Vi s-a defectat telefonul mobil? Sunteti in cautarea unui service GSM in Targu Jiu? Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu ateliere din orasul dumneavoastra, impreuna cu informatii folositoare care sa va asigure o cautare mai comoda, precum:

 • denumirea service-ului
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de mail
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Targu Jiu - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Bd. Ecaterina Teodoroiu nr. 103, Targu Jiu

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Strada Nicolae Titulescu, Targu Jiu

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Strada Nicolae Titulescu, Targu Jiu

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cele mai comune servicii disponibile de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • repararea sau inlocuirea urmatoarelor componente: touchscreen, display, carcasa, acumulator, mufe alimentare, cabluri USB, baterii, microfoane, placi de baza, casti, etc.;
 • depanarea defectiunilor aparute la contactul cu apa;
 • telefoane care nu mai pornesc, care nu se mai incarca, care au semnal foarte slab, la care nu se mai aude.

Reparatii software:

 • efectuarea de decodari, actualizari software, realizare de copii de back-up si recuperare de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • carcase, acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, etc, cabluri, baterii, casti audio, microfoane.

Cele mai populare brand-uri in Romania:

 • Samsung, iPhone, LG, Sony, HTC, Huawei, Allview, Asus, Lenovo, Motorola, OnePlus, Xiaomi, BlackBerry, Nokia, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Nisa telefoniei mobile a evoluat intr-un ritm fenomenal in ultimii 20 de ani. Deja exista o multime de firme care au crescut in branduri consacrate in aceasta industrie – precum Apple, Samsung, Huawei, Sony, LG, HTC, Motorola, Asus, Nokia etc – si totodata, aceste aparate au devenit parte normala din viata celor care le-au cumparat.

Din pacate, un smartphone este un aparat delicat, si este foarte usor sa fie stricat de diverse incidente. Nu conteaza prea mult cat de atent sunteti cu telefonul dumneavoastra, ori cat de mult ati sacrificat pentru el cand l-ati cumparat, mai devreme sau mai tarziu va avea nevoie de interventia unui specialist la un service GSM.

In mod obisnuit, firma care a produs aparatul este cea mai recomandata alegere pentru repararea lui, insa acest lucru nu este intotdeauna la indemana, asadar e bine sa luati in calcul o solutie locala. Cititi mai departe pentru a afla cum sa descoperiti un service de reparatii telefoane Targu Jiu care are abilitatea sa rezolve orice complicatie ar avea telefonul D-voastra, si la un tarif care sa fie avantajos.

Veti descoperi ca sunt disponibile suficiente societati comerciale care ofera servicii de depanare a acestui tip de dispozitive, din pacate nu toate aceste companii ofera aceasi calitate si profesionalism. De aceea, va fi nevoie sa faceti un pic de munca de cercetare pentru a afla reputatia serviciului la care va doriti sa apelati. Exista cateva informatii importante de cunoscut pe care e bine sa le luati in evidenta cand incepeti sa cautati o firma care sa remedieze defectiunea:

1. Fiti siguri ca angajatii de la service-ul de reparatii telefoane au experienta

Chiar daca toti tehnicienii au fost la un moment dat noi si lipsiti de experienta, in mod sigur nu vreti ca un astfel de incepator sa se ocupe de telefonul mobil. E posibil ca unii dintre ei – din cauza ca nu sunt familiarizati cu diverse categorii de depanari – pot cauza chiar mai multe probleme smartphone-urilor. Asadar, alegeti o firma care are persoane experimentate in echipa.

2. Interesati-va de reputatia firmei de reparatii telefoane

Alegeti un service GSM care are o faima excelenta in oferirea serviciilor de calitate, si in acelasi timp ofera si relatii cu clientii de cea mai buna calitate. Puteti compara renumele mai multor furnizori prin vizitarea paginilor web ale acestora. In acelasi timp, e simplu de verificat recenziile fostilor si actualilor clienti si pe alte platforme care au sectiuni pt recenzii, precum Facebook. Acest lucru va va permite o viziune mai buna din perspectiva unui client.

3. Care este timpul de returnare?

Una din primele intrebari pe care e recomandat sa le adresati este in legatura cu timpul de retur al aparatului reparat. Am ajuns intr-un secol al vitezei, si foarte putini indivizi isi pot derula rutina zilnica in absenta unui telefon mobil. Viata fara smartphone pentru o durata mai lunga va poate afecta cariera, afacerea si chiar inclusiv viata de familie. Un service de reparatii telefoane de top va oferi o perioada de inapoiere de cel mult 3 zile lucratoare – acest lucru inseamna ca puteti spera sa receptionati aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O comunicare de calitate cu firma de service GSM

O companie care se respecta va va tine la curent in legatura cu starea reparatiei oricand. Acest aspect va ofera extra siguranta ca angajatii lucreaza la dispozitivul D-voastra, si puteti sa va faceti o idee legata de durata exacta in care va veti bucura din nou de aparat.

5. Se ofera garantie?

Probabil ca va veti irita daca aparatul Dvs va avea din nou defectiuni la scurta durata dupa ce a fost reparat. Din acest motiv, se recomanda sa va orientati spre un service GSM care ofera garantii pentru serviciile si piesele pe care le presteaza. Garantia ar trebui sa fie activa perioada de pana la macar 3 luni dupa ce reparatia a fost realizata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea interventiei este printre primii factori cand vine vorba de alegerea unei companii ce repara telefoane. Deci, in ce fel puteti determina nivelul de calitate al serviciilor prestate de un atelier? Din nou, puteti rasfoi recomandarile clientilor, sau puteti purta o discutie in mod personal cu fostii clientii despre calitatea serviciilor.

Reparatia unui smartphone ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Daca tineti cont de sfaturile de mai devreme veti gasi cu certitudine cea mai potrivita societate de reparatii telefoane Targu Jiu pentru nevoile dumneavoastra, si in tariful la care va asteptati. Acestia au fost cativa factori pe care e bine sa ii evaluati cand vreti sa alegeti o companie care sa va remedieze dispozitivul. Daca aveti noroc, veti intalni o firma care presteaza servicii super la un pret avantajos.