S-a defectat telefonul mobil? Aveti nevoie de un service GSM in Reghin? Aici gasiti o lista cu astfel de firme din municipiul D-voastra, precum si informatii folositoare care sa va simplifice cautarea, precum:

 • numele firmei
 • adresa
 • pagina web
 • nr. de telefon
 • emailul de contact
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Reghin - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Piata Petru Maior nr. 26, Reghin

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Piata Petru Maior nr. 26, Reghin

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Piata Petru Maior nr. 26, Reghin

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cele mai des intalnite servicii disponibile de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • repararea sau inlocuirea urmatoarelor componente: touchscreen, display, carcasa, acumulator, mufe alimentare, cabluri USB, baterii, microfoane, placi de baza, casti, etc.;
 • remedierea defectiunilor cauzate de apa;
 • interventii la telefoane care nu se mai aprind, cu incarcare deficitara, care nu mai au semnal, la care se aude foarte incet sau deloc.

Reparatii software:

 • realizarea de decodari, actualizari versiuni software, recuperare sau back-up de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • carcase, acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, etc, cabluri, baterii, casti audio, microfoane.

Cele mai populare brand-uri in Romania:

 • iPhone, Samsung, LG, HTC, Huawei, Sony, Asus, Lenovo, Allview, Xiaomi, Motorola, OnePlus, Nokia, BlackBerry, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Segmentul de business al telefoniei mobile a crescut intr-un ritm extraordinar in ultimii 20 de ani. Putem gasi pe piata o multime de companii care au crescut in branduri arhi cunoscute pe aceasta piata – precum Apple, Samsung, Huawei, Sony, LG, HTC, Motorola, Asus, Nokia etc – iar aceste dispozitive au devenit parte normala din viata oricui.

Partea proasta este ca un telefon mobil este un aparat delicat, si este foarte usor sa fie stricat de diverse evenimente nedorite. Nu conteaza prea mult cat de atent sunteti cu telefonul dumneavoastra, ori ce avere ati achitat pentru el la achizitionarea lui, cel mai probabil la un moment dat va necesita remedierea unor defectiuni la un service GSM.

De obicei, compania care a produs telefonul este cea mai valida alegere pentru remedierea problemelor, insa din pacate acest lucru nu este intotdeauna la indemana, asa ca e bine sa va orientati spre o solutie locala. Cititi mai departe pentru a afla cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane Reghin care poate sa corecteze orice defect ar avea dispozitivul D-voastra, si la un pret care sa va convina.

Veti concluziona ca sunt disponibile suficiente societati comerciale care ofera servicii de depanare a acestui tip de aparate, dar nu toate aceste companii sunt caracterizate de aceeasi eficienta si profesionalism. De aceea, va fi nevoie sa faceti putina munca de cercetare pentru a afla reputatia atelierului pe care l-ati ales. Pentru acest scop, iata cateva lucruri importante de cunoscut pe care e indicat sa le luati in considerare cand incepeti sa cautati un atelier care sa remedieze defectiunea:

1. Asigurati-va ca specialistii de la service-ul de reparatii telefoane au suficienta experienta

Chiar daca toti reparatorii au fost la un moment in timp nepriceputi si lipsiti de experienta, in mod sigur nu vreti ca un astfel de incepator sa va repare telefonul mobil. Ar fi chiar posibil ca unii dintre ei – fiind nefamiliarizati cu variate categorii de reparatii – sa poata cauza chiar mai multe disfunctionalitati telefonului inteligent. De aceea, alegeti o firma care are oameni cu experienta in echipa.

2. Faceti investigatii despre reputatia firmei de reparatii telefoane

Alegeti un service GSM care are o faima excelenta in oferirea de servicii de top, si in acelasi timp ofera si suport de calitate. Aveti posibilitatea sa comparati reputatia mai multor furnizori prin accesarea site urilor acestora. De asemenea, exista posibilitatea sa verificati calificativele fostilor clienti si pe alte pagini web dedicate recenziilor, precum Google My Business sau Facebook. Acest lucru va va oferi o viziune mai apropiata de realitate din perspectiva unui client.

3. In timp cat este gata operatiunea?

Una din primele intrebari pe care e recomandat sa le mentionati are legatura cu durata de retur al aparatului reparat. Am ajuns in vremuri caracterizate de graba, si putini indivizi isi pot completa rutina cotidiana in absenta unui telefon mobil. Sa ramaneti fara telefon pentru o durata mai lunga va poate prejudicia cariera, business-ul sau chiar viata de familie. Un service de reparatii telefoane de top va avea o perioada de returnare de cel mult 3 zile lucratoare – asta inseamna ca va puteti astepta sa primiti aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. Calitate in comunicare cu firma de service GSM

O firma care se respecta va va informa in legatura cu starea reparatiei oricand. Acest aspect ofera extra siguranta ca tehnicienii lucreaza la dispozitivul Dvs, si puteti sa va faceti o estimare legata de timpul exact in care veti primi aparatul inapoi.

5. Garantia oferita

In mod sigur va veti supara daca telefonul D-voastra incepe sa aiba probleme imediat dupa ce a fost remediat. Din acest motiv, e indicat sa alageti un service GSM care furnizeaza garantii pentru manoperele pe care le ofera. Garantia ar trebui sa fie activa durata de pana la macar 3 luni dupa ce reparatia a fost realizata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea este printre primii factori in momentul cand este vorba de selectionarea unui service ce repara telefoane. Asadar, in ce fel puteti determina nivelul de calitate al serviciilor disponibile la un atelier? Din nou, puteti cauta recomandarile celor care au folosit serviciile lor, sau puteti discuta personal cu fostii clientii despre nivelul de satisfactie.

Depanarea unui smartphone ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Tinand cont de sugestiile de mai devreme veti descoperi cu certitudine cea mai potrivita companie de reparatii telefoane Reghin pentru nevoile dumneavoastra, si in bugetul alocat. Acestia au fost cativa factori pe care ar trebui sa ii aveti in vedere cand vreti sa alegeti o companie care sa va depaneze aparatul. Daca aveti noroc, veti da peste o firma care pune pe piata servicii de calitate la un tarif avantajos.