Vi s-a defectat telefonul mobil? Cautati un service GSM in Ramnicu Valcea? Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu firme din aceasta industrie din orasul Dvs, impreuna cu informatii utile care sa va simplifice cautarea, precum:

 • denumirea service-ului
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de mail
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Ramnicu Valcea - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. General Magheru nr. 2, Ramnicu Valcea

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Mihai Viteazu nr. 61 Ramnicu Valcea

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Stirbei Voda nr.74, Ramnicu Valcea

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai frecvente servicii oferite de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • interventie de reparare sau inlocuire pentru urmatoarele piese: placi de baza, mufe de alimentare, baterii, acumulatoare, casti, cabluri USB, display, touch screen;
 • depanarea defectiunilor aparute la contactul cu apa;
 • interventii la telefoane care nu mai pornesc, la care nu se mai incarca bateria, care au semnal foarte slab, la care se aude foarte incet sau deloc.

Reparatii software:

 • efectuarea de decodari, actualizari versiuni software, recuperare sau back-up de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • carcase, acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, etc, cabluri, baterii, casti audio, microfoane.

Cele mai populare brand-uri in Romania:

 • iPhone, Samsung, LG, HTC, Huawei, Sony, Lenovo, Allview, Asus, Motorola, OnePlus, Xiaomi, BlackBerry, Nokia, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Industria telefoniei mobile a evoluat intr-un ritm extraordinar in ultimele doua decenii. Pe piata exista o multime de firme care au evoluat in branduri consacrate in aceasta industrie – precum Samsung, Sony, Apple, Huawei, LG, HTC, Asus, Nokia, Motorola etc – iar aceste aparate au devenit parte normala din viata oricui.

Din pacate, un smartphone este un produs delicat, si este foarte usor sa fie stricat de diverse accidente. Nu conteaza prea mult cat de grijuliu sunteti cu telefonul dumneavoastra, ori ce avere ati platit pentru el cand l-ati procurat, mai devreme sau mai tarziu va avea nevoie de interventia unui specialist la un service GSM.

De regula, firma care a produs aparatul este cea mai valida alegere pentru remedierea problemelor, dar acest lucru nu este intotdeauna la indemana, de aceea e bine sa va orientati spre o solutie locala. Cititi mai departe pentru a afla cum sa alegeti o firma de reparatii telefoane Ramnicu Valcea care e capabil sa remedieze orice defect ar avea telefonul dumneavoastra, si la un cost care sa fie atractiv.

Veti ajunge la concluzia ca sunt disponibile suficiente societati comerciale care ofera servicii de restaurare a acestui tip de dispozitive, insa nu toate aceste companii garanteaza aceeasi eficienta si profesionalism. Asadar, va fi necesar sa faceti un pic de munca de cercetare pentru a va informa despre reputatia serviciului pe care il luati in calcul. In acest sens, exista cateva aspecte importante de cunoscut pe care e indicat sa le luati in considerare cand cautati un atelier care sa remedieze defectiunea:

1. Convingeti-va ca angajatii de la service-ul de reparatii telefoane sunt experimentati

Chiar daca toti reparatorii au fost candva nepriceputi si ne-experimentati, probabil nu va doriti ca un astfel de incepator sa va dezasambleze telefonul mobil. E posibil ca unii dintre ei – care nu sunt familiari cu diverse categorii de interventii – sa poate produce chiar mai multe probleme telefonului inteligent. De aceea, alegeti o firma care are oameni cu experienta in echipa.

2. Care este reputatia firmei de reparatii telefoane

Mergeti pe mana unui service GSM care are o reputatie excelenta in oferirea unor servicii calitative, si care totodata ofera si relatii cu clientii de calitate. Puteti compara reputatia mai multor furnizori prin vizitarea website urilor acestora. De asemenea, e simplu de verificat recenziile fostilor si actualilor clienti si pe alte site-uri unde se pot lasa recenzii, precum Facebook. Acest lucru va va oferi o viziune mai apropiata de realitate din perspectiva unui client.

3. In timp cat este gata operatiunea?

Una din principalele intrebari pe care e indicat sa le adresati este in legatura cu perioada de inapoiere al aparatului reparat. Am ajuns in secolul vitezei, si destul de putini indivizi isi pot efectua rutina zilnica in absenta unui telefon inteligent. Viata fara smartphone pentru o durata mai lunga va poate afecta cariera, business-ul ba chiar viata de familie. Un service de reparatii telefoane de top va respecta un timp de retur de cel mult 3 zile lucratoare – ceea ce inseamna ca puteti spera sa receptionati aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O buna comunicare cu firma de service GSM

O firma care se respecta va va informa cu privire la starea reparatiei atunci cand doriti. Acest fapt ofera mai multa siguranta ca echipa lucreaza la dispozitivul D-voastra, si puteti sa va faceti o idee legata de durata exacta in care veti primi aparatul inapoi.

5. Garantia oferita

Probabil ca va veti mahni daca telefonul Dvs va incepe sa aiba defectiuni la scurta durata dupa ce a fost depanat. Din acest motiv, e recomandat sa alageti un service GSM care ofera garantii pentru serviciile pe care le presteaza. Garantia e bine sa fie valabila durata de pana la cel putin 3 luni dupa ce reparatia a fost realizata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea interventiei este printre factorii de top in momentul cand este vorba de decizia asupra unei firme ce repara telefoane. Prin urmare, in ce mod puteti afla nivelul de calitate al serviciilor oferite de un atelier? Si acum puteti rasfoi recomandarile clientilor, sau puteti intreba personal cu fostii clientii legat de nivelul de satisfactie.

Reparatia unui telefon inteligent ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Atunci cand veti tine cont de ideile anterioare veti gasi cu siguranta cea mai potrivita firma de reparatii telefoane Ramnicu Valcea pentru nevoile D-voastra specifice, si in tariful la care va asteptati. Acestia au fost cativa factori pe care ar trebui sa ii evaluati cand aveti intentia sa alegeti un service care sa va remedieze telefonul. Daca aveti noroc, veti gasi o firma care ofera servicii de calitate la un tarif atractiv.