Vi s-a defectat telefonul mobil? Cautati un service GSM in Sfantu Gheorghe? Aici gasiti o lista cu astfel de firme din orasul dumneavoastra, impreuna cu informatii utile care sa va asigure o cautare mai rapida, precum:

 • denumirea service-ului
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de mail
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Sfantu Gheorghe - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

1 Decembrie 1918, nr. 28, Sfantu Gheorghe

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Strada Grof Miko Imre nr. 6, Sfantu Gheorghe

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Strada Grof Miko Imre nr. 6, Sfantu Gheorghe

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cele mai frecvente servicii disponibile de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • interventie de reparare sau inlocuire pentru urmatoarele piese: placi de baza, mufe de alimentare, baterii, acumulatoare, casti, cabluri USB, display, touch screen;
 • depanarea defectiunilor aparute la contactul cu apa;
 • interventii la telefoane care nu se mai aprind, cu incarcare deficitara, care pierd semnalul, la care nu se mai aude corespunzator.

Reparatii software:

 • realizarea de decodari, actualizari versiuni software, recuperare sau back-up de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • carcase, acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, etc, cabluri, baterii, casti audio, microfoane.

Cele mai populare branduri intre consumatorii romani:

 • iPhone, Samsung, LG, HTC, Huawei, Sony, Allview, Asus, Lenovo, Xiaomi, Motorola, OnePlus, Nokia, BlackBerry, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Industria telefoniei mobile s-a dezvoltat intr-un ritm fenomenal din anii 2000 pana acum. Deja exista o multime de firme care au crescut in branduri consacrate in aceasta industrie – precum Samsung, Sony, Apple, Huawei, LG, HTC, Asus, Nokia, Motorola etc – si in acelasi timp, aceste electronice au devenit o parte integranta din viata noastar de zi cu zi.

Din pacate, un telefon mobil este un dispozitiv fragil, si este foarte usor sa fie distrus de diverse accidente. Nu conteaza prea mult cat de grijuliu sunteti cu telefonul dumneavoastra, ori ce suma ati sacrificat pentru el la achizitionarea lui, mai devreme sau mai tarziu va necesita reparatii la un service GSM.

De obicei, firma care a produs telefonul este cea mai valida alternativa pentru repararea lui, insa din pacate acest lucru nu este intotdeauna posibil sau convenabil, asadar e bine sa luati in calcul o solutie locala. Aflati in continuare cum sa alegeti o firma de reparatii telefoane Sfantu Gheorghe care are abilitatea sa corecteze orice problema ar avea aparatul Dvs, si la un pret care sa va convina.

Veti concluziona ca exista multe societati comerciale care au in oferta servicii de reparare a acestui tip de aparate, insa nu toate aceste companii sunt caracterizate de aceeasi eficienta si profesionalism. De aceea, va fi nevoie sa faceti putina munca de cercetare pentru a va informa despre reputatia serviciului la care va doriti sa apelati. Pentru acest scop, iata cateva lucruri general valabile pe care trebuie sa le luati in evidenta cand cautati o firma care sa remedieze defectiunea:

1. Convingeti-va ca specialistii de la atelierul de reparatii telefoane au suficienta experienta

Chiar daca toti reparatorii au fost la un moment in timp nepriceputi si lipsiti de experienta, nu va doriti ca un astfel de incepator sa va dezasambleze telefonul mobil. E posibil ca unii dintre ei – care nu sunt familiari cu diferite tipuri de depanari – sa poate produce chiar mai multe disfunctionalitati telefonului. De aceea, alegeti o firma care are tehnicieni experimentati in echipa.

2. Faceti investigatii despre reputatia firmei de reparatii telefoane

Orientati-va spre un service GSM care are o reputatie excelenta in oferirea serviciilor de calitate, si care ofera si suport de cea mai buna calitate. E simplu sa comparati reputatia diferitor furnizori prin vizitarea site urilor acestora. De asemenea, e simplu de verificat calificativele fostilor si actualilor clienti si pe alte platforme unde se pot lasa recenzii, precum Google My Business sau Facebook. Acest lucru va va desena o viziune mai buna din perspectiva clientilor.

3. Care este timpul de returnare?

Una din principalele intrebari pe care e recomandat sa le mentionati este in legatura cu timpul de inapoiere al aparatului reparat. Suntem in vremuri caracterizate de graba, si foarte putini oameni isi pot efectua rutina cotidiana in absenta unui smartphone. Viata fara smartphone pentru o durata mai lunga va poate prejudicia cariera, business-ul si chiar inclusiv viata intima. O firma de reparatii telefoane de top va avea o durata de returnare de cel mult 3 zile lucratoare – asta inseamna ca puteti spera sa primiti aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O buna comunicare cu firma de service GSM

O firma care se respecta va va tine la curent in legatura cu starea depanarii in orice moment. Acest aspect va ofera extra siguranta ca echipa lucreaza la dispozitivul D-voastra, si va ofera posibilitatea sa va faceti o idee legata de timpul exact in care veti primi aparatul inapoi.

5. Garantie

In mod sigur va veti infuria daca dispozitivul Dvs va incepe sa aiba defectiuni la scurt timp dupa ce a fost remediat. Din acest motiv, e recomandat sa alageti un service GSM care ofera garantii pentru serviciile si piesele pe care le presteaza. Garantia e bine sa fie valabila perioada de pana la minim 3 luni dupa ce operatiunea de reparare a fost efectuata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea interventiei este printre primii factori atunci cand vine vorba de selectionarea unei firme ce repara telefoane. Prin urmare, in ce fel puteti determina nivelul de calitate al serviciilor disponibile la un atelier? Si acum puteti cauta recenziile clientilor, sau puteti discuta in mod personal cu fostii clientii legat de nivelul calitativ al serviciilor.

Repararea unui telefon inteligent ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Atunci cand veti tine cont de recomandarile de mai sus veti identifica cu siguranta cea mai potrivita firma de reparatii telefoane Sfantu Gheorghe pentru nevoile dumneavoastra, si in tariful la care va asteptati. Iata deci cativa factori pe care e recomandat sa ii aveti in vedere cand planificati sa alegeti un service care sa va remedieze aparatul. Daca aveti sansa, veti intalni o firma care pune pe piata servicii de top la un pret atractiv.