S-a stricat telefonul mobil? Aveti nevoie de un service GSM in Suceava? Aici gasiti o lista cu ateliere din municipiul D-voastra, precum si informatii folositoare care sa va faca cautarea mai rapida, precum:

 • denumirea service-ului
 • adresa
 • website-ul
 • nr. de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Suceava - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Strada Ana Ipatescu, nr. 5, Suceava

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Calea Unirii nr. 39 bl 92, Suceava

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Str. Curtea Domneasca nr. 7, Suceava

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cele mai comune servicii realizate de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • repararea sau inlocuirea urmatoarelor componente: touchscreen, display, carcasa, acumulator, mufe alimentare, cabluri USB, baterii, microfoane, placi de baza, casti, etc.;
 • defecte cauzate de apa;
 • interventii la telefoane care nu mai pornesc, la care nu se mai incarca bateria, care au semnal foarte slab, la care se aude foarte incet sau deloc.

Reparatii software:

 • efectuarea de decodari, actualizare de software, realizare de copii de back-up si recuperare de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializare diverse consumabile si accesorii: cartele SIM, cartele SD, acumulatoare externe, incarcatoare, casti audio, cabluri, microfoane etc.

Cele mai populare branduri intre consumatorii romani:

 • iPhone, Samsung, LG, Huawei, Sony, HTC, Allview, Asus, Lenovo, Xiaomi, Motorola, OnePlus, BlackBerry, Nokia, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Industria telefoniei mobile a crescut intr-un ritm ametitor in ultimele doua decenii. Putem gasi pe piata o multime de firme care au evoluat in branduri arhi cunoscute pe aceasta piata โ€“ precum Samsung, Apple, Sony, Huawei, HTC, LG, Asus, Motorola, Nokia etc โ€“ si in acelasi timp, aceste aparate au devenit parte normala din viata oricui.

Din nefericire, un telefon mobil este un produs sensibil, si poate fi foarte usor sa fie stricat de diverse accidente. E irelevant cat de atent sunteti cu telefonul dumneavoastra, sau cat de mult ati achitat pentru el cand l-ati procurat, cel mai probabil la un moment dat va necesita interventia unui specialist la un service GSM.

De regula, firma care a produs modelul este cea mai buna optiune pentru corectarea defectiunilor, insa din pacate acest lucru nu este intotdeauna posibil sau convenabil, asa ca e bine sa aveti la dispozitie o solutie locala. Descoperiti in randurile de mai jos cum sa descoperiti o companie de reparatii telefoane Suceava care e capabil sa rezolve orice complicatie ar avea aparatul Dvs, si la un pret care sa fie convenabila.

Veti ajunge la concluzia ca sunt disponibile multe societati comerciale care pun la dispozitie servicii de depanare a astfel de aparate, din pacate nu toate aceste companii garanteaza aceasi calitate si profesionalism. Asadar, va fi necesar sa faceti o cantitate de munca de cercetare pentru a afla reputatia service-ului pe care l-ati ales. Pentru acest scop, iata cateva lucruri importante de cunoscut pe care trebuie sa le luati in calcul cand incepeti sa cautati un serviciu care sa se ocupe de problema:

1. Asigurati-va ca specialistii de la service-ul de reparatii telefoane au suficienta experienta

Chiar daca toti depanatorii au fost la un moment in timp noi si lipsiti de experienta, in mod sigur nu vreti ca un astfel de incepator sa se ocupe de telefonul mobil. Ar fi chiar posibil ca unii dintre ei โ€“ care nu sunt familiari cu diferite categorii de interventii โ€“ sa poate produce chiar mai multe probleme telefonului inteligent. Prin urmare, alegeti o firma care are tehnicieni experimentati in echipa.

2. Interesati-va de reputatia firmei de reparatii telefoane

Alegeti un service GSM care are o faima excelenta in oferirea de servicii de top, si care totodata ofera si asistenta de calitate. E simplu sa comparati popularitatea diferitor furnizori prin vizitarea paginilor web ale acestora. De asemenea, exista posibilitatea sa verificati recenziile fostilor clienti si pe alte pagini web care au sectiuni pt recenzii, precum Facebook. Acest lucru va va desena o viziune mai apropiata de realitate din perspectiva clientilor.

3. In cat timp se finalizeaza reparatia?

Una din principalele intrebari pe care trebuie sa le adresati este legata de durata de returnare al aparatului reparat. Traim intr-un secol al vitezei, si destul de putini indivizi isi pot completa rutina de zi cu zi in absenta unui smartphone. Sa ramaneti fara smartphone pentru o perioada indelungata va poate prejudicia cariera, business-ul si chiar inclusiv viata intima. Un atelier de reparatii telefoane de top va avea o perioada de retur de cel mult 3 zile lucratoare โ€“ ceea ce inseamna ca e posibil sa primiti telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O comunicare de calitate cu firma de service GSM

O firma care se respecta va va tine la curent in legatura cu starea depanarii in orice moment. Acest aspect va ofera extra siguranta ca echipa lucreaza la dispozitivul D-voastra, si puteti sa va faceti o idee legata de durata exacta in care veti putea butona din nou telefonul.

5. Garantie

In mod sigur va veti supara daca aparatul Dvs va incepe sa aiba defectiuni la scurta durata dupa ce a fost reparat. De aceea, e recomandat sa cautati un service GSM care furnizeaza garantii pentru serviciile pe care le ofera. Garantia ar trebui sa fie valida timp de pana la macar 3 luni dupa ce reparatia a fost facuta.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea interventiei este printre factorii de top in momentul cand este vorba de decizia asupra unei firme ce repara telefoane. Deci, in ce fel puteti afla nivelul de calitate al serviciilor oferite de un atelier? Si acum puteti citi recenziile celor care au folosit serviciile lor, sau puteti intreba unu la unu cu fostii clientii in legatura calitatea serviciilor.

Repararea unui telefon mobil ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Daca tineti cont de recomandarile de mai sus veti gasi in mod sigur cea mai potrivita societate de reparatii telefoane Suceava pentru nevoile Dvs particulare, si in tariful la care va asteptati. Acestia sunt unii factori pe care e recomandat sa ii luati in calcul cand vreti sa alegeti un atelier care sa va depaneze dispozitivul. Daca aveti sansa, veti intalni o firma care pune pe piata servicii de top la un pret atractiv.