Vi s-a defectat smartphone-ul? Cautati un service GSM in Ploiesti? V-am pregatit o lista cu ateliere din localitatea dumneavoastra, precum si informatii utile care sa va faca cautarea mai comoda, precum:

 • denumirea service-ului
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • emailul de contact
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Ploiesti - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Strada Cantacuzino nr.16A, Ploiesti

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Calomfirescu nr. 2, Ploiesti

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Nicolae Balcescu nr. 12, Ploiesti

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai comune servicii realizate de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire de display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • defecte cauzate de apa;
 • telefoane care refuza sa mai porneasca, la care nu se mai incarca bateria, care pierd semnalul, la care nu se mai aude.

Reparatii software:

 • efectuarea de decodari, actualizari versiuni software, recuperare sau back-up de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • carcase, acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, etc, cabluri, baterii, casti audio, microfoane.

Cele mai populare brand-uri in Romania:

 • iPhone, LG, Samsung, HTC, Huawei, Sony, Lenovo, Allview, Asus, Xiaomi, Motorola, OnePlus, Nokia, BlackBerry, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Segmentul de business al telefoniei mobile a evoluat intr-un ritm incredibil in ultimele doua decenii. Putem gasi pe piata o multime de firme care au devenit branduri consacrate pe aceasta piata – precum Apple, Samsung, Huawei, Sony, LG, HTC, Motorola, Asus, Nokia etc – si totodata, aceste dispozitive au devenit o parte integranta din viata oricui.

Partea proasta este ca un smartphone este un dispozitiv fragil, si poate foarte usor sa fie distrus de diverse incidente. Nu conteaza prea mult cat de grijuliu sunteti cu telefonul dumneavoastra, ori cat de mult ati sacrificat pentru el la achizitionarea lui, mai devreme sau mai tarziu va avea nevoie de interventia unui specialist la un service GSM.

In mod obisnuit, compania care a produs telefonul este cea mai buna alternativa pentru remedierea problemelor, dar acest lucru nu este intotdeauna posibil sau convenabil, de aceea e bine sa luati in calcul o solutie locala. Cititi mai departe pentru a afla cum sa selectati o firma de reparatii telefoane Ploiesti care e capabil sa rezolve orice defect ar avea aparatul Dvs, si la un cost care sa fie atractiv.

Veti concluziona ca exista multe firme care au in oferta servicii de depanare a acestui tip de aparate, insa nu toate aceste companii sunt caracterizate de aceasi calitate si profesionalism. Asadar, va fi necesar sa faceti o cantitate de munca de cercetare pentru a va informa despre reputatia serviciului pe care il luati in calcul. Pentru acest scop, iata cateva lucruri general valabile pe care e bine sa le luati in evidenta cand cautati un atelier care sa remedieze defectiunea:

1. Asigurati-va ca specialistii de la atelierul de reparatii telefoane au suficienta experienta

Chiar daca toti tehnicienii au fost la un moment dat noi si lipsiti de practica, probabil nu va doriti ca un astfel de incepator sa va dezasambleze telefonul mobil. E posibil ca unii dintre ei – din cauza ca nu sunt familiarizati cu diverse categorii de reparatii – pot cauza chiar mai multe probleme smartphone-urilor. Prin urmare, alegeti o firma care are oameni cu experienta in echipa.

2. Faceti investigatii despre reputatia firmei de reparatii telefoane

Mergeti pe mana unui service GSM care are un renume foarte bun in oferirea unor servicii calitative, si care totodata ofera si relatii cu clientii de calitate. Aveti posibilitatea sa comparati reputatia mai multor furnizori prin accesarea site urilor acestora. De asemenea, exista posibilitatea sa verificati calificativele fostilor clienti si pe alte site-uri dedicate recenziilor, precum Google My Business sau Facebook. Acest pas va va desena o viziune mai apropiata de realitate din perspectiva clientilor.

3. In timp cat este gata operatiunea?

Una din intrebarile de baza pe care e recomandat sa le adresati este legata de durata de inapoiere al aparatului reparat. Suntem in secolul vitezei, si destul de putini indivizi isi pot completa rutina cotidiana in lipsa unui telefon inteligent. Sa ramaneti fara smartphone pentru o durata mai lunga va poate dauna la cariera, afacerea sau chiar viata de familie. Un atelier de reparatii telefoane de top va respecta un timp de inapoiere de cel mult 3 zile lucratoare – acest lucru inseamna ca puteti spera sa primiti telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O comunicare de calitate cu firma de service GSM

O companie care se respecta va va informa cu privire la starea interventiei oricand. Acest lucru va va oferi o siguranta aditionala ca echipa lucreaza la dispozitivul dumneavoastra, si veti avea o estimare legata de timpul exact in care va veti bucura din nou de aparat.

5. Se ofera garantie?

In mod sigur va veti supara daca dispozitivul D-voastra va avea din nou disfunctionalitati imediat dupa ce a fost reparat. De aceea, e recomandat sa alageti un service GSM care pune la dispozitie o garantie pentru serviciile pe care le presteaza. Garantia e indicat sa fie valida timp de pana la cel putin 3 luni dupa ce operatiunea de reparare a fost realizata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea interventiei este printre factorii de top cand vine vorba de selectionarea unui service ce repara telefoane. Prin urmare, in ce fel puteti afla nivelul de calitate al serviciilor prestate de o firma? Din nou, puteti cauta recenziile celor care au folosit serviciile lor, sau puteti discuta unu la unu cu fostii clientii legat de calitatea serviciilor.

Depanarea unui smartphone ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Atunci cand veti tine cont de sugestiile anterioare veti descoperi cu siguranta cea mai potrivita firma de reparatii telefoane Ploiesti pentru nevoile Dvs particulare, si in costul preconizat. Acestia au fost cativa factori pe care e recomandat sa ii luati in calcul cand planificati sa alegeti un atelier care sa va repare aparatul. Cu putin noroc, veti intalni o firma care pune pe piata servicii super la un cost avantajos.