S-a stricat telefonul mobil sau tableta? Aveti nevoie de un service GSM in Satu Mare? V-am pregatit o lista cu firme din aceasta industrie din municipiul D-voastra, impreuna cu informatii folositoare care sa va asigure o cautare mai usoara, precum:

 • denumirea service-ului
 • adresa
 • pagina web
 • numarul de telefon
 • adresa de mail
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Satu Mare - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Bld. I. C. Bratianu nr.4, Satu Mare

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Strada Brandusa G3, Satu Mare

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Strada Brandusa G3, Satu Mare

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cele mai comune servicii prestate de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • interventie de reparare sau inlocuire pentru urmatoarele piese: placi de baza, mufe de alimentare, baterii, acumulatoare, casti, cabluri USB, display, touch screen;
 • remedierea defectiunilor cauzate de apa;
 • telefoane care refuza sa mai porneasca, cu incarcare deficitara, care pierd semnalul, la care nu se mai aude corespunzator.

Reparatii software:

 • realizarea de decodari, actualizari software, recuperare sau back-up de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • carcase, acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, etc, cabluri, baterii, casti audio, microfoane.

Cele mai populare branduri intre consumatorii romani:

 • Samsung, iPhone, LG, Sony, HTC, Huawei, Lenovo, Allview, Asus, Xiaomi, Motorola, OnePlus, BlackBerry, Nokia, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Segmentul de business al telefoniei mobile a crescut intr-un ritm fenomenal in ultimele doua decenii. Putem gasi pe piata o multime de companii care au crescut in branduri arhi cunoscute pe acest segment โ€“ precum Apple, Samsung, Huawei, Sony, LG, HTC, Motorola, Asus, Nokia etc โ€“ si totodata, aceste aparate au devenit parte normala din viata noastar de zi cu zi.

Din nefericire, un smartphone este un aparat sensibil, si poate foarte usor sa fie distrus de diverse accidente. Nu conteaza cat de mult aveti grija de telefonul dumneavoastra, ori ce suma ati platit pentru el cand l-ati procurat, mai devreme sau mai tarziu va necesita remedierea unor defectiuni la un service GSM.

In mod obisnuit, compania care a produs aparatul este cea mai buna alternativa pentru corectarea defectiunilor, insa acest lucru nu este intotdeauna convenabil sau posibil, asadar e bine sa aveti la dispozitie o solutie locala. Aflati in continuare cum sa descoperiti o companie de reparatii telefoane Satu Mare care poate sa remedieze orice problema ar avea telefonul Dvs, si la un cost care sa fie atractiv.

Veti concluziona ca exista suficiente societati comerciale care ofera servicii de depanare a astfel de dispozitive, din pacate nu toate aceste companii ofera aceeasi calitate. Astfel, veti fi nevoit sa faceti un pic de munca de cercetare pentru a va informa despre reputatia serviciului pe care l-ati ales. In acest sens, exista cateva informatii importante de cunoscut pe care trebuie sa le luati in evidenta cand cautati un serviciu care sa se ocupe de problema:

1. Asigurati-va ca specialistii de la service-ul de reparatii telefoane au suficienta experienta

Chiar daca toti tehnicienii au fost la un moment in timp incepatori si ne-experimentati, nu va doriti ca un astfel de incepator sa va dezasambleze telefonul mobil. Unii dintrei ei โ€“ din cauza ca nu sunt familiarizati cu variate tipuri de depanari โ€“ pot cauza chiar mai multe defectiuni smartphone-urilor. De aceea, alegeti o firma care are persoane experimentate in echipa.

2. Interesati-va de reputatia firmei de reparatii telefoane

Mergeti pe mana unui service GSM care are o reputatie excelenta in oferirea unor servicii calitative, si care totodata ofera si suport de calitate. Aveti posibilitatea sa comparati renumele variatilor furnizori prin vizitarea website urilor acestora. In acelasi timp, e simplu de verificat recenziile fostilor si actualilor clienti si pe alte pagini web care au sectiuni pt recenzii, precum Google My Business sau Facebook. Aceasta actiune va va oferi o viziune mai realista din perspectiva unui client.

3. In cat timp se finalizeaza reparatia?

Una din primele intrebari pe care e indicat sa le adresati are legatura cu durata de inapoiere al dispozitivului reparat. Suntem in vremuri caracterizate de graba, si destul de putini oameni isi pot efectua rutina de zi cu zi in lipsa unui telefon mobil. Sa ramaneti fara telefon pentru o perioada indelungata va poate prejudicia cariera, business-ul ba chiar viata intima. O firma de reparatii telefoane de top va respecta o perioada de retur de cel mult 3 zile lucratoare โ€“ acest lucru inseamna ca puteti spera sa receptionati aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O comunicare de calitate cu firma de service GSM

Un service care se respecta va va informa cu privire la starea reparatiei in orice moment. Acest fapt ofera mai multa siguranta ca echipa lucreaza la dispozitivul D-voastra, si puteti sa va faceti o estimare legata de timpul exact in care va veti bucura din nou de aparat.

5. Garantia oferita

In mod sigur va veti supara daca dispozitivul Dvs incepe sa aiba probleme la scurta durata dupa ce a fost depanat. Asadar, e indicat sa alageti un service GSM care ofera garantii pentru serviciile pe care le presteaza. Garantia e bine sa fie valabila durata de pana la cel putin 3 luni dupa ce reparatia a fost facuta.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea interventiei este printre factorii primordiali cand vine vorba de alegerea unei firme ce repara telefoane. Prin urmare, in ce fel puteti determina nivelul de calitate al serviciilor oferite de un atelier? Din nou, puteti citi recomandarile clientilor, sau puteti discuta in mod personal cu fostii clientii legat de calitatea serviciilor.

Repararea unui smartphone ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Tinand cont de sugestiile de mai sus veti identifica cu siguranta cea mai potrivita companie de reparatii telefoane Satu Mare pentru nevoile Dvs particulare, si in costul preconizat. Acestia au fost cativa factori pe care e bine sa ii aveti in vedere cand aveti intentia sa alegeti un atelier care sa va remedieze telefonul. Daca aveti noroc, veti gasi o firma care ofera servicii de top la un cost atractiv.