Vi s-a stricat telefonul mobil sau tableta? Sunteti in cautarea unui service GSM in Ploiesti? Aici gasiti o lista cu astfel de firme din localitatea dumneavoastra, precum si informatii utile care sa va faca cautarea mai simpla, precum:

 • denumirea service-ului
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • emailul de contact
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Ploiesti - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Strada Cantacuzino nr.16A, Ploiesti

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Calomfirescu nr. 2, Ploiesti

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Nicolae Balcescu nr. 12, Ploiesti

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai frecvente servicii prestate de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • repararea sau inlocuirea urmatoarelor componente: touchscreen, display, carcasa, acumulator, mufe alimentare, cabluri USB, baterii, microfoane, placi de baza, casti, etc.;
 • defecte cauzate de apa;
 • interventii la telefoane care nu mai pornesc, la care nu se mai incarca bateria, care nu mai au semnal, la care nu se mai aude.

Reparatii software:

 • decodari, update software, realizare de copii de back-up si recuperare de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializarea celor mai frecvente accesorii necesare: incarcatoare, cartele SIM si SD sau micro, cabluri, baterii, microfoane samd.

Cele mai populare branduri intre consumatorii romani:

 • iPhone, Samsung, LG, Sony, HTC, Huawei, Asus, Lenovo, Allview, Xiaomi, Motorola, OnePlus, BlackBerry, Alcatel, Nokia.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Nisa telefoniei mobile a crescut intr-un ritm ametitor in ultimii 20 de ani. Pe piata exista o multime de firme care au devenit branduri consacrate pe aceasta piata – precum Samsung, Sony, Apple, Huawei, LG, HTC, Asus, Nokia, Motorola etc – iar aceste aparate au devenit parte normala din viata noastar de zi cu zi.

Din pacate, un telefon mobil este un aparat sensibil, si poate fi foarte usor sa fie deteriorat de diverse accidente. Nu conteaza prea mult cat de grijuliu sunteti cu telefonul dumneavoastra, sau ce avere ati achitat pentru el la achizitionarea lui, in mod sigur va veni o zi cand va necesita remedierea unor defectiuni la un service GSM.

De obicei, compania care a produs telefonul este cea mai buna alternativa pentru remedierea problemelor, insa din pacate acest lucru nu este intotdeauna convenabil sau posibil, asadar e bine sa aveti la dispozitie o solutie locala. Descoperiti in randurile de mai jos cum sa descoperiti un service de reparatii telefoane Ploiesti care are abilitatea sa remedieze orice defect ar avea aparatul Dvs, si la un pret care sa fie avantajos.

Veti descoperi ca sunt disponibile numeroase intreprinderi care au in oferta servicii de depanare a acestei categorii de electronice, din pacate nu toate aceste companii ofera aceasi calitate si profesionalism. Asadar, va fi necesar sa faceti o cantitate de munca de cercetare pentru a va informa despre reputatia serviciului pe care il luati in calcul. Pentru acest scop, iata cateva lucruri importante de cunoscut pe care trebuie sa le luati in considerare cand incepeti sa cautati un serviciu care sa remedieze defectiunea:

1. Fiti siguri ca specialistii de la service-ul de reparatii telefoane sunt experimentati

Chiar daca toti depanatorii au fost la un moment in timp incepatori si ne-experimentati, nu va doriti ca un astfel de incepator sa va dezasambleze telefonul mobil. E posibil ca unii dintre ei – fiind nefamiliarizati cu diverse tipuri de reparatii – sa poata cauza chiar mai multe disfunctionalitati telefonului inteligent. Asadar, alegeti o firma care are oameni cu experienta in echipa.

2. Faceti investigatii despre reputatia firmei de reparatii telefoane

Alegeti un service GSM care are un renume foarte bun in oferirea serviciilor de calitate, si care totodata ofera si suport de calitate. Puteti compara renumele mai multor furnizori prin accesarea paginilor web ale acestora. In acelasi timp, puteti verifica recenziile clientilor si pe alte pagini web dedicate recenziilor, precum Facebook sau Google Places. Aceasta actiune va va oferi o viziune mai buna din perspectiva unui client.

3. In cat timp se finalizeaza reparatia?

Una din principalele intrebari pe care trebuie sa le mentionati este legata de perioada de returnare al dispozitivului reparat. Suntem in secolul vitezei, si destul de putini oameni isi pot completa rutina cotidiana fara un telefon inteligent. Existenta fara smartphone timp indelungat va poate afecta cariera, business-ul si chiar inclusiv viata intima. Un service de reparatii telefoane de top va oferi o perioada de returnare de cel mult 3 zile lucratoare – acest lucru inseamna ca e posibil sa receptionati telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O buna comunicare cu firma de service GSM

O companie care se respecta va va informa legat de starea interventiei oricand. Acest lucru ofera extra siguranta ca angajatii lucreaza la dispozitivul dumneavoastra, si veti avea o idee legata de perioada exacta in care va veti bucura din nou de aparat.

5. Garantia oferita

Probabil ca va veti mahni daca telefonul D-voastra incepe sa aiba defectiuni la scurt timp dupa ce a fost depanat. Din acest motiv, e recomandat sa va orientati spre un service GSM care ofera garantii pentru serviciile pe care le ofera. Garantia e bine sa fie valida perioada de pana la macar 3 luni dupa ce reparatia a fost facuta.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea muncii prestate este printre factorii de top atunci cand vine vorba de selectionarea unui service ce repara telefoane. Prin urmare, in ce fel puteti determina nivelul de calitate al serviciilor prestate de un atelier? Din nou, puteti cauta reviewurile clientilor, sau puteti purta o discutie personal cu fostii clientii legat de nivelul de satisfactie.

Depanarea unui telefon mobil ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Atunci cand veti tine cont de recomandarile de mai sus veti descoperi in mod sigur cea mai potrivita companie de reparatii telefoane Ploiesti pentru nevoile dumneavoastra, si in bugetul alocat. Acestia sunt unii factori pe care e recomandat sa ii aveti in vedere cand planificati sa alegeti un atelier care sa va repare telefonul. Cu putin noroc, veti intalni o firma care ofera servicii de top la un tarif atractiv.