Google rating: 4.3 din 6 recenzii
4.3/5

Bulevardul Mihai Viteazul nr. 21, Sibiu

Despre Cloud GSM - PC and Mobile Service

Efectuam reparatii pentru o gama foarte larga de telefoane mobile, laptop-uri, tablete, calculatoare. Inlocuire display, intervenții la nivel de placa de baza, mufe, etc.

Servicii oferite

Service GSM

Gama larga de servicii reparatii telefoane: reparatii GSM, inlocuire display, inlocuire acumulator, inlocuire casca, inlocuire antene semnal, camera fata / spate, buton home, butoane laterale, motoras vibratii, difuzor, mufa jack, senzor proximitate, mufa alimentare etc.

Service calculatoare

Instalare programe, asistenta software, optimizari, devirusari, formatare Windows, curatare praf, schimbare componente, remufare USB jack, schimbare balamale, diagnosticare, deparolare BIOS, configurare router.

Vanzare accesorii

Cabluri incarcare, casti, casti Bluetooth, selfie stick, Wi-Fi fast charger, incarcator auto, modulatoare FM, suporturi prindere, boxe cu incarcare Wi-Fi, folii de sticla, folii de silicon, huse iPhone, Samsung, Huawei, adaptoare telefon, cabluri jack, boxe portabile.

Program de lucru

Luni 10:00 - 18:00
Marti 10:00 - 18:00
Miercuri 10:00 - 18:00
Joi 10:00 - 18:00
Vineri 10:00 - 18:00
Sambata 10:00 - 13:00
Duminica Closed

Galerie imagini

Unde gasiti Cloud GSM PC & Mobile Service

Video de prezentare

Contactati Cloud GSM Sibiu


5 Sfaturi pentru a alege un service de reparatii telefoane Sibiu de top

O parte dintre cele mai bune telefoane pe care le vedem pe piata sunt destul de costisitoare, iar detinatorii acestora isi utilizează telefonul, cel mai probabil, in fiecare zi. Frecventa de utilizare determina telefoanele mobile sa fie predispuse la diferite tipuri de deteriorare si uzura. In primul rand, din cauza sumei de bani platite pe telefonul mobil, este putin probabil ca detinatorul acestuia sa isi achizitioneze un telefon nou de fiecare data cand are probleme cu actualul.

O idee mai buna este sa iti duci telefonul mobil la un service de reparatii telefoane Sibiu. Exista o multime de service-uri bune de reparatii pentru telefoane mobile care iti pot repara telefonul, astfel incat sa functioneze perfect.

Totodată, poti avea o experienta neplacuta daca iti duci telefonul mobil la un depanator care nu isi ia munca in serios. Sunt atat de multe reclame ale service-urilor de reparatii pentru telefoane mobile incat poate deveni dificil sa alegi intre unul. Aici sunt cinci sfaturi excelente care sa te ajute sa alegi un service GSM Sibiu de top:

Citeste review-urile

Daca conducerea unui service de reparatii pentru telefoane e suficient de increzatoare sa faca pe site-ul sau o sectie pentru review-uri este un semn bun dar si o indicatie ca au expertiza si resursele necesare pentru a satisface nevoile clientilor sai. Totodata, cand citesti review-urile incearca sa iti dai seama daca sunt reale dar si daca serviciile service-ului isi merita banii.

Service-ul GSM Sibiu este specializat pentru brand-ul telefonului tau mobil?

Este o idee excelenta sa folosesti un service GSM Sibiu care se centreaza pe brand-ul tau de telefon. Daca depanatorii de telefoane mobile repara brand-ul tau de telefon de mult timp inseamna ca au intampinat mai multe probleme similare si, cel mai probabil o sa rezolve si problemele telefonului tau.

Iti ofera garantie?

O firma de reparatii telfoane Sibiu care iti ofera garantie este o alegere buna deoarece iti poate oferi o garantie pentru cateva saptamani sau chiar luni pentru serviciile pe care le-au prestat. Totodata, piesele de schimb pot fi imprevizibile deci este cel mai bine sa mergi la un service care iti ofera o garantie in cazul in care apare o defectiune imprevizibila la scurt timp dupa reparatii.

Este firma de reparatii telefoane Sibiu inregistrata legal?

Societatile service-urilor de reparatii pentru telefoane mobile care sunt inregistrate au o reputatie de protejat. In cazul unei dispute, societatea poate sa isi piarda autorizatia daca este gasita vinovata de vreun delict. De asemenea, depanatorii licentiati o sa lucreze mai degraba cu piese originale si autentice pentru reparatii pentru a mentine clientii multumiti de munca lor.

Ofera service-ul GSM Sibiu o lista de preturi?

Un service GSM Sibiu care ofera liste de preturi este mai de incredere decat cele care isi ascund preturile. O lista de preturi afisata este o masura care indica transparenta preturilor. Acest lucru te va lasa sa compari evaluarile si sa alegi cel mai bun service pentru a-ti repara telefonul. Sa utilizezi service-uri cu preturi ascunse te expune la o exploatare incorecta. Cu toate acestea, alege un service de reparatii telefoane Sibiu care poate sa iti repare convenabil telefonul intr-un timp rezonabil.

Cele mai frecvente servicii oferite de un service de telefoane Sibiu:

Reparatii fizice:

  • reparatii sau inlocuire display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
  • defecte cauzate de apa;
  • telefoane care nu mai pornesc, care nu se mai incarca, care nu mai au semnal, la care nu se mai aude.

Reparatii software:

  • decodari, update software, recuperare sau back-up de date.

Vanzari diverse accesorii:

  • carcase, acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, etc, cabluri, baterii, casti audio, microfoane.

Cele mai populare brand-uri:

  • iPhone, Samsung, LG, HTC, Huawei, Sony, Asus, Lenovo, Allview, OnePlus, Nokia.