Vi s-a defectat smartphone-ul? Aveti nevoie de un service GSM in Ramnicu Valcea? Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu ateliere din municipiul Dvs, la un loc cu informatii utile care sa va asigure o cautare mai rapida, precum:

 • numele firmei
 • adresa
 • adresa web
 • nr. de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Ramnicu Valcea - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. General Magheru nr. 2, Ramnicu Valcea

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Mihai Viteazu nr. 61 Ramnicu Valcea

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Stirbei Voda nr.74, Ramnicu Valcea

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai des intalnite servicii oferite de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire de display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • depanarea defectiunilor aparute la contactul cu apa;
 • telefoane care nu mai pornesc, la care nu se mai incarca bateria, care au semnal foarte slab, la care se aude foarte incet sau deloc.

Reparatii software:

 • efectuarea de decodari, actualizare de versiuni software, realizare de copii de back-up si recuperare de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializare diverse consumabile si accesorii: cartele SIM, cartele SD, acumulatoare externe, incarcatoare, casti audio, cabluri, microfoane etc.

Cele mai populare branduri intre consumatorii romani:

 • iPhone, LG, Samsung, Huawei, Sony, HTC, Allview, Asus, Lenovo, Motorola, OnePlus, Xiaomi, Nokia, BlackBerry, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Industria telefoniei mobile a crescut intr-un ritm incredibil in ultimii 20 de ani. Putem gasi pe piata o multime de firme care au devenit branduri arhi cunoscute pe aceasta piata โ€“ precum Samsung, Apple, Sony, Huawei, HTC, LG, Asus, Motorola, Nokia etc โ€“ si in acelasi timp, aceste aparate au devenit o parte integranta din viata oricui.

Din pacate, un smartphone este un aparat fragil, si poate fi foarte usor sa fie distrus de diverse evenimente nedorite. Nu conteaza cat de mult aveti grija de telefonul dumneavoastra, sau ce avere ati sacrificat pentru el cand l-ati procurat, mai devreme sau mai tarziu va avea nevoie de reparatii la un service GSM.

In mod obisnuit, firma care a produs modelul este cea mai buna alternativa pentru repararea lui, dar acest lucru nu este intotdeauna la indemana, de aceea e bine sa luati in calcul o solutie locala. Cititi mai departe pentru a afla cum sa descoperiti un atelier de reparatii telefoane Ramnicu Valcea care are abilitatea sa remedieze orice defect ar avea telefonul Dvs, si la un pret care sa va convina.

Veti concluziona ca sunt disponibile multe societati comerciale care pun la dispozitie servicii de depanare a acestei categorii de electronice, insa nu toate aceste companii garanteaza aceeasi eficienta si profesionalism. Va trebui sa faceti putina munca de cercetare pentru a descoperi reputatia serviciului la care va doriti sa apelati. In acest sens, exista cateva lucruri general valabile pe care trebuie sa le luati in calcul cand sunteti in cautarea unui un serviciu care sa remedieze defectiunea:

1. Asigurati-va ca angajatii de la service-ul de reparatii telefoane sunt experimentati

Chiar daca toti tehnicienii au fost la un moment in timp nepriceputi si lipsiti de practica, in mod sigur nu vreti ca un astfel de incepator sa va dezasambleze telefonul mobil. E posibil ca unii dintre ei โ€“ din cauza ca nu sunt familiarizati cu diferite tipuri de reparatii โ€“ sa poate produce chiar mai multe defectiuni telefonului. Asadar, alegeti o firma care are tehnicieni experimentati in echipa.

2. Faceti investigatii despre reputatia firmei de reparatii telefoane

Orientati-va spre un service GSM care are un renume foarte bun in oferirea unor servicii calitative, si care ofera si asistenta de calitate. Aveti posibilitatea sa comparati popularitatea diferitor furnizori prin verificarea site urilor acestora. In acelasi timp, puteti verifica calificativele fostilor si actualilor clienti si pe alte site-uri dedicate recenziilor, precum Facebook. Acest lucru va va oferi o viziune mai apropiata de realitate din perspectiva clientilor.

3. In timp cat este gata operatiunea?

Una din intrebarile de baza pe care e recomandat sa le adresati este legata de perioada de returnare al produsului reparat. Traim in vremuri caracterizate de graba, si putini oameni isi pot completa rutina zilnica fara un smartphone. Sa ramaneti fara telefon timp indelungat va poate prejudicia cariera, afacerea ba chiar viata de familie. Un service de reparatii telefoane de top va respecta un timp de inapoiere de maxim 3 zile lucratoare โ€“ acest lucru inseamna ca va puteti astepta sa receptionati telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O comunicare de calitate cu firma de service GSM

Un service care se respecta va va informa cu privire la starea depanarii in orice moment. Acest lucru va va oferi o siguranta aditionala ca tehnicienii lucreaza la dispozitivul D-voastra, si veti avea o idee legata de timpul exact in care va veti bucura din nou de aparat.

5. Se ofera garantie?

Cel mai probabil ca va veti mahni daca aparatul Dvs va avea din nou probleme la scurt timp dupa ce a fost reparat. Din acest motiv, e indicat sa va orientati spre un service GSM care pune la dispozitie o garantie pentru serviciile pe care le presteaza. Garantia e indicat sa fie activa perioada de pana la macar 3 luni dupa ce interventia a fost facuta.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea este printre factorii de top cand vine vorba de alegerea unui service ce repara telefoane. Asadar, cum puteti afla nivelul de calitate al serviciilor oferite de un atelier? Inca o data, puteti rasfoi recenziile fostilor clienti, sau puteti purta o discutie personal cu fostii clientii in legatura calitatea serviciilor.

Depanarea unui smartphone ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Atunci cand veti tine cont de sfaturile de mai sus veti identifica cu siguranta cea mai potrivita companie de reparatii telefoane Ramnicu Valcea pentru nevoile Dvs particulare, si in bugetul alocat. Iata deci cativa factori pe care e bine sa ii evaluati cand aveti intentia sa alegeti un service care sa va repare dispozitivul. Cu putin noroc, veti da peste o firma care pune pe piata servicii de top la un pret acceptabil.