S-a defectat telefonul mobil? Sunteti in cautarea unui service GSM in Pitesti? Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu astfel de firme din localitatea dumneavoastra, impreuna cu informatii folositoare care sa va simplifice cautarea, precum:

 • numele atelierului
 • adresa
 • website-ul
 • telefonul
 • adresa de email
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Pitesti pt Xiaomi, Samsung, Apple, Huawei etc - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Blvd. Republicii, nr. 77, Pitesti

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Nicolae Balcescu nr. 106, Pitesti

Service reparatii Samsung Pitesti

Pitești Service Center

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

B-Dul. I. C. Brătianu, Nr. 10 Bl. B2, Parter, Pitesti

Service reparatii Apple iPhone Pitesti

Mobile Active Team Service GSM

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Strada Victoriei nr. 25, Pitesti

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai comune servicii prestate de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • interventie de reparare sau inlocuire pentru urmatoarele piese: placi de baza, mufe de alimentare, baterii, acumulatoare, casti, cabluri USB, display, touch screen;
 • defecte cauzate de apa;
 • telefoane care refuza sa mai porneasca, care nu se mai incarca, care nu mai au semnal, la care nu se mai aude corespunzator.

Reparatii software:

 • decodari, update versiuni software, recuperarea datelor pierdute si efectuarea de copii de siguranta.

Vanzari diverse accesorii:

 • carcase, acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, etc, cabluri, baterii, casti audio, microfoane.

Cele mai populare brand-uri in Romania:

 • iPhone, LG, Samsung, HTC, Huawei, Sony, Asus, Lenovo, Allview, Xiaomi, Motorola, OnePlus, BlackBerry, Nokia, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Nisa telefoniei mobile a crescut intr-un ritm incredibil in ultimii 20 de ani. Deja exista o multime de firme care au crescut in branduri binecunoscute in aceasta industrie – precum Samsung, Apple, Sony, Huawei, HTC, LG, Asus, Motorola, Nokia etc – si in acelasi timp, aceste dispozitive au devenit o parte integranta din viata celor care le-au cumparat.

Din nefericire, un telefon mobil este un aparat fragil, si poate fi foarte usor sa fie deteriorat de diverse incidente. Nu conteaza prea mult cat de atent sunteti cu telefonul dumneavoastra, ori ce avere ati platit pentru el cand l-ati cumparat, in mod sigur va veni o zi cand va necesita reparatii la un service GSM.

In mod obisnuit, firma care a produs aparatul este cea mai valida alternativa pentru repararea lui, insa acest lucru nu este intotdeauna posibil sau convenabil, asadar e bine sa aveti la dispozitie o solutie locala. Cititi mai departe pentru a afla cum sa selectati o companie de reparatii telefoane Pitesti care are abilitatea sa remedieze orice complicatie ar avea dispozitivul Dvs, si la un pret care sa fie avantajos.

Veti ajunge la concluzia ca exista numeroase intreprinderi care pun la dispozitie servicii de restaurare a acestui tip de aparate, din pacate nu toate aceste companii sunt caracterizate de aceeasi eficienta si profesionalism. De aceea, va fi nevoie sa faceti o cantitate de munca de cercetare pentru a va informa despre reputatia serviciului pe care il luati in calcul. Exista cateva lucruri general valabile pe care e bine sa le luati in evidenta cand incepeti sa cautati un atelier care sa va rezolve problema:

1. Asigurati-va ca specialistii de la service-ul de reparatii telefoane sunt experimentati

Chiar daca toti tehnicienii au fost la un moment in timp incepatori si ne-experimentati, nu va doriti ca un astfel de incepator sa se ocupe de telefonul mobil. E posibil ca unii dintre ei – din cauza ca nu sunt familiarizati cu diverse tipuri de interventii – sa poata cauza chiar mai multe defectiuni telefonului. Asadar, alegeti o firma care are tehnicieni experimentati in echipa.

2. Interesati-va de reputatia firmei de reparatii telefoane

Orientati-va spre un service GSM care are o reputatie excelenta in oferirea unor servicii calitative, si care totodata ofera si suport de calitate. Aveti posibilitatea sa comparati reputatia variatilor furnizori prin verificarea website urilor acestora. In acelasi timp, exista posibilitatea sa verificati recenziile fostilor si actualilor clienti si pe alte pagini web dedicate recenziilor, precum Facebook sau Google Places. Aceasta actiune va va oferi o viziune mai apropiata de realitate din perspectiva unui client.

3. In timp cat este gata operatiunea?

Una din principalele intrebari pe care e recomandat sa le adresati este legata de timpul de returnare al dispozitivului reparat. Suntem in secolul vitezei, si putini oameni isi pot efectua rutina cotidiana in lipsa unui smartphone. Existenta fara smartphone timp indelungat va poate prejudicia cariera, afacerea ba chiar viata de familie. Un service de reparatii telefoane de top va oferi o durata de inapoiere de maxim 3 zile lucratoare – asta inseamna ca va puteti astepta sa receptionati telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. Calitate in comunicare cu firma de service GSM

Un service care se respecta va va tine la curent cu privire la starea depanarii atunci cand doriti. Acest aspect ofera mai multa siguranta ca echipa lucreaza la dispozitivul dumneavoastra, si va ofera posibilitatea sa va faceti o idee legata de perioada exacta in care va veti bucura din nou de aparat.

5. Garantie

In mod sigur va veti supara daca aparatul D-voastra va incepe sa aiba probleme la scurta durata dupa ce a fost depanat. Asadar, e recomandat sa va orientati spre un service GSM care pune la dispozitie garantii pentru serviciile pe care le ofera. Garantia e indicat sa fie valida perioada de pana la minim 3 luni dupa ce interventia a fost realizata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea muncii prestate este printre factorii de top in momentul cand este vorba de alegerea unei firme ce repara telefoane. Deci, in ce mod puteti estima nivelul de calitate al serviciilor oferite de un atelier? Din nou, puteti rasfoi reviewurile clientilor, sau puteti purta o discutie personal cu fostii clientii legat de nivelul de satisfactie.

Reparatia unui telefon inteligent ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Tinand cont de recomandarile de mai sus veti gasi cu siguranta cea mai potrivita companie de reparatii telefoane Pitesti pentru nevoile D-voastra specifice, si in bugetul alocat. Acestia au fost cativa factori pe care e recomandat sa ii luati in calcul cand aveti intentia sa alegeti o companie care sa va remedieze telefonul. Cu putin noroc, veti intalni o firma care ofera servicii de calitate la un tarif avantajos.