Vi s-a defectat telefonul mobil sau tableta? Cautati un service GSM in Targoviste? Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu ateliere din orasul D-voastra, la un loc cu informatii care sa va asigure o cautare mai rapida, precum:

 • denumirea service-ului
 • adresa
 • adresa web
 • nr. de telefon
 • emailul de contact
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Targoviste - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Targoviste

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Str. Colonel Dumitru Baltaretu nr 36, Targoviste

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Str. Colonel Dumitru Baltaretu nr 36, Targoviste

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cele mai frecvente servicii disponibile de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire de display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • remedierea defectiunilor cauzate de apa;
 • interventii la telefoane care nu mai pornesc, care nu se mai incarca, care au semnal foarte slab, la care nu se mai aude corespunzator.

Reparatii software:

 • efectuarea de decodari, actualizare de versiuni software, realizare de copii de back-up si recuperare de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializarea celor mai frecvente accesorii necesare: incarcatoare, cartele SIM si SD sau micro, cabluri, baterii, microfoane samd.

Cele mai populare branduri intre consumatorii romani:

 • iPhone, LG, Samsung, HTC, Huawei, Sony, Allview, Asus, Lenovo, Motorola, OnePlus, Xiaomi, BlackBerry, Nokia, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Nisa telefoniei mobile a crescut intr-un ritm extraordinar in ultimii 20 de ani. Putem gasi pe piata o multime de firme care au evoluat in branduri binecunoscute pe acest segment โ€“ precum Samsung, Sony, Apple, Huawei, LG, HTC, Asus, Nokia, Motorola etc โ€“ si totodata, aceste electronice au devenit parte normala din viata noastar de zi cu zi.

Din nefericire, un telefon mobil este un produs fragil, si este foarte usor sa fie stricat de diverse accidente. E irelevant cat de grijuliu sunteti cu telefonul dumneavoastra, ori ce avere ati achitat pentru el la achizitionarea lui, mai devreme sau mai tarziu va avea nevoie de reparatii la un service GSM.

De obicei, compania care a produs aparatul este cea mai recomandata alternativa pentru repararea lui, insa din pacate acest lucru nu este intotdeauna convenabil sau posibil, asa ca e bine sa aveti la dispozitie o solutie locala. Cititi mai departe pentru a afla cum sa alegeti un service de reparatii telefoane Targoviste care poate sa rezolve orice complicatie ar avea telefonul Dvs, si la un tarif care sa fie convenabila.

Veti ajunge la concluzia ca sunt disponibile numeroase firme care au in oferta servicii de reparare a astfel de dispozitive, din pacate nu toate aceste companii ofera aceasi calitate si profesionalism. De aceea, va fi nevoie sa faceti putina munca de cercetare pentru a descoperi reputatia atelierului pe care l-ati ales. In acest sens, exista cateva informatii general valabile pe care e bine sa le luati in evidenta cand sunteti in cautarea unui un serviciu care sa se ocupe de problema:

1. Convingeti-va ca tehnicienii de la atelierul de reparatii telefoane au experienta

Chiar daca toti reparatorii au fost la un moment in timp noi si lipsiti de practica, in mod sigur nu vreti ca un astfel de incepator sa va repare telefonul mobil. Ar fi chiar posibil ca unii dintre ei โ€“ din cauza ca nu sunt familiarizati cu diverse tipuri de depanari โ€“ sa poate produce chiar mai multe disfunctionalitati telefonului. De aceea, alegeti o firma care are persoane experimentate in echipa.

2. Care este reputatia firmei de reparatii telefoane

Orientati-va spre un service GSM care are o faima excelenta in oferirea serviciilor de calitate, si in acelasi timp ofera si relatii cu clientii de cea mai buna calitate. Aveti posibilitatea sa comparati renumele diferitor furnizori prin vizitarea site urilor acestora. De asemenea, e simplu de verificat review-urile fostilor si actualilor clienti si pe alte site-uri dedicate recenziilor, precum Facebook sau Google Places. Aceasta actiune va va oferi o viziune mai realista din perspectiva clientilor.

3. Care este timpul de returnare?

Una din principalele intrebari pe care trebuie sa le puneti este legata de timpul de returnare al dispozitivului reparat. Am ajuns in secolul vitezei, si destul de putini indivizi isi pot efectua rutina cotidiana fara un smartphone. Existenta fara smartphone pentru o durata mai lunga va poate afecta cariera, afacerea ba chiar viata personala. Un service de reparatii telefoane de top va oferi un timp de inapoiere de cel mult 3 zile lucratoare โ€“ asta inseamna ca puteti spera sa primiti aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O buna comunicare cu firma de service GSM

O companie care se respecta va va anunta in legatura cu starea depanarii in orice moment. Acest lucru va ofera mai multa siguranta ca angajatii lucreaza la dispozitivul D-voastra, si va ofera posibilitatea sa va faceti o estimare legata de durata exacta in care veti putea butona din nou telefonul.

5. Garantie

Cel mai probabil ca va veti supara daca telefonul Dvs va avea din nou probleme la scurt timp dupa ce a fost reparat. De aceea, se recomanda sa va orientati spre un service GSM care ofera garantii pentru serviciile pe care le presteaza. Garantia e bine sa fie valida durata de pana la macar 3 luni dupa ce operatiunea de reparare a fost facuta.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea muncii prestate este printre factorii primordiali cand vine vorba de selectionarea unei firme ce repara telefoane. Asadar, in ce mod puteti afla nivelul de calitate al serviciilor prestate de un atelier? Si acum puteti cauta recenziile fostilor clienti, sau puteti purta o discutie personal cu fostii clientii in legatura nivelul calitativ al serviciilor.

Reparatia unui telefon mobil ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Atunci cand veti tine cont de sugestiile anterioare veti identifica in mod sigur cea mai potrivita societate de reparatii telefoane Targoviste pentru nevoile Dvs particulare, si in bugetul alocat. Acestia au fost cativa factori pe care e bine sa ii aveti in vedere cand vreti sa alegeti o firma care sa va remedieze dispozitivul. Daca aveti sansa, veti da peste o firma care ofera servicii excelente la un tarif atractiv.