Vi s-a stricat telefonul mobil? Sunteti in cautarea unui service GSM in Slatina? V-am pregatit o lista cu firme din aceasta industrie din municipiul Dvs, la un loc cu informatii care sa va faca cautarea mai usoara, precum:

 • denumirea firmei
 • adresa
 • pagina web
 • nr. de telefon
 • adresa de mail
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Slatina - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Strada Arcului nr.2, bl 3B, sc. A, Slatina

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Strada Arcului nr.2, bl 3B, sc. A, Slatina

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Strada Arcului nr.2, bl 3B, sc. A, Slatina

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cele mai comune servicii disponibile de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire de display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • defecte cauzate de apa;
 • interventii la telefoane care refuza sa mai porneasca, care nu se mai incarca, care pierd semnalul, la care nu se mai aude.

Reparatii software:

 • efectuarea de decodari, update versiuni software, recuperarea datelor pierdute si efectuarea de copii de siguranta.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializare diverse consumabile si accesorii: cartele SIM, cartele SD, acumulatoare externe, incarcatoare, casti audio, cabluri, microfoane etc.

Cele mai populare branduri intre consumatorii romani:

 • iPhone, LG, Samsung, HTC, Huawei, Sony, Lenovo, Allview, Asus, Xiaomi, Motorola, OnePlus, BlackBerry, Nokia, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Segmentul de business al telefoniei mobile a evoluat intr-un ritm ametitor in ultimele doua decenii. Pe piata exista o multime de firme care au evoluat in branduri consacrate pe aceasta piata – precum Apple, Samsung, Huawei, Sony, LG, HTC, Motorola, Asus, Nokia etc – iar aceste aparate au devenit o parte integranta din viata oricui.

Din pacate, un telefon mobil este un produs delicat, si poate fi foarte usor sa fie deteriorat de diverse accidente. Nu conteaza prea mult cat de mult aveti grija de telefonul dumneavoastra, sau cat de mult ati sacrificat pentru el la achizitionarea lui, mai devreme sau mai tarziu va necesita interventia unui specialist la un service GSM.

In mod obisnuit, compania care a produs modelul este cea mai recomandata alternativa pentru repararea lui, insa acest lucru nu este intotdeauna convenabil sau posibil, de aceea e bine sa luati in calcul o solutie locala. Descoperiti in randurile de mai jos cum sa selectati o firma de reparatii telefoane Slatina care are abilitatea sa remedieze orice complicatie ar avea dispozitivul D-voastra, si la un tarif care sa va convina.

Veti ajunge la concluzia ca sunt disponibile numeroase societati comerciale care au in oferta servicii de restaurare a acestui tip de dispozitive, dar nu toate aceste companii sunt caracterizate de aceeasi calitate. Astfel, veti fi nevoit sa faceti o cantitate de munca de cercetare pentru a afla reputatia atelierului pe care l-ati ales. Exista cateva aspecte importante de cunoscut pe care trebuie sa le luati in considerare cand sunteti in cautarea unui un atelier care sa se ocupe de problema:

1. Fiti siguri ca tehnicienii de la service-ul de reparatii telefoane au suficienta experienta

Chiar daca toti tehnicienii au fost candva noi si ne-experimentati, probabil nu va doriti ca un astfel de incepator sa va repare telefonul mobil. Unii dintrei ei – din cauza ca nu sunt familiarizati cu diverse categorii de reparatii – sa poate produce chiar mai multe defectiuni smartphone-urilor. Prin urmare, alegeti o firma care are oameni cu experienta in echipa.

2. Interesati-va de reputatia firmei de reparatii telefoane

Mergeti pe mana unui service GSM care are o faima excelenta in oferirea de servicii de top, si care totodata ofera si suport de calitate. E simplu sa comparati renumele diferitor furnizori prin vizitarea site urilor acestora. De asemenea, exista posibilitatea sa verificati calificativele clientilor si pe alte platforme dedicate recenziilor, precum Facebook. Acest pas va va oferi o viziune mai apropiata de realitate din perspectiva unui client.

3. In cat timp se finalizeaza reparatia?

Una din principalele intrebari pe care trebuie sa le mentionati este legata de durata de inapoiere al dispozitivului reparat. Suntem in vremuri caracterizate de graba, si foarte putini indivizi isi pot efectua rutina cotidiana in absenta unui telefon mobil. Existenta fara smartphone pentru o durata mai lunga va poate dauna la cariera, business-ul si chiar inclusiv viata personala. Un atelier de reparatii telefoane de top va avea o durata de returnare de maxim 3 zile lucratoare – acest lucru inseamna ca puteti spera sa primiti aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O comunicare de calitate cu firma de service GSM

O companie care se respecta va va anunta cu privire la starea depanarii oricand. Acest aspect va va oferi extra siguranta ca tehnicienii lucreaza la dispozitivul Dvs, si va ofera posibilitatea sa va faceti o estimare legata de perioada exacta in care veti primi aparatul inapoi.

5. Garantie

Cel mai probabil ca va veti supara daca telefonul D-voastra va avea din nou defectiuni imediat dupa ce a fost depanat. Din acest motiv, e recomandat sa cautati un service GSM care pune la dispozitie o garantie pentru serviciile si piesele pe care le presteaza. Garantia ar trebui sa fie activa perioada de pana la cel putin 3 luni dupa ce interventia a fost realizata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea muncii prestate este printre primii factori cand vine vorba de selectionarea unei firme ce repara telefoane. Asadar, in ce fel puteti afla nivelul de calitate al serviciilor disponibile la un atelier? Inca o data, puteti citi reviewurile clientilor, sau puteti intreba in mod personal cu fostii clientii in legatura calitatea serviciilor.

Reparatia unui telefon mobil ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Atunci cand veti tine cont de sfaturile de mai sus veti gasi in mod sigur cea mai potrivita companie de reparatii telefoane Slatina pentru nevoile D-voastra specifice, si in costul preconizat. Acestia au fost cativa factori pe care ar trebui sa ii aveti in vedere cand vreti sa alegeti un atelier care sa va depaneze dispozitivul. Daca aveti sansa, veti da peste o firma care ofera servicii excelente la un cost atractiv.