonul mobil. Unii dintrei ei โ€“ din cauza ca nu sunt familiarizati cu variate categorii de reparatii โ€“ sa poate produce chiar mai multe probleme smartphone-urilor. Prin urmare, alegeti o firma care are persoane experimentate in echipa.

2. Faceti investigatii despre reputatia firmei de reparatii telefoane

Alegeti un service GSM care are o reputatie excelenta in oferirea unor servicii calitative, si care ofera si relatii cu clientii de cea mai buna calitate. E simplu sa comparati renumele variatilor furnizori prin verificarea website urilor acestora. Totodata, e simplu de verificat review-urile fostilor si actualilor clienti si pe alte site-uri care au sectiuni pt recenzii, precum Google My Business sau Facebook. Acest lucru va va oferi o viziune mai realista din perspectiva clientilor.

3. Care este timpul de returnare?

Una din principalele intrebari pe care e indicat sa le adresati este legata de perioada de retur al aparatului reparat. Am ajuns in secolul vitezei, si destul de putini indivizi isi pot completa rutina de zi cu zi fara un telefon inteligent. Existenta fara smartphone pentru o durata mai lunga va poate prejudicia cariera, afacerea ba chiar viata intima. Un atelier de reparatii telefoane de top va respecta o durata de inapoiere de cel mult 3 zile lucratoare โ€“ asta inseamna ca va puteti astepta sa receptionati telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O buna comunicare cu firma de service GSM

O firma care se respecta va va anunta in legatura cu starea reparatiei in orice moment. Acest fapt va ofera mai multa siguranta ca tehnicienii lucreaza la dispozitivul D-voastra, si va ofera posibilitatea sa va faceti o estimare legata de timpul exact in care va veti bucura din nou de aparat.

5. Garantia oferita

Probabil ca va veti infuria daca aparatul D-voastra va incepe sa aiba probleme imediat dupa ce a fost reparat. De aceea, e recomandat sa cautati un service GSM care ofera o garantie pentru manoperele pe care le ofera. Garantia ar trebui sa fie valabila durata de pana la macar 3 luni dupa ce interventia a fost facuta.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea muncii prestate este printre factorii de top in momentul cand este vorba de selectionarea unei firme ce repara telefoane. Prin urmare, in ce mod puteti estima nivelul de calitate al serviciilor oferite de o firma? Inca o data, puteti rasfoi recenziile celor care au folosit serviciile lor, sau puteti purta o discutie unu la unu cu fostii clientii despre nivelul de satisfactie.

Reparatia unui telefon mobil ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Atunci cand veti tine cont de recomandarile de mai devreme veti identifica in mod sigur cea mai potrivita companie de reparatii telefoane Pitesti pentru nevoile D-voastra specifice, si in costul preconizat. Acestia au fost cativa factori pe care e recomandat sa ii evaluati cand vreti sa alegeti un service care sa va remedieze dispozitivul. Cu putin noroc, veti intalni o firma care pune pe piata servicii de calitate la un cost atractiv.