S-a defectat telefonul mobil? Cautati un service GSM in Pitesti? V-am pregatit o lista cu ateliere din municipiul D-voastra, la un loc cu informatii utile care sa va faca cautarea mai simpla, precum:

 • denumirea firmei
 • adresa
 • website-ul
 • telefonul
 • emailul de contact
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Pitesti pt Xiaomi, Samsung, Apple, Huawei etc - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Blvd. Republicii, nr. 77, Pitesti

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Nicolae Balcescu nr. 106, Pitesti

Service reparatii Samsung Pitesti

Pitești Service Center

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

B-Dul. I. C. Brătianu, Nr. 10 Bl. B2, Parter, Pitesti

Service reparatii Apple iPhone Pitesti

Mobile Active Team Service GSM

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Strada Victoriei nr. 25, Pitesti

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai des intalnite servicii realizate de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • repararea sau inlocuirea urmatoarelor componente: touchscreen, display, carcasa, acumulator, mufe alimentare, cabluri USB, baterii, microfoane, placi de baza, casti, etc.;
 • defecte cauzate de apa;
 • interventii la telefoane care nu se mai aprind, la care nu se mai incarca bateria, care pierd semnalul, la care nu se mai aude.

Reparatii software:

 • realizarea de decodari, update software, realizare de copii de back-up si recuperare de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • carcase, acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, etc, cabluri, baterii, casti audio, microfoane.

Cele mai populare brand-uri:

 • iPhone, Samsung, LG, Huawei, Sony, HTC, Lenovo, Allview, Asus, OnePlus, Xiaomi, Motorola, BlackBerry, Alcatel, Nokia.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Nisa telefoniei mobile a evoluat intr-un ritm ametitor din anii 2000 pana acum. Deja exista o multime de firme care au crescut in branduri consacrate pe acest segment – precum Apple, Samsung, Huawei, Sony, LG, HTC, Motorola, Asus, Nokia etc – iar aceste dispozitive au devenit o parte integranta din viata oricui.

Din nefericire, un telefon mobil este un dispozitiv delicat, si este foarte usor sa fie stricat de diverse accidente. E irelevant cat de atent sunteti cu telefonul dumneavoastra, sau ce suma ati achitat pentru el cand l-ati procurat, cel mai probabil la un moment dat va avea nevoie de interventia unui specialist la un service GSM.

De regula, firma care a produs modelul este cea mai buna optiune pentru repararea lui, insa din pacate acest lucru nu este intotdeauna la indemana, de aceea e bine sa va orientati spre o solutie locala. Descoperiti in randurile de mai jos cum sa selectati o companie de reparatii telefoane Pitesti care e capabil sa corecteze orice problema ar avea telefonul dumneavoastra, si la un pret care sa fie convenabila.

Veti descoperi ca exista suficiente societati comerciale care ofera servicii de reparare a astfel de aparate, insa nu toate aceste companii ofera aceeasi eficienta si profesionalism. De aceea, va fi nevoie sa faceti putina munca de cercetare pentru a va informa despre reputatia serviciului la care va doriti sa apelati. Pentru acest scop, iata cateva aspecte valabile in general pe care e bine sa le luati in evidenta cand sunteti in cautarea unui un atelier care sa se ocupe de problema:

1. Asigurati-va ca tehnicienii de la atelierul de reparatii telefoane au suficienta experienta

Chiar daca toti reparatorii au fost candva nepriceputi si ne-experimentati, in mod sigur nu vreti ca un astfel de incepator sa se ocupe de telefonul mobil. E posibil ca unii dintre ei – care nu sunt familiari cu diferite tipuri de interventii – pot cauza chiar mai multe defectiuni smartphone-urilor. De aceea, alegeti o firma care are tehnicieni experimentati in echipa.

2. Faceti investigatii despre reputatia firmei de reparatii telefoane

Orientati-va spre un service GSM care are o reputatie excelenta in oferirea serviciilor de calitate, si care ofera si suport de calitate. E simplu sa comparati renumele variatilor furnizori prin accesarea site urilor acestora. Totodata, e simplu de verificat calificativele clientilor si pe alte pagini web care au sectiuni pt recenzii, precum Facebook. Aceasta actiune va va oferi o viziune mai realista din perspectiva unui client.

3. Care este timpul de returnare?

Una din principalele intrebari pe care e recomandat sa le mentionati are legatura cu perioada de retur al dispozitivului reparat. Suntem intr-un secol al vitezei, si foarte putini oameni isi pot derula rutina zilnica in absenta unui telefon inteligent. Sa ramaneti fara smartphone pentru o durata mai lunga va poate afecta cariera, afacerea ba chiar viata intima. Un atelier de reparatii telefoane de top va respecta o durata de inapoiere de maxim 3 zile lucratoare – ceea ce inseamna ca va puteti astepta sa primiti aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. Calitate in comunicare cu firma de service GSM

O firma care se respecta va va anunta legat de starea depanarii in orice moment. Acest lucru va ofera extra siguranta ca tehnicienii lucreaza la dispozitivul D-voastra, si puteti sa va faceti o idee legata de durata exacta in care veti putea butona din nou telefonul.

5. Se ofera garantie?

Cel mai probabil ca va veti irita daca dispozitivul D-voastra va avea din nou disfunctionalitati imediat dupa ce a fost remediat. De aceea, se recomanda sa alageti un service GSM care furnizeaza o garantie pentru serviciile pe care le ofera. Garantia e bine sa fie valabila timp de pana la cel putin 3 luni dupa ce operatiunea de reparare a fost realizata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea muncii prestate este printre factorii de top cand vine vorba de decizia asupra unui service ce repara telefoane. Prin urmare, cum puteti estima nivelul de calitate al serviciilor disponibile la o companie? Din nou, puteti cauta recenziile clientilor, sau puteti discuta in mod personal cu fostii clientii despre nivelul calitativ al serviciilor.

Depanarea unui smartphone ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Tinand cont de sfaturile anterioare veti gasi in mod sigur cea mai potrivita companie de reparatii telefoane Pitesti pentru nevoile dumneavoastra, si in costul preconizat. Acestia au fost cativa factori pe care e recomandat sa ii aveti in vedere cand aveti intentia sa alegeti un atelier care sa va repare aparatul. Daca aveti sansa, veti intalni o firma care presteaza servicii de calitate la un tarif atractiv.