S-a stricat smartphone-ul? Cautati un service GSM in Satu Mare? Aici gasiti o lista cu astfel de firme din municipiul dumneavoastra, la un loc cu informatii utile care sa va simplifice cautarea, precum:

 • denumirea firmei
 • adresa
 • adresa web
 • telefonul
 • adresa de email
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Satu Mare - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Bld. I. C. Bratianu nr.4, Satu Mare

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Strada Brandusa G3, Satu Mare

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Strada Brandusa G3, Satu Mare

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cele mai des intalnite servicii oferite de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • repararea sau inlocuirea urmatoarelor componente: touchscreen, display, carcasa, acumulator, mufe alimentare, cabluri USB, baterii, microfoane, placi de baza, casti, etc.;
 • depanarea defectiunilor aparute la contactul cu apa;
 • telefoane care nu se mai aprind, cu incarcare deficitara, care nu mai au semnal, la care nu se mai aude corespunzator.

Reparatii software:

 • decodari, actualizare de versiuni software, recuperarea datelor pierdute si efectuarea de copii de siguranta.

Vanzari diverse accesorii:

 • carcase, acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, etc, cabluri, baterii, casti audio, microfoane.

Cele mai populare brand-uri in Romania:

 • iPhone, LG, Samsung, Huawei, Sony, HTC, Allview, Asus, Lenovo, Xiaomi, Motorola, OnePlus, BlackBerry, Alcatel, Nokia.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Nisa telefoniei mobile a crescut intr-un ritm ametitor din anii 2000 pana acum. Putem gasi pe piata o multime de companii care au crescut in branduri consacrate pe aceasta piata – precum Apple, Samsung, Huawei, Sony, LG, HTC, Motorola, Asus, Nokia etc – si in acelasi timp, aceste electronice au devenit o parte integranta din viata noastar de zi cu zi.

Din pacate, un telefon mobil este un dispozitiv delicat, si poate fi foarte usor sa fie deteriorat de diverse evenimente nedorite. Nu conteaza prea mult cat de mult aveti grija de telefonul dumneavoastra, sau cat de mult ati sacrificat pentru el cand l-ati cumparat, cel mai probabil la un moment dat va avea nevoie de remedierea unor defectiuni la un service GSM.

De obicei, compania care a produs modelul este cea mai recomandata alternativa pentru remedierea problemelor, insa din pacate acest lucru nu este intotdeauna convenabil sau posibil, de aceea e bine sa luati in calcul o solutie locala. Descoperiti in randurile de mai jos cum sa selectati un atelier de reparatii telefoane Satu Mare care e capabil sa remedieze orice defect ar avea aparatul Dvs, si la un tarif care sa va convina.

Veti descoperi ca sunt disponibile numeroase intreprinderi care pun la dispozitie servicii de reparare a astfel de electronice, din pacate nu toate aceste companii garanteaza aceeasi eficienta si profesionalism. Astfel, veti fi nevoit sa faceti o cantitate de munca de cercetare pentru a afla reputatia service-ului pe care l-ati ales. Pentru acest scop, iata cateva informatii general valabile pe care e indicat sa le luati in considerare cand incepeti sa cautati un atelier care sa remedieze defectiunea:

1. Asigurati-va ca specialistii de la firma de reparatii telefoane sunt experimentati

Chiar daca toti tehnicienii au fost candva incepatori si lipsiti de experienta, probabil nu va doriti ca un astfel de incepator sa se ocupe de telefonul mobil. Unii dintrei ei – care nu sunt familiari cu variate tipuri de depanari – sa poate produce chiar mai multe probleme telefonului. Asadar, alegeti o firma care are tehnicieni experimentati in echipa.

2. Care este reputatia firmei de reparatii telefoane

Alegeti un service GSM care are o faima excelenta in oferirea de servicii de top, si care ofera si asistenta de calitate. E simplu sa comparati reputatia mai multor furnizori prin vizitarea website urilor acestora. Totodata, e simplu de verificat review-urile fostilor clienti si pe alte site-uri unde se pot lasa recenzii, precum Google My Business sau Facebook. Aceasta actiune va va oferi o viziune mai apropiata de realitate din perspectiva clientilor.

3. Care este timpul de returnare?

Una din principalele intrebari pe care trebuie sa le mentionati este legata de timpul de retur al dispozitivului reparat. Suntem in secolul vitezei, si putini indivizi isi pot derula rutina zilnica fara un smartphone. Existenta fara telefon pentru o durata mai lunga va poate afecta cariera, business-ul si chiar inclusiv viata personala. O firma de reparatii telefoane de top va oferi o perioada de retur de cel mult 3 zile lucratoare – asta inseamna ca va puteti astepta sa primiti aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O buna comunicare cu firma de service GSM

O firma care se respecta va va anunta in legatura cu starea depanarii atunci cand doriti. Acest lucru va va oferi mai multa siguranta ca tehnicienii lucreaza la dispozitivul dumneavoastra, si va ofera posibilitatea sa va faceti o estimare legata de timpul exact in care veti putea butona din nou telefonul.

5. Garantie

In mod sigur va veti irita daca dispozitivul D-voastra va incepe sa aiba defectiuni la scurta durata dupa ce a fost depanat. Asadar, e indicat sa cautati un service GSM care furnizeaza o garantie pentru manoperele pe care le presteaza. Garantia ar trebui sa fie activa timp de pana la macar 3 luni dupa ce interventia a fost efectuata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea este printre primii factori cand vine vorba de decizia asupra unui service ce repara telefoane. Prin urmare, cum puteti estima nivelul de calitate al serviciilor disponibile la o companie? Inca o data, puteti rasfoi reviewurile fostilor clienti, sau puteti intreba in mod personal cu fostii clientii in legatura nivelul de satisfactie.

Reparatia unui telefon mobil ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Tinand cont de recomandarile de mai sus veti identifica in mod sigur cea mai potrivita firma de reparatii telefoane Satu Mare pentru nevoile dumneavoastra, si in bugetul alocat. Acestia sunt unii factori pe care e bine sa ii luati in calcul cand vreti sa alegeti o firma care sa va remedieze aparatul. Daca aveti noroc, veti da peste o firma care ofera servicii de calitate la un pret avantajos.