S-a stricat telefonul mobil? Sunteti in cautarea unui service GSM in Targoviste? Aici gasiti o lista cu astfel de firme din orasul D-voastra, impreuna cu informatii care sa va asigure o cautare mai comoda, precum:

 • denumirea service-ului
 • adresa
 • adresa web
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Targoviste - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Targoviste

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Str. Colonel Dumitru Baltaretu nr 36, Targoviste

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Str. Colonel Dumitru Baltaretu nr 36, Targoviste

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cele mai des intalnite servicii oferite de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire de display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • depanarea defectiunilor aparute la contactul cu apa;
 • interventii la telefoane care nu se mai aprind, la care nu se mai incarca bateria, care pierd semnalul, la care nu se mai aude.

Reparatii software:

 • realizarea de decodari, update software, recuperare sau back-up de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • carcase, acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, etc, cabluri, baterii, casti audio, microfoane.

Cele mai populare brand-uri in Romania:

 • Samsung, iPhone, LG, Sony, HTC, Huawei, Asus, Lenovo, Allview, Motorola, OnePlus, Xiaomi, Nokia, BlackBerry, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Industria telefoniei mobile s-a dezvoltat intr-un ritm extraordinar in ultimii 20 de ani. Pe piata exista o multime de companii care au devenit branduri arhi cunoscute pe acest segment – precum Samsung, Apple, Sony, Huawei, HTC, LG, Asus, Motorola, Nokia etc – iar aceste aparate au devenit parte normala din viata oricui.

Din nefericire, un smartphone este un aparat sensibil, si poate fi foarte usor sa fie stricat de diverse accidente. Nu conteaza prea mult cat de mult aveti grija de telefonul dumneavoastra, sau ce suma ati platit pentru el cand l-ati cumparat, mai devreme sau mai tarziu va avea nevoie de reparatii la un service GSM.

In mod obisnuit, firma care a produs telefonul este cea mai valida alternativa pentru corectarea defectiunilor, insa acest lucru nu este intotdeauna convenabil sau posibil, de aceea e bine sa aveti la dispozitie o solutie locala. Cititi mai departe pentru a afla cum sa alegeti un atelier de reparatii telefoane Targoviste care e capabil sa remedieze orice complicatie ar avea aparatul Dvs, si la un cost care sa va convina.

Veti ajunge la concluzia ca exista numeroase intreprinderi care ofera servicii de restaurare a acestei categorii de electronice, din pacate nu toate aceste companii garanteaza aceasi calitate si profesionalism. Astfel, veti fi nevoit sa faceti o cantitate de munca de cercetare pentru a va informa despre reputatia atelierului pe care il luati in calcul. Exista cateva lucruri valabile in general pe care trebuie sa le luati in considerare cand cautati un atelier care sa se ocupe de problema:

1. Convingeti-va ca tehnicienii de la firma de reparatii telefoane au experienta

Chiar daca toti tehnicienii au fost candva noi si ne-experimentati, in mod sigur nu vreti ca un astfel de incepator sa va repare telefonul mobil. Unii dintrei ei – care nu sunt familiari cu variate tipuri de reparatii – sa poata cauza chiar mai multe defectiuni smartphone-urilor. Asadar, alegeti o firma care are oameni cu experienta in echipa.

2. Care este reputatia firmei de reparatii telefoane

Alegeti un service GSM care are o reputatie excelenta in oferirea de servicii de top, si in acelasi timp ofera si asistenta de calitate. Aveti posibilitatea sa comparati renumele diferitor furnizori prin accesarea website urilor acestora. Totodata, e simplu de verificat recenziile fostilor clienti si pe alte pagini web dedicate recenziilor, precum Facebook sau Google Places. Acest lucru va va desena o viziune mai realista din perspectiva unui client.

3. In cat timp se finalizeaza reparatia?

Una din principalele intrebari pe care trebuie sa le puneti este in legatura cu timpul de inapoiere al produsului reparat. Traim intr-un secol al vitezei, si destul de putini indivizi isi pot completa rutina de zi cu zi in absenta unui smartphone. Viata fara smartphone pentru o durata mai lunga va poate dauna la cariera, business-ul ba chiar viata intima. Un service de reparatii telefoane de top va respecta o durata de returnare de maxim 3 zile lucratoare – asta inseamna ca e posibil sa receptionati aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. Calitate in comunicare cu firma de service GSM

O companie care se respecta va va informa legat de starea depanarii oricand. Acest aspect ofera extra siguranta ca echipa lucreaza la dispozitivul Dvs, si va ofera posibilitatea sa va faceti o estimare legata de timpul exact in care veti primi aparatul inapoi.

5. Garantia oferita

Cel mai probabil ca va veti supara daca aparatul dumneavoastra va incepe sa aiba probleme imediat dupa ce a fost remediat. Din acest motiv, se recomanda sa alageti un service GSM care furnizeaza o garantie pentru serviciile si piesele pe care le presteaza. Garantia e bine sa fie valabila perioada de pana la macar 3 luni dupa ce operatiunea de reparare a fost facuta.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea este printre factorii de top cand vine vorba de alegerea unei companii ce repara telefoane. Asadar, in ce fel puteti estima nivelul de calitate al serviciilor disponibile la o firma? Si acum puteti citi reviewurile fostilor clienti, sau puteti discuta personal cu fostii clientii legat de calitatea serviciilor.

Reparatia unui smartphone ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Atunci cand veti tine cont de recomandarile de mai sus veti gasi cu certitudine cea mai potrivita societate de reparatii telefoane Targoviste pentru nevoile Dvs particulare, si in bugetul alocat. Acestia au fost cativa factori pe care ar trebui sa ii evaluati cand vreti sa alegeti o companie care sa va remedieze dispozitivul. Daca aveti noroc, veti intalni o firma care pune pe piata servicii de calitate la un tarif acceptabil.