S-a defectat telefonul mobil sau tableta? Aveti nevoie de un service GSM in Slatina? Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu astfel de firme din localitatea Dvs, la un loc cu informatii care sa va asigure o cautare mai usoara, precum:

 • numele atelierului
 • adresa
 • pagina web
 • numarul de telefon
 • adresa de mail
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Slatina - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Strada Arcului nr.2, bl 3B, sc. A, Slatina

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Strada Arcului nr.2, bl 3B, sc. A, Slatina

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Strada Arcului nr.2, bl 3B, sc. A, Slatina

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cele mai frecvente servicii prestate de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • repararea sau inlocuirea urmatoarelor componente: touchscreen, display, carcasa, acumulator, mufe alimentare, cabluri USB, baterii, microfoane, placi de baza, casti, etc.;
 • defecte cauzate de apa;
 • interventii la telefoane care nu se mai aprind, la care nu se mai incarca bateria, care au semnal foarte slab, la care nu se mai aude corespunzator.

Reparatii software:

 • realizarea de decodari, actualizare de software, realizare de copii de back-up si recuperare de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializarea celor mai frecvente accesorii necesare: incarcatoare, cartele SIM si SD sau micro, cabluri, baterii, microfoane samd.

Cele mai populare brand-uri in Romania:

 • iPhone, Samsung, LG, HTC, Huawei, Sony, Asus, Lenovo, Allview, Motorola, OnePlus, Xiaomi, BlackBerry, Nokia, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Industria telefoniei mobile a crescut intr-un ritm ametitor in ultimele doua decenii. Putem gasi pe piata o multime de companii care au devenit branduri binecunoscute pe acest segment – precum Samsung, Apple, Sony, Huawei, HTC, LG, Asus, Motorola, Nokia etc – si totodata, aceste electronice au devenit o parte integranta din viata oricui.

Din pacate, un smartphone este un aparat fragil, si poate fi foarte usor sa fie distrus de diverse evenimente nedorite. Nu conteaza cat de grijuliu sunteti cu telefonul dumneavoastra, ori ce avere ati achitat pentru el la achizitionarea lui, in mod sigur va veni o zi cand va necesita interventia unui specialist la un service GSM.

De regula, firma care a produs modelul este cea mai buna optiune pentru repararea lui, insa acest lucru nu este intotdeauna posibil sau convenabil, asa ca e bine sa va orientati spre o solutie locala. Aflati in continuare cum sa descoperiti o firma de reparatii telefoane Slatina care e capabil sa rezolve orice defect ar avea dispozitivul D-voastra, si la un pret care sa fie atractiv.

Veti descoperi ca sunt disponibile suficiente firme care au in oferta servicii de reparare a astfel de aparate, dar nu toate aceste companii garanteaza aceeasi calitate. Va trebui sa faceti putina munca de cercetare pentru a afla reputatia atelierului pe care l-ati ales. In acest sens, exista cateva informatii importante de cunoscut pe care e bine sa le luati in considerare cand sunteti in cautarea unui un atelier care sa se ocupe de problema:

1. Fiti siguri ca specialistii de la atelierul de reparatii telefoane sunt experimentati

Chiar daca toti depanatorii au fost la un moment dat noi si lipsiti de experienta, nu va doriti ca un astfel de incepator sa se ocupe de telefonul mobil. E posibil ca unii dintre ei – fiind nefamiliarizati cu diverse tipuri de reparatii – sa poata cauza chiar mai multe probleme smartphone-urilor. Asadar, alegeti o firma care are oameni cu experienta in echipa.

2. Interesati-va de reputatia firmei de reparatii telefoane

Mergeti pe mana unui service GSM care are un renume foarte bun in oferirea serviciilor de calitate, si in acelasi timp ofera si asistenta de calitate. E simplu sa comparati renumele mai multor furnizori prin verificarea website urilor acestora. Totodata, puteti verifica calificativele fostilor clienti si pe alte site-uri unde se pot lasa recenzii, precum Facebook sau Google Places. Acest pas va va desena o viziune mai apropiata de realitate din perspectiva unui client.

3. Care este timpul de returnare?

Una din intrebarile de baza pe care trebuie sa le adresati are legatura cu timpul de inapoiere al produsului reparat. Traim in vremuri caracterizate de graba, si putini indivizi isi pot derula rutina zilnica in lipsa unui smartphone. Sa ramaneti fara smartphone timp indelungat va poate afecta cariera, business-ul si chiar inclusiv viata intima. Un service de reparatii telefoane de top va oferi un timp de retur de maxim 3 zile lucratoare – asta inseamna ca e posibil sa primiti telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O buna comunicare cu firma de service GSM

O companie care se respecta va va informa in legatura cu starea depanarii oricand. Acest lucru va ofera mai multa siguranta ca echipa lucreaza la dispozitivul D-voastra, si va ofera posibilitatea sa va faceti o idee legata de perioada exacta in care va veti bucura din nou de aparat.

5. Se ofera garantie?

In mod sigur va veti supara daca telefonul D-voastra va avea din nou defectiuni la scurt timp dupa ce a fost depanat. De aceea, e recomandat sa alageti un service GSM care furnizeaza o garantie pentru serviciile pe care le presteaza. Garantia e indicat sa fie activa durata de pana la macar 3 luni dupa ce reparatia a fost efectuata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea interventiei este printre factorii primordiali cand vine vorba de decizia asupra unei firme ce repara telefoane. Asadar, in ce mod puteti afla nivelul de calitate al serviciilor oferite de o firma? Inca o data, puteti citi recomandarile fostilor clienti, sau puteti discuta personal cu fostii clientii despre nivelul calitativ al serviciilor.

Repararea unui telefon mobil ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Atunci cand veti tine cont de ideile de mai sus veti identifica cu siguranta cea mai potrivita companie de reparatii telefoane Slatina pentru nevoile Dvs particulare, si in costul preconizat. Iata deci cativa factori pe care e bine sa ii luati in calcul cand planificati sa alegeti un atelier care sa va repare telefonul. Daca aveti sansa, veti da peste o firma care ofera servicii de top la un pret acceptabil.