Vi s-a stricat smartphone-ul? Cautati un service GSM in Roman? V-am pregatit o lista cu ateliere din municipiul dumneavoastra, impreuna cu informatii utile care sa va asigure o cautare mai rapida, precum:

 • numele firmei
 • adresa
 • pagina web
 • numarul de telefon
 • adresa de mail
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Roman - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Alexandria

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Alexandria

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Alexandria

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cele mai des intalnite servicii oferite de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire de display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • remedierea defectiunilor cauzate de apa;
 • interventii la telefoane care refuza sa mai porneasca, la care nu se mai incarca bateria, care au semnal foarte slab, la care nu se mai aude.

Reparatii software:

 • efectuarea de decodari, actualizare de versiuni software, recuperarea datelor pierdute si efectuarea de copii de siguranta.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializarea celor mai frecvente accesorii necesare: incarcatoare, cartele SIM si SD sau micro, cabluri, baterii, microfoane samd.

Cele mai populare brand-uri in Romania:

 • iPhone, Samsung, LG, HTC, Huawei, Sony, Allview, Asus, Lenovo, Motorola, OnePlus, Xiaomi, Nokia, BlackBerry, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Industria telefoniei mobile a evoluat intr-un ritm fenomenal din anii 2000 pana acum. Deja exista o multime de firme care au devenit branduri consacrate pe acest segment – precum Samsung, Sony, Apple, Huawei, LG, HTC, Asus, Nokia, Motorola etc – si totodata, aceste electronice au devenit o parte integranta din viata noastar de zi cu zi.

Din pacate, un telefon mobil este un produs sensibil, si poate fi foarte usor sa fie stricat de diverse accidente. Nu conteaza prea mult cat de mult aveti grija de telefonul dumneavoastra, sau ce suma ati achitat pentru el cand l-ati procurat, in mod sigur va veni o zi cand va necesita interventia unui specialist la un service GSM.

De obicei, firma care a produs telefonul este cea mai valida alternativa pentru corectarea defectiunilor, dar acest lucru nu este intotdeauna posibil sau convenabil, asa ca e bine sa aveti la dispozitie o solutie locala. Aflati in continuare cum sa descoperiti o companie de reparatii telefoane Roman care are abilitatea sa corecteze orice problema ar avea aparatul dumneavoastra, si la un tarif care sa fie avantajos.

Veti descoperi ca exista multe societati comerciale care ofera servicii de reparare a acestei categorii de aparate, dar nu toate aceste companii sunt caracterizate de aceasi calitate si profesionalism. Astfel, veti fi nevoit sa faceti un pic de munca de cercetare pentru a afla reputatia service-ului pe care il luati in calcul. In acest sens, exista cateva informatii general valabile pe care e indicat sa le luati in calcul cand incepeti sa cautati o firma care sa va rezolve problema:

1. Convingeti-va ca specialistii de la atelierul de reparatii telefoane sunt experimentati

Chiar daca toti reparatorii au fost la un moment dat incepatori si lipsiti de practica, nu va doriti ca un astfel de incepator sa se ocupe de telefonul mobil. Unii dintrei ei – care nu sunt familiari cu diferite tipuri de interventii – sa poate produce chiar mai multe defectiuni smartphone-urilor. Prin urmare, alegeti o firma care are persoane experimentate in echipa.

2. Interesati-va de reputatia firmei de reparatii telefoane

Mergeti pe mana unui service GSM care are un renume foarte bun in oferirea unor servicii calitative, si in acelasi timp ofera si relatii cu clientii de cea mai buna calitate. E simplu sa comparati renumele mai multor furnizori prin accesarea website urilor acestora. Totodata, exista posibilitatea sa verificati recenziile clientilor si pe alte platforme care au sectiuni pt recenzii, precum Google My Business sau Facebook. Acest pas va va oferi o viziune mai buna din perspectiva unui client.

3. Care este timpul de returnare?

Una din primele intrebari pe care e indicat sa le mentionati are legatura cu perioada de returnare al produsului reparat. Am ajuns in secolul vitezei, si destul de putini indivizi isi pot derula rutina cotidiana in absenta unui smartphone. Existenta fara smartphone pentru o perioada indelungata va poate afecta cariera, business-ul sau chiar viata de familie. Un atelier de reparatii telefoane de top va oferi o perioada de inapoiere de cel mult 3 zile lucratoare – ceea ce inseamna ca puteti spera sa primiti telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. Calitate in comunicare cu firma de service GSM

O firma care se respecta va va informa legat de starea depanarii oricand. Acest aspect ofera o siguranta aditionala ca tehnicienii lucreaza la dispozitivul dumneavoastra, si puteti sa va faceti o estimare legata de durata exacta in care veti primi aparatul inapoi.

5. Se ofera garantie?

Probabil ca va veti irita daca telefonul Dvs incepe sa aiba disfunctionalitati imediat dupa ce a fost reparat. De aceea, e recomandat sa va orientati spre un service GSM care furnizeaza garantii pentru manoperele pe care le presteaza. Garantia ar trebui sa fie valida perioada de pana la cel putin 3 luni dupa ce reparatia a fost efectuata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea interventiei este printre primii factori cand vine vorba de alegerea unei firme ce repara telefoane. Deci, cum puteti afla nivelul de calitate al serviciilor oferite de o firma? Inca o data, puteti rasfoi recomandarile fostilor clienti, sau puteti purta o discutie in mod personal cu fostii clientii legat de calitatea serviciilor.

Reparatia unui telefon mobil ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Atunci cand veti tine cont de recomandarile de mai sus veti gasi cu certitudine cea mai potrivita societate de reparatii telefoane Roman pentru nevoile dumneavoastra, si in bugetul alocat. Acestia sunt unii factori pe care e bine sa ii luati in calcul cand aveti intentia sa alegeti un service care sa va remedieze dispozitivul. Daca aveti noroc, veti gasi o firma care pune pe piata servicii super la un cost acceptabil.