Vi s-a stricat telefonul mobil? Aveti nevoie de un service GSM in Slobozia? V-am pregatit o lista cu firme din aceasta industrie din localitatea D-voastra, precum si informatii utile care sa va simplifice cautarea, precum:

 • numele firmei
 • adresa
 • website-ul
 • telefonul
 • emailul de contact
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Slobozia - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Strada Matei Basarab, bloc 30, parter, Slobozia

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Str. Matei Basarab bl. 31 sc. E, ap4, Parter, Slobozia

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Str. Matei Basarab bl. 31 sc. E, ap4, Parter, Slobozia

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cele mai des intalnite servicii disponibile de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • repararea sau inlocuirea urmatoarelor componente: touchscreen, display, carcasa, acumulator, mufe alimentare, cabluri USB, baterii, microfoane, placi de baza, casti, etc.;
 • depanarea defectiunilor aparute la contactul cu apa;
 • interventii la telefoane care nu mai pornesc, cu incarcare deficitara, care nu mai au semnal, la care se aude foarte incet sau deloc.

Reparatii software:

 • efectuarea de decodari, actualizare de software, recuperarea datelor pierdute si efectuarea de copii de siguranta.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializare diverse consumabile si accesorii: cartele SIM, cartele SD, acumulatoare externe, incarcatoare, casti audio, cabluri, microfoane etc.

Cele mai populare brand-uri:

 • Samsung, iPhone, LG, Huawei, Sony, HTC, Lenovo, Allview, Asus, OnePlus, Xiaomi, Motorola, BlackBerry, Alcatel, Nokia.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Nisa telefoniei mobile a crescut intr-un ritm incredibil in ultimii 20 de ani. Pe piata exista o multime de companii care au evoluat in branduri arhi cunoscute pe aceasta piata – precum Samsung, Sony, Apple, Huawei, LG, HTC, Asus, Nokia, Motorola etc – si totodata, aceste dispozitive au devenit parte normala din viata noastar de zi cu zi.

Din nefericire, un smartphone este un aparat delicat, si poate fi foarte usor sa fie distrus de diverse accidente. E irelevant cat de atent sunteti cu telefonul dumneavoastra, ori ce avere ati sacrificat pentru el cand l-ati procurat, in mod sigur va veni o zi cand va avea nevoie de reparatii la un service GSM.

De obicei, compania care a produs telefonul este cea mai buna optiune pentru remedierea problemelor, insa din pacate acest lucru nu este intotdeauna la indemana, de aceea e bine sa va orientati spre o solutie locala. Aflati in continuare cum sa alegeti o firma de reparatii telefoane Slobozia care e capabil sa rezolve orice problema ar avea telefonul D-voastra, si la un cost care sa fie avantajos.

Veti concluziona ca exista numeroase societati comerciale care au in oferta servicii de depanare a astfel de electronice, din pacate nu toate aceste companii garanteaza aceeasi eficienta si profesionalism. Asadar, va fi necesar sa faceti o cantitate de munca de cercetare pentru a afla reputatia serviciului la care va doriti sa apelati. Exista cateva lucruri valabile in general pe care trebuie sa le luati in calcul cand cautati un atelier care sa remedieze defectiunea:

1. Convingeti-va ca angajatii de la atelierul de reparatii telefoane au experienta

Chiar daca toti tehnicienii au fost la un moment dat noi si ne-experimentati, probabil nu va doriti ca un astfel de incepator sa va repare telefonul mobil. E posibil ca unii dintre ei – fiind nefamiliarizati cu diverse categorii de reparatii – pot cauza chiar mai multe defectiuni smartphone-urilor. Asadar, alegeti o firma care are oameni cu experienta in echipa.

2. Care este reputatia firmei de reparatii telefoane

Mergeti pe mana unui service GSM care are un renume foarte bun in oferirea unor servicii calitative, si in acelasi timp ofera si suport de cea mai buna calitate. Puteti compara reputatia mai multor furnizori prin vizitarea website urilor acestora. In acelasi timp, puteti verifica calificativele fostilor clienti si pe alte platforme unde se pot lasa recenzii, precum Facebook. Acest pas va va desena o viziune mai apropiata de realitate din perspectiva unui client.

3. In timp cat este gata operatiunea?

Una din principalele intrebari pe care e recomandat sa le mentionati are legatura cu timpul de returnare al produsului reparat. Traim in secolul vitezei, si putini oameni isi pot derula rutina cotidiana in lipsa unui smartphone. Existenta fara telefon timp indelungat va poate dauna la cariera, afacerea sau chiar viata personala. Un service de reparatii telefoane de top va respecta un timp de retur de maxim 3 zile lucratoare – ceea ce inseamna ca e posibil sa receptionati telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. Calitate in comunicare cu firma de service GSM

O firma care se respecta va va informa legat de starea reparatiei oricand. Acest fapt va va oferi extra siguranta ca angajatii lucreaza la dispozitivul D-voastra, si veti avea o idee legata de perioada exacta in care veti putea butona din nou telefonul.

5. Garantia oferita

In mod sigur va veti supara daca dispozitivul dumneavoastra va avea din nou defectiuni imediat dupa ce a fost reparat. Din acest motiv, se recomanda sa va orientati spre un service GSM care ofera garantii pentru serviciile si piesele pe care le presteaza. Garantia e indicat sa fie valabila timp de pana la macar 3 luni dupa ce reparatia a fost realizata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea interventiei este printre primii factori in momentul cand este vorba de decizia asupra unei companii ce repara telefoane. Deci, cum puteti estima nivelul de calitate al serviciilor prestate de un atelier? Inca o data, puteti citi recomandarile clientilor, sau puteti discuta unu la unu cu fostii clientii legat de calitatea serviciilor.

Reparatia unui telefon mobil ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Atunci cand veti tine cont de ideile de mai sus veti gasi in mod sigur cea mai potrivita companie de reparatii telefoane Slobozia pentru nevoile Dvs particulare, si in tariful la care va asteptati. Iata deci cativa factori pe care e bine sa ii aveti in vedere cand planificati sa alegeti un atelier care sa va remedieze dispozitivul. Cu putin noroc, veti da peste o firma care presteaza servicii super la un tarif acceptabil.