S-a defectat telefonul mobil? Aveti nevoie de un service GSM in Suceava? Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu astfel de firme din localitatea Dvs, impreuna cu informatii care sa va asigure o cautare mai rapida, precum:

 • numele firmei
 • adresa
 • pagina web
 • telefonul
 • adresa de mail
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Suceava - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Strada Ana Ipatescu, nr. 5, Suceava

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Calea Unirii nr. 39 bl 92, Suceava

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Str. Curtea Domneasca nr. 7, Suceava

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cele mai frecvente servicii prestate de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • interventie de reparare sau inlocuire pentru urmatoarele piese: placi de baza, mufe de alimentare, baterii, acumulatoare, casti, cabluri USB, display, touch screen;
 • remedierea defectiunilor cauzate de apa;
 • interventii la telefoane care refuza sa mai porneasca, cu incarcare deficitara, care pierd semnalul, la care nu se mai aude.

Reparatii software:

 • efectuarea de decodari, actualizari versiuni software, recuperarea datelor pierdute si efectuarea de copii de siguranta.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializarea celor mai frecvente accesorii necesare: incarcatoare, cartele SIM si SD sau micro, cabluri, baterii, microfoane samd.

Cele mai populare branduri intre consumatorii romani:

 • iPhone, Samsung, LG, HTC, Huawei, Sony, Allview, Asus, Lenovo, Motorola, OnePlus, Xiaomi, BlackBerry, Nokia, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Industria telefoniei mobile s-a dezvoltat intr-un ritm incredibil in ultimii 20 de ani. Deja exista o multime de firme care au evoluat in branduri arhi cunoscute pe acest segment – precum Samsung, Sony, Apple, Huawei, LG, HTC, Asus, Nokia, Motorola etc – si in acelasi timp, aceste electronice au devenit parte normala din viata oricui.

Partea proasta este ca un telefon mobil este un produs sensibil, si poate fi foarte usor sa fie stricat de diverse incidente. E irelevant cat de mult aveti grija de telefonul dumneavoastra, ori cat de mult ati platit pentru el la achizitionarea lui, cel mai probabil la un moment dat va avea nevoie de interventia unui specialist la un service GSM.

De regula, compania care a produs aparatul este cea mai valida optiune pentru remedierea problemelor, insa din pacate acest lucru nu este intotdeauna posibil sau convenabil, asadar e bine sa luati in calcul o solutie locala. Descoperiti in randurile de mai jos cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane Suceava care poate sa remedieze orice complicatie ar avea dispozitivul dumneavoastra, si la un cost care sa fie atractiv.

Veti concluziona ca exista suficiente intreprinderi care ofera servicii de reparare a acestui tip de dispozitive, insa nu toate aceste companii ofera aceeasi eficienta si profesionalism. De aceea, va fi nevoie sa faceti un pic de munca de cercetare pentru a afla reputatia atelierului pe care l-ati ales. Exista cateva lucruri general valabile pe care trebuie sa le luati in considerare cand incepeti sa cautati un serviciu care sa remedieze defectiunea:

1. Asigurati-va ca specialistii de la atelierul de reparatii telefoane au experienta

Chiar daca toti tehnicienii au fost la un moment in timp incepatori si lipsiti de experienta, probabil nu va doriti ca un astfel de incepator sa va dezasambleze telefonul mobil. E posibil ca unii dintre ei – din cauza ca nu sunt familiarizati cu diverse categorii de reparatii – sa poate produce chiar mai multe probleme telefonului inteligent. Prin urmare, alegeti o firma care are persoane experimentate in echipa.

2. Faceti investigatii despre reputatia firmei de reparatii telefoane

Mergeti pe mana unui service GSM care are o reputatie excelenta in oferirea serviciilor de calitate, si care ofera si asistenta de cea mai buna calitate. Aveti posibilitatea sa comparati renumele variatilor furnizori prin accesarea paginilor web ale acestora. De asemenea, e simplu de verificat review-urile clientilor si pe alte site-uri unde se pot lasa recenzii, precum Facebook. Acest lucru va va permite o viziune mai realista din perspectiva unui client.

3. In cat timp se finalizeaza reparatia?

Una din principalele intrebari pe care trebuie sa le puneti este legata de perioada de returnare al produsului reparat. Suntem intr-un secol al vitezei, si foarte putini indivizi isi pot efectua rutina de zi cu zi fara un smartphone. Existenta fara smartphone timp indelungat va poate afecta cariera, business-ul sau chiar viata intima. Un atelier de reparatii telefoane de top va avea un timp de inapoiere de cel mult 3 zile lucratoare – asta inseamna ca e posibil sa primiti telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. Calitate in comunicare cu firma de service GSM

O firma care se respecta va va tine la curent legat de starea reparatiei oricand. Acest lucru va ofera extra siguranta ca tehnicienii lucreaza la dispozitivul Dvs, si puteti sa va faceti o idee legata de perioada exacta in care va veti bucura din nou de aparat.

5. Garantie

Cel mai probabil ca va veti mahni daca dispozitivul D-voastra va incepe sa aiba defectiuni imediat dupa ce a fost remediat. De aceea, e indicat sa cautati un service GSM care pune la dispozitie garantii pentru serviciile si piesele pe care le ofera. Garantia ar trebui sa fie valida perioada de pana la cel putin 3 luni dupa ce reparatia a fost realizata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea muncii prestate este printre factorii primordiali cand vine vorba de decizia asupra unei firme ce repara telefoane. Prin urmare, cum puteti estima nivelul de calitate al serviciilor oferite de o firma? Si acum puteti citi recenziile fostilor clienti, sau puteti discuta personal cu fostii clientii despre calitatea serviciilor.

Repararea unui smartphone ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Daca tineti cont de ideile de mai sus veti identifica cu certitudine cea mai potrivita firma de reparatii telefoane Suceava pentru nevoile D-voastra specifice, si in bugetul alocat. Acestia sunt unii factori pe care e recomandat sa ii aveti in vedere cand aveti intentia sa alegeti un atelier care sa va remedieze aparatul. Daca aveti noroc, veti intalni o firma care pune pe piata servicii de calitate la un tarif atractiv.