Vi s-a defectat telefonul mobil sau tableta? Aveti nevoie de un service GSM in Sibiu? Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu firme din aceasta industrie din municipiul D-voastra, impreuna cu informatii utile care sa va simplifice cautarea, precum:

 • denumirea service-ului
 • adresa
 • adresa web
 • telefonul
 • emailul de contact
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Sibiu - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Bulevardul Victoriei nr. 29, Sibiu

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Strada Ostirii nr. 9, Sibiu

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Strada Lomonosov colt cu Calea Dumbravii, Sibiu

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cele mai des intalnite servicii prestate de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • repararea sau inlocuirea urmatoarelor componente: touchscreen, display, carcasa, acumulator, mufe alimentare, cabluri USB, baterii, microfoane, placi de baza, casti, etc.;
 • remedierea defectiunilor cauzate de apa;
 • telefoane care refuza sa mai porneasca, la care nu se mai incarca bateria, care pierd semnalul, la care se aude foarte incet sau deloc.

Reparatii software:

 • decodari, actualizare de versiuni software, recuperarea datelor pierdute si efectuarea de copii de siguranta.

Vanzari diverse accesorii:

 • carcase, acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, etc, cabluri, baterii, casti audio, microfoane.

Cele mai populare brand-uri:

 • iPhone, LG, Samsung, Sony, HTC, Huawei, Allview, Asus, Lenovo, OnePlus, Xiaomi, Motorola, Nokia, BlackBerry, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Nisa telefoniei mobile a crescut intr-un ritm fenomenal in ultimele doua decenii. Pe piata exista o multime de firme care au evoluat in branduri binecunoscute pe acest segment – precum Apple, Samsung, Huawei, Sony, LG, HTC, Motorola, Asus, Nokia etc – iar aceste aparate au devenit parte normala din viata noastar de zi cu zi.

Din nefericire, un smartphone este un aparat fragil, si poate foarte usor sa fie stricat de diverse evenimente nedorite. E irelevant cat de mult aveti grija de telefonul dumneavoastra, sau cat de mult ati achitat pentru el cand l-ati cumparat, in mod sigur va veni o zi cand va necesita remedierea unor defectiuni la un service GSM.

In mod obisnuit, compania care a produs modelul este cea mai valida alegere pentru repararea lui, insa acest lucru nu este intotdeauna posibil sau convenabil, asadar e bine sa va orientati spre o solutie locala. Cititi mai departe pentru a afla cum sa alegeti o firma de reparatii telefoane Sibiu care e capabil sa corecteze orice problema ar avea dispozitivul Dvs, si la un tarif care sa fie convenabila.

Veti concluziona ca sunt disponibile numeroase societati comerciale care au in oferta servicii de reparare a acestui tip de electronice, dar nu toate aceste companii ofera aceeasi eficienta si profesionalism. Asadar, va fi necesar sa faceti un pic de munca de cercetare pentru a va informa despre reputatia service-ului pe care l-ati ales. Pentru acest scop, iata cateva aspecte general valabile pe care e bine sa le luati in considerare cand incepeti sa cautati un atelier care sa va rezolve problema:

1. Asigurati-va ca tehnicienii de la firma de reparatii telefoane au experienta

Chiar daca toti reparatorii au fost la un moment dat nepriceputi si ne-experimentati, nu va doriti ca un astfel de incepator sa se ocupe de telefonul mobil. Unii dintrei ei – fiind nefamiliarizati cu diferite tipuri de depanari – pot cauza chiar mai multe probleme smartphone-urilor. De aceea, alegeti o firma care are tehnicieni experimentati in echipa.

2. Interesati-va de reputatia firmei de reparatii telefoane

Alegeti un service GSM care are un renume foarte bun in oferirea de servicii de top, si care ofera si suport de cea mai buna calitate. Puteti compara popularitatea diferitor furnizori prin accesarea website urilor acestora. In acelasi timp, e simplu de verificat review-urile clientilor si pe alte pagini web dedicate recenziilor, precum Google My Business sau Facebook. Acest lucru va va oferi o viziune mai buna din perspectiva unui client.

3. Care este timpul de returnare?

Una din intrebarile de baza pe care e recomandat sa le mentionati este legata de durata de inapoiere al produsului reparat. Am ajuns in secolul vitezei, si foarte putini indivizi isi pot efectua rutina de zi cu zi in lipsa unui telefon mobil. Viata fara telefon pentru o durata mai lunga va poate prejudicia cariera, afacerea ba chiar viata personala. Un atelier de reparatii telefoane de top va respecta un timp de returnare de maxim 3 zile lucratoare – asta inseamna ca puteti spera sa primiti telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. Calitate in comunicare cu firma de service GSM

Un service care se respecta va va informa legat de starea depanarii in orice moment. Acest lucru va ofera mai multa siguranta ca tehnicienii lucreaza la dispozitivul D-voastra, si veti avea o idee legata de perioada exacta in care veti primi aparatul inapoi.

5. Garantia oferita

In mod sigur va veti supara daca aparatul Dvs incepe sa aiba probleme la scurta durata dupa ce a fost remediat. De aceea, se recomanda sa va orientati spre un service GSM care pune la dispozitie garantii pentru manoperele pe care le ofera. Garantia e indicat sa fie activa perioada de pana la cel putin 3 luni dupa ce operatiunea de reparare a fost efectuata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea muncii prestate este printre primii factori cand vine vorba de decizia asupra unei firme ce repara telefoane. Deci, cum puteti determina nivelul de calitate al serviciilor disponibile la o firma? Si acum puteti citi recenziile fostilor clienti, sau puteti purta o discutie personal cu fostii clientii legat de nivelul de satisfactie.

Repararea unui smartphone ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Daca tineti cont de ideile de mai sus veti descoperi cu siguranta cea mai potrivita societate de reparatii telefoane Sibiu pentru nevoile D-voastra specifice, si in costul preconizat. Acestia au fost cativa factori pe care e recomandat sa ii aveti in vedere cand vreti sa alegeti un service care sa va repare telefonul. Daca aveti noroc, veti da peste o firma care pune pe piata servicii super la un pret acceptabil.