S-a defectat smartphone-ul? Aveti nevoie de un service GSM in Ploiesti? Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu ateliere din municipiul D-voastra, precum si informatii folositoare care sa va simplifice cautarea, precum:

 • numele firmei
 • adresa
 • pagina web
 • nr. de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Ploiesti - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Strada Cantacuzino nr.16A, Ploiesti

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Calomfirescu nr. 2, Ploiesti

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Nicolae Balcescu nr. 12, Ploiesti

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai comune servicii oferite de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • interventie de reparare sau inlocuire pentru urmatoarele piese: placi de baza, mufe de alimentare, baterii, acumulatoare, casti, cabluri USB, display, touch screen;
 • defecte cauzate de apa;
 • interventii la telefoane care nu se mai aprind, cu incarcare deficitara, care au semnal foarte slab, la care nu se mai aude corespunzator.

Reparatii software:

 • decodari, actualizari versiuni software, recuperarea datelor pierdute si efectuarea de copii de siguranta.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializarea celor mai frecvente accesorii necesare: incarcatoare, cartele SIM si SD sau micro, cabluri, baterii, microfoane samd.

Cele mai populare branduri intre consumatorii romani:

 • iPhone, LG, Samsung, Sony, HTC, Huawei, Allview, Asus, Lenovo, Motorola, OnePlus, Xiaomi, BlackBerry, Alcatel, Nokia.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Nisa telefoniei mobile s-a dezvoltat intr-un ritm ametitor in ultimele doua decenii. Putem gasi pe piata o multime de firme care au evoluat in branduri consacrate pe acest segment – precum Apple, Samsung, Huawei, Sony, LG, HTC, Motorola, Asus, Nokia etc – si in acelasi timp, aceste aparate au devenit parte normala din viata oricui.

Partea proasta este ca un telefon mobil este un aparat fragil, si este foarte usor sa fie stricat de diverse incidente. Nu conteaza prea mult cat de atent sunteti cu telefonul dumneavoastra, sau cat de mult ati achitat pentru el cand l-ati procurat, in mod sigur va veni o zi cand va avea nevoie de interventia unui specialist la un service GSM.

In mod obisnuit, compania care a produs telefonul este cea mai recomandata alegere pentru remedierea problemelor, insa acest lucru nu este intotdeauna convenabil sau posibil, asa ca e bine sa aveti la dispozitie o solutie locala. Aflati in continuare cum sa selectati un service de reparatii telefoane Ploiesti care poate sa corecteze orice complicatie ar avea aparatul Dvs, si la un pret care sa fie convenabila.

Veti ajunge la concluzia ca exista suficiente societati comerciale care ofera servicii de depanare a acestui tip de dispozitive, insa nu toate aceste companii ofera aceeasi calitate. Astfel, veti fi nevoit sa faceti putina munca de cercetare pentru a afla reputatia serviciului pe care l-ati ales. Exista cateva aspecte valabile in general pe care e bine sa le luati in calcul cand cautati un atelier care sa remedieze defectiunea:

1. Convingeti-va ca tehnicienii de la firma de reparatii telefoane au suficienta experienta

Chiar daca toti depanatorii au fost la un moment in timp noi si lipsiti de experienta, in mod sigur nu vreti ca un astfel de incepator sa va repare telefonul mobil. Ar fi chiar posibil ca unii dintre ei – din cauza ca nu sunt familiarizati cu diferite tipuri de reparatii – sa poata cauza chiar mai multe defectiuni telefonului. Asadar, alegeti o firma care are persoane experimentate in echipa.

2. Faceti investigatii despre reputatia firmei de reparatii telefoane

Mergeti pe mana unui service GSM care are o faima excelenta in oferirea serviciilor de calitate, si in acelasi timp ofera si asistenta de cea mai buna calitate. E simplu sa comparati reputatia diferitor furnizori prin verificarea site urilor acestora. In acelasi timp, e simplu de verificat recenziile fostilor si actualilor clienti si pe alte platforme care au sectiuni pt recenzii, precum Google My Business sau Facebook. Acest pas va va oferi o viziune mai buna din perspectiva unui client.

3. Care este timpul de returnare?

Una din principalele intrebari pe care e recomandat sa le mentionati este legata de durata de retur al dispozitivului reparat. Traim in vremuri caracterizate de graba, si putini indivizi isi pot completa rutina zilnica in lipsa unui telefon inteligent. Existenta fara smartphone pentru o durata mai lunga va poate afecta cariera, business-ul ba chiar viata personala. O firma de reparatii telefoane de top va avea o durata de inapoiere de maxim 3 zile lucratoare – asta inseamna ca e posibil sa receptionati aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O comunicare de calitate cu firma de service GSM

Un service care se respecta va va anunta legat de starea interventiei in orice moment. Acest aspect va va oferi extra siguranta ca angajatii lucreaza la dispozitivul Dvs, si va ofera posibilitatea sa va faceti o estimare legata de timpul exact in care veti primi aparatul inapoi.

5. Garantie

In mod sigur va veti irita daca aparatul D-voastra va avea din nou disfunctionalitati la scurta durata dupa ce a fost remediat. Din acest motiv, se recomanda sa alageti un service GSM care pune la dispozitie o garantie pentru manoperele pe care le presteaza. Garantia ar trebui sa fie activa perioada de pana la macar 3 luni dupa ce reparatia a fost efectuata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea interventiei este printre factorii primordiali atunci cand vine vorba de selectionarea unei companii ce repara telefoane. Asadar, in ce mod puteti estima nivelul de calitate al serviciilor disponibile la o companie? Inca o data, puteti citi recomandarile celor care au folosit serviciile lor, sau puteti intreba in mod personal cu fostii clientii legat de nivelul calitativ al serviciilor.

Depanarea unui telefon mobil ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Daca tineti cont de ideile de mai sus veti gasi cu certitudine cea mai potrivita firma de reparatii telefoane Ploiesti pentru nevoile Dvs particulare, si in tariful la care va asteptati. Acestia sunt unii factori pe care ar trebui sa ii evaluati cand vreti sa alegeti un service care sa va remedieze telefonul. Cu putin noroc, veti intalni o firma care ofera servicii excelente la un cost avantajos.