S-a defectat telefonul mobil? Sunteti in cautarea unui service GSM in Roman? Aici gasiti o lista cu ateliere din orasul Dvs, impreuna cu informatii utile care sa va simplifice cautarea, precum:

 • numele atelierului
 • adresa
 • pagina web
 • telefonul
 • emailul de contact
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Roman - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Alexandria

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Alexandria

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Alexandria

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cele mai des intalnite servicii prestate de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire de display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • defecte cauzate de apa;
 • telefoane care nu se mai aprind, cu incarcare deficitara, care nu mai au semnal, la care nu se mai aude corespunzator.

Reparatii software:

 • efectuarea de decodari, actualizari software, recuperarea datelor pierdute si efectuarea de copii de siguranta.

Vanzari diverse accesorii:

 • carcase, acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, etc, cabluri, baterii, casti audio, microfoane.

Cele mai populare branduri intre consumatorii romani:

 • iPhone, Samsung, LG, Huawei, Sony, HTC, Lenovo, Allview, Asus, Xiaomi, Motorola, OnePlus, BlackBerry, Nokia, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Segmentul de business al telefoniei mobile s-a dezvoltat intr-un ritm fenomenal in ultimii 20 de ani. Pe piata exista o multime de companii care au devenit branduri arhi cunoscute pe aceasta piata – precum Samsung, Sony, Apple, Huawei, LG, HTC, Asus, Nokia, Motorola etc – si in acelasi timp, aceste electronice au devenit o parte integranta din viata celor care le-au cumparat.

Din nefericire, un smartphone este un dispozitiv fragil, si este foarte usor sa fie deteriorat de diverse evenimente nedorite. Nu conteaza prea mult cat de grijuliu sunteti cu telefonul dumneavoastra, sau ce suma ati platit pentru el la achizitionarea lui, cel mai probabil la un moment dat va necesita reparatii la un service GSM.

De obicei, compania care a produs aparatul este cea mai valida optiune pentru remedierea problemelor, insa acest lucru nu este intotdeauna posibil sau convenabil, asa ca e bine sa va orientati spre o solutie locala. Aflati in continuare cum sa descoperiti o firma de reparatii telefoane Roman care are abilitatea sa remedieze orice defect ar avea dispozitivul Dvs, si la un tarif care sa fie atractiv.

Veti ajunge la concluzia ca exista multe firme care au in oferta servicii de restaurare a astfel de aparate, dar nu toate aceste companii ofera aceeasi eficienta si profesionalism. De aceea, va fi nevoie sa faceti putina munca de cercetare pentru a va informa despre reputatia serviciului pe care l-ati ales. Exista cateva aspecte importante de cunoscut pe care e indicat sa le luati in evidenta cand cautati un atelier care sa se ocupe de problema:

1. Convingeti-va ca specialistii de la atelierul de reparatii telefoane au experienta

Chiar daca toti depanatorii au fost la un moment dat incepatori si lipsiti de practica, probabil nu va doriti ca un astfel de incepator sa va repare telefonul mobil. Ar fi chiar posibil ca unii dintre ei – din cauza ca nu sunt familiarizati cu diverse tipuri de interventii – sa poate produce chiar mai multe probleme telefonului inteligent. Prin urmare, alegeti o firma care are tehnicieni experimentati in echipa.

2. Interesati-va de reputatia firmei de reparatii telefoane

Alegeti un service GSM care are o reputatie excelenta in oferirea de servicii de top, si in acelasi timp ofera si relatii cu clientii de cea mai buna calitate. E simplu sa comparati renumele mai multor furnizori prin vizitarea website urilor acestora. Totodata, e simplu de verificat calificativele fostilor si actualilor clienti si pe alte site-uri unde se pot lasa recenzii, precum Google My Business sau Facebook. Acest lucru va va desena o viziune mai apropiata de realitate din perspectiva clientilor.

3. In cat timp se finalizeaza reparatia?

Una din intrebarile de baza pe care e indicat sa le puneti are legatura cu timpul de returnare al dispozitivului reparat. Traim in vremuri caracterizate de graba, si foarte putini indivizi isi pot derula rutina cotidiana in lipsa unui telefon mobil. Sa ramaneti fara smartphone pentru o durata mai lunga va poate afecta cariera, afacerea sau chiar viata intima. Un service de reparatii telefoane de top va avea o durata de returnare de maxim 3 zile lucratoare – acest lucru inseamna ca va puteti astepta sa receptionati telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. Calitate in comunicare cu firma de service GSM

Un service care se respecta va va informa legat de starea reparatiei in orice moment. Acest lucru va va oferi mai multa siguranta ca echipa lucreaza la dispozitivul dumneavoastra, si va ofera posibilitatea sa va faceti o estimare legata de perioada exacta in care veti putea butona din nou telefonul.

5. Se ofera garantie?

In mod sigur va veti mahni daca dispozitivul dumneavoastra va avea din nou probleme la scurta durata dupa ce a fost reparat. Din acest motiv, e indicat sa va orientati spre un service GSM care pune la dispozitie o garantie pentru serviciile pe care le presteaza. Garantia e indicat sa fie valabila perioada de pana la minim 3 luni dupa ce interventia a fost efectuata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea muncii prestate este printre factorii primordiali in momentul cand este vorba de decizia asupra unui service ce repara telefoane. Asadar, in ce fel puteti estima nivelul de calitate al serviciilor disponibile la o firma? Din nou, puteti cauta recenziile clientilor, sau puteti purta o discutie personal cu fostii clientii despre nivelul de satisfactie.

Depanarea unui telefon mobil ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Tinand cont de sugestiile anterioare veti gasi cu certitudine cea mai potrivita companie de reparatii telefoane Roman pentru nevoile D-voastra specifice, si in tariful la care va asteptati. Iata deci cativa factori pe care ar trebui sa ii luati in calcul cand vreti sa alegeti o companie care sa va remedieze aparatul. Daca aveti sansa, veti gasi o firma care ofera servicii de top la un pret atractiv.