Vi s-a stricat telefonul mobil sau tableta? Aveti nevoie de un service GSM in Ramnicu Valcea? Aici gasiti o lista cu ateliere din localitatea D-voastra, la un loc cu informatii care sa va asigure o cautare mai usoara, precum:

 • denumirea service-ului
 • adresa
 • adresa web
 • telefonul
 • emailul de contact
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Ramnicu Valcea - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. General Magheru nr. 2, Ramnicu Valcea

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Mihai Viteazu nr. 61 Ramnicu Valcea

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Stirbei Voda nr.74, Ramnicu Valcea

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai des intalnite servicii prestate de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire de display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • depanarea defectiunilor aparute la contactul cu apa;
 • telefoane care refuza sa mai porneasca, la care nu se mai incarca bateria, care pierd semnalul, la care nu se mai aude.

Reparatii software:

 • realizarea de decodari, actualizare de versiuni software, recuperarea datelor pierdute si efectuarea de copii de siguranta.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializare diverse consumabile si accesorii: cartele SIM, cartele SD, acumulatoare externe, incarcatoare, casti audio, cabluri, microfoane etc.

Cele mai populare branduri intre consumatorii romani:

 • Samsung, iPhone, LG, Sony, HTC, Huawei, Asus, Lenovo, Allview, Motorola, OnePlus, Xiaomi, Nokia, BlackBerry, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Segmentul de business al telefoniei mobile a crescut intr-un ritm extraordinar din anii 2000 pana acum. Pe piata exista o multime de companii care au crescut in branduri arhi cunoscute pe aceasta piata – precum Apple, Samsung, Huawei, Sony, LG, HTC, Motorola, Asus, Nokia etc – si in acelasi timp, aceste dispozitive au devenit o parte integranta din viata noastar de zi cu zi.

Din pacate, un telefon mobil este un dispozitiv sensibil, si este foarte usor sa fie distrus de diverse accidente. E irelevant cat de atent sunteti cu telefonul dumneavoastra, ori cat de mult ati achitat pentru el la achizitionarea lui, cel mai probabil la un moment dat va avea nevoie de interventia unui specialist la un service GSM.

De obicei, firma care a produs telefonul este cea mai buna optiune pentru remedierea problemelor, dar acest lucru nu este intotdeauna la indemana, asadar e bine sa va orientati spre o solutie locala. Cititi mai departe pentru a afla cum sa descoperiti o firma de reparatii telefoane Ramnicu Valcea care poate sa remedieze orice complicatie ar avea aparatul Dvs, si la un tarif care sa fie convenabila.

Veti descoperi ca exista numeroase firme care pun la dispozitie servicii de restaurare a acestui tip de electronice, din pacate nu toate aceste companii ofera aceeasi calitate. Astfel, veti fi nevoit sa faceti un pic de munca de cercetare pentru a afla reputatia serviciului pe care l-ati ales. Pentru acest scop, iata cateva aspecte importante de cunoscut pe care trebuie sa le luati in considerare cand sunteti in cautarea unui un serviciu care sa va rezolve problema:

1. Asigurati-va ca angajatii de la service-ul de reparatii telefoane sunt experimentati

Chiar daca toti tehnicienii au fost la un moment dat noi si lipsiti de experienta, in mod sigur nu vreti ca un astfel de incepator sa va dezasambleze telefonul mobil. Ar fi chiar posibil ca unii dintre ei – fiind nefamiliarizati cu diverse categorii de reparatii – sa poata cauza chiar mai multe disfunctionalitati telefonului inteligent. De aceea, alegeti o firma care are persoane experimentate in echipa.

2. Interesati-va de reputatia firmei de reparatii telefoane

Orientati-va spre un service GSM care are o faima excelenta in oferirea de servicii de top, si care totodata ofera si asistenta de cea mai buna calitate. Puteti compara reputatia variatilor furnizori prin verificarea paginilor web ale acestora. Totodata, e simplu de verificat calificativele fostilor clienti si pe alte platforme dedicate recenziilor, precum Facebook sau Google Places. Acest lucru va va desena o viziune mai realista din perspectiva clientilor.

3. In timp cat este gata operatiunea?

Una din principalele intrebari pe care trebuie sa le mentionati este legata de perioada de returnare al aparatului reparat. Traim in vremuri caracterizate de graba, si destul de putini oameni isi pot derula rutina zilnica in absenta unui smartphone. Existenta fara telefon pentru o durata mai lunga va poate afecta cariera, afacerea si chiar inclusiv viata de familie. Un atelier de reparatii telefoane de top va avea un timp de retur de cel mult 3 zile lucratoare – ceea ce inseamna ca puteti spera sa receptionati telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O comunicare de calitate cu firma de service GSM

O companie care se respecta va va anunta cu privire la starea depanarii atunci cand doriti. Acest aspect ofera mai multa siguranta ca echipa lucreaza la dispozitivul Dvs, si veti avea o estimare legata de perioada exacta in care veti putea butona din nou telefonul.

5. Garantie

Cel mai probabil ca va veti infuria daca telefonul Dvs va avea din nou disfunctionalitati la scurta durata dupa ce a fost reparat. Asadar, e indicat sa cautati un service GSM care ofera garantii pentru serviciile pe care le presteaza. Garantia ar trebui sa fie activa timp de pana la cel putin 3 luni dupa ce interventia a fost facuta.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea muncii prestate este printre primii factori atunci cand vine vorba de decizia asupra unei companii ce repara telefoane. Prin urmare, cum puteti determina nivelul de calitate al serviciilor oferite de o firma? Din nou, puteti rasfoi recomandarile fostilor clienti, sau puteti intreba in mod personal cu fostii clientii legat de nivelul de satisfactie.

Reparatia unui smartphone ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Atunci cand veti tine cont de ideile de mai devreme veti descoperi cu siguranta cea mai potrivita companie de reparatii telefoane Ramnicu Valcea pentru nevoile dumneavoastra, si in costul preconizat. Iata deci cativa factori pe care ar trebui sa ii aveti in vedere cand planificati sa alegeti o firma care sa va depaneze dispozitivul. Daca aveti sansa, veti gasi o firma care pune pe piata servicii de top la un cost acceptabil.