S-a defectat telefonul mobil? Cautati un service GSM in Sfantu Gheorghe? V-am pregatit o lista cu ateliere din localitatea dumneavoastra, impreuna cu informatii utile care sa va faca cautarea mai comoda, precum:

 • denumirea service-ului
 • adresa
 • pagina web
 • telefonul
 • adresa de mail
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Sfantu Gheorghe - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

1 Decembrie 1918, nr. 28, Sfantu Gheorghe

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Strada Grof Miko Imre nr. 6, Sfantu Gheorghe

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Strada Grof Miko Imre nr. 6, Sfantu Gheorghe

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cele mai comune servicii disponibile de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • interventie de reparare sau inlocuire pentru urmatoarele piese: placi de baza, mufe de alimentare, baterii, acumulatoare, casti, cabluri USB, display, touch screen;
 • defecte cauzate de apa;
 • telefoane care refuza sa mai porneasca, care nu se mai incarca, care au semnal foarte slab, la care nu se mai aude.

Reparatii software:

 • efectuarea de decodari, update software, recuperare sau back-up de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializare diverse consumabile si accesorii: cartele SIM, cartele SD, acumulatoare externe, incarcatoare, casti audio, cabluri, microfoane etc.

Cele mai populare brand-uri in Romania:

 • iPhone, LG, Samsung, Huawei, Sony, HTC, Asus, Lenovo, Allview, Motorola, OnePlus, Xiaomi, Nokia, BlackBerry, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Segmentul de business al telefoniei mobile a evoluat intr-un ritm fenomenal in ultimele doua decenii. Putem gasi pe piata o multime de firme care au devenit branduri arhi cunoscute pe aceasta piata – precum Apple, Samsung, Huawei, Sony, LG, HTC, Motorola, Asus, Nokia etc – iar aceste aparate au devenit o parte integranta din viata celor care le-au cumparat.

Din pacate, un smartphone este un dispozitiv delicat, si poate foarte usor sa fie stricat de diverse incidente. Nu conteaza cat de atent sunteti cu telefonul dumneavoastra, sau ce avere ati sacrificat pentru el cand l-ati procurat, cel mai probabil la un moment dat va necesita remedierea unor defectiuni la un service GSM.

De obicei, compania care a produs aparatul este cea mai buna optiune pentru repararea lui, dar acest lucru nu este intotdeauna la indemana, de aceea e bine sa va orientati spre o solutie locala. Aflati in continuare cum sa selectati o companie de reparatii telefoane Sfantu Gheorghe care poate sa rezolve orice complicatie ar avea telefonul D-voastra, si la un tarif care sa fie avantajos.

Veti concluziona ca sunt disponibile numeroase intreprinderi care ofera servicii de reparare a astfel de electronice, dar nu toate aceste companii sunt caracterizate de aceeasi eficienta si profesionalism. Va trebui sa faceti putina munca de cercetare pentru a va informa despre reputatia atelierului pe care il luati in calcul. In acest sens, exista cateva aspecte valabile in general pe care e bine sa le luati in considerare cand cautati o firma care sa va rezolve problema:

1. Asigurati-va ca specialistii de la service-ul de reparatii telefoane sunt experimentati

Chiar daca toti tehnicienii au fost la un moment dat nepriceputi si lipsiti de experienta, in mod sigur nu vreti ca un astfel de incepator sa va repare telefonul mobil. E posibil ca unii dintre ei – din cauza ca nu sunt familiarizati cu diverse categorii de interventii – pot cauza chiar mai multe disfunctionalitati telefonului inteligent. Asadar, alegeti o firma care are persoane experimentate in echipa.

2. Care este reputatia firmei de reparatii telefoane

Mergeti pe mana unui service GSM care are o reputatie excelenta in oferirea serviciilor de calitate, si care totodata ofera si relatii cu clientii de calitate. E simplu sa comparati reputatia mai multor furnizori prin vizitarea paginilor web ale acestora. In acelasi timp, e simplu de verificat review-urile clientilor si pe alte site-uri unde se pot lasa recenzii, precum Facebook. Aceasta actiune va va crea o viziune mai buna din perspectiva unui client.

3. In timp cat este gata operatiunea?

Una din principalele intrebari pe care trebuie sa le mentionati este legata de timpul de retur al dispozitivului reparat. Suntem intr-un secol al vitezei, si putini oameni isi pot completa rutina cotidiana in lipsa unui telefon inteligent. Sa ramaneti fara telefon timp indelungat va poate afecta cariera, afacerea ba chiar viata de familie. Un atelier de reparatii telefoane de top va oferi o durata de returnare de maxim 3 zile lucratoare – asta inseamna ca va puteti astepta sa receptionati telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O comunicare de calitate cu firma de service GSM

O firma care se respecta va va tine la curent legat de starea reparatiei atunci cand doriti. Acest aspect va va oferi o siguranta aditionala ca echipa lucreaza la dispozitivul Dvs, si puteti sa va faceti o idee legata de timpul exact in care veti primi aparatul inapoi.

5. Se ofera garantie?

Probabil ca va veti mahni daca dispozitivul Dvs incepe sa aiba defectiuni la scurt timp dupa ce a fost reparat. De aceea, se recomanda sa alageti un service GSM care furnizeaza garantii pentru manoperele pe care le ofera. Garantia ar trebui sa fie valida timp de pana la macar 3 luni dupa ce reparatia a fost facuta.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea interventiei este printre primii factori cand vine vorba de decizia asupra unui service ce repara telefoane. Asadar, cum puteti determina nivelul de calitate al serviciilor prestate de o companie? Inca o data, puteti rasfoi reviewurile celor care au folosit serviciile lor, sau puteti discuta personal cu fostii clientii in legatura nivelul calitativ al serviciilor.

Depanarea unui telefon mobil ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Atunci cand veti tine cont de ideile de mai devreme veti identifica cu siguranta cea mai potrivita firma de reparatii telefoane Sfantu Gheorghe pentru nevoile dumneavoastra, si in bugetul alocat. Acestia au fost cativa factori pe care e bine sa ii evaluati cand planificati sa alegeti o companie care sa va remedieze telefonul. Cu putin noroc, veti gasi o firma care ofera servicii excelente la un cost avantajos.