S-a defectat smartphone-ul? Sunteti in cautarea unui service GSM in Resita? Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu ateliere din localitatea dumneavoastra, impreuna cu informatii care sa va simplifice cautarea, precum:

 • denumirea firmei
 • adresa
 • pagina web
 • telefonul
 • emailul de contact
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Resita - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Blvd Republicii nr. 8 / 4, Resita

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Blvd Republicii nr. 8 / 4, Resita

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Blvd Republicii nr. 8 / 4, Resita

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cele mai comune servicii disponibile de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • repararea sau inlocuirea urmatoarelor componente: touchscreen, display, carcasa, acumulator, mufe alimentare, cabluri USB, baterii, microfoane, placi de baza, casti, etc.;
 • defecte cauzate de apa;
 • telefoane care nu se mai aprind, la care nu se mai incarca bateria, care au semnal foarte slab, la care nu se mai aude.

Reparatii software:

 • decodari, update software, recuperare sau back-up de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • carcase, acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, etc, cabluri, baterii, casti audio, microfoane.

Cele mai populare brand-uri:

 • iPhone, LG, Samsung, Sony, HTC, Huawei, Allview, Asus, Lenovo, Motorola, OnePlus, Xiaomi, Nokia, BlackBerry, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Industria telefoniei mobile a evoluat intr-un ritm incredibil in ultimele doua decenii. Pe piata exista o multime de companii care au evoluat in branduri binecunoscute pe aceasta piata โ€“ precum Samsung, Apple, Sony, Huawei, HTC, LG, Asus, Motorola, Nokia etc โ€“ iar aceste electronice au devenit parte normala din viata oricui.

Din pacate, un smartphone este un dispozitiv fragil, si poate foarte usor sa fie distrus de diverse evenimente nedorite. Nu conteaza prea mult cat de grijuliu sunteti cu telefonul dumneavoastra, ori cat de mult ati platit pentru el cand l-ati procurat, cel mai probabil la un moment dat va necesita interventia unui specialist la un service GSM.

De regula, firma care a produs telefonul este cea mai recomandata alegere pentru corectarea defectiunilor, dar acest lucru nu este intotdeauna convenabil sau posibil, asa ca e bine sa aveti la dispozitie o solutie locala. Aflati in continuare cum sa descoperiti un service de reparatii telefoane Resita care poate sa corecteze orice defect ar avea dispozitivul Dvs, si la un pret care sa fie avantajos.

Veti descoperi ca exista suficiente intreprinderi care ofera servicii de reparare a astfel de aparate, dar nu toate aceste companii sunt caracterizate de aceasi calitate si profesionalism. Va trebui sa faceti un pic de munca de cercetare pentru a va informa despre reputatia service-ului pe care il luati in calcul. Pentru acest scop, iata cateva lucruri valabile in general pe care trebuie sa le luati in evidenta cand sunteti in cautarea unui o firma care sa va rezolve problema:

1. Asigurati-va ca tehnicienii de la service-ul de reparatii telefoane au suficienta experienta

Chiar daca toti reparatorii au fost candva nepriceputi si ne-experimentati, probabil nu va doriti ca un astfel de incepator sa va dezasambleze telefonul mobil. Unii dintrei ei โ€“ fiind nefamiliarizati cu diverse tipuri de interventii โ€“ sa poate produce chiar mai multe disfunctionalitati telefonului. Asadar, alegeti o firma care are oameni cu experienta in echipa.

2. Care este reputatia firmei de reparatii telefoane

Alegeti un service GSM care are o reputatie excelenta in oferirea unor servicii calitative, si care totodata ofera si relatii cu clientii de calitate. Puteti compara reputatia variatilor furnizori prin verificarea site urilor acestora. De asemenea, exista posibilitatea sa verificati calificativele clientilor si pe alte pagini web care au sectiuni pt recenzii, precum Facebook. Acest lucru va va permite o viziune mai apropiata de realitate din perspectiva unui client.

3. In cat timp se finalizeaza reparatia?

Una din primele intrebari pe care e indicat sa le mentionati este in legatura cu perioada de retur al dispozitivului reparat. Am ajuns intr-un secol al vitezei, si destul de putini indivizi isi pot efectua rutina de zi cu zi fara un telefon mobil. Viata fara smartphone pentru o perioada indelungata va poate afecta cariera, business-ul sau chiar viata personala. O firma de reparatii telefoane de top va avea o perioada de retur de maxim 3 zile lucratoare โ€“ asta inseamna ca puteti spera sa receptionati aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O comunicare de calitate cu firma de service GSM

O companie care se respecta va va informa cu privire la starea interventiei in orice moment. Acest aspect va ofera o siguranta aditionala ca echipa lucreaza la dispozitivul D-voastra, si puteti sa va faceti o estimare legata de perioada exacta in care veti primi aparatul inapoi.

5. Garantie

Cel mai probabil ca va veti irita daca dispozitivul D-voastra incepe sa aiba defectiuni imediat dupa ce a fost remediat. De aceea, e indicat sa cautati un service GSM care pune la dispozitie garantii pentru serviciile pe care le ofera. Garantia e bine sa fie valida perioada de pana la minim 3 luni dupa ce reparatia a fost realizata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea muncii prestate este printre factorii primordiali in momentul cand este vorba de selectionarea unui service ce repara telefoane. Deci, in ce mod puteti determina nivelul de calitate al serviciilor oferite de o companie? Si acum puteti cauta recenziile celor care au folosit serviciile lor, sau puteti purta o discutie unu la unu cu fostii clientii legat de nivelul de satisfactie.

Repararea unui smartphone ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Daca tineti cont de ideile de mai sus veti gasi cu certitudine cea mai potrivita firma de reparatii telefoane Resita pentru nevoile D-voastra specifice, si in costul preconizat. Acestia sunt unii factori pe care ar trebui sa ii evaluati cand aveti intentia sa alegeti un atelier care sa va depaneze dispozitivul. Daca aveti sansa, veti da peste o firma care ofera servicii super la un cost avantajos.