Vi s-a defectat telefonul mobil? Aveti nevoie de un service GSM in Satu Mare? Aici gasiti o lista cu firme din aceasta industrie din municipiul D-voastra, impreuna cu informatii utile care sa va faca cautarea mai simpla, precum:

 • denumirea firmei
 • adresa
 • website-ul
 • telefonul
 • adresa de email
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Satu Mare - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Bld. I. C. Bratianu nr.4, Satu Mare

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Strada Brandusa G3, Satu Mare

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Strada Brandusa G3, Satu Mare

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cele mai des intalnite servicii disponibile de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • repararea sau inlocuirea urmatoarelor componente: touchscreen, display, carcasa, acumulator, mufe alimentare, cabluri USB, baterii, microfoane, placi de baza, casti, etc.;
 • remedierea defectiunilor cauzate de apa;
 • interventii la telefoane care refuza sa mai porneasca, care nu se mai incarca, care nu mai au semnal, la care nu se mai aude corespunzator.

Reparatii software:

 • decodari, actualizare de software, recuperare sau back-up de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • carcase, acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, etc, cabluri, baterii, casti audio, microfoane.

Cele mai populare branduri intre consumatorii romani:

 • Samsung, iPhone, LG, Huawei, Sony, HTC, Asus, Lenovo, Allview, OnePlus, Xiaomi, Motorola, BlackBerry, Nokia, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Segmentul de business al telefoniei mobile a crescut intr-un ritm fenomenal din anii 2000 pana acum. Deja exista o multime de companii care au crescut in branduri consacrate in aceasta industrie – precum Apple, Samsung, Huawei, Sony, LG, HTC, Motorola, Asus, Nokia etc – si totodata, aceste electronice au devenit o parte integranta din viata oricui.

Din nefericire, un telefon mobil este un aparat delicat, si poate fi foarte usor sa fie stricat de diverse evenimente nedorite. Nu conteaza cat de grijuliu sunteti cu telefonul dumneavoastra, sau ce avere ati platit pentru el cand l-ati cumparat, mai devreme sau mai tarziu va necesita interventia unui specialist la un service GSM.

De regula, compania care a produs aparatul este cea mai recomandata alternativa pentru corectarea defectiunilor, insa acest lucru nu este intotdeauna la indemana, de aceea e bine sa va orientati spre o solutie locala. Cititi mai departe pentru a afla cum sa alegeti un atelier de reparatii telefoane Satu Mare care poate sa remedieze orice defect ar avea telefonul D-voastra, si la un pret care sa va convina.

Veti ajunge la concluzia ca sunt disponibile suficiente societati comerciale care au in oferta servicii de depanare a astfel de dispozitive, insa nu toate aceste companii sunt caracterizate de aceasi calitate si profesionalism. Asadar, va fi necesar sa faceti o cantitate de munca de cercetare pentru a va informa despre reputatia service-ului pe care l-ati ales. In acest sens, exista cateva lucruri valabile in general pe care e bine sa le luati in calcul cand incepeti sa cautati un atelier care sa se ocupe de problema:

1. Convingeti-va ca angajatii de la atelierul de reparatii telefoane au suficienta experienta

Chiar daca toti tehnicienii au fost candva incepatori si ne-experimentati, nu va doriti ca un astfel de incepator sa va repare telefonul mobil. Ar fi chiar posibil ca unii dintre ei – fiind nefamiliarizati cu diverse tipuri de depanari – sa poate produce chiar mai multe disfunctionalitati telefonului inteligent. Prin urmare, alegeti o firma care are tehnicieni experimentati in echipa.

2. Interesati-va de reputatia firmei de reparatii telefoane

Orientati-va spre un service GSM care are o faima excelenta in oferirea unor servicii calitative, si care totodata ofera si asistenta de calitate. Aveti posibilitatea sa comparati renumele variatilor furnizori prin vizitarea paginilor web ale acestora. Totodata, puteti verifica recenziile clientilor si pe alte platforme dedicate recenziilor, precum Google My Business sau Facebook. Acest pas va va crea o viziune mai apropiata de realitate din perspectiva clientilor.

3. In timp cat este gata operatiunea?

Una din principalele intrebari pe care e recomandat sa le puneti este legata de timpul de inapoiere al produsului reparat. Traim intr-un secol al vitezei, si destul de putini oameni isi pot completa rutina zilnica in lipsa unui smartphone. Viata fara smartphone pentru o perioada indelungata va poate afecta cariera, afacerea si chiar inclusiv viata personala. Un atelier de reparatii telefoane de top va oferi o durata de inapoiere de maxim 3 zile lucratoare – ceea ce inseamna ca e posibil sa receptionati telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O buna comunicare cu firma de service GSM

Un service care se respecta va va informa cu privire la starea reparatiei oricand. Acest fapt va va oferi mai multa siguranta ca angajatii lucreaza la dispozitivul D-voastra, si va ofera posibilitatea sa va faceti o idee legata de perioada exacta in care veti primi aparatul inapoi.

5. Garantia oferita

Cel mai probabil ca va veti infuria daca telefonul D-voastra incepe sa aiba disfunctionalitati la scurta durata dupa ce a fost remediat. Asadar, se recomanda sa va orientati spre un service GSM care ofera garantii pentru serviciile pe care le presteaza. Garantia e bine sa fie activa timp de pana la macar 3 luni dupa ce operatiunea de reparare a fost facuta.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea este printre primii factori atunci cand vine vorba de decizia asupra unei companii ce repara telefoane. Deci, in ce fel puteti afla nivelul de calitate al serviciilor disponibile la un atelier? Inca o data, puteti rasfoi recenziile celor care au folosit serviciile lor, sau puteti purta o discutie unu la unu cu fostii clientii despre nivelul de satisfactie.

Repararea unui telefon inteligent ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Atunci cand veti tine cont de recomandarile de mai sus veti identifica in mod sigur cea mai potrivita societate de reparatii telefoane Satu Mare pentru nevoile Dvs particulare, si in tariful la care va asteptati. Acestia au fost cativa factori pe care e recomandat sa ii evaluati cand planificati sa alegeti o companie care sa va repare telefonul. Daca aveti noroc, veti da peste o firma care presteaza servicii de calitate la un pret acceptabil.