S-a defectat telefonul mobil? Sunteti in cautarea unui service GSM in Targu Jiu? V-am pregatit o lista cu astfel de firme din orasul D-voastra, precum si informatii care sa va asigure o cautare mai usoara, precum:

 • denumirea service-ului
 • adresa
 • pagina web
 • nr. de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Targu Jiu - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Bd. Ecaterina Teodoroiu nr. 103, Targu Jiu

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Strada Nicolae Titulescu, Targu Jiu

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Strada Nicolae Titulescu, Targu Jiu

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cele mai comune servicii prestate de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • interventie de reparare sau inlocuire pentru urmatoarele piese: placi de baza, mufe de alimentare, baterii, acumulatoare, casti, cabluri USB, display, touch screen;
 • depanarea defectiunilor aparute la contactul cu apa;
 • interventii la telefoane care nu mai pornesc, cu incarcare deficitara, care pierd semnalul, la care nu se mai aude corespunzator.

Reparatii software:

 • realizarea de decodari, update versiuni software, recuperare sau back-up de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • carcase, acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, etc, cabluri, baterii, casti audio, microfoane.

Cele mai populare branduri intre consumatorii romani:

 • iPhone, Samsung, LG, Sony, HTC, Huawei, Asus, Lenovo, Allview, Xiaomi, Motorola, OnePlus, BlackBerry, Nokia, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Nisa telefoniei mobile a crescut intr-un ritm incredibil in ultimii 20 de ani. Pe piata exista o multime de companii care au devenit branduri consacrate pe aceasta piata – precum Samsung, Apple, Sony, Huawei, HTC, LG, Asus, Motorola, Nokia etc – iar aceste electronice au devenit parte normala din viata noastar de zi cu zi.

Din nefericire, un smartphone este un produs sensibil, si poate fi foarte usor sa fie distrus de diverse evenimente nedorite. Nu conteaza cat de atent sunteti cu telefonul dumneavoastra, ori ce suma ati platit pentru el cand l-ati cumparat, mai devreme sau mai tarziu va necesita interventia unui specialist la un service GSM.

De obicei, compania care a produs telefonul este cea mai valida alternativa pentru repararea lui, dar acest lucru nu este intotdeauna posibil sau convenabil, asa ca e bine sa va orientati spre o solutie locala. Cititi mai departe pentru a afla cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane Targu Jiu care are abilitatea sa remedieze orice complicatie ar avea aparatul Dvs, si la un pret care sa fie atractiv.

Veti concluziona ca sunt disponibile numeroase firme care ofera servicii de depanare a acestui tip de dispozitive, dar nu toate aceste companii sunt caracterizate de aceeasi eficienta si profesionalism. De aceea, va fi nevoie sa faceti un pic de munca de cercetare pentru a va informa despre reputatia serviciului pe care l-ati ales. Exista cateva lucruri general valabile pe care trebuie sa le luati in evidenta cand sunteti in cautarea unui un serviciu care sa remedieze defectiunea:

1. Asigurati-va ca tehnicienii de la service-ul de reparatii telefoane au suficienta experienta

Chiar daca toti tehnicienii au fost la un moment dat nepriceputi si ne-experimentati, in mod sigur nu vreti ca un astfel de incepator sa va repare telefonul mobil. Ar fi chiar posibil ca unii dintre ei – care nu sunt familiari cu diferite categorii de depanari – sa poata cauza chiar mai multe defectiuni telefonului inteligent. Prin urmare, alegeti o firma care are persoane experimentate in echipa.

2. Faceti investigatii despre reputatia firmei de reparatii telefoane

Mergeti pe mana unui service GSM care are o reputatie excelenta in oferirea de servicii de top, si in acelasi timp ofera si asistenta de calitate. Aveti posibilitatea sa comparati renumele mai multor furnizori prin accesarea website urilor acestora. In acelasi timp, puteti verifica calificativele fostilor clienti si pe alte site-uri care au sectiuni pt recenzii, precum Google My Business sau Facebook. Aceasta actiune va va crea o viziune mai buna din perspectiva clientilor.

3. In cat timp se finalizeaza reparatia?

Una din intrebarile de baza pe care e indicat sa le puneti are legatura cu timpul de returnare al aparatului reparat. Am ajuns in secolul vitezei, si foarte putini oameni isi pot completa rutina zilnica in absenta unui telefon mobil. Viata fara smartphone timp indelungat va poate dauna la cariera, afacerea sau chiar viata intima. Un atelier de reparatii telefoane de top va oferi un timp de inapoiere de maxim 3 zile lucratoare – asta inseamna ca puteti spera sa receptionati aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O comunicare de calitate cu firma de service GSM

O companie care se respecta va va tine la curent in legatura cu starea depanarii in orice moment. Acest fapt va va oferi extra siguranta ca tehnicienii lucreaza la dispozitivul D-voastra, si veti avea o idee legata de durata exacta in care veti putea butona din nou telefonul.

5. Garantia oferita

Cel mai probabil ca va veti irita daca aparatul Dvs incepe sa aiba disfunctionalitati imediat dupa ce a fost remediat. Asadar, e indicat sa alageti un service GSM care pune la dispozitie garantii pentru serviciile pe care le ofera. Garantia ar trebui sa fie activa perioada de pana la macar 3 luni dupa ce operatiunea de reparare a fost efectuata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea interventiei este printre factorii de top cand vine vorba de decizia asupra unei companii ce repara telefoane. Deci, cum puteti estima nivelul de calitate al serviciilor oferite de o companie? Din nou, puteti citi recenziile clientilor, sau puteti intreba in mod personal cu fostii clientii despre nivelul calitativ al serviciilor.

Reparatia unui telefon mobil ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Atunci cand veti tine cont de sugestiile anterioare veti gasi cu siguranta cea mai potrivita firma de reparatii telefoane Targu Jiu pentru nevoile D-voastra specifice, si in costul preconizat. Acestia au fost cativa factori pe care e recomandat sa ii aveti in vedere cand planificati sa alegeti un atelier care sa va repare aparatul. Daca aveti sansa, veti gasi o firma care pune pe piata servicii de calitate la un tarif atractiv.