Vi s-a stricat telefonul mobil? Cautati un service GSM in Ploiesti? V-am pregatit o lista cu ateliere din orasul Dvs, la un loc cu informatii folositoare care sa va asigure o cautare mai simpla, precum:

 • numele firmei
 • adresa
 • website-ul
 • telefonul
 • emailul de contact
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Ploiesti - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Strada Cantacuzino nr.16A, Ploiesti

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Calomfirescu nr. 2, Ploiesti

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Nicolae Balcescu nr. 12, Ploiesti

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai des intalnite servicii disponibile de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • repararea sau inlocuirea urmatoarelor componente: touchscreen, display, carcasa, acumulator, mufe alimentare, cabluri USB, baterii, microfoane, placi de baza, casti, etc.;
 • depanarea defectiunilor aparute la contactul cu apa;
 • interventii la telefoane care refuza sa mai porneasca, la care nu se mai incarca bateria, care au semnal foarte slab, la care se aude foarte incet sau deloc.

Reparatii software:

 • decodari, actualizare de software, recuperarea datelor pierdute si efectuarea de copii de siguranta.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializarea celor mai frecvente accesorii necesare: incarcatoare, cartele SIM si SD sau micro, cabluri, baterii, microfoane samd.

Cele mai populare brand-uri:

 • iPhone, LG, Samsung, Huawei, Sony, HTC, Lenovo, Allview, Asus, OnePlus, Xiaomi, Motorola, BlackBerry, Nokia, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Nisa telefoniei mobile s-a dezvoltat intr-un ritm extraordinar in ultimele doua decenii. Putem gasi pe piata o multime de companii care au devenit branduri consacrate in aceasta industrie – precum Samsung, Apple, Sony, Huawei, HTC, LG, Asus, Motorola, Nokia etc – si totodata, aceste electronice au devenit parte normala din viata noastar de zi cu zi.

Din nefericire, un telefon mobil este un produs delicat, si poate foarte usor sa fie stricat de diverse incidente. Nu conteaza prea mult cat de atent sunteti cu telefonul dumneavoastra, ori ce suma ati sacrificat pentru el la achizitionarea lui, in mod sigur va veni o zi cand va necesita interventia unui specialist la un service GSM.

De regula, firma care a produs telefonul este cea mai valida alegere pentru corectarea defectiunilor, insa acest lucru nu este intotdeauna convenabil sau posibil, asa ca e bine sa aveti la dispozitie o solutie locala. Cititi mai departe pentru a afla cum sa alegeti o firma de reparatii telefoane Ploiesti care e capabil sa corecteze orice problema ar avea telefonul Dvs, si la un pret care sa fie avantajos.

Veti ajunge la concluzia ca sunt disponibile numeroase societati comerciale care ofera servicii de reparare a acestei categorii de aparate, din pacate nu toate aceste companii sunt caracterizate de aceeasi calitate. Astfel, veti fi nevoit sa faceti o cantitate de munca de cercetare pentru a afla reputatia atelierului pe care l-ati ales. Pentru acest scop, iata cateva lucruri valabile in general pe care e bine sa le luati in evidenta cand incepeti sa cautati un atelier care sa se ocupe de problema:

1. Asigurati-va ca angajatii de la atelierul de reparatii telefoane sunt experimentati

Chiar daca toti depanatorii au fost candva noi si lipsiti de experienta, in mod sigur nu vreti ca un astfel de incepator sa se ocupe de telefonul mobil. Unii dintrei ei – din cauza ca nu sunt familiarizati cu diverse categorii de depanari – sa poata cauza chiar mai multe defectiuni telefonului. Prin urmare, alegeti o firma care are persoane experimentate in echipa.

2. Interesati-va de reputatia firmei de reparatii telefoane

Alegeti un service GSM care are un renume foarte bun in oferirea unor servicii calitative, si care ofera si relatii cu clientii de cea mai buna calitate. Aveti posibilitatea sa comparati popularitatea mai multor furnizori prin vizitarea paginilor web ale acestora. In acelasi timp, exista posibilitatea sa verificati review-urile fostilor clienti si pe alte platforme unde se pot lasa recenzii, precum Facebook sau Google Places. Aceasta actiune va va desena o viziune mai buna din perspectiva clientilor.

3. In cat timp se finalizeaza reparatia?

Una din primele intrebari pe care e indicat sa le mentionati este in legatura cu timpul de inapoiere al aparatului reparat. Suntem intr-un secol al vitezei, si foarte putini indivizi isi pot completa rutina zilnica in lipsa unui telefon mobil. Sa ramaneti fara telefon pentru o perioada indelungata va poate dauna la cariera, business-ul sau chiar viata intima. Un atelier de reparatii telefoane de top va respecta un timp de inapoiere de maxim 3 zile lucratoare – ceea ce inseamna ca e posibil sa primiti aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O buna comunicare cu firma de service GSM

O firma care se respecta va va tine la curent cu privire la starea reparatiei oricand. Acest aspect va va oferi o siguranta aditionala ca echipa lucreaza la dispozitivul Dvs, si puteti sa va faceti o idee legata de timpul exact in care va veti bucura din nou de aparat.

5. Garantie

In mod sigur va veti supara daca dispozitivul Dvs incepe sa aiba disfunctionalitati imediat dupa ce a fost remediat. De aceea, se recomanda sa cautati un service GSM care pune la dispozitie garantii pentru serviciile si piesele pe care le presteaza. Garantia e bine sa fie valida durata de pana la cel putin 3 luni dupa ce interventia a fost facuta.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea este printre factorii de top in momentul cand este vorba de selectionarea unui service ce repara telefoane. Asadar, in ce fel puteti determina nivelul de calitate al serviciilor disponibile la o firma? Si acum puteti cauta recenziile celor care au folosit serviciile lor, sau puteti purta o discutie unu la unu cu fostii clientii despre nivelul calitativ al serviciilor.

Reparatia unui telefon mobil ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Atunci cand veti tine cont de sfaturile anterioare veti identifica cu certitudine cea mai potrivita firma de reparatii telefoane Ploiesti pentru nevoile D-voastra specifice, si in tariful la care va asteptati. Iata deci cativa factori pe care e bine sa ii evaluati cand vreti sa alegeti un atelier care sa va repare telefonul. Daca aveti sansa, veti intalni o firma care ofera servicii super la un cost atractiv.