Vi s-a stricat telefonul mobil? Aveti nevoie de un service GSM in Slatina? V-am pregatit o lista cu ateliere din localitatea Dvs, precum si informatii utile care sa va asigure o cautare mai usoara, precum:

 • numele atelierului
 • adresa
 • adresa web
 • numarul de telefon
 • adresa de mail
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Slatina - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Strada Arcului nr.2, bl 3B, sc. A, Slatina

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Strada Arcului nr.2, bl 3B, sc. A, Slatina

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Strada Arcului nr.2, bl 3B, sc. A, Slatina

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cele mai des intalnite servicii disponibile de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire de display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • defecte cauzate de apa;
 • telefoane care refuza sa mai porneasca, care nu se mai incarca, care au semnal foarte slab, la care se aude foarte incet sau deloc.

Reparatii software:

 • decodari, actualizare de software, recuperarea datelor pierdute si efectuarea de copii de siguranta.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializare diverse consumabile si accesorii: cartele SIM, cartele SD, acumulatoare externe, incarcatoare, casti audio, cabluri, microfoane etc.

Cele mai populare brand-uri in Romania:

 • iPhone, Samsung, LG, Huawei, Sony, HTC, Allview, Asus, Lenovo, OnePlus, Xiaomi, Motorola, BlackBerry, Alcatel, Nokia.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Segmentul de business al telefoniei mobile s-a dezvoltat intr-un ritm ametitor in ultimele doua decenii. Deja exista o multime de companii care au devenit branduri consacrate in aceasta industrie – precum Samsung, Sony, Apple, Huawei, LG, HTC, Asus, Nokia, Motorola etc – si in acelasi timp, aceste dispozitive au devenit parte normala din viata oricui.

Partea proasta este ca un smartphone este un aparat delicat, si este foarte usor sa fie stricat de diverse accidente. Nu conteaza cat de atent sunteti cu telefonul dumneavoastra, ori ce avere ati achitat pentru el la achizitionarea lui, mai devreme sau mai tarziu va necesita interventia unui specialist la un service GSM.

In mod obisnuit, firma care a produs telefonul este cea mai valida alegere pentru remedierea problemelor, insa acest lucru nu este intotdeauna convenabil sau posibil, de aceea e bine sa va orientati spre o solutie locala. Cititi mai departe pentru a afla cum sa alegeti un atelier de reparatii telefoane Slatina care e capabil sa remedieze orice defect ar avea telefonul Dvs, si la un tarif care sa fie avantajos.

Veti concluziona ca exista suficiente intreprinderi care pun la dispozitie servicii de restaurare a acestui tip de aparate, din pacate nu toate aceste companii garanteaza aceasi calitate si profesionalism. Astfel, veti fi nevoit sa faceti putina munca de cercetare pentru a descoperi reputatia atelierului pe care il luati in calcul. In acest sens, exista cateva lucruri valabile in general pe care e indicat sa le luati in considerare cand sunteti in cautarea unui un serviciu care sa remedieze defectiunea:

1. Asigurati-va ca angajatii de la atelierul de reparatii telefoane au suficienta experienta

Chiar daca toti depanatorii au fost candva noi si ne-experimentati, probabil nu va doriti ca un astfel de incepator sa se ocupe de telefonul mobil. E posibil ca unii dintre ei – din cauza ca nu sunt familiarizati cu diferite categorii de interventii – sa poate produce chiar mai multe probleme telefonului inteligent. Asadar, alegeti o firma care are persoane experimentate in echipa.

2. Faceti investigatii despre reputatia firmei de reparatii telefoane

Orientati-va spre un service GSM care are o faima excelenta in oferirea de servicii de top, si care ofera si suport de calitate. Aveti posibilitatea sa comparati popularitatea mai multor furnizori prin verificarea site urilor acestora. Totodata, puteti verifica calificativele fostilor si actualilor clienti si pe alte platforme unde se pot lasa recenzii, precum Facebook. Aceasta actiune va va desena o viziune mai apropiata de realitate din perspectiva clientilor.

3. Care este timpul de returnare?

Una din primele intrebari pe care trebuie sa le mentionati are legatura cu timpul de retur al aparatului reparat. Suntem intr-un secol al vitezei, si putini oameni isi pot completa rutina zilnica in lipsa unui telefon mobil. Viata fara smartphone timp indelungat va poate afecta cariera, business-ul sau chiar viata intima. O firma de reparatii telefoane de top va avea o perioada de retur de cel mult 3 zile lucratoare – ceea ce inseamna ca e posibil sa primiti telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O comunicare de calitate cu firma de service GSM

O companie care se respecta va va informa legat de starea interventiei in orice moment. Acest aspect va ofera o siguranta aditionala ca tehnicienii lucreaza la dispozitivul D-voastra, si va ofera posibilitatea sa va faceti o idee legata de durata exacta in care veti primi aparatul inapoi.

5. Garantia oferita

In mod sigur va veti mahni daca telefonul Dvs incepe sa aiba disfunctionalitati la scurta durata dupa ce a fost remediat. Asadar, se recomanda sa va orientati spre un service GSM care pune la dispozitie o garantie pentru serviciile si piesele pe care le presteaza. Garantia e indicat sa fie valabila durata de pana la minim 3 luni dupa ce operatiunea de reparare a fost facuta.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea interventiei este printre primii factori cand vine vorba de selectionarea unui service ce repara telefoane. Prin urmare, in ce mod puteti estima nivelul de calitate al serviciilor oferite de o companie? Si acum puteti rasfoi recenziile clientilor, sau puteti intreba in mod personal cu fostii clientii despre nivelul calitativ al serviciilor.

Depanarea unui telefon inteligent ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Daca tineti cont de sfaturile de mai devreme veti descoperi cu certitudine cea mai potrivita societate de reparatii telefoane Slatina pentru nevoile dumneavoastra, si in tariful la care va asteptati. Acestia au fost cativa factori pe care ar trebui sa ii luati in calcul cand vreti sa alegeti o companie care sa va depaneze telefonul. Daca aveti noroc, veti gasi o firma care pune pe piata servicii super la un tarif atractiv.