Vi s-a defectat smartphone-ul? Sunteti in cautarea unui service GSM in Sibiu? Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu ateliere din municipiul dumneavoastra, impreuna cu informatii care sa va simplifice cautarea, precum:

 • numele atelierului
 • adresa
 • website-ul
 • nr. de telefon
 • emailul de contact
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Sibiu - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Bulevardul Victoriei nr. 29, Sibiu

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Strada Ostirii nr. 9, Sibiu

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Strada Lomonosov colt cu Calea Dumbravii, Sibiu

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cele mai frecvente servicii disponibile de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • repararea sau inlocuirea urmatoarelor componente: touchscreen, display, carcasa, acumulator, mufe alimentare, cabluri USB, baterii, microfoane, placi de baza, casti, etc.;
 • defecte cauzate de apa;
 • interventii la telefoane care nu mai pornesc, care nu se mai incarca, care pierd semnalul, la care nu se mai aude.

Reparatii software:

 • decodari, actualizare de versiuni software, recuperare sau back-up de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializarea celor mai frecvente accesorii necesare: incarcatoare, cartele SIM si SD sau micro, cabluri, baterii, microfoane samd.

Cele mai populare brand-uri in Romania:

 • iPhone, Samsung, LG, Sony, HTC, Huawei, Asus, Lenovo, Allview, Motorola, OnePlus, Xiaomi, Nokia, BlackBerry, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Nisa telefoniei mobile s-a dezvoltat intr-un ritm extraordinar in ultimii 20 de ani. Deja exista o multime de firme care au crescut in branduri arhi cunoscute pe aceasta piata โ€“ precum Samsung, Sony, Apple, Huawei, LG, HTC, Asus, Nokia, Motorola etc โ€“ iar aceste electronice au devenit o parte integranta din viata celor care le-au cumparat.

Din pacate, un telefon mobil este un dispozitiv sensibil, si poate foarte usor sa fie stricat de diverse accidente. E irelevant cat de mult aveti grija de telefonul dumneavoastra, sau cat de mult ati sacrificat pentru el la achizitionarea lui, mai devreme sau mai tarziu va necesita reparatii la un service GSM.

In mod obisnuit, firma care a produs modelul este cea mai valida alternativa pentru repararea lui, insa din pacate acest lucru nu este intotdeauna posibil sau convenabil, asa ca e bine sa luati in calcul o solutie locala. Aflati in continuare cum sa selectati o firma de reparatii telefoane Sibiu care are abilitatea sa remedieze orice defect ar avea dispozitivul Dvs, si la un cost care sa fie atractiv.

Veti concluziona ca sunt disponibile multe firme care au in oferta servicii de depanare a acestei categorii de aparate, din pacate nu toate aceste companii ofera aceeasi eficienta si profesionalism. Asadar, va fi necesar sa faceti putina munca de cercetare pentru a descoperi reputatia serviciului pe care l-ati ales. Pentru acest scop, iata cateva aspecte importante de cunoscut pe care trebuie sa le luati in considerare cand cautati un serviciu care sa se ocupe de problema:

1. Fiti siguri ca angajatii de la atelierul de reparatii telefoane au experienta

Chiar daca toti reparatorii au fost candva noi si lipsiti de practica, probabil nu va doriti ca un astfel de incepator sa va dezasambleze telefonul mobil. E posibil ca unii dintre ei โ€“ din cauza ca nu sunt familiarizati cu diferite tipuri de interventii โ€“ sa poata cauza chiar mai multe disfunctionalitati telefonului inteligent. Prin urmare, alegeti o firma care are oameni cu experienta in echipa.

2. Care este reputatia firmei de reparatii telefoane

Orientati-va spre un service GSM care are o reputatie excelenta in oferirea serviciilor de calitate, si care ofera si relatii cu clientii de cea mai buna calitate. Puteti compara popularitatea mai multor furnizori prin accesarea site urilor acestora. De asemenea, puteti verifica calificativele fostilor si actualilor clienti si pe alte platforme care au sectiuni pt recenzii, precum Facebook sau Google Places. Aceasta actiune va va permite o viziune mai realista din perspectiva clientilor.

3. In cat timp se finalizeaza reparatia?

Una din primele intrebari pe care e indicat sa le puneti are legatura cu timpul de inapoiere al aparatului reparat. Traim intr-un secol al vitezei, si destul de putini indivizi isi pot derula rutina cotidiana in lipsa unui telefon inteligent. Existenta fara telefon pentru o perioada indelungata va poate prejudicia cariera, afacerea ba chiar viata de familie. Un service de reparatii telefoane de top va avea o durata de returnare de maxim 3 zile lucratoare โ€“ acest lucru inseamna ca puteti spera sa primiti telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. Calitate in comunicare cu firma de service GSM

O firma care se respecta va va tine la curent cu privire la starea interventiei in orice moment. Acest aspect va ofera extra siguranta ca echipa lucreaza la dispozitivul Dvs, si va ofera posibilitatea sa va faceti o estimare legata de perioada exacta in care veti primi aparatul inapoi.

5. Se ofera garantie?

Cel mai probabil ca va veti infuria daca telefonul Dvs va incepe sa aiba probleme la scurt timp dupa ce a fost reparat. Din acest motiv, e indicat sa alageti un service GSM care pune la dispozitie garantii pentru serviciile si piesele pe care le presteaza. Garantia e indicat sa fie activa durata de pana la cel putin 3 luni dupa ce reparatia a fost facuta.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea este printre factorii primordiali cand vine vorba de decizia asupra unei firme ce repara telefoane. Asadar, in ce mod puteti estima nivelul de calitate al serviciilor disponibile la o companie? Din nou, puteti cauta reviewurile celor care au folosit serviciile lor, sau puteti discuta in mod personal cu fostii clientii despre nivelul calitativ al serviciilor.

Repararea unui telefon inteligent ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Atunci cand veti tine cont de sfaturile de mai sus veti identifica in mod sigur cea mai potrivita companie de reparatii telefoane Sibiu pentru nevoile Dvs particulare, si in bugetul alocat. Iata deci cativa factori pe care e recomandat sa ii aveti in vedere cand planificati sa alegeti un atelier care sa va repare aparatul. Daca aveti sansa, veti da peste o firma care presteaza servicii de calitate la un cost atractiv.