S-a stricat smartphone-ul? Aveti nevoie de un service GSM in Sibiu? V-am pregatit o lista cu astfel de firme din orasul D-voastra, precum si informatii care sa va asigure o cautare mai usoara, precum:

 • denumirea firmei
 • adresa
 • website-ul
 • telefonul
 • emailul de contact
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Sibiu - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Bulevardul Victoriei nr. 29, Sibiu

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Strada Ostirii nr. 9, Sibiu

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Strada Lomonosov colt cu Calea Dumbravii, Sibiu

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cele mai comune servicii disponibile de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • interventie de reparare sau inlocuire pentru urmatoarele piese: placi de baza, mufe de alimentare, baterii, acumulatoare, casti, cabluri USB, display, touch screen;
 • remedierea defectiunilor cauzate de apa;
 • interventii la telefoane care nu mai pornesc, care nu se mai incarca, care nu mai au semnal, la care nu se mai aude corespunzator.

Reparatii software:

 • efectuarea de decodari, actualizare de software, realizare de copii de back-up si recuperare de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializare diverse consumabile si accesorii: cartele SIM, cartele SD, acumulatoare externe, incarcatoare, casti audio, cabluri, microfoane etc.

Cele mai populare brand-uri:

 • Samsung, iPhone, LG, Huawei, Sony, HTC, Asus, Lenovo, Allview, OnePlus, Xiaomi, Motorola, BlackBerry, Nokia, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Segmentul de business al telefoniei mobile a crescut intr-un ritm ametitor in ultimele doua decenii. Deja exista o multime de companii care au crescut in branduri consacrate in aceasta industrie – precum Samsung, Sony, Apple, Huawei, LG, HTC, Asus, Nokia, Motorola etc – si totodata, aceste aparate au devenit parte normala din viata noastar de zi cu zi.

Din pacate, un telefon mobil este un dispozitiv sensibil, si poate foarte usor sa fie stricat de diverse evenimente nedorite. Nu conteaza cat de grijuliu sunteti cu telefonul dumneavoastra, sau cat de mult ati sacrificat pentru el cand l-ati cumparat, in mod sigur va veni o zi cand va necesita remedierea unor defectiuni la un service GSM.

De obicei, firma care a produs modelul este cea mai valida alternativa pentru repararea lui, insa din pacate acest lucru nu este intotdeauna convenabil sau posibil, de aceea e bine sa va orientati spre o solutie locala. Aflati in continuare cum sa descoperiti o firma de reparatii telefoane Sibiu care are abilitatea sa remedieze orice defect ar avea dispozitivul D-voastra, si la un tarif care sa fie convenabila.

Veti concluziona ca sunt disponibile suficiente societati comerciale care au in oferta servicii de reparare a astfel de electronice, dar nu toate aceste companii sunt caracterizate de aceeasi calitate. De aceea, va fi nevoie sa faceti putina munca de cercetare pentru a afla reputatia service-ului la care va doriti sa apelati. In acest sens, exista cateva lucruri general valabile pe care trebuie sa le luati in evidenta cand cautati o firma care sa va rezolve problema:

1. Asigurati-va ca angajatii de la service-ul de reparatii telefoane au suficienta experienta

Chiar daca toti tehnicienii au fost candva nepriceputi si lipsiti de practica, nu va doriti ca un astfel de incepator sa se ocupe de telefonul mobil. E posibil ca unii dintre ei – din cauza ca nu sunt familiarizati cu diferite categorii de interventii – pot cauza chiar mai multe probleme telefonului. De aceea, alegeti o firma care are persoane experimentate in echipa.

2. Faceti investigatii despre reputatia firmei de reparatii telefoane

Orientati-va spre un service GSM care are o reputatie excelenta in oferirea unor servicii calitative, si in acelasi timp ofera si suport de calitate. E simplu sa comparati renumele diferitor furnizori prin vizitarea site urilor acestora. De asemenea, puteti verifica recenziile fostilor si actualilor clienti si pe alte platforme dedicate recenziilor, precum Facebook sau Google Places. Aceasta actiune va va oferi o viziune mai apropiata de realitate din perspectiva unui client.

3. In timp cat este gata operatiunea?

Una din principalele intrebari pe care e indicat sa le adresati este legata de durata de returnare al produsului reparat. Suntem in vremuri caracterizate de graba, si putini oameni isi pot derula rutina zilnica in absenta unui telefon mobil. Viata fara smartphone pentru o perioada indelungata va poate dauna la cariera, afacerea sau chiar viata personala. Un atelier de reparatii telefoane de top va oferi o durata de inapoiere de maxim 3 zile lucratoare – ceea ce inseamna ca va puteti astepta sa primiti aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O buna comunicare cu firma de service GSM

O companie care se respecta va va informa in legatura cu starea reparatiei in orice moment. Acest fapt va ofera extra siguranta ca tehnicienii lucreaza la dispozitivul Dvs, si veti avea o idee legata de timpul exact in care va veti bucura din nou de aparat.

5. Garantie

Cel mai probabil ca va veti supara daca telefonul D-voastra va incepe sa aiba disfunctionalitati la scurta durata dupa ce a fost reparat. Din acest motiv, se recomanda sa va orientati spre un service GSM care furnizeaza garantii pentru serviciile si piesele pe care le presteaza. Garantia e indicat sa fie valida perioada de pana la macar 3 luni dupa ce reparatia a fost facuta.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea interventiei este printre factorii de top in momentul cand este vorba de selectionarea unui service ce repara telefoane. Asadar, cum puteti estima nivelul de calitate al serviciilor prestate de o firma? Din nou, puteti citi recenziile clientilor, sau puteti intreba personal cu fostii clientii in legatura nivelul de satisfactie.

Depanarea unui smartphone ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Tinand cont de sugestiile anterioare veti identifica cu certitudine cea mai potrivita firma de reparatii telefoane Sibiu pentru nevoile Dvs particulare, si in costul preconizat. Iata deci cativa factori pe care e bine sa ii evaluati cand vreti sa alegeti o firma care sa va depaneze dispozitivul. Daca aveti noroc, veti gasi o firma care pune pe piata servicii de calitate la un tarif acceptabil.