S-a defectat smartphone-ul? Aveti nevoie de un service GSM in Resita? Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu astfel de firme din localitatea dumneavoastra, precum si informatii folositoare care sa va simplifice cautarea, precum:

 • numele firmei
 • adresa
 • website-ul
 • nr. de telefon
 • adresa de mail
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Resita - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Blvd Republicii nr. 8 / 4, Resita

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Blvd Republicii nr. 8 / 4, Resita

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Blvd Republicii nr. 8 / 4, Resita

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cele mai des intalnite servicii oferite de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire de display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • depanarea defectiunilor aparute la contactul cu apa;
 • interventii la telefoane care nu mai pornesc, care nu se mai incarca, care au semnal foarte slab, la care nu se mai aude.

Reparatii software:

 • decodari, update versiuni software, recuperare sau back-up de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializarea celor mai frecvente accesorii necesare: incarcatoare, cartele SIM si SD sau micro, cabluri, baterii, microfoane samd.

Cele mai populare brand-uri:

 • Samsung, iPhone, LG, HTC, Huawei, Sony, Allview, Asus, Lenovo, OnePlus, Xiaomi, Motorola, BlackBerry, Nokia, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Industria telefoniei mobile a crescut intr-un ritm extraordinar in ultimele doua decenii. Pe piata exista o multime de firme care au evoluat in branduri binecunoscute in aceasta industrie – precum Samsung, Apple, Sony, Huawei, HTC, LG, Asus, Motorola, Nokia etc – si totodata, aceste dispozitive au devenit parte normala din viata oricui.

Partea proasta este ca un smartphone este un aparat fragil, si poate foarte usor sa fie deteriorat de diverse incidente. Nu conteaza cat de atent sunteti cu telefonul dumneavoastra, ori ce suma ati platit pentru el la achizitionarea lui, in mod sigur va veni o zi cand va avea nevoie de reparatii la un service GSM.

De regula, compania care a produs aparatul este cea mai buna alegere pentru remedierea problemelor, insa din pacate acest lucru nu este intotdeauna convenabil sau posibil, de aceea e bine sa luati in calcul o solutie locala. Aflati in continuare cum sa selectati o companie de reparatii telefoane Resita care are abilitatea sa remedieze orice problema ar avea telefonul D-voastra, si la un pret care sa fie avantajos.

Veti ajunge la concluzia ca exista numeroase firme care pun la dispozitie servicii de depanare a acestei categorii de dispozitive, din pacate nu toate aceste companii garanteaza aceeasi calitate. Asadar, va fi necesar sa faceti putina munca de cercetare pentru a descoperi reputatia service-ului la care va doriti sa apelati. Exista cateva aspecte general valabile pe care e bine sa le luati in calcul cand cautati un serviciu care sa se ocupe de problema:

1. Fiti siguri ca tehnicienii de la firma de reparatii telefoane sunt experimentati

Chiar daca toti depanatorii au fost candva incepatori si lipsiti de experienta, probabil nu va doriti ca un astfel de incepator sa se ocupe de telefonul mobil. E posibil ca unii dintre ei – care nu sunt familiari cu diferite tipuri de depanari – sa poata cauza chiar mai multe probleme telefonului. Asadar, alegeti o firma care are oameni cu experienta in echipa.

2. Care este reputatia firmei de reparatii telefoane

Alegeti un service GSM care are o faima excelenta in oferirea unor servicii calitative, si in acelasi timp ofera si asistenta de calitate. E simplu sa comparati reputatia mai multor furnizori prin vizitarea site urilor acestora. De asemenea, exista posibilitatea sa verificati recenziile clientilor si pe alte platforme unde se pot lasa recenzii, precum Facebook sau Google Places. Acest pas va va permite o viziune mai realista din perspectiva unui client.

3. In cat timp se finalizeaza reparatia?

Una din primele intrebari pe care trebuie sa le mentionati este in legatura cu timpul de inapoiere al dispozitivului reparat. Am ajuns intr-un secol al vitezei, si foarte putini indivizi isi pot derula rutina cotidiana fara un telefon mobil. Existenta fara telefon timp indelungat va poate dauna la cariera, business-ul sau chiar viata personala. O firma de reparatii telefoane de top va avea o perioada de returnare de cel mult 3 zile lucratoare – acest lucru inseamna ca va puteti astepta sa receptionati telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O buna comunicare cu firma de service GSM

O companie care se respecta va va tine la curent in legatura cu starea interventiei atunci cand doriti. Acest aspect ofera extra siguranta ca tehnicienii lucreaza la dispozitivul D-voastra, si va ofera posibilitatea sa va faceti o estimare legata de timpul exact in care veti primi aparatul inapoi.

5. Se ofera garantie?

In mod sigur va veti irita daca dispozitivul D-voastra incepe sa aiba probleme imediat dupa ce a fost depanat. Din acest motiv, se recomanda sa cautati un service GSM care ofera o garantie pentru serviciile pe care le presteaza. Garantia e indicat sa fie valida durata de pana la cel putin 3 luni dupa ce operatiunea de reparare a fost realizata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea muncii prestate este printre primii factori atunci cand vine vorba de decizia asupra unui service ce repara telefoane. Asadar, in ce mod puteti afla nivelul de calitate al serviciilor disponibile la un atelier? Inca o data, puteti citi recenziile clientilor, sau puteti discuta personal cu fostii clientii despre nivelul de satisfactie.

Reparatia unui telefon mobil ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Daca tineti cont de sugestiile de mai devreme veti gasi cu siguranta cea mai potrivita societate de reparatii telefoane Resita pentru nevoile D-voastra specifice, si in bugetul alocat. Acestia sunt unii factori pe care e bine sa ii aveti in vedere cand aveti intentia sa alegeti o firma care sa va repare aparatul. Daca aveti sansa, veti gasi o firma care presteaza servicii excelente la un cost atractiv.