Vi s-a stricat telefonul mobil? Sunteti in cautarea unui service GSM in Satu Mare? Aici gasiti o lista cu astfel de firme din municipiul dumneavoastra, impreuna cu informatii utile care sa va asigure o cautare mai rapida, precum:

 • numele atelierului
 • adresa
 • adresa web
 • nr. de telefon
 • adresa de mail
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Satu Mare - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Bld. I. C. Bratianu nr.4, Satu Mare

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Strada Brandusa G3, Satu Mare

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Strada Brandusa G3, Satu Mare

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cele mai comune servicii realizate de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire de display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • defecte cauzate de apa;
 • interventii la telefoane care nu mai pornesc, cu incarcare deficitara, care nu mai au semnal, la care nu se mai aude.

Reparatii software:

 • realizarea de decodari, actualizare de software, realizare de copii de back-up si recuperare de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializare diverse consumabile si accesorii: cartele SIM, cartele SD, acumulatoare externe, incarcatoare, casti audio, cabluri, microfoane etc.

Cele mai populare brand-uri:

 • iPhone, LG, Samsung, HTC, Huawei, Sony, Allview, Asus, Lenovo, Motorola, OnePlus, Xiaomi, BlackBerry, Alcatel, Nokia.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Segmentul de business al telefoniei mobile a crescut intr-un ritm incredibil din anii 2000 pana acum. Deja exista o multime de companii care au crescut in branduri arhi cunoscute in aceasta industrie – precum Samsung, Apple, Sony, Huawei, HTC, LG, Asus, Motorola, Nokia etc – si totodata, aceste dispozitive au devenit parte normala din viata oricui.

Partea proasta este ca un smartphone este un aparat fragil, si poate foarte usor sa fie deteriorat de diverse evenimente nedorite. Nu conteaza prea mult cat de atent sunteti cu telefonul dumneavoastra, sau ce avere ati platit pentru el cand l-ati procurat, mai devreme sau mai tarziu va necesita remedierea unor defectiuni la un service GSM.

De regula, compania care a produs aparatul este cea mai recomandata optiune pentru corectarea defectiunilor, insa acest lucru nu este intotdeauna posibil sau convenabil, de aceea e bine sa aveti la dispozitie o solutie locala. Descoperiti in randurile de mai jos cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane Satu Mare care e capabil sa corecteze orice defect ar avea aparatul D-voastra, si la un pret care sa va convina.

Veti descoperi ca sunt disponibile numeroase societati comerciale care au in oferta servicii de depanare a acestei categorii de aparate, insa nu toate aceste companii ofera aceeasi eficienta si profesionalism. Astfel, veti fi nevoit sa faceti un pic de munca de cercetare pentru a descoperi reputatia serviciului pe care il luati in calcul. Pentru acest scop, iata cateva lucruri valabile in general pe care e bine sa le luati in calcul cand incepeti sa cautati un atelier care sa va rezolve problema:

1. Convingeti-va ca angajatii de la service-ul de reparatii telefoane au suficienta experienta

Chiar daca toti tehnicienii au fost candva noi si lipsiti de experienta, in mod sigur nu vreti ca un astfel de incepator sa se ocupe de telefonul mobil. Ar fi chiar posibil ca unii dintre ei – din cauza ca nu sunt familiarizati cu diferite tipuri de depanari – pot cauza chiar mai multe disfunctionalitati smartphone-urilor. De aceea, alegeti o firma care are tehnicieni experimentati in echipa.

2. Care este reputatia firmei de reparatii telefoane

Mergeti pe mana unui service GSM care are o reputatie excelenta in oferirea unor servicii calitative, si in acelasi timp ofera si relatii cu clientii de calitate. Aveti posibilitatea sa comparati reputatia mai multor furnizori prin verificarea site urilor acestora. In acelasi timp, puteti verifica calificativele fostilor clienti si pe alte pagini web care au sectiuni pt recenzii, precum Facebook sau Google Places. Acest lucru va va permite o viziune mai apropiata de realitate din perspectiva clientilor.

3. Care este timpul de returnare?

Una din principalele intrebari pe care trebuie sa le puneti este legata de timpul de returnare al dispozitivului reparat. Traim in secolul vitezei, si foarte putini oameni isi pot efectua rutina zilnica in lipsa unui smartphone. Existenta fara smartphone pentru o perioada indelungata va poate prejudicia cariera, afacerea si chiar inclusiv viata de familie. Un service de reparatii telefoane de top va oferi o perioada de inapoiere de cel mult 3 zile lucratoare – asta inseamna ca e posibil sa receptionati aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. Calitate in comunicare cu firma de service GSM

O companie care se respecta va va informa cu privire la starea interventiei oricand. Acest lucru va va oferi o siguranta aditionala ca echipa lucreaza la dispozitivul D-voastra, si puteti sa va faceti o idee legata de perioada exacta in care veti primi aparatul inapoi.

5. Garantia oferita

Probabil ca va veti supara daca aparatul dumneavoastra incepe sa aiba disfunctionalitati la scurta durata dupa ce a fost remediat. Din acest motiv, e recomandat sa va orientati spre un service GSM care ofera o garantie pentru serviciile si piesele pe care le presteaza. Garantia e bine sa fie activa perioada de pana la macar 3 luni dupa ce operatiunea de reparare a fost efectuata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea muncii prestate este printre primii factori in momentul cand este vorba de decizia asupra unei firme ce repara telefoane. Prin urmare, in ce fel puteti estima nivelul de calitate al serviciilor prestate de o firma? Inca o data, puteti cauta recomandarile celor care au folosit serviciile lor, sau puteti purta o discutie in mod personal cu fostii clientii in legatura nivelul de satisfactie.

Reparatia unui telefon inteligent ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Atunci cand veti tine cont de recomandarile anterioare veti gasi cu siguranta cea mai potrivita societate de reparatii telefoane Satu Mare pentru nevoile D-voastra specifice, si in costul preconizat. Acestia sunt unii factori pe care e recomandat sa ii evaluati cand vreti sa alegeti un service care sa va remedieze dispozitivul. Daca aveti sansa, veti gasi o firma care ofera servicii de top la un tarif avantajos.