Vi s-a defectat smartphone-ul? Cautati un service GSM in Slobozia? Aici gasiti o lista cu astfel de firme din orasul D-voastra, impreuna cu informatii utile care sa va simplifice cautarea, precum:

 • numele atelierului
 • adresa
 • adresa web
 • telefonul
 • adresa de email
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Slobozia - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Strada Matei Basarab, bloc 30, parter, Slobozia

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Str. Matei Basarab bl. 31 sc. E, ap4, Parter, Slobozia

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Str. Matei Basarab bl. 31 sc. E, ap4, Parter, Slobozia

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cele mai comune servicii oferite de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • interventie de reparare sau inlocuire pentru urmatoarele piese: placi de baza, mufe de alimentare, baterii, acumulatoare, casti, cabluri USB, display, touch screen;
 • depanarea defectiunilor aparute la contactul cu apa;
 • interventii la telefoane care nu mai pornesc, la care nu se mai incarca bateria, care au semnal foarte slab, la care se aude foarte incet sau deloc.

Reparatii software:

 • efectuarea de decodari, actualizare de software, recuperarea datelor pierdute si efectuarea de copii de siguranta.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializare diverse consumabile si accesorii: cartele SIM, cartele SD, acumulatoare externe, incarcatoare, casti audio, cabluri, microfoane etc.

Cele mai populare branduri intre consumatorii romani:

 • iPhone, Samsung, LG, Huawei, Sony, HTC, Allview, Asus, Lenovo, Motorola, OnePlus, Xiaomi, BlackBerry, Nokia, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Nisa telefoniei mobile a crescut intr-un ritm ametitor in ultimii 20 de ani. Pe piata exista o multime de firme care au crescut in branduri arhi cunoscute in aceasta industrie – precum Samsung, Sony, Apple, Huawei, LG, HTC, Asus, Nokia, Motorola etc – iar aceste dispozitive au devenit o parte integranta din viata oricui.

Din nefericire, un smartphone este un produs delicat, si poate foarte usor sa fie distrus de diverse incidente. Nu conteaza cat de atent sunteti cu telefonul dumneavoastra, ori cat de mult ati platit pentru el la achizitionarea lui, mai devreme sau mai tarziu va necesita interventia unui specialist la un service GSM.

De obicei, firma care a produs telefonul este cea mai valida alegere pentru repararea lui, insa din pacate acest lucru nu este intotdeauna convenabil sau posibil, asadar e bine sa aveti la dispozitie o solutie locala. Aflati in continuare cum sa descoperiti o firma de reparatii telefoane Slobozia care poate sa corecteze orice defect ar avea telefonul Dvs, si la un cost care sa va convina.

Veti ajunge la concluzia ca exista numeroase societati comerciale care ofera servicii de depanare a acestui tip de aparate, insa nu toate aceste companii garanteaza aceeasi eficienta si profesionalism. Asadar, va fi necesar sa faceti o cantitate de munca de cercetare pentru a va informa despre reputatia serviciului pe care l-ati ales. Pentru acest scop, iata cateva aspecte general valabile pe care e indicat sa le luati in calcul cand incepeti sa cautati un atelier care sa remedieze defectiunea:

1. Convingeti-va ca angajatii de la service-ul de reparatii telefoane au suficienta experienta

Chiar daca toti tehnicienii au fost candva nepriceputi si ne-experimentati, probabil nu va doriti ca un astfel de incepator sa se ocupe de telefonul mobil. Ar fi chiar posibil ca unii dintre ei – din cauza ca nu sunt familiarizati cu variate tipuri de depanari – sa poate produce chiar mai multe defectiuni smartphone-urilor. Prin urmare, alegeti o firma care are persoane experimentate in echipa.

2. Interesati-va de reputatia firmei de reparatii telefoane

Orientati-va spre un service GSM care are o faima excelenta in oferirea serviciilor de calitate, si care totodata ofera si relatii cu clientii de cea mai buna calitate. E simplu sa comparati popularitatea variatilor furnizori prin vizitarea site urilor acestora. In acelasi timp, e simplu de verificat review-urile clientilor si pe alte pagini web care au sectiuni pt recenzii, precum Facebook. Aceasta actiune va va permite o viziune mai apropiata de realitate din perspectiva clientilor.

3. Care este timpul de returnare?

Una din primele intrebari pe care trebuie sa le mentionati este legata de durata de returnare al produsului reparat. Suntem in vremuri caracterizate de graba, si foarte putini oameni isi pot completa rutina cotidiana in lipsa unui smartphone. Sa ramaneti fara telefon pentru o perioada indelungata va poate afecta cariera, business-ul si chiar inclusiv viata personala. Un atelier de reparatii telefoane de top va oferi un timp de returnare de maxim 3 zile lucratoare – acest lucru inseamna ca e posibil sa receptionati telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O buna comunicare cu firma de service GSM

O firma care se respecta va va informa legat de starea reparatiei atunci cand doriti. Acest lucru ofera mai multa siguranta ca echipa lucreaza la dispozitivul D-voastra, si puteti sa va faceti o idee legata de perioada exacta in care veti primi aparatul inapoi.

5. Garantia oferita

Cel mai probabil ca va veti supara daca aparatul Dvs incepe sa aiba defectiuni imediat dupa ce a fost remediat. Asadar, e indicat sa va orientati spre un service GSM care furnizeaza o garantie pentru serviciile pe care le presteaza. Garantia ar trebui sa fie valida timp de pana la macar 3 luni dupa ce reparatia a fost realizata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea este printre factorii de top in momentul cand este vorba de decizia asupra unui service ce repara telefoane. Prin urmare, cum puteti afla nivelul de calitate al serviciilor prestate de o firma? Si acum puteti cauta recomandarile clientilor, sau puteti discuta unu la unu cu fostii clientii despre nivelul calitativ al serviciilor.

Repararea unui telefon mobil ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Daca tineti cont de ideile de mai sus veti gasi cu siguranta cea mai potrivita firma de reparatii telefoane Slobozia pentru nevoile Dvs particulare, si in bugetul alocat. Acestia sunt unii factori pe care e recomandat sa ii aveti in vedere cand planificati sa alegeti un atelier care sa va repare telefonul. Cu putin noroc, veti intalni o firma care pune pe piata servicii super la un cost atractiv.