Vi s-a defectat telefonul mobil sau tableta? Cautati un service GSM in Resita? Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu firme din aceasta industrie din municipiul dumneavoastra, impreuna cu informatii folositoare care sa va asigure o cautare mai usoara, precum:

 • denumirea service-ului
 • adresa
 • pagina web
 • telefonul
 • emailul de contact
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Resita - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Blvd Republicii nr. 8 / 4, Resita

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Blvd Republicii nr. 8 / 4, Resita

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Blvd Republicii nr. 8 / 4, Resita

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cele mai frecvente servicii oferite de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire de display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • defecte cauzate de apa;
 • interventii la telefoane care nu mai pornesc, cu incarcare deficitara, care nu mai au semnal, la care nu se mai aude corespunzator.

Reparatii software:

 • decodari, actualizari versiuni software, realizare de copii de back-up si recuperare de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializare diverse consumabile si accesorii: cartele SIM, cartele SD, acumulatoare externe, incarcatoare, casti audio, cabluri, microfoane etc.

Cele mai populare brand-uri:

 • iPhone, Samsung, LG, Sony, HTC, Huawei, Asus, Lenovo, Allview, Xiaomi, Motorola, OnePlus, BlackBerry, Nokia, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Nisa telefoniei mobile a crescut intr-un ritm extraordinar din anii 2000 pana acum. Putem gasi pe piata o multime de firme care au evoluat in branduri consacrate in aceasta industrie – precum Samsung, Apple, Sony, Huawei, HTC, LG, Asus, Motorola, Nokia etc – iar aceste dispozitive au devenit parte normala din viata oricui.

Din nefericire, un telefon mobil este un dispozitiv sensibil, si este foarte usor sa fie stricat de diverse accidente. E irelevant cat de atent sunteti cu telefonul dumneavoastra, sau cat de mult ati achitat pentru el cand l-ati procurat, cel mai probabil la un moment dat va necesita reparatii la un service GSM.

De obicei, compania care a produs aparatul este cea mai recomandata alternativa pentru remedierea problemelor, insa acest lucru nu este intotdeauna posibil sau convenabil, asa ca e bine sa aveti la dispozitie o solutie locala. Descoperiti in randurile de mai jos cum sa alegeti o firma de reparatii telefoane Resita care poate sa corecteze orice problema ar avea dispozitivul D-voastra, si la un cost care sa fie atractiv.

Veti descoperi ca sunt disponibile suficiente societati comerciale care pun la dispozitie servicii de restaurare a acestui tip de electronice, insa nu toate aceste companii sunt caracterizate de aceasi calitate si profesionalism. Asadar, va fi necesar sa faceti o cantitate de munca de cercetare pentru a afla reputatia service-ului la care va doriti sa apelati. Exista cateva informatii general valabile pe care e indicat sa le luati in calcul cand sunteti in cautarea unui o firma care sa se ocupe de problema:

1. Fiti siguri ca tehnicienii de la service-ul de reparatii telefoane sunt experimentati

Chiar daca toti depanatorii au fost la un moment dat nepriceputi si lipsiti de experienta, nu va doriti ca un astfel de incepator sa va repare telefonul mobil. Unii dintrei ei – din cauza ca nu sunt familiarizati cu variate tipuri de reparatii – pot cauza chiar mai multe defectiuni telefonului inteligent. De aceea, alegeti o firma care are oameni cu experienta in echipa.

2. Interesati-va de reputatia firmei de reparatii telefoane

Mergeti pe mana unui service GSM care are o faima excelenta in oferirea unor servicii calitative, si care totodata ofera si relatii cu clientii de cea mai buna calitate. Aveti posibilitatea sa comparati reputatia variatilor furnizori prin verificarea paginilor web ale acestora. De asemenea, puteti verifica review-urile clientilor si pe alte platforme unde se pot lasa recenzii, precum Google My Business sau Facebook. Acest pas va va oferi o viziune mai buna din perspectiva unui client.

3. Care este timpul de returnare?

Una din intrebarile de baza pe care trebuie sa le puneti are legatura cu timpul de inapoiere al produsului reparat. Am ajuns in vremuri caracterizate de graba, si foarte putini indivizi isi pot efectua rutina cotidiana fara un telefon inteligent. Sa ramaneti fara smartphone pentru o perioada indelungata va poate prejudicia cariera, business-ul ba chiar viata intima. O firma de reparatii telefoane de top va oferi o perioada de returnare de maxim 3 zile lucratoare – ceea ce inseamna ca puteti spera sa receptionati telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O buna comunicare cu firma de service GSM

Un service care se respecta va va tine la curent legat de starea reparatiei oricand. Acest fapt va ofera extra siguranta ca angajatii lucreaza la dispozitivul Dvs, si va ofera posibilitatea sa va faceti o idee legata de durata exacta in care veti primi aparatul inapoi.

5. Se ofera garantie?

Probabil ca va veti irita daca dispozitivul dumneavoastra va avea din nou disfunctionalitati la scurta durata dupa ce a fost depanat. Asadar, e indicat sa va orientati spre un service GSM care ofera o garantie pentru serviciile pe care le ofera. Garantia ar trebui sa fie valida perioada de pana la minim 3 luni dupa ce interventia a fost realizata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea muncii prestate este printre primii factori atunci cand vine vorba de alegerea unei firme ce repara telefoane. Deci, in ce mod puteti estima nivelul de calitate al serviciilor prestate de un atelier? Inca o data, puteti citi recenziile celor care au folosit serviciile lor, sau puteti purta o discutie in mod personal cu fostii clientii in legatura nivelul de satisfactie.

Reparatia unui smartphone ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Atunci cand veti tine cont de sugestiile de mai devreme veti gasi cu siguranta cea mai potrivita firma de reparatii telefoane Resita pentru nevoile D-voastra specifice, si in tariful la care va asteptati. Acestia au fost cativa factori pe care e recomandat sa ii aveti in vedere cand planificati sa alegeti o firma care sa va remedieze aparatul. Daca aveti sansa, veti intalni o firma care ofera servicii de calitate la un tarif avantajos.