Vi s-a stricat smartphone-ul? Sunteti in cautarea unui service GSM in Sfantu Gheorghe? V-am pregatit o lista cu ateliere din orasul D-voastra, la un loc cu informatii utile care sa va faca cautarea mai comoda, precum:

 • numele atelierului
 • adresa
 • website-ul
 • telefonul
 • emailul de contact
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Sfantu Gheorghe - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

1 Decembrie 1918, nr. 28, Sfantu Gheorghe

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Strada Grof Miko Imre nr. 6, Sfantu Gheorghe

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Strada Grof Miko Imre nr. 6, Sfantu Gheorghe

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cele mai comune servicii prestate de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • interventie de reparare sau inlocuire pentru urmatoarele piese: placi de baza, mufe de alimentare, baterii, acumulatoare, casti, cabluri USB, display, touch screen;
 • remedierea defectiunilor cauzate de apa;
 • telefoane care nu se mai aprind, care nu se mai incarca, care nu mai au semnal, la care nu se mai aude corespunzator.

Reparatii software:

 • decodari, actualizari versiuni software, recuperare sau back-up de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializarea celor mai frecvente accesorii necesare: incarcatoare, cartele SIM si SD sau micro, cabluri, baterii, microfoane samd.

Cele mai populare brand-uri in Romania:

 • Samsung, iPhone, LG, HTC, Huawei, Sony, Asus, Lenovo, Allview, Xiaomi, Motorola, OnePlus, BlackBerry, Nokia, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Segmentul de business al telefoniei mobile s-a dezvoltat intr-un ritm ametitor in ultimii 20 de ani. Pe piata exista o multime de firme care au crescut in branduri consacrate pe acest segment – precum Samsung, Apple, Sony, Huawei, HTC, LG, Asus, Motorola, Nokia etc – si in acelasi timp, aceste electronice au devenit o parte integranta din viata celor care le-au cumparat.

Partea proasta este ca un smartphone este un aparat delicat, si poate foarte usor sa fie deteriorat de diverse evenimente nedorite. Nu conteaza prea mult cat de mult aveti grija de telefonul dumneavoastra, sau cat de mult ati sacrificat pentru el cand l-ati cumparat, mai devreme sau mai tarziu va necesita remedierea unor defectiuni la un service GSM.

In mod obisnuit, compania care a produs modelul este cea mai valida alegere pentru corectarea defectiunilor, insa din pacate acest lucru nu este intotdeauna la indemana, asa ca e bine sa aveti la dispozitie o solutie locala. Descoperiti in randurile de mai jos cum sa selectati un service de reparatii telefoane Sfantu Gheorghe care e capabil sa rezolve orice problema ar avea aparatul dumneavoastra, si la un pret care sa fie convenabila.

Veti descoperi ca sunt disponibile suficiente intreprinderi care pun la dispozitie servicii de restaurare a acestui tip de aparate, insa nu toate aceste companii sunt caracterizate de aceasi calitate si profesionalism. Va trebui sa faceti o cantitate de munca de cercetare pentru a descoperi reputatia serviciului la care va doriti sa apelati. Pentru acest scop, iata cateva lucruri importante de cunoscut pe care e bine sa le luati in considerare cand cautati o firma care sa va rezolve problema:

1. Fiti siguri ca angajatii de la atelierul de reparatii telefoane au suficienta experienta

Chiar daca toti tehnicienii au fost la un moment in timp noi si ne-experimentati, nu va doriti ca un astfel de incepator sa se ocupe de telefonul mobil. Unii dintrei ei – care nu sunt familiari cu variate categorii de depanari – sa poata cauza chiar mai multe disfunctionalitati telefonului inteligent. De aceea, alegeti o firma care are tehnicieni experimentati in echipa.

2. Faceti investigatii despre reputatia firmei de reparatii telefoane

Alegeti un service GSM care are o faima excelenta in oferirea unor servicii calitative, si care ofera si suport de calitate. E simplu sa comparati renumele mai multor furnizori prin verificarea site urilor acestora. De asemenea, puteti verifica calificativele fostilor clienti si pe alte platforme unde se pot lasa recenzii, precum Facebook. Aceasta actiune va va permite o viziune mai realista din perspectiva clientilor.

3. In timp cat este gata operatiunea?

Una din intrebarile de baza pe care e recomandat sa le puneti este legata de durata de retur al produsului reparat. Traim in vremuri caracterizate de graba, si destul de putini indivizi isi pot derula rutina de zi cu zi fara un smartphone. Sa ramaneti fara telefon pentru o durata mai lunga va poate afecta cariera, afacerea si chiar inclusiv viata personala. Un service de reparatii telefoane de top va respecta o perioada de inapoiere de cel mult 3 zile lucratoare – acest lucru inseamna ca va puteti astepta sa primiti telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. Calitate in comunicare cu firma de service GSM

O companie care se respecta va va anunta cu privire la starea interventiei atunci cand doriti. Acest lucru va ofera mai multa siguranta ca echipa lucreaza la dispozitivul D-voastra, si veti avea o idee legata de perioada exacta in care va veti bucura din nou de aparat.

5. Se ofera garantie?

Cel mai probabil ca va veti supara daca aparatul D-voastra incepe sa aiba disfunctionalitati la scurt timp dupa ce a fost depanat. De aceea, se recomanda sa va orientati spre un service GSM care furnizeaza garantii pentru manoperele pe care le presteaza. Garantia e bine sa fie valabila perioada de pana la minim 3 luni dupa ce interventia a fost realizata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea este printre primii factori atunci cand vine vorba de alegerea unei firme ce repara telefoane. Prin urmare, in ce mod puteti afla nivelul de calitate al serviciilor prestate de o firma? Inca o data, puteti rasfoi recenziile celor care au folosit serviciile lor, sau puteti purta o discutie in mod personal cu fostii clientii in legatura nivelul de satisfactie.

Depanarea unui telefon mobil ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Daca tineti cont de sugestiile de mai devreme veti gasi cu siguranta cea mai potrivita societate de reparatii telefoane Sfantu Gheorghe pentru nevoile dumneavoastra, si in bugetul alocat. Acestia sunt unii factori pe care e bine sa ii aveti in vedere cand vreti sa alegeti o companie care sa va remedieze dispozitivul. Daca aveti sansa, veti da peste o firma care presteaza servicii super la un tarif avantajos.