Vi s-a stricat telefonul mobil sau tableta? Cautati un service GSM in Resita? V-am pregatit o lista cu astfel de firme din municipiul dumneavoastra, precum si informatii utile care sa va faca cautarea mai simpla, precum:

 • denumirea service-ului
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de mail
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Resita - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Blvd Republicii nr. 8 / 4, Resita

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Blvd Republicii nr. 8 / 4, Resita

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Blvd Republicii nr. 8 / 4, Resita

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cele mai frecvente servicii oferite de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire de display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • depanarea defectiunilor aparute la contactul cu apa;
 • telefoane care nu mai pornesc, cu incarcare deficitara, care nu mai au semnal, la care nu se mai aude corespunzator.

Reparatii software:

 • realizarea de decodari, actualizare de software, recuperare sau back-up de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializare diverse consumabile si accesorii: cartele SIM, cartele SD, acumulatoare externe, incarcatoare, casti audio, cabluri, microfoane etc.

Cele mai populare brand-uri:

 • iPhone, LG, Samsung, Huawei, Sony, HTC, Lenovo, Allview, Asus, OnePlus, Xiaomi, Motorola, BlackBerry, Nokia, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Industria telefoniei mobile s-a dezvoltat intr-un ritm extraordinar in ultimii 20 de ani. Deja exista o multime de companii care au devenit branduri arhi cunoscute pe aceasta piata – precum Samsung, Sony, Apple, Huawei, LG, HTC, Asus, Nokia, Motorola etc – si in acelasi timp, aceste dispozitive au devenit o parte integranta din viata oricui.

Partea proasta este ca un smartphone este un dispozitiv fragil, si poate fi foarte usor sa fie stricat de diverse evenimente nedorite. Nu conteaza prea mult cat de grijuliu sunteti cu telefonul dumneavoastra, sau cat de mult ati sacrificat pentru el cand l-ati cumparat, in mod sigur va veni o zi cand va avea nevoie de reparatii la un service GSM.

De obicei, compania care a produs telefonul este cea mai recomandata alegere pentru remedierea problemelor, insa din pacate acest lucru nu este intotdeauna posibil sau convenabil, asa ca e bine sa aveti la dispozitie o solutie locala. Aflati in continuare cum sa selectati un atelier de reparatii telefoane Resita care poate sa remedieze orice problema ar avea telefonul D-voastra, si la un pret care sa fie avantajos.

Veti ajunge la concluzia ca sunt disponibile numeroase intreprinderi care au in oferta servicii de reparare a acestui tip de aparate, insa nu toate aceste companii sunt caracterizate de aceeasi eficienta si profesionalism. Va trebui sa faceti un pic de munca de cercetare pentru a va informa despre reputatia serviciului la care va doriti sa apelati. Exista cateva aspecte importante de cunoscut pe care trebuie sa le luati in evidenta cand cautati un serviciu care sa remedieze defectiunea:

1. Fiti siguri ca tehnicienii de la service-ul de reparatii telefoane au experienta

Chiar daca toti depanatorii au fost candva incepatori si lipsiti de practica, nu va doriti ca un astfel de incepator sa se ocupe de telefonul mobil. E posibil ca unii dintre ei – din cauza ca nu sunt familiarizati cu diverse tipuri de depanari – pot cauza chiar mai multe disfunctionalitati telefonului. De aceea, alegeti o firma care are oameni cu experienta in echipa.

2. Interesati-va de reputatia firmei de reparatii telefoane

Mergeti pe mana unui service GSM care are un renume foarte bun in oferirea de servicii de top, si care ofera si asistenta de calitate. Puteti compara renumele diferitor furnizori prin accesarea paginilor web ale acestora. De asemenea, puteti verifica review-urile fostilor si actualilor clienti si pe alte site-uri dedicate recenziilor, precum Google My Business sau Facebook. Aceasta actiune va va permite o viziune mai buna din perspectiva unui client.

3. Care este timpul de returnare?

Una din principalele intrebari pe care e indicat sa le puneti este legata de perioada de inapoiere al dispozitivului reparat. Am ajuns intr-un secol al vitezei, si foarte putini oameni isi pot derula rutina de zi cu zi fara un telefon inteligent. Existenta fara smartphone timp indelungat va poate afecta cariera, afacerea sau chiar viata de familie. Un service de reparatii telefoane de top va respecta un timp de inapoiere de cel mult 3 zile lucratoare – ceea ce inseamna ca e posibil sa receptionati aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O comunicare de calitate cu firma de service GSM

Un service care se respecta va va tine la curent in legatura cu starea reparatiei in orice moment. Acest lucru va ofera mai multa siguranta ca echipa lucreaza la dispozitivul D-voastra, si puteti sa va faceti o estimare legata de perioada exacta in care veti primi aparatul inapoi.

5. Se ofera garantie?

Probabil ca va veti infuria daca telefonul D-voastra va incepe sa aiba probleme la scurta durata dupa ce a fost remediat. Asadar, e indicat sa va orientati spre un service GSM care ofera o garantie pentru serviciile si piesele pe care le presteaza. Garantia e bine sa fie valida durata de pana la cel putin 3 luni dupa ce interventia a fost facuta.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea interventiei este printre factorii de top in momentul cand este vorba de selectionarea unei firme ce repara telefoane. Deci, cum puteti estima nivelul de calitate al serviciilor prestate de o firma? Din nou, puteti cauta recenziile fostilor clienti, sau puteti purta o discutie personal cu fostii clientii in legatura calitatea serviciilor.

Reparatia unui telefon mobil ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Daca tineti cont de sfaturile de mai sus veti descoperi cu siguranta cea mai potrivita firma de reparatii telefoane Resita pentru nevoile Dvs particulare, si in costul preconizat. Iata deci cativa factori pe care ar trebui sa ii evaluati cand planificati sa alegeti o companie care sa va depaneze dispozitivul. Daca aveti noroc, veti da peste o firma care pune pe piata servicii excelente la un cost acceptabil.