Vi s-a defectat smartphone-ul? Aveti nevoie de un service GSM in Slobozia? Aici gasiti o lista cu ateliere din municipiul Dvs, precum si informatii folositoare care sa va asigure o cautare mai usoara, precum:

 • numele atelierului
 • adresa
 • adresa web
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Slobozia - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Strada Matei Basarab, bloc 30, parter, Slobozia

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Str. Matei Basarab bl. 31 sc. E, ap4, Parter, Slobozia

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Str. Matei Basarab bl. 31 sc. E, ap4, Parter, Slobozia

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cele mai des intalnite servicii realizate de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • interventie de reparare sau inlocuire pentru urmatoarele piese: placi de baza, mufe de alimentare, baterii, acumulatoare, casti, cabluri USB, display, touch screen;
 • remedierea defectiunilor cauzate de apa;
 • interventii la telefoane care refuza sa mai porneasca, la care nu se mai incarca bateria, care nu mai au semnal, la care se aude foarte incet sau deloc.

Reparatii software:

 • efectuarea de decodari, actualizare de versiuni software, realizare de copii de back-up si recuperare de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializare diverse consumabile si accesorii: cartele SIM, cartele SD, acumulatoare externe, incarcatoare, casti audio, cabluri, microfoane etc.

Cele mai populare brand-uri:

 • iPhone, Samsung, LG, Sony, HTC, Huawei, Allview, Asus, Lenovo, OnePlus, Xiaomi, Motorola, Nokia, BlackBerry, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Nisa telefoniei mobile a evoluat intr-un ritm fenomenal in ultimii 20 de ani. Pe piata exista o multime de companii care au devenit branduri consacrate in aceasta industrie โ€“ precum Apple, Samsung, Huawei, Sony, LG, HTC, Motorola, Asus, Nokia etc โ€“ si in acelasi timp, aceste dispozitive au devenit o parte integranta din viata oricui.

Din nefericire, un telefon mobil este un dispozitiv delicat, si este foarte usor sa fie deteriorat de diverse accidente. Nu conteaza cat de mult aveti grija de telefonul dumneavoastra, sau cat de mult ati platit pentru el cand l-ati cumparat, mai devreme sau mai tarziu va avea nevoie de interventia unui specialist la un service GSM.

De regula, compania care a produs aparatul este cea mai buna optiune pentru corectarea defectiunilor, insa acest lucru nu este intotdeauna posibil sau convenabil, asa ca e bine sa va orientati spre o solutie locala. Cititi mai departe pentru a afla cum sa selectati un service de reparatii telefoane Slobozia care poate sa remedieze orice complicatie ar avea telefonul D-voastra, si la un cost care sa fie avantajos.

Veti descoperi ca sunt disponibile numeroase intreprinderi care au in oferta servicii de reparare a astfel de aparate, din pacate nu toate aceste companii sunt caracterizate de aceeasi calitate. Astfel, veti fi nevoit sa faceti putina munca de cercetare pentru a va informa despre reputatia serviciului pe care il luati in calcul. Pentru acest scop, iata cateva aspecte importante de cunoscut pe care trebuie sa le luati in considerare cand cautati un serviciu care sa va rezolve problema:

1. Convingeti-va ca specialistii de la atelierul de reparatii telefoane au suficienta experienta

Chiar daca toti reparatorii au fost la un moment in timp nepriceputi si lipsiti de experienta, nu va doriti ca un astfel de incepator sa va dezasambleze telefonul mobil. E posibil ca unii dintre ei โ€“ fiind nefamiliarizati cu variate categorii de interventii โ€“ pot cauza chiar mai multe disfunctionalitati telefonului inteligent. Prin urmare, alegeti o firma care are tehnicieni experimentati in echipa.

2. Care este reputatia firmei de reparatii telefoane

Mergeti pe mana unui service GSM care are o faima excelenta in oferirea de servicii de top, si care totodata ofera si suport de calitate. Puteti compara popularitatea diferitor furnizori prin verificarea website urilor acestora. In acelasi timp, puteti verifica calificativele fostilor si actualilor clienti si pe alte site-uri unde se pot lasa recenzii, precum Facebook sau Google Places. Aceasta actiune va va crea o viziune mai buna din perspectiva unui client.

3. Care este timpul de returnare?

Una din principalele intrebari pe care trebuie sa le mentionati este legata de durata de inapoiere al aparatului reparat. Am ajuns in secolul vitezei, si destul de putini oameni isi pot efectua rutina zilnica in lipsa unui smartphone. Sa ramaneti fara smartphone timp indelungat va poate dauna la cariera, business-ul si chiar inclusiv viata de familie. Un service de reparatii telefoane de top va respecta o durata de inapoiere de maxim 3 zile lucratoare โ€“ acest lucru inseamna ca va puteti astepta sa primiti aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. Calitate in comunicare cu firma de service GSM

O companie care se respecta va va informa legat de starea depanarii atunci cand doriti. Acest fapt ofera o siguranta aditionala ca echipa lucreaza la dispozitivul dumneavoastra, si veti avea o estimare legata de perioada exacta in care va veti bucura din nou de aparat.

5. Garantia oferita

In mod sigur va veti irita daca dispozitivul Dvs va avea din nou defectiuni la scurta durata dupa ce a fost remediat. Din acest motiv, e indicat sa alageti un service GSM care ofera o garantie pentru serviciile pe care le presteaza. Garantia ar trebui sa fie activa durata de pana la cel putin 3 luni dupa ce interventia a fost realizata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea muncii prestate este printre primii factori atunci cand vine vorba de decizia asupra unui service ce repara telefoane. Deci, in ce mod puteti estima nivelul de calitate al serviciilor prestate de un atelier? Si acum puteti citi reviewurile fostilor clienti, sau puteti purta o discutie personal cu fostii clientii in legatura nivelul calitativ al serviciilor.

Reparatia unui telefon inteligent ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Tinand cont de sfaturile de mai sus veti identifica cu siguranta cea mai potrivita firma de reparatii telefoane Slobozia pentru nevoile dumneavoastra, si in tariful la care va asteptati. Acestia au fost cativa factori pe care e bine sa ii aveti in vedere cand aveti intentia sa alegeti un atelier care sa va repare aparatul. Daca aveti sansa, veti da peste o firma care presteaza servicii de calitate la un cost acceptabil.