Vi s-a stricat telefonul mobil sau tableta? Sunteti in cautarea unui service GSM in Targu Jiu? V-am pregatit o lista cu firme din aceasta industrie din localitatea Dvs, precum si informatii care sa va asigure o cautare mai usoara, precum:

 • denumirea service-ului
 • adresa
 • pagina web
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Targu Jiu - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Bd. Ecaterina Teodoroiu nr. 103, Targu Jiu

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Strada Nicolae Titulescu, Targu Jiu

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Strada Nicolae Titulescu, Targu Jiu

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cele mai frecvente servicii oferite de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • repararea sau inlocuirea urmatoarelor componente: touchscreen, display, carcasa, acumulator, mufe alimentare, cabluri USB, baterii, microfoane, placi de baza, casti, etc.;
 • remedierea defectiunilor cauzate de apa;
 • interventii la telefoane care nu mai pornesc, care nu se mai incarca, care pierd semnalul, la care nu se mai aude.

Reparatii software:

 • decodari, actualizari versiuni software, recuperarea datelor pierdute si efectuarea de copii de siguranta.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializare diverse consumabile si accesorii: cartele SIM, cartele SD, acumulatoare externe, incarcatoare, casti audio, cabluri, microfoane etc.

Cele mai populare branduri intre consumatorii romani:

 • Samsung, iPhone, LG, Huawei, Sony, HTC, Asus, Lenovo, Allview, Xiaomi, Motorola, OnePlus, BlackBerry, Nokia, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Nisa telefoniei mobile a evoluat intr-un ritm ametitor in ultimii 20 de ani. Pe piata exista o multime de companii care au crescut in branduri arhi cunoscute pe acest segment – precum Apple, Samsung, Huawei, Sony, LG, HTC, Motorola, Asus, Nokia etc – si totodata, aceste aparate au devenit o parte integranta din viata oricui.

Din nefericire, un telefon mobil este un dispozitiv fragil, si poate fi foarte usor sa fie stricat de diverse accidente. Nu conteaza prea mult cat de atent sunteti cu telefonul dumneavoastra, ori cat de mult ati achitat pentru el la achizitionarea lui, mai devreme sau mai tarziu va avea nevoie de reparatii la un service GSM.

De regula, compania care a produs modelul este cea mai buna alternativa pentru corectarea defectiunilor, insa din pacate acest lucru nu este intotdeauna la indemana, asadar e bine sa luati in calcul o solutie locala. Aflati in continuare cum sa alegeti un atelier de reparatii telefoane Targu Jiu care are abilitatea sa rezolve orice defect ar avea dispozitivul dumneavoastra, si la un pret care sa fie avantajos.

Veti descoperi ca exista multe firme care pun la dispozitie servicii de restaurare a astfel de dispozitive, insa nu toate aceste companii garanteaza aceasi calitate si profesionalism. Va trebui sa faceti o cantitate de munca de cercetare pentru a descoperi reputatia service-ului pe care l-ati ales. In acest sens, exista cateva informatii valabile in general pe care e bine sa le luati in evidenta cand incepeti sa cautati o firma care sa se ocupe de problema:

1. Convingeti-va ca specialistii de la service-ul de reparatii telefoane sunt experimentati

Chiar daca toti tehnicienii au fost la un moment dat noi si lipsiti de practica, probabil nu va doriti ca un astfel de incepator sa se ocupe de telefonul mobil. Ar fi chiar posibil ca unii dintre ei – fiind nefamiliarizati cu variate tipuri de interventii – sa poata cauza chiar mai multe disfunctionalitati smartphone-urilor. De aceea, alegeti o firma care are tehnicieni experimentati in echipa.

2. Interesati-va de reputatia firmei de reparatii telefoane

Mergeti pe mana unui service GSM care are o reputatie excelenta in oferirea serviciilor de calitate, si in acelasi timp ofera si relatii cu clientii de cea mai buna calitate. E simplu sa comparati popularitatea variatilor furnizori prin verificarea site urilor acestora. In acelasi timp, puteti verifica review-urile fostilor clienti si pe alte platforme dedicate recenziilor, precum Facebook sau Google Places. Acest lucru va va desena o viziune mai apropiata de realitate din perspectiva clientilor.

3. In timp cat este gata operatiunea?

Una din intrebarile de baza pe care e indicat sa le puneti este legata de perioada de retur al dispozitivului reparat. Am ajuns in secolul vitezei, si putini oameni isi pot efectua rutina cotidiana in lipsa unui smartphone. Sa ramaneti fara smartphone pentru o perioada indelungata va poate dauna la cariera, business-ul si chiar inclusiv viata intima. Un service de reparatii telefoane de top va avea un timp de returnare de cel mult 3 zile lucratoare – asta inseamna ca va puteti astepta sa receptionati aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O comunicare de calitate cu firma de service GSM

O companie care se respecta va va informa cu privire la starea depanarii in orice moment. Acest fapt ofera o siguranta aditionala ca angajatii lucreaza la dispozitivul Dvs, si va ofera posibilitatea sa va faceti o idee legata de perioada exacta in care veti putea butona din nou telefonul.

5. Garantia oferita

Cel mai probabil ca va veti infuria daca telefonul Dvs va incepe sa aiba disfunctionalitati la scurt timp dupa ce a fost depanat. Din acest motiv, e indicat sa alageti un service GSM care ofera o garantie pentru manoperele pe care le ofera. Garantia e bine sa fie valabila perioada de pana la minim 3 luni dupa ce operatiunea de reparare a fost realizata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea interventiei este printre factorii de top cand vine vorba de alegerea unui service ce repara telefoane. Deci, in ce fel puteti determina nivelul de calitate al serviciilor prestate de o firma? Si acum puteti rasfoi reviewurile fostilor clienti, sau puteti intreba unu la unu cu fostii clientii legat de calitatea serviciilor.

Repararea unui telefon inteligent ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Atunci cand veti tine cont de recomandarile anterioare veti gasi cu siguranta cea mai potrivita companie de reparatii telefoane Targu Jiu pentru nevoile dumneavoastra, si in costul preconizat. Iata deci cativa factori pe care ar trebui sa ii evaluati cand aveti intentia sa alegeti o companie care sa va remedieze telefonul. Cu putin noroc, veti intalni o firma care pune pe piata servicii de calitate la un cost acceptabil.