S-a stricat smartphone-ul? Cautati un service GSM in Targu Jiu? Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu ateliere din localitatea Dvs, la un loc cu informatii care sa va faca cautarea mai simpla, precum:

 • denumirea firmei
 • adresa
 • website-ul
 • nr. de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Targu Jiu - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Bd. Ecaterina Teodoroiu nr. 103, Targu Jiu

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Strada Nicolae Titulescu, Targu Jiu

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Strada Nicolae Titulescu, Targu Jiu

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cele mai des intalnite servicii prestate de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • repararea sau inlocuirea urmatoarelor componente: touchscreen, display, carcasa, acumulator, mufe alimentare, cabluri USB, baterii, microfoane, placi de baza, casti, etc.;
 • remedierea defectiunilor cauzate de apa;
 • telefoane care refuza sa mai porneasca, care nu se mai incarca, care nu mai au semnal, la care se aude foarte incet sau deloc.

Reparatii software:

 • efectuarea de decodari, actualizari versiuni software, recuperarea datelor pierdute si efectuarea de copii de siguranta.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializare diverse consumabile si accesorii: cartele SIM, cartele SD, acumulatoare externe, incarcatoare, casti audio, cabluri, microfoane etc.

Cele mai populare branduri intre consumatorii romani:

 • iPhone, LG, Samsung, Huawei, Sony, HTC, Allview, Asus, Lenovo, Motorola, OnePlus, Xiaomi, BlackBerry, Alcatel, Nokia.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Industria telefoniei mobile a evoluat intr-un ritm ametitor din anii 2000 pana acum. Putem gasi pe piata o multime de firme care au evoluat in branduri binecunoscute pe aceasta piata – precum Samsung, Sony, Apple, Huawei, LG, HTC, Asus, Nokia, Motorola etc – si totodata, aceste dispozitive au devenit parte normala din viata oricui.

Din nefericire, un smartphone este un produs sensibil, si poate foarte usor sa fie stricat de diverse incidente. Nu conteaza cat de grijuliu sunteti cu telefonul dumneavoastra, ori cat de mult ati platit pentru el cand l-ati procurat, cel mai probabil la un moment dat va avea nevoie de interventia unui specialist la un service GSM.

De regula, compania care a produs aparatul este cea mai buna optiune pentru repararea lui, dar acest lucru nu este intotdeauna posibil sau convenabil, asa ca e bine sa aveti la dispozitie o solutie locala. Cititi mai departe pentru a afla cum sa selectati o firma de reparatii telefoane Targu Jiu care are abilitatea sa corecteze orice defect ar avea dispozitivul D-voastra, si la un cost care sa va convina.

Veti concluziona ca sunt disponibile suficiente societati comerciale care pun la dispozitie servicii de restaurare a acestei categorii de aparate, dar nu toate aceste companii sunt caracterizate de aceasi calitate si profesionalism. Va trebui sa faceti o cantitate de munca de cercetare pentru a afla reputatia serviciului la care va doriti sa apelati. Pentru acest scop, iata cateva informatii valabile in general pe care trebuie sa le luati in calcul cand incepeti sa cautati un atelier care sa se ocupe de problema:

1. Fiti siguri ca tehnicienii de la firma de reparatii telefoane au suficienta experienta

Chiar daca toti reparatorii au fost la un moment dat noi si lipsiti de experienta, nu va doriti ca un astfel de incepator sa se ocupe de telefonul mobil. Ar fi chiar posibil ca unii dintre ei – fiind nefamiliarizati cu diferite categorii de depanari – sa poata cauza chiar mai multe defectiuni telefonului inteligent. De aceea, alegeti o firma care are oameni cu experienta in echipa.

2. Interesati-va de reputatia firmei de reparatii telefoane

Mergeti pe mana unui service GSM care are o faima excelenta in oferirea unor servicii calitative, si in acelasi timp ofera si suport de calitate. E simplu sa comparati reputatia variatilor furnizori prin accesarea paginilor web ale acestora. Totodata, e simplu de verificat recenziile clientilor si pe alte pagini web dedicate recenziilor, precum Facebook sau Google Places. Acest pas va va oferi o viziune mai realista din perspectiva clientilor.

3. In cat timp se finalizeaza reparatia?

Una din primele intrebari pe care e recomandat sa le puneti este legata de perioada de inapoiere al aparatului reparat. Traim intr-un secol al vitezei, si destul de putini oameni isi pot derula rutina cotidiana in lipsa unui smartphone. Viata fara smartphone pentru o durata mai lunga va poate afecta cariera, business-ul ba chiar viata personala. Un service de reparatii telefoane de top va oferi un timp de returnare de maxim 3 zile lucratoare – acest lucru inseamna ca e posibil sa receptionati aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. Calitate in comunicare cu firma de service GSM

O companie care se respecta va va informa legat de starea reparatiei atunci cand doriti. Acest lucru va ofera mai multa siguranta ca echipa lucreaza la dispozitivul dumneavoastra, si puteti sa va faceti o estimare legata de perioada exacta in care veti primi aparatul inapoi.

5. Se ofera garantie?

Probabil ca va veti supara daca aparatul Dvs va avea din nou probleme la scurta durata dupa ce a fost reparat. Din acest motiv, e indicat sa cautati un service GSM care pune la dispozitie garantii pentru serviciile si piesele pe care le ofera. Garantia e indicat sa fie valabila timp de pana la minim 3 luni dupa ce interventia a fost facuta.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea este printre primii factori atunci cand vine vorba de decizia asupra unei firme ce repara telefoane. Prin urmare, cum puteti estima nivelul de calitate al serviciilor oferite de o firma? Si acum puteti rasfoi recomandarile fostilor clienti, sau puteti discuta in mod personal cu fostii clientii legat de calitatea serviciilor.

Depanarea unui telefon mobil ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Tinand cont de sfaturile de mai devreme veti gasi in mod sigur cea mai potrivita societate de reparatii telefoane Targu Jiu pentru nevoile dumneavoastra, si in bugetul alocat. Acestia sunt unii factori pe care e recomandat sa ii luati in calcul cand vreti sa alegeti un atelier care sa va repare dispozitivul. Daca aveti sansa, veti intalni o firma care pune pe piata servicii super la un tarif atractiv.