S-a defectat telefonul mobil sau tableta? Cautati un service GSM in Sibiu? V-am pregatit o lista cu firme din aceasta industrie din orasul Dvs, impreuna cu informatii care sa va asigure o cautare mai rapida, precum:

 • denumirea service-ului
 • adresa
 • pagina web
 • numarul de telefon
 • adresa de mail
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Sibiu - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Bulevardul Victoriei nr. 29, Sibiu

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Strada Ostirii nr. 9, Sibiu

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Strada Lomonosov colt cu Calea Dumbravii, Sibiu

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cele mai comune servicii disponibile de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • repararea sau inlocuirea urmatoarelor componente: touchscreen, display, carcasa, acumulator, mufe alimentare, cabluri USB, baterii, microfoane, placi de baza, casti, etc.;
 • defecte cauzate de apa;
 • interventii la telefoane care nu mai pornesc, care nu se mai incarca, care pierd semnalul, la care nu se mai aude.

Reparatii software:

 • efectuarea de decodari, actualizari versiuni software, recuperarea datelor pierdute si efectuarea de copii de siguranta.

Vanzari diverse accesorii:

 • carcase, acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, etc, cabluri, baterii, casti audio, microfoane.

Cele mai populare branduri intre consumatorii romani:

 • iPhone, LG, Samsung, Huawei, Sony, HTC, Asus, Lenovo, Allview, Xiaomi, Motorola, OnePlus, BlackBerry, Alcatel, Nokia.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Nisa telefoniei mobile s-a dezvoltat intr-un ritm extraordinar din anii 2000 pana acum. Pe piata exista o multime de companii care au evoluat in branduri consacrate pe aceasta piata – precum Samsung, Apple, Sony, Huawei, HTC, LG, Asus, Motorola, Nokia etc – si totodata, aceste aparate au devenit o parte integranta din viata celor care le-au cumparat.

Din pacate, un smartphone este un produs fragil, si este foarte usor sa fie distrus de diverse evenimente nedorite. Nu conteaza cat de grijuliu sunteti cu telefonul dumneavoastra, ori ce suma ati sacrificat pentru el la achizitionarea lui, in mod sigur va veni o zi cand va avea nevoie de reparatii la un service GSM.

In mod obisnuit, firma care a produs aparatul este cea mai recomandata alegere pentru remedierea problemelor, dar acest lucru nu este intotdeauna la indemana, asadar e bine sa aveti la dispozitie o solutie locala. Cititi mai departe pentru a afla cum sa descoperiti o companie de reparatii telefoane Sibiu care are abilitatea sa corecteze orice problema ar avea dispozitivul D-voastra, si la un tarif care sa fie convenabila.

Veti descoperi ca exista multe societati comerciale care au in oferta servicii de reparare a acestei categorii de aparate, insa nu toate aceste companii sunt caracterizate de aceeasi eficienta si profesionalism. De aceea, va fi nevoie sa faceti putina munca de cercetare pentru a descoperi reputatia serviciului la care va doriti sa apelati. Exista cateva lucruri valabile in general pe care e indicat sa le luati in evidenta cand incepeti sa cautati o firma care sa se ocupe de problema:

1. Asigurati-va ca angajatii de la firma de reparatii telefoane au experienta

Chiar daca toti depanatorii au fost candva incepatori si lipsiti de practica, nu va doriti ca un astfel de incepator sa se ocupe de telefonul mobil. E posibil ca unii dintre ei – fiind nefamiliarizati cu diferite tipuri de interventii – sa poata cauza chiar mai multe probleme telefonului. De aceea, alegeti o firma care are persoane experimentate in echipa.

2. Faceti investigatii despre reputatia firmei de reparatii telefoane

Alegeti un service GSM care are un renume foarte bun in oferirea de servicii de top, si in acelasi timp ofera si relatii cu clientii de cea mai buna calitate. E simplu sa comparati popularitatea diferitor furnizori prin vizitarea paginilor web ale acestora. In acelasi timp, e simplu de verificat review-urile fostilor clienti si pe alte pagini web dedicate recenziilor, precum Google My Business sau Facebook. Acest pas va va permite o viziune mai buna din perspectiva unui client.

3. In timp cat este gata operatiunea?

Una din principalele intrebari pe care trebuie sa le adresati are legatura cu perioada de returnare al dispozitivului reparat. Traim intr-un secol al vitezei, si destul de putini oameni isi pot derula rutina de zi cu zi in absenta unui telefon mobil. Sa ramaneti fara smartphone pentru o durata mai lunga va poate afecta cariera, afacerea si chiar inclusiv viata personala. Un service de reparatii telefoane de top va oferi o perioada de returnare de maxim 3 zile lucratoare – ceea ce inseamna ca va puteti astepta sa primiti aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. Calitate in comunicare cu firma de service GSM

O firma care se respecta va va anunta legat de starea interventiei oricand. Acest fapt ofera o siguranta aditionala ca angajatii lucreaza la dispozitivul dumneavoastra, si puteti sa va faceti o estimare legata de timpul exact in care va veti bucura din nou de aparat.

5. Garantia oferita

In mod sigur va veti infuria daca aparatul D-voastra va avea din nou probleme la scurta durata dupa ce a fost depanat. Asadar, e recomandat sa cautati un service GSM care furnizeaza o garantie pentru serviciile si piesele pe care le presteaza. Garantia e indicat sa fie valida timp de pana la cel putin 3 luni dupa ce operatiunea de reparare a fost realizata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea interventiei este printre factorii primordiali in momentul cand este vorba de decizia asupra unei firme ce repara telefoane. Deci, cum puteti determina nivelul de calitate al serviciilor oferite de un atelier? Din nou, puteti cauta reviewurile celor care au folosit serviciile lor, sau puteti purta o discutie personal cu fostii clientii in legatura nivelul calitativ al serviciilor.

Depanarea unui telefon mobil ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Daca tineti cont de recomandarile de mai sus veti descoperi cu certitudine cea mai potrivita companie de reparatii telefoane Sibiu pentru nevoile dumneavoastra, si in bugetul alocat. Iata deci cativa factori pe care e recomandat sa ii evaluati cand vreti sa alegeti o firma care sa va repare telefonul. Cu putin noroc, veti da peste o firma care presteaza servicii excelente la un cost acceptabil.