S-a defectat telefonul mobil? Aveti nevoie de un service GSM in Reghin? V-am pregatit o lista cu firme din aceasta industrie din localitatea Dvs, la un loc cu informatii folositoare care sa va faca cautarea mai comoda, precum:

 • denumirea service-ului
 • adresa
 • adresa web
 • telefonul
 • emailul de contact
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Reghin - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Piata Petru Maior nr. 26, Reghin

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Piata Petru Maior nr. 26, Reghin

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Piata Petru Maior nr. 26, Reghin

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cele mai comune servicii prestate de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • interventie de reparare sau inlocuire pentru urmatoarele piese: placi de baza, mufe de alimentare, baterii, acumulatoare, casti, cabluri USB, display, touch screen;
 • defecte cauzate de apa;
 • telefoane care refuza sa mai porneasca, cu incarcare deficitara, care nu mai au semnal, la care nu se mai aude.

Reparatii software:

 • realizarea de decodari, actualizare de software, realizare de copii de back-up si recuperare de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • carcase, acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, etc, cabluri, baterii, casti audio, microfoane.

Cele mai populare branduri intre consumatorii romani:

 • Samsung, iPhone, LG, Sony, HTC, Huawei, Allview, Asus, Lenovo, Motorola, OnePlus, Xiaomi, BlackBerry, Alcatel, Nokia.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Industria telefoniei mobile s-a dezvoltat intr-un ritm incredibil in ultimii 20 de ani. Putem gasi pe piata o multime de companii care au crescut in branduri arhi cunoscute pe acest segment – precum Samsung, Sony, Apple, Huawei, LG, HTC, Asus, Nokia, Motorola etc – si in acelasi timp, aceste dispozitive au devenit o parte integranta din viata oricui.

Partea proasta este ca un smartphone este un aparat delicat, si poate foarte usor sa fie distrus de diverse accidente. E irelevant cat de mult aveti grija de telefonul dumneavoastra, ori cat de mult ati achitat pentru el cand l-ati procurat, mai devreme sau mai tarziu va avea nevoie de remedierea unor defectiuni la un service GSM.

De obicei, firma care a produs aparatul este cea mai recomandata optiune pentru repararea lui, insa din pacate acest lucru nu este intotdeauna la indemana, de aceea e bine sa luati in calcul o solutie locala. Cititi mai departe pentru a afla cum sa descoperiti un service de reparatii telefoane Reghin care e capabil sa remedieze orice defect ar avea aparatul D-voastra, si la un tarif care sa fie convenabila.

Veti ajunge la concluzia ca sunt disponibile suficiente firme care ofera servicii de restaurare a astfel de aparate, insa nu toate aceste companii garanteaza aceeasi eficienta si profesionalism. Astfel, veti fi nevoit sa faceti un pic de munca de cercetare pentru a descoperi reputatia serviciului pe care il luati in calcul. Exista cateva lucruri importante de cunoscut pe care trebuie sa le luati in evidenta cand sunteti in cautarea unui o firma care sa se ocupe de problema:

1. Asigurati-va ca specialistii de la firma de reparatii telefoane au experienta

Chiar daca toti reparatorii au fost la un moment in timp noi si lipsiti de experienta, probabil nu va doriti ca un astfel de incepator sa va dezasambleze telefonul mobil. Ar fi chiar posibil ca unii dintre ei – din cauza ca nu sunt familiarizati cu diferite categorii de depanari – sa poate produce chiar mai multe disfunctionalitati telefonului. Prin urmare, alegeti o firma care are tehnicieni experimentati in echipa.

2. Faceti investigatii despre reputatia firmei de reparatii telefoane

Alegeti un service GSM care are o reputatie excelenta in oferirea de servicii de top, si care totodata ofera si relatii cu clientii de cea mai buna calitate. Aveti posibilitatea sa comparati renumele variatilor furnizori prin verificarea paginilor web ale acestora. De asemenea, exista posibilitatea sa verificati calificativele fostilor si actualilor clienti si pe alte site-uri unde se pot lasa recenzii, precum Facebook. Acest pas va va desena o viziune mai apropiata de realitate din perspectiva unui client.

3. In cat timp se finalizeaza reparatia?

Una din intrebarile de baza pe care e recomandat sa le adresati este in legatura cu timpul de returnare al produsului reparat. Am ajuns intr-un secol al vitezei, si destul de putini indivizi isi pot completa rutina de zi cu zi in absenta unui smartphone. Sa ramaneti fara telefon timp indelungat va poate dauna la cariera, afacerea sau chiar viata de familie. O firma de reparatii telefoane de top va respecta un timp de inapoiere de maxim 3 zile lucratoare – asta inseamna ca puteti spera sa receptionati telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. Calitate in comunicare cu firma de service GSM

Un service care se respecta va va informa cu privire la starea depanarii atunci cand doriti. Acest aspect ofera mai multa siguranta ca echipa lucreaza la dispozitivul D-voastra, si va ofera posibilitatea sa va faceti o idee legata de durata exacta in care veti primi aparatul inapoi.

5. Garantie

Cel mai probabil ca va veti irita daca dispozitivul D-voastra va incepe sa aiba defectiuni la scurta durata dupa ce a fost depanat. Din acest motiv, se recomanda sa va orientati spre un service GSM care ofera o garantie pentru serviciile pe care le ofera. Garantia ar trebui sa fie activa perioada de pana la macar 3 luni dupa ce operatiunea de reparare a fost realizata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea este printre factorii primordiali cand vine vorba de decizia asupra unui service ce repara telefoane. Deci, cum puteti determina nivelul de calitate al serviciilor disponibile la un atelier? Si acum puteti citi recomandarile celor care au folosit serviciile lor, sau puteti discuta personal cu fostii clientii legat de nivelul calitativ al serviciilor.

Depanarea unui smartphone ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Daca tineti cont de sugestiile anterioare veti descoperi cu siguranta cea mai potrivita companie de reparatii telefoane Reghin pentru nevoile dumneavoastra, si in costul preconizat. Iata deci cativa factori pe care e bine sa ii aveti in vedere cand vreti sa alegeti un service care sa va remedieze dispozitivul. Cu putin noroc, veti gasi o firma care pune pe piata servicii de calitate la un cost avantajos.