Vi s-a stricat telefonul mobil? Cautati un service GSM in Slatina? Aici gasiti o lista cu ateliere din orasul Dvs, impreuna cu informatii care sa va faca cautarea mai comoda, precum:

 • numele firmei
 • adresa
 • website-ul
 • nr. de telefon
 • emailul de contact
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Slatina - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Strada Arcului nr.2, bl 3B, sc. A, Slatina

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Strada Arcului nr.2, bl 3B, sc. A, Slatina

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Strada Arcului nr.2, bl 3B, sc. A, Slatina

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cele mai des intalnite servicii oferite de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire de display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • depanarea defectiunilor aparute la contactul cu apa;
 • telefoane care nu mai pornesc, la care nu se mai incarca bateria, care au semnal foarte slab, la care se aude foarte incet sau deloc.

Reparatii software:

 • efectuarea de decodari, actualizari versiuni software, recuperare sau back-up de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializarea celor mai frecvente accesorii necesare: incarcatoare, cartele SIM si SD sau micro, cabluri, baterii, microfoane samd.

Cele mai populare branduri intre consumatorii romani:

 • Samsung, iPhone, LG, Huawei, Sony, HTC, Allview, Asus, Lenovo, OnePlus, Xiaomi, Motorola, BlackBerry, Nokia, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Industria telefoniei mobile s-a dezvoltat intr-un ritm ametitor din anii 2000 pana acum. Putem gasi pe piata o multime de companii care au evoluat in branduri consacrate pe acest segment โ€“ precum Samsung, Sony, Apple, Huawei, LG, HTC, Asus, Nokia, Motorola etc โ€“ si totodata, aceste aparate au devenit parte normala din viata celor care le-au cumparat.

Din nefericire, un telefon mobil este un dispozitiv delicat, si este foarte usor sa fie distrus de diverse accidente. Nu conteaza prea mult cat de mult aveti grija de telefonul dumneavoastra, ori ce suma ati sacrificat pentru el cand l-ati cumparat, mai devreme sau mai tarziu va avea nevoie de remedierea unor defectiuni la un service GSM.

De obicei, firma care a produs telefonul este cea mai buna alegere pentru repararea lui, insa din pacate acest lucru nu este intotdeauna posibil sau convenabil, asadar e bine sa luati in calcul o solutie locala. Cititi mai departe pentru a afla cum sa descoperiti un service de reparatii telefoane Slatina care poate sa rezolve orice problema ar avea dispozitivul dumneavoastra, si la un tarif care sa va convina.

Veti ajunge la concluzia ca exista numeroase intreprinderi care pun la dispozitie servicii de reparare a astfel de aparate, insa nu toate aceste companii garanteaza aceasi calitate si profesionalism. Va trebui sa faceti un pic de munca de cercetare pentru a va informa despre reputatia service-ului la care va doriti sa apelati. Exista cateva informatii general valabile pe care trebuie sa le luati in considerare cand sunteti in cautarea unui un atelier care sa se ocupe de problema:

1. Fiti siguri ca tehnicienii de la atelierul de reparatii telefoane au experienta

Chiar daca toti depanatorii au fost candva incepatori si ne-experimentati, probabil nu va doriti ca un astfel de incepator sa va repare telefonul mobil. Unii dintrei ei โ€“ din cauza ca nu sunt familiarizati cu variate tipuri de depanari โ€“ pot cauza chiar mai multe probleme telefonului inteligent. Asadar, alegeti o firma care are oameni cu experienta in echipa.

2. Faceti investigatii despre reputatia firmei de reparatii telefoane

Orientati-va spre un service GSM care are o faima excelenta in oferirea unor servicii calitative, si care ofera si asistenta de calitate. Puteti compara reputatia diferitor furnizori prin vizitarea site urilor acestora. De asemenea, exista posibilitatea sa verificati calificativele fostilor si actualilor clienti si pe alte pagini web care au sectiuni pt recenzii, precum Facebook. Aceasta actiune va va oferi o viziune mai apropiata de realitate din perspectiva clientilor.

3. In cat timp se finalizeaza reparatia?

Una din principalele intrebari pe care e indicat sa le puneti este legata de durata de returnare al dispozitivului reparat. Traim in vremuri caracterizate de graba, si foarte putini oameni isi pot efectua rutina cotidiana in absenta unui telefon inteligent. Viata fara telefon pentru o durata mai lunga va poate dauna la cariera, business-ul sau chiar viata personala. Un service de reparatii telefoane de top va oferi o perioada de retur de maxim 3 zile lucratoare โ€“ asta inseamna ca puteti spera sa primiti telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O comunicare de calitate cu firma de service GSM

O companie care se respecta va va tine la curent cu privire la starea reparatiei in orice moment. Acest fapt va ofera extra siguranta ca echipa lucreaza la dispozitivul dumneavoastra, si va ofera posibilitatea sa va faceti o estimare legata de durata exacta in care veti putea butona din nou telefonul.

5. Garantia oferita

Probabil ca va veti mahni daca telefonul Dvs va avea din nou defectiuni la scurta durata dupa ce a fost reparat. De aceea, e indicat sa va orientati spre un service GSM care ofera garantii pentru manoperele pe care le ofera. Garantia ar trebui sa fie activa perioada de pana la cel putin 3 luni dupa ce reparatia a fost efectuata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea este printre primii factori in momentul cand este vorba de alegerea unui service ce repara telefoane. Prin urmare, in ce fel puteti determina nivelul de calitate al serviciilor prestate de o firma? Din nou, puteti cauta recomandarile fostilor clienti, sau puteti discuta unu la unu cu fostii clientii despre nivelul calitativ al serviciilor.

Repararea unui telefon mobil ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Atunci cand veti tine cont de recomandarile de mai devreme veti descoperi cu certitudine cea mai potrivita companie de reparatii telefoane Slatina pentru nevoile dumneavoastra, si in bugetul alocat. Acestia au fost cativa factori pe care ar trebui sa ii aveti in vedere cand vreti sa alegeti un atelier care sa va depaneze telefonul. Cu putin noroc, veti gasi o firma care ofera servicii super la un tarif acceptabil.