Aceasta pagina a fost vizualizata de 1,081 ori incepand din data de 7 Martie 2020

Vi s-a stricat telefonul mobil, smartphone-ul sau tableta? Cautati un service GSM in Satu Mare? V-am pregatit o lista cu astfel de firme din orasul Dvs, precum si informatii care sa va faca cautarea mai usoara, precum:

 • numele firmei
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM pentru telefoane si tablete in Satu Mare

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Fara recenzii
0/5

Bld. I. C. Bratianu Nr.4, Satu Mare

Service telefoane mobile, tablete, gps, calculatoare si laptopuri in Satu Mare…

Fara recenzii
0/5

Strada Brandusa G3, Satu Mare

Atelier De Reparații Telefoane Mobile în Satu Mare

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Cele mai frecvente servicii oferite de un service de telefoane Satu Mare:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • defecte cauzate de apa;
 • telefoane care nu mai pornesc, care nu se mai incarca, care nu mai au semnal, la care nu se mai aude.

Reparatii software:

 • decodari, update software, recuperare sau back-up de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • carcase, acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, etc, cabluri, baterii, casti audio, microfoane.

Cele mai populare brand-uri:

 • iPhone, Samsung, LG, HTC, Huawei, Sony, Asus, Lenovo, Allview, OnePlus, Nokia.

 

Cum sa alegi un service de reparatii telefoane Satu Mare?

Nu te poti astepta ca smartphone-ul tau sa iti ofere o performata excelenta pe toata durata vietii sale. O multime de lucruri pot sa mearga gresit la smartphone-ul tau – adica vei necesita ajutorul expertilor de la un service GSM Satu Mare. Umezeala care intra in ecran, crapaturi pe ecran, probleme de deschidere, piese audio stricate, sunt doar cateva dinte ele. Oricare ar fi problema, cel mai bine este sa iti duci telefonul la un expert. Mai jos sunt cativa factori care sa te ajute sa alegi un service de reparatii pentru telefoane:

Compara service-uri diferite

Este normal sa verifici diferite service-uri sau magazine de reparatii inainte de a lua o decizie. Nu te multumi cu prima firma de reparatii telefoane Satu mare de care dai. E esential sa verifici ofertele diferitelor service-uri de reparatii.O sa descoperi ca exista service-uri de reparatii care nu iti cer nici sa le duci telefonul la centru.

Tot ce trebuie sa faci este sa le trimiti un e-mail si ei se vor ocupa de restul procedurilor. Dar cum o sa afli informatii despre toate aceste servicii? Trebuie sa explorezi diferite service-uri GSM Satu Mare si apoi sa il alegi pe cel potrivit pentru tine.

Echipamentul pe care il utilizeaza

Este foarte important sa te asiguri ca service-ul la care iti repari telefonul utilizeaza echipament de calitate superioara. Telefonul tau poate sa sufere mai multe daune daca service-ul utilizeaza echipament sau materiale de calitate inferioara. Deci, inainte de a-ti duce telefonul la un service de reparatii pentru telefoane mobile, asigura-te ca folosesc produse de calitate superioara.

Compara diferite cotatii

Majoritatea firmelor de reparatii telefoane Satu Mare iti vor da cotatia preturilor pe moment. Acest lucru te va ajuta sa stii dinainte cat va trebui sa cheltuiesti pe servicii. Pentru a obtine cea mai buna oferta, este recomandat sa compari cotatiile mai multor service-uri. Unele service-uri afiseaza informatiile despre pret pe site-ul lor. Acest lucru faciliteaza accesul clientilor la informatii pentru a alege ce se potriveste mai bine cu cererea lor.

Smartphone-urile sunt o necesitate in ziua de azi, deci trebuie sa te asiguri ca service-ul de reparatii il repara in cel mai scurt timp.

Timpul de reparatie

Cele mai comune reparatii se desfasoara intre 30 de minute si o ora. In orice caz, daca ai nevoie de piese speciale, s-ar putea sa astepti 2-3 zile. Alege un service GSM Satu Mare care este rapid si eficient.