Aceasta pagina a fost vizualizata de 5,712 ori incepand din data de 7 Martie 2020

S-a defectat smartphone-ul? Sunteti in cautarea unui service GSM in Targu Mures? V-am pregatit o lista cu firme din aceasta industrie din municipiul D-voastra, impreuna cu informatii utile care sa va asigure o cautare mai rapida, precum:

 • denumirea service-ului
 • adresa
 • pagina web
 • telefonul
 • emailul de contact
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM pentru telefoane si tablete in Targu Mures

850 de recenzii
4.9/5

Blvd. 1 Decembrie 1918 nr. 242, Tg Mures

Reparatii display iPhone 14 & 15, Pro si Pro Max

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Fara recenzii
0/5

Piata Garii nr. 5, Targu Mures

Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei …

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Cele mai frecvente servicii oferite de un service de telefoane Targu Mures:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • depanarea defectiunilor aparute la contactul cu apa;
 • telefoane care nu mai pornesc, cu incarcare deficitara, care nu mai au semnal, la care nu se mai aude corespunzator.

Reparatii software:

 • realizarea de decodari, actualizare de versiuni software, recuperare sau back-up de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • carcase, acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, etc, cabluri, baterii, casti audio, microfoane.

Cele mai populare brand-uri in Romania:

 • Samsung, iPhone, LG, Sony, HTC, Huawei, Lenovo, Allview, Asus, Xiaomi, Motorola, OnePlus, Nokia, BlackBerry, Alcatel.
 

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Nisa telefoniei mobile a crescut intr-un ritm fenomenal in ultimele doua decenii. Deja exista o multime de firme care au evoluat in branduri binecunoscute pe aceasta piata – precum Samsung, Sony, Apple, Huawei, LG, HTC, Asus, Nokia, Motorola etc – si in acelasi timp, aceste electronice au devenit parte normala din viata noastar de zi cu zi.

Partea proasta este ca un telefon mobil este un produs delicat, si este foarte usor sa fie deteriorat de diverse incidente. E irelevant cat de grijuliu sunteti cu telefonul dumneavoastra, sau cat de mult ati platit pentru el cand l-ati procurat, cel mai probabil la un moment dat va necesita interventia unui specialist la un service GSM.

De obicei, firma care a produs telefonul este cea mai valida optiune pentru remedierea problemelor, dar acest lucru nu este intotdeauna la indemana, de aceea e bine sa luati in calcul o solutie locala. Aflati in continuare cum sa descoperiti o firma de reparatii telefoane Targu Mures care poate sa remedieze orice problema ar avea aparatul dumneavoastra, si la un cost care sa fie atractiv.

Veti ajunge la concluzia ca exista numeroase societati comerciale care ofera servicii de reparare a acestei categorii de aparate, dar nu toate aceste companii garanteaza aceasi calitate si profesionalism. De aceea, va fi nevoie sa faceti putina munca de cercetare pentru a va informa despre reputatia serviciului pe care l-ati ales. Exista cateva informatii general valabile pe care e indicat sa le luati in considerare cand sunteti in cautarea unui un serviciu care sa se ocupe de problema:

1. Asigurati-va ca angajatii de la firma de reparatii telefoane au suficienta experienta

Chiar daca toti reparatorii au fost candva nepriceputi si lipsiti de experienta, probabil nu va doriti ca un astfel de incepator sa va dezasambleze telefonul mobil. E posibil ca unii dintre ei – din cauza ca nu sunt familiarizati cu variate tipuri de interventii – sa poata cauza chiar mai multe disfunctionalitati smartphone-urilor. Asadar, alegeti o firma care are tehnicieni experimentati in echipa.

2. Faceti investigatii despre reputatia firmei de reparatii telefoane

Alegeti un service GSM care are o faima excelenta in oferirea de servicii de top, si care ofera si relatii cu clientii de cea mai buna calitate. E simplu sa comparati renumele mai multor furnizori prin verificarea paginilor web ale acestora. In acelasi timp, puteti verifica calificativele fostilor si actualilor clienti si pe alte site-uri unde se pot lasa recenzii, precum Facebook. Acest lucru va va oferi o viziune mai realista din perspectiva unui client.

3. Care este timpul de returnare?

Una din principalele intrebari pe care e recomandat sa le adresati este legata de timpul de retur al aparatului reparat. Traim in secolul vitezei, si destul de putini indivizi isi pot efectua rutina zilnica in lipsa unui telefon mobil. Sa ramaneti fara smartphone timp indelungat va poate prejudicia cariera, business-ul si chiar inclusiv viata intima. O firma de reparatii telefoane de top va oferi o durata de inapoiere de maxim 3 zile lucratoare – ceea ce inseamna ca puteti spera sa primiti aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O comunicare de calitate cu firma de service GSM

O firma care se respecta va va tine la curent cu privire la starea depanarii in orice moment. Acest lucru va ofera o siguranta aditionala ca echipa lucreaza la dispozitivul D-voastra, si puteti sa va faceti o estimare legata de durata exacta in care va veti bucura din nou de aparat.

5. Garantie

Probabil ca va veti infuria daca dispozitivul Dvs incepe sa aiba disfunctionalitati la scurt timp dupa ce a fost depanat. Asadar, e indicat sa alageti un service GSM care furnizeaza o garantie pentru serviciile pe care le ofera. Garantia ar trebui sa fie valida durata de pana la minim 3 luni dupa ce interventia a fost realizata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea este printre factorii primordiali cand vine vorba de selectionarea unui service ce repara telefoane. Prin urmare, in ce fel puteti determina nivelul de calitate al serviciilor oferite de o firma? Si acum puteti rasfoi recomandarile celor care au folosit serviciile lor, sau puteti intreba personal cu fostii clientii despre nivelul calitativ al serviciilor.

Reparatia unui telefon mobil ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Atunci cand veti tine cont de ideile anterioare veti identifica in mod sigur cea mai potrivita firma de reparatii telefoane Targu Mures pentru nevoile D-voastra specifice, si in tariful la care va asteptati. Acestia sunt unii factori pe care e bine sa ii luati in calcul cand vreti sa alegeti un service care sa va repare telefonul. Daca aveti noroc, veti intalni o firma care pune pe piata servicii de top la un cost avantajos.