S-a defectat smartphone-ul? Sunteti in cautarea unui service GSM in Sfantu Gheorghe? V-am pregatit o lista cu astfel de firme din orasul dumneavoastra, la un loc cu informatii folositoare care sa va simplifice cautarea, precum:

 • numele firmei
 • adresa
 • adresa web
 • nr. de telefon
 • adresa de mail
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Sfantu Gheorghe - Lista cu firme

Sponsored:

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

1 Decembrie 1918, nr. 28, Sfantu Gheorghe

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Strada Grof Miko Imre nr. 6, Sfantu Gheorghe

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Sponsored:

Fara recenzii
0/5

Strada Grof Miko Imre nr. 6, Sfantu Gheorghe

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cele mai frecvente servicii oferite de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • repararea sau inlocuirea urmatoarelor componente: touchscreen, display, carcasa, acumulator, mufe alimentare, cabluri USB, baterii, microfoane, placi de baza, casti, etc.;
 • depanarea defectiunilor aparute la contactul cu apa;
 • telefoane care nu mai pornesc, cu incarcare deficitara, care nu mai au semnal, la care nu se mai aude corespunzator.

Reparatii software:

 • efectuarea de decodari, actualizare de software, recuperare sau back-up de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • carcase, acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, etc, cabluri, baterii, casti audio, microfoane.

Cele mai populare brand-uri:

 • iPhone, Samsung, LG, Huawei, Sony, HTC, Asus, Lenovo, Allview, Xiaomi, Motorola, OnePlus, BlackBerry, Alcatel, Nokia.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Segmentul de business al telefoniei mobile a evoluat intr-un ritm extraordinar in ultimele doua decenii. Deja exista o multime de companii care au crescut in branduri arhi cunoscute pe acest segment – precum Samsung, Apple, Sony, Huawei, HTC, LG, Asus, Motorola, Nokia etc – si in acelasi timp, aceste electronice au devenit parte normala din viata celor care le-au cumparat.

Din pacate, un telefon mobil este un dispozitiv fragil, si este foarte usor sa fie deteriorat de diverse incidente. Nu conteaza cat de grijuliu sunteti cu telefonul dumneavoastra, ori cat de mult ati platit pentru el la achizitionarea lui, mai devreme sau mai tarziu va necesita remedierea unor defectiuni la un service GSM.

In mod obisnuit, compania care a produs modelul este cea mai valida alegere pentru repararea lui, dar acest lucru nu este intotdeauna convenabil sau posibil, asadar e bine sa luati in calcul o solutie locala. Cititi mai departe pentru a afla cum sa alegeti o firma de reparatii telefoane Sfantu Gheorghe care poate sa rezolve orice complicatie ar avea telefonul D-voastra, si la un tarif care sa fie atractiv.

Veti concluziona ca exista numeroase intreprinderi care au in oferta servicii de restaurare a acestei categorii de dispozitive, insa nu toate aceste companii garanteaza aceasi calitate si profesionalism. Asadar, va fi necesar sa faceti putina munca de cercetare pentru a afla reputatia serviciului pe care l-ati ales. In acest sens, exista cateva lucruri general valabile pe care trebuie sa le luati in considerare cand cautati un atelier care sa se ocupe de problema:

1. Fiti siguri ca angajatii de la firma de reparatii telefoane au suficienta experienta

Chiar daca toti reparatorii au fost la un moment in timp noi si lipsiti de practica, in mod sigur nu vreti ca un astfel de incepator sa va repare telefonul mobil. E posibil ca unii dintre ei – din cauza ca nu sunt familiarizati cu diverse tipuri de reparatii – pot cauza chiar mai multe defectiuni telefonului. De aceea, alegeti o firma care are tehnicieni experimentati in echipa.

2. Interesati-va de reputatia firmei de reparatii telefoane

Alegeti un service GSM care are o reputatie excelenta in oferirea unor servicii calitative, si care ofera si asistenta de cea mai buna calitate. Puteti compara renumele variatilor furnizori prin vizitarea paginilor web ale acestora. De asemenea, e simplu de verificat review-urile fostilor si actualilor clienti si pe alte platforme dedicate recenziilor, precum Google My Business sau Facebook. Aceasta actiune va va crea o viziune mai realista din perspectiva unui client.

3. Care este timpul de returnare?

Una din primele intrebari pe care e indicat sa le adresati este in legatura cu durata de inapoiere al dispozitivului reparat. Am ajuns in secolul vitezei, si putini indivizi isi pot derula rutina de zi cu zi in lipsa unui telefon mobil. Viata fara telefon pentru o durata mai lunga va poate prejudicia cariera, afacerea ba chiar viata personala. Un service de reparatii telefoane de top va oferi un timp de retur de maxim 3 zile lucratoare – acest lucru inseamna ca e posibil sa primiti telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O comunicare de calitate cu firma de service GSM

O firma care se respecta va va anunta legat de starea depanarii oricand. Acest fapt va ofera o siguranta aditionala ca angajatii lucreaza la dispozitivul dumneavoastra, si va ofera posibilitatea sa va faceti o idee legata de perioada exacta in care va veti bucura din nou de aparat.

5. Se ofera garantie?

Cel mai probabil ca va veti mahni daca telefonul dumneavoastra incepe sa aiba defectiuni la scurta durata dupa ce a fost reparat. Din acest motiv, e recomandat sa cautati un service GSM care ofera garantii pentru serviciile pe care le presteaza. Garantia ar trebui sa fie activa durata de pana la cel putin 3 luni dupa ce reparatia a fost facuta.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea interventiei este printre primii factori atunci cand vine vorba de alegerea unui service ce repara telefoane. Prin urmare, in ce fel puteti determina nivelul de calitate al serviciilor oferite de un atelier? Inca o data, puteti cauta recomandarile clientilor, sau puteti purta o discutie personal cu fostii clientii despre nivelul de satisfactie.

Repararea unui telefon mobil ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Daca tineti cont de sugestiile anterioare veti identifica cu certitudine cea mai potrivita companie de reparatii telefoane Sfantu Gheorghe pentru nevoile Dvs particulare, si in bugetul alocat. Iata deci cativa factori pe care ar trebui sa ii luati in calcul cand vreti sa alegeti un atelier care sa va repare dispozitivul. Daca aveti noroc, veti intalni o firma care presteaza servicii super la un pret avantajos.