S-a stricat telefonul mobil sau tableta? Aveti nevoie de un service GSM in Slobozia? V-am pregatit o lista cu astfel de firme din localitatea D-voastra, impreuna cu informatii folositoare care sa va simplifice cautarea, precum:

 • denumirea service-ului
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de mail
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Slobozia - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Strada Matei Basarab, bloc 30, parter, Slobozia

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Str. Matei Basarab bl. 31 sc. E, ap4, Parter, Slobozia

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Str. Matei Basarab bl. 31 sc. E, ap4, Parter, Slobozia

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cele mai frecvente servicii disponibile de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire de display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • depanarea defectiunilor aparute la contactul cu apa;
 • interventii la telefoane care nu mai pornesc, la care nu se mai incarca bateria, care au semnal foarte slab, la care nu se mai aude.

Reparatii software:

 • realizarea de decodari, update software, realizare de copii de back-up si recuperare de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializarea celor mai frecvente accesorii necesare: incarcatoare, cartele SIM si SD sau micro, cabluri, baterii, microfoane samd.

Cele mai populare branduri intre consumatorii romani:

 • iPhone, LG, Samsung, Huawei, Sony, HTC, Lenovo, Allview, Asus, Xiaomi, Motorola, OnePlus, BlackBerry, Nokia, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Industria telefoniei mobile a evoluat intr-un ritm incredibil in ultimele doua decenii. Putem gasi pe piata o multime de firme care au devenit branduri binecunoscute in aceasta industrie – precum Apple, Samsung, Huawei, Sony, LG, HTC, Motorola, Asus, Nokia etc – si in acelasi timp, aceste electronice au devenit o parte integranta din viata noastar de zi cu zi.

Partea proasta este ca un telefon mobil este un produs fragil, si este foarte usor sa fie distrus de diverse evenimente nedorite. Nu conteaza prea mult cat de grijuliu sunteti cu telefonul dumneavoastra, sau ce avere ati platit pentru el la achizitionarea lui, mai devreme sau mai tarziu va avea nevoie de remedierea unor defectiuni la un service GSM.

De regula, firma care a produs modelul este cea mai valida alternativa pentru repararea lui, dar acest lucru nu este intotdeauna posibil sau convenabil, de aceea e bine sa luati in calcul o solutie locala. Descoperiti in randurile de mai jos cum sa selectati o companie de reparatii telefoane Slobozia care poate sa rezolve orice problema ar avea aparatul D-voastra, si la un pret care sa fie convenabila.

Veti concluziona ca exista suficiente societati comerciale care pun la dispozitie servicii de depanare a astfel de aparate, dar nu toate aceste companii sunt caracterizate de aceeasi eficienta si profesionalism. Astfel, veti fi nevoit sa faceti putina munca de cercetare pentru a va informa despre reputatia service-ului la care va doriti sa apelati. In acest sens, exista cateva aspecte importante de cunoscut pe care e indicat sa le luati in considerare cand incepeti sa cautati o firma care sa va rezolve problema:

1. Fiti siguri ca specialistii de la atelierul de reparatii telefoane au suficienta experienta

Chiar daca toti tehnicienii au fost la un moment dat incepatori si ne-experimentati, in mod sigur nu vreti ca un astfel de incepator sa se ocupe de telefonul mobil. Ar fi chiar posibil ca unii dintre ei – din cauza ca nu sunt familiarizati cu diverse categorii de reparatii – pot cauza chiar mai multe disfunctionalitati telefonului. De aceea, alegeti o firma care are tehnicieni experimentati in echipa.

2. Interesati-va de reputatia firmei de reparatii telefoane

Mergeti pe mana unui service GSM care are o reputatie excelenta in oferirea de servicii de top, si care totodata ofera si relatii cu clientii de cea mai buna calitate. E simplu sa comparati popularitatea variatilor furnizori prin vizitarea paginilor web ale acestora. De asemenea, exista posibilitatea sa verificati recenziile clientilor si pe alte pagini web unde se pot lasa recenzii, precum Facebook sau Google Places. Aceasta actiune va va permite o viziune mai buna din perspectiva clientilor.

3. In timp cat este gata operatiunea?

Una din primele intrebari pe care e indicat sa le puneti are legatura cu timpul de inapoiere al produsului reparat. Suntem intr-un secol al vitezei, si putini indivizi isi pot efectua rutina cotidiana in absenta unui telefon mobil. Viata fara smartphone pentru o perioada indelungata va poate prejudicia cariera, afacerea ba chiar viata de familie. O firma de reparatii telefoane de top va avea un timp de inapoiere de maxim 3 zile lucratoare – acest lucru inseamna ca va puteti astepta sa receptionati telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O buna comunicare cu firma de service GSM

Un service care se respecta va va informa legat de starea depanarii in orice moment. Acest lucru va va oferi extra siguranta ca tehnicienii lucreaza la dispozitivul D-voastra, si va ofera posibilitatea sa va faceti o idee legata de durata exacta in care veti primi aparatul inapoi.

5. Garantie

Probabil ca va veti mahni daca dispozitivul D-voastra va avea din nou disfunctionalitati la scurt timp dupa ce a fost reparat. Din acest motiv, se recomanda sa va orientati spre un service GSM care pune la dispozitie o garantie pentru manoperele pe care le ofera. Garantia e indicat sa fie valabila timp de pana la macar 3 luni dupa ce operatiunea de reparare a fost facuta.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea este printre primii factori cand vine vorba de selectionarea unui service ce repara telefoane. Asadar, in ce mod puteti estima nivelul de calitate al serviciilor disponibile la o companie? Si acum puteti rasfoi recomandarile fostilor clienti, sau puteti discuta unu la unu cu fostii clientii in legatura nivelul calitativ al serviciilor.

Depanarea unui smartphone ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Daca tineti cont de ideile de mai sus veti gasi in mod sigur cea mai potrivita companie de reparatii telefoane Slobozia pentru nevoile Dvs particulare, si in bugetul alocat. Iata deci cativa factori pe care ar trebui sa ii evaluati cand vreti sa alegeti un atelier care sa va repare aparatul. Daca aveti noroc, veti da peste o firma care presteaza servicii excelente la un pret avantajos.