S-a defectat smartphone-ul? Cautati un service GSM in Suceava? Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu ateliere din orasul dumneavoastra, impreuna cu informatii care sa va asigure o cautare mai rapida, precum:

 • numele atelierului
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • emailul de contact
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Suceava - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Strada Ana Ipatescu, nr. 5, Suceava

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Calea Unirii nr. 39 bl 92, Suceava

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Str. Curtea Domneasca nr. 7, Suceava

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cele mai frecvente servicii realizate de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • interventie de reparare sau inlocuire pentru urmatoarele piese: placi de baza, mufe de alimentare, baterii, acumulatoare, casti, cabluri USB, display, touch screen;
 • depanarea defectiunilor aparute la contactul cu apa;
 • telefoane care nu mai pornesc, la care nu se mai incarca bateria, care nu mai au semnal, la care se aude foarte incet sau deloc.

Reparatii software:

 • decodari, update versiuni software, recuperarea datelor pierdute si efectuarea de copii de siguranta.

Vanzari diverse accesorii:

 • carcase, acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, etc, cabluri, baterii, casti audio, microfoane.

Cele mai populare branduri intre consumatorii romani:

 • iPhone, Samsung, LG, Sony, HTC, Huawei, Asus, Lenovo, Allview, OnePlus, Xiaomi, Motorola, BlackBerry, Nokia, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Nisa telefoniei mobile s-a dezvoltat intr-un ritm fenomenal din anii 2000 pana acum. Deja exista o multime de companii care au crescut in branduri arhi cunoscute pe aceasta piata – precum Samsung, Apple, Sony, Huawei, HTC, LG, Asus, Motorola, Nokia etc – si totodata, aceste aparate au devenit parte normala din viata noastar de zi cu zi.

Din pacate, un telefon mobil este un aparat fragil, si poate fi foarte usor sa fie stricat de diverse accidente. E irelevant cat de atent sunteti cu telefonul dumneavoastra, sau ce avere ati platit pentru el la achizitionarea lui, mai devreme sau mai tarziu va avea nevoie de interventia unui specialist la un service GSM.

De obicei, compania care a produs aparatul este cea mai buna alternativa pentru repararea lui, insa acest lucru nu este intotdeauna posibil sau convenabil, asa ca e bine sa va orientati spre o solutie locala. Cititi mai departe pentru a afla cum sa alegeti o firma de reparatii telefoane Suceava care poate sa rezolve orice problema ar avea aparatul D-voastra, si la un cost care sa fie convenabila.

Veti concluziona ca sunt disponibile suficiente intreprinderi care pun la dispozitie servicii de reparare a astfel de aparate, din pacate nu toate aceste companii garanteaza aceeasi calitate. De aceea, va fi nevoie sa faceti un pic de munca de cercetare pentru a afla reputatia serviciului pe care il luati in calcul. In acest sens, exista cateva lucruri valabile in general pe care e bine sa le luati in considerare cand cautati un serviciu care sa se ocupe de problema:

1. Fiti siguri ca angajatii de la firma de reparatii telefoane au suficienta experienta

Chiar daca toti depanatorii au fost la un moment dat incepatori si lipsiti de practica, probabil nu va doriti ca un astfel de incepator sa va dezasambleze telefonul mobil. Ar fi chiar posibil ca unii dintre ei – fiind nefamiliarizati cu diverse tipuri de interventii – sa poate produce chiar mai multe disfunctionalitati telefonului inteligent. Asadar, alegeti o firma care are oameni cu experienta in echipa.

2. Faceti investigatii despre reputatia firmei de reparatii telefoane

Alegeti un service GSM care are o faima excelenta in oferirea serviciilor de calitate, si care ofera si suport de cea mai buna calitate. Aveti posibilitatea sa comparati reputatia diferitor furnizori prin verificarea website urilor acestora. In acelasi timp, e simplu de verificat recenziile clientilor si pe alte pagini web care au sectiuni pt recenzii, precum Google My Business sau Facebook. Aceasta actiune va va permite o viziune mai apropiata de realitate din perspectiva unui client.

3. In cat timp se finalizeaza reparatia?

Una din primele intrebari pe care e recomandat sa le mentionati are legatura cu perioada de retur al aparatului reparat. Suntem intr-un secol al vitezei, si foarte putini oameni isi pot derula rutina de zi cu zi in absenta unui telefon inteligent. Sa ramaneti fara smartphone timp indelungat va poate afecta cariera, business-ul sau chiar viata personala. O firma de reparatii telefoane de top va avea un timp de retur de maxim 3 zile lucratoare – acest lucru inseamna ca e posibil sa receptionati aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O comunicare de calitate cu firma de service GSM

O firma care se respecta va va tine la curent cu privire la starea interventiei atunci cand doriti. Acest aspect ofera mai multa siguranta ca tehnicienii lucreaza la dispozitivul dumneavoastra, si puteti sa va faceti o estimare legata de perioada exacta in care veti primi aparatul inapoi.

5. Se ofera garantie?

Probabil ca va veti mahni daca dispozitivul dumneavoastra va incepe sa aiba probleme la scurta durata dupa ce a fost depanat. De aceea, se recomanda sa cautati un service GSM care ofera garantii pentru serviciile pe care le ofera. Garantia e bine sa fie valida timp de pana la cel putin 3 luni dupa ce operatiunea de reparare a fost facuta.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea este printre factorii de top atunci cand vine vorba de selectionarea unei firme ce repara telefoane. Prin urmare, in ce mod puteti afla nivelul de calitate al serviciilor oferite de o firma? Din nou, puteti citi recenziile fostilor clienti, sau puteti intreba unu la unu cu fostii clientii legat de nivelul de satisfactie.

Reparatia unui telefon mobil ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Tinand cont de recomandarile anterioare veti identifica cu certitudine cea mai potrivita firma de reparatii telefoane Suceava pentru nevoile D-voastra specifice, si in costul preconizat. Iata deci cativa factori pe care e recomandat sa ii luati in calcul cand aveti intentia sa alegeti o firma care sa va remedieze dispozitivul. Daca aveti noroc, veti gasi o firma care presteaza servicii excelente la un tarif acceptabil.