Vi s-a stricat telefonul mobil sau tableta? Aveti nevoie de un service GSM in Sfantu Gheorghe? Aici gasiti o lista cu ateliere din orasul Dvs, impreuna cu informatii care sa va asigure o cautare mai simpla, precum:

 • denumirea service-ului
 • adresa
 • adresa web
 • nr. de telefon
 • emailul de contact
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Sfantu Gheorghe - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

1 Decembrie 1918, nr. 28, Sfantu Gheorghe

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Strada Grof Miko Imre nr. 6, Sfantu Gheorghe

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Strada Grof Miko Imre nr. 6, Sfantu Gheorghe

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cele mai frecvente servicii prestate de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • repararea sau inlocuirea urmatoarelor componente: touchscreen, display, carcasa, acumulator, mufe alimentare, cabluri USB, baterii, microfoane, placi de baza, casti, etc.;
 • depanarea defectiunilor aparute la contactul cu apa;
 • telefoane care nu se mai aprind, la care nu se mai incarca bateria, care nu mai au semnal, la care nu se mai aude corespunzator.

Reparatii software:

 • realizarea de decodari, actualizare de software, realizare de copii de back-up si recuperare de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • carcase, acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, etc, cabluri, baterii, casti audio, microfoane.

Cele mai populare branduri intre consumatorii romani:

 • Samsung, iPhone, LG, HTC, Huawei, Sony, Asus, Lenovo, Allview, Xiaomi, Motorola, OnePlus, Nokia, BlackBerry, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Nisa telefoniei mobile s-a dezvoltat intr-un ritm ametitor in ultimii 20 de ani. Deja exista o multime de companii care au crescut in branduri arhi cunoscute pe acest segment โ€“ precum Samsung, Apple, Sony, Huawei, HTC, LG, Asus, Motorola, Nokia etc โ€“ si totodata, aceste electronice au devenit parte normala din viata oricui.

Din nefericire, un smartphone este un dispozitiv delicat, si poate foarte usor sa fie stricat de diverse incidente. Nu conteaza prea mult cat de atent sunteti cu telefonul dumneavoastra, sau ce suma ati sacrificat pentru el la achizitionarea lui, mai devreme sau mai tarziu va necesita reparatii la un service GSM.

De regula, compania care a produs telefonul este cea mai recomandata alegere pentru repararea lui, insa din pacate acest lucru nu este intotdeauna posibil sau convenabil, de aceea e bine sa aveti la dispozitie o solutie locala. Descoperiti in randurile de mai jos cum sa selectati o firma de reparatii telefoane Sfantu Gheorghe care poate sa corecteze orice problema ar avea dispozitivul dumneavoastra, si la un pret care sa fie atractiv.

Veti descoperi ca exista multe societati comerciale care ofera servicii de reparare a astfel de aparate, insa nu toate aceste companii ofera aceeasi eficienta si profesionalism. Astfel, veti fi nevoit sa faceti un pic de munca de cercetare pentru a va informa despre reputatia atelierului la care va doriti sa apelati. In acest sens, exista cateva informatii importante de cunoscut pe care e indicat sa le luati in considerare cand cautati un atelier care sa remedieze defectiunea:

1. Convingeti-va ca specialistii de la firma de reparatii telefoane au experienta

Chiar daca toti tehnicienii au fost la un moment in timp incepatori si ne-experimentati, in mod sigur nu vreti ca un astfel de incepator sa va dezasambleze telefonul mobil. Unii dintrei ei โ€“ care nu sunt familiari cu variate tipuri de interventii โ€“ pot cauza chiar mai multe probleme telefonului inteligent. Asadar, alegeti o firma care are persoane experimentate in echipa.

2. Faceti investigatii despre reputatia firmei de reparatii telefoane

Mergeti pe mana unui service GSM care are o faima excelenta in oferirea serviciilor de calitate, si in acelasi timp ofera si suport de cea mai buna calitate. Puteti compara popularitatea variatilor furnizori prin verificarea website urilor acestora. Totodata, puteti verifica calificativele fostilor clienti si pe alte pagini web unde se pot lasa recenzii, precum Google My Business sau Facebook. Acest lucru va va permite o viziune mai apropiata de realitate din perspectiva unui client.

3. Care este timpul de returnare?

Una din intrebarile de baza pe care trebuie sa le mentionati este legata de timpul de retur al produsului reparat. Traim in secolul vitezei, si foarte putini oameni isi pot efectua rutina de zi cu zi in lipsa unui telefon inteligent. Viata fara telefon pentru o perioada indelungata va poate afecta cariera, business-ul sau chiar viata intima. Un service de reparatii telefoane de top va oferi o durata de retur de cel mult 3 zile lucratoare โ€“ asta inseamna ca e posibil sa primiti telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. Calitate in comunicare cu firma de service GSM

Un service care se respecta va va informa cu privire la starea interventiei in orice moment. Acest fapt va ofera o siguranta aditionala ca echipa lucreaza la dispozitivul Dvs, si puteti sa va faceti o estimare legata de perioada exacta in care veti putea butona din nou telefonul.

5. Garantie

Probabil ca va veti irita daca aparatul Dvs incepe sa aiba probleme imediat dupa ce a fost reparat. De aceea, e indicat sa cautati un service GSM care furnizeaza garantii pentru serviciile pe care le presteaza. Garantia ar trebui sa fie activa perioada de pana la macar 3 luni dupa ce reparatia a fost realizata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea interventiei este printre factorii primordiali in momentul cand este vorba de decizia asupra unei firme ce repara telefoane. Deci, cum puteti afla nivelul de calitate al serviciilor prestate de o companie? Si acum puteti citi recenziile clientilor, sau puteti purta o discutie personal cu fostii clientii legat de nivelul de satisfactie.

Depanarea unui telefon inteligent ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Tinand cont de recomandarile de mai sus veti identifica cu certitudine cea mai potrivita firma de reparatii telefoane Sfantu Gheorghe pentru nevoile Dvs particulare, si in bugetul alocat. Acestia sunt unii factori pe care ar trebui sa ii aveti in vedere cand aveti intentia sa alegeti un atelier care sa va depaneze aparatul. Daca aveti noroc, veti da peste o firma care pune pe piata servicii de calitate la un tarif avantajos.