S-a stricat telefonul mobil? Cautati un service GSM in Targoviste? Aici gasiti o lista cu astfel de firme din municipiul Dvs, precum si informatii utile care sa va faca cautarea mai usoara, precum:

 • numele firmei
 • adresa
 • pagina web
 • numarul de telefon
 • adresa de mail
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Targoviste - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Targoviste

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Str. Colonel Dumitru Baltaretu nr 36, Targoviste

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Str. Colonel Dumitru Baltaretu nr 36, Targoviste

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cele mai comune servicii disponibile de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • interventie de reparare sau inlocuire pentru urmatoarele piese: placi de baza, mufe de alimentare, baterii, acumulatoare, casti, cabluri USB, display, touch screen;
 • depanarea defectiunilor aparute la contactul cu apa;
 • telefoane care refuza sa mai porneasca, care nu se mai incarca, care pierd semnalul, la care se aude foarte incet sau deloc.

Reparatii software:

 • efectuarea de decodari, update software, realizare de copii de back-up si recuperare de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializare diverse consumabile si accesorii: cartele SIM, cartele SD, acumulatoare externe, incarcatoare, casti audio, cabluri, microfoane etc.

Cele mai populare brand-uri:

 • iPhone, Samsung, LG, Sony, HTC, Huawei, Allview, Asus, Lenovo, Xiaomi, Motorola, OnePlus, BlackBerry, Alcatel, Nokia.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Nisa telefoniei mobile s-a dezvoltat intr-un ritm extraordinar din anii 2000 pana acum. Putem gasi pe piata o multime de firme care au evoluat in branduri binecunoscute in aceasta industrie – precum Apple, Samsung, Huawei, Sony, LG, HTC, Motorola, Asus, Nokia etc – iar aceste electronice au devenit parte normala din viata noastar de zi cu zi.

Din nefericire, un telefon mobil este un dispozitiv fragil, si poate fi foarte usor sa fie stricat de diverse evenimente nedorite. Nu conteaza prea mult cat de atent sunteti cu telefonul dumneavoastra, ori ce avere ati achitat pentru el cand l-ati cumparat, mai devreme sau mai tarziu va avea nevoie de remedierea unor defectiuni la un service GSM.

De regula, compania care a produs modelul este cea mai recomandata optiune pentru corectarea defectiunilor, insa acest lucru nu este intotdeauna convenabil sau posibil, de aceea e bine sa aveti la dispozitie o solutie locala. Cititi mai departe pentru a afla cum sa descoperiti o companie de reparatii telefoane Targoviste care poate sa remedieze orice complicatie ar avea telefonul Dvs, si la un cost care sa fie atractiv.

Veti descoperi ca sunt disponibile numeroase firme care au in oferta servicii de restaurare a astfel de aparate, dar nu toate aceste companii garanteaza aceasi calitate si profesionalism. Va trebui sa faceti un pic de munca de cercetare pentru a va informa despre reputatia serviciului pe care il luati in calcul. Exista cateva informatii general valabile pe care e indicat sa le luati in evidenta cand sunteti in cautarea unui un serviciu care sa remedieze defectiunea:

1. Asigurati-va ca specialistii de la firma de reparatii telefoane sunt experimentati

Chiar daca toti depanatorii au fost la un moment in timp noi si ne-experimentati, probabil nu va doriti ca un astfel de incepator sa va dezasambleze telefonul mobil. E posibil ca unii dintre ei – care nu sunt familiari cu diferite categorii de reparatii – sa poata cauza chiar mai multe probleme smartphone-urilor. De aceea, alegeti o firma care are persoane experimentate in echipa.

2. Interesati-va de reputatia firmei de reparatii telefoane

Mergeti pe mana unui service GSM care are o faima excelenta in oferirea serviciilor de calitate, si care ofera si relatii cu clientii de cea mai buna calitate. E simplu sa comparati popularitatea variatilor furnizori prin accesarea paginilor web ale acestora. De asemenea, exista posibilitatea sa verificati recenziile clientilor si pe alte platforme unde se pot lasa recenzii, precum Facebook sau Google Places. Acest lucru va va desena o viziune mai realista din perspectiva clientilor.

3. In cat timp se finalizeaza reparatia?

Una din intrebarile de baza pe care e recomandat sa le mentionati este legata de durata de inapoiere al dispozitivului reparat. Am ajuns intr-un secol al vitezei, si foarte putini indivizi isi pot completa rutina zilnica in lipsa unui telefon inteligent. Existenta fara telefon pentru o durata mai lunga va poate dauna la cariera, business-ul ba chiar viata de familie. O firma de reparatii telefoane de top va oferi o perioada de returnare de cel mult 3 zile lucratoare – asta inseamna ca e posibil sa receptionati aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O comunicare de calitate cu firma de service GSM

Un service care se respecta va va informa in legatura cu starea reparatiei in orice moment. Acest aspect va ofera o siguranta aditionala ca angajatii lucreaza la dispozitivul D-voastra, si va ofera posibilitatea sa va faceti o estimare legata de perioada exacta in care veti putea butona din nou telefonul.

5. Garantie

Cel mai probabil ca va veti mahni daca dispozitivul dumneavoastra incepe sa aiba defectiuni la scurta durata dupa ce a fost remediat. De aceea, e recomandat sa cautati un service GSM care pune la dispozitie garantii pentru serviciile pe care le ofera. Garantia e indicat sa fie valabila durata de pana la macar 3 luni dupa ce interventia a fost realizata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea este printre primii factori cand vine vorba de selectionarea unei companii ce repara telefoane. Asadar, in ce mod puteti estima nivelul de calitate al serviciilor oferite de un atelier? Si acum puteti citi reviewurile celor care au folosit serviciile lor, sau puteti purta o discutie in mod personal cu fostii clientii legat de nivelul calitativ al serviciilor.

Depanarea unui telefon mobil ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Atunci cand veti tine cont de sfaturile de mai sus veti gasi in mod sigur cea mai potrivita companie de reparatii telefoane Targoviste pentru nevoile dumneavoastra, si in costul preconizat. Acestia au fost cativa factori pe care e bine sa ii aveti in vedere cand planificati sa alegeti un atelier care sa va depaneze telefonul. Daca aveti sansa, veti da peste o firma care ofera servicii super la un pret avantajos.