S-a defectat telefonul mobil sau tableta? Sunteti in cautarea unui service GSM in Ramnicu Valcea? Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu firme din aceasta industrie din municipiul D-voastra, la un loc cu informatii care sa va simplifice cautarea, precum:

 • denumirea firmei
 • adresa
 • pagina web
 • telefonul
 • emailul de contact
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Ramnicu Valcea - Lista cu firme

Sponsored:

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. General Magheru nr. 2, Ramnicu Valcea

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Mihai Viteazu nr. 61 Ramnicu Valcea

Sponsored:

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Stirbei Voda nr.74, Ramnicu Valcea

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai des intalnite servicii realizate de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • repararea sau inlocuirea urmatoarelor componente: touchscreen, display, carcasa, acumulator, mufe alimentare, cabluri USB, baterii, microfoane, placi de baza, casti, etc.;
 • defecte cauzate de apa;
 • telefoane care refuza sa mai porneasca, care nu se mai incarca, care au semnal foarte slab, la care se aude foarte incet sau deloc.

Reparatii software:

 • efectuarea de decodari, update software, recuperare sau back-up de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • carcase, acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, etc, cabluri, baterii, casti audio, microfoane.

Cele mai populare brand-uri:

 • iPhone, LG, Samsung, Huawei, Sony, HTC, Asus, Lenovo, Allview, Motorola, OnePlus, Xiaomi, BlackBerry, Alcatel, Nokia.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Nisa telefoniei mobile a evoluat intr-un ritm ametitor in ultimii 20 de ani. Pe piata exista o multime de companii care au devenit branduri consacrate in aceasta industrie – precum Apple, Samsung, Huawei, Sony, LG, HTC, Motorola, Asus, Nokia etc – si in acelasi timp, aceste aparate au devenit parte normala din viata noastar de zi cu zi.

Din pacate, un smartphone este un aparat fragil, si poate fi foarte usor sa fie stricat de diverse evenimente nedorite. E irelevant cat de mult aveti grija de telefonul dumneavoastra, ori ce suma ati sacrificat pentru el cand l-ati cumparat, in mod sigur va veni o zi cand va necesita reparatii la un service GSM.

In mod obisnuit, firma care a produs telefonul este cea mai buna optiune pentru remedierea problemelor, dar acest lucru nu este intotdeauna convenabil sau posibil, asa ca e bine sa aveti la dispozitie o solutie locala. Cititi mai departe pentru a afla cum sa selectati un atelier de reparatii telefoane Ramnicu Valcea care e capabil sa rezolve orice problema ar avea aparatul Dvs, si la un cost care sa fie atractiv.

Veti ajunge la concluzia ca sunt disponibile multe intreprinderi care pun la dispozitie servicii de restaurare a acestui tip de aparate, insa nu toate aceste companii garanteaza aceeasi eficienta si profesionalism. De aceea, va fi nevoie sa faceti putina munca de cercetare pentru a afla reputatia serviciului la care va doriti sa apelati. Exista cateva lucruri importante de cunoscut pe care trebuie sa le luati in calcul cand sunteti in cautarea unui o firma care sa remedieze defectiunea:

1. Fiti siguri ca tehnicienii de la firma de reparatii telefoane au suficienta experienta

Chiar daca toti tehnicienii au fost la un moment dat nepriceputi si ne-experimentati, nu va doriti ca un astfel de incepator sa se ocupe de telefonul mobil. Ar fi chiar posibil ca unii dintre ei – fiind nefamiliarizati cu variate tipuri de reparatii – sa poate produce chiar mai multe probleme telefonului. Prin urmare, alegeti o firma care are persoane experimentate in echipa.

2. Interesati-va de reputatia firmei de reparatii telefoane

Orientati-va spre un service GSM care are un renume foarte bun in oferirea unor servicii calitative, si in acelasi timp ofera si asistenta de calitate. E simplu sa comparati popularitatea diferitor furnizori prin verificarea website urilor acestora. Totodata, exista posibilitatea sa verificati review-urile clientilor si pe alte site-uri care au sectiuni pt recenzii, precum Facebook. Acest lucru va va oferi o viziune mai apropiata de realitate din perspectiva clientilor.

3. Care este timpul de returnare?

Una din principalele intrebari pe care trebuie sa le adresati este in legatura cu durata de inapoiere al produsului reparat. Traim intr-un secol al vitezei, si destul de putini indivizi isi pot efectua rutina cotidiana in lipsa unui telefon mobil. Sa ramaneti fara smartphone pentru o perioada indelungata va poate afecta cariera, afacerea si chiar inclusiv viata personala. Un atelier de reparatii telefoane de top va oferi un timp de inapoiere de maxim 3 zile lucratoare – ceea ce inseamna ca e posibil sa primiti aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O buna comunicare cu firma de service GSM

Un service care se respecta va va tine la curent in legatura cu starea depanarii atunci cand doriti. Acest fapt va ofera extra siguranta ca tehnicienii lucreaza la dispozitivul dumneavoastra, si va ofera posibilitatea sa va faceti o estimare legata de durata exacta in care va veti bucura din nou de aparat.

5. Garantie

Cel mai probabil ca va veti irita daca dispozitivul Dvs incepe sa aiba disfunctionalitati la scurt timp dupa ce a fost remediat. Asadar, e indicat sa cautati un service GSM care pune la dispozitie garantii pentru serviciile si piesele pe care le ofera. Garantia e bine sa fie activa timp de pana la cel putin 3 luni dupa ce interventia a fost facuta.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea interventiei este printre primii factori atunci cand vine vorba de decizia asupra unei firme ce repara telefoane. Asadar, in ce fel puteti determina nivelul de calitate al serviciilor disponibile la o companie? Inca o data, puteti rasfoi recomandarile fostilor clienti, sau puteti intreba unu la unu cu fostii clientii despre nivelul calitativ al serviciilor.

Repararea unui telefon mobil ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Daca tineti cont de sugestiile de mai sus veti descoperi cu siguranta cea mai potrivita societate de reparatii telefoane Ramnicu Valcea pentru nevoile Dvs particulare, si in bugetul alocat. Acestia sunt unii factori pe care e recomandat sa ii aveti in vedere cand planificati sa alegeti un service care sa va repare aparatul. Daca aveti sansa, veti gasi o firma care pune pe piata servicii de calitate la un pret atractiv.