Aceasta pagina a fost vizualizata de 5,714 ori incepand din data de 7 Martie 2020

S-a defectat smartphone-ul? Cautati un service GSM in Targu Mures? V-am pregatit o lista cu astfel de firme din municipiul D-voastra, la un loc cu informatii utile care sa va faca cautarea mai usoara, precum:

 • numele atelierului
 • adresa
 • pagina web
 • telefonul
 • adresa de email
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM pentru telefoane si tablete in Targu Mures

850 de recenzii
4.9/5

Blvd. 1 Decembrie 1918 nr. 242, Tg Mures

Reparatii display iPhone 14 & 15, Pro si Pro Max

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Fara recenzii
0/5

Piata Garii nr. 5, Targu Mures

Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei …

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Cele mai frecvente servicii oferite de un service de telefoane Targu Mures:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • defecte cauzate de apa;
 • telefoane care nu mai pornesc, cu incarcare deficitara, care nu mai au semnal, la care se aude foarte incet sau deloc.

Reparatii software:

 • efectuarea de decodari, update software, recuperare sau back-up de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • carcase, acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, etc, cabluri, baterii, casti audio, microfoane.

Cele mai populare branduri intre consumatorii romani:

 • iPhone, Samsung, LG, Huawei, Sony, HTC, Lenovo, Allview, Asus, Motorola, OnePlus, Xiaomi, BlackBerry, Alcatel, Nokia.
 

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Industria telefoniei mobile a evoluat intr-un ritm incredibil in ultimii 20 de ani. Pe piata exista o multime de companii care au evoluat in branduri arhi cunoscute pe aceasta piata – precum Apple, Samsung, Huawei, Sony, LG, HTC, Motorola, Asus, Nokia etc – si in acelasi timp, aceste electronice au devenit o parte integranta din viata celor care le-au cumparat.

Partea proasta este ca un telefon mobil este un dispozitiv fragil, si este foarte usor sa fie stricat de diverse incidente. Nu conteaza prea mult cat de atent sunteti cu telefonul dumneavoastra, ori ce suma ati achitat pentru el cand l-ati cumparat, in mod sigur va veni o zi cand va avea nevoie de reparatii la un service GSM.

In mod obisnuit, compania care a produs aparatul este cea mai buna alternativa pentru repararea lui, insa din pacate acest lucru nu este intotdeauna la indemana, asa ca e bine sa aveti la dispozitie o solutie locala. Aflati in continuare cum sa descoperiti un service de reparatii telefoane Targu Mures care are abilitatea sa corecteze orice defect ar avea dispozitivul D-voastra, si la un pret care sa fie convenabila.

Veti ajunge la concluzia ca exista suficiente societati comerciale care ofera servicii de depanare a acestui tip de aparate, dar nu toate aceste companii ofera aceeasi eficienta si profesionalism. Astfel, veti fi nevoit sa faceti o cantitate de munca de cercetare pentru a afla reputatia service-ului pe care il luati in calcul. Pentru acest scop, iata cateva aspecte valabile in general pe care e indicat sa le luati in calcul cand cautati un serviciu care sa remedieze defectiunea:

1. Fiti siguri ca angajatii de la service-ul de reparatii telefoane au experienta

Chiar daca toti reparatorii au fost la un moment in timp nepriceputi si lipsiti de experienta, in mod sigur nu vreti ca un astfel de incepator sa va repare telefonul mobil. Ar fi chiar posibil ca unii dintre ei – fiind nefamiliarizati cu variate tipuri de depanari – sa poate produce chiar mai multe disfunctionalitati telefonului inteligent. Prin urmare, alegeti o firma care are tehnicieni experimentati in echipa.

2. Care este reputatia firmei de reparatii telefoane

Orientati-va spre un service GSM care are o faima excelenta in oferirea unor servicii calitative, si in acelasi timp ofera si suport de calitate. Puteti compara renumele mai multor furnizori prin accesarea paginilor web ale acestora. Totodata, exista posibilitatea sa verificati calificativele fostilor clienti si pe alte pagini web unde se pot lasa recenzii, precum Facebook sau Google Places. Acest lucru va va crea o viziune mai realista din perspectiva unui client.

3. Care este timpul de returnare?

Una din intrebarile de baza pe care trebuie sa le mentionati este legata de timpul de inapoiere al produsului reparat. Am ajuns in secolul vitezei, si foarte putini indivizi isi pot completa rutina zilnica in lipsa unui telefon inteligent. Sa ramaneti fara telefon pentru o durata mai lunga va poate afecta cariera, business-ul si chiar inclusiv viata personala. Un service de reparatii telefoane de top va avea un timp de retur de cel mult 3 zile lucratoare – ceea ce inseamna ca va puteti astepta sa primiti aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. Calitate in comunicare cu firma de service GSM

Un service care se respecta va va informa legat de starea interventiei in orice moment. Acest lucru va va oferi mai multa siguranta ca angajatii lucreaza la dispozitivul dumneavoastra, si va ofera posibilitatea sa va faceti o estimare legata de timpul exact in care va veti bucura din nou de aparat.

5. Garantie

Probabil ca va veti supara daca telefonul Dvs incepe sa aiba probleme imediat dupa ce a fost remediat. Asadar, e recomandat sa cautati un service GSM care ofera o garantie pentru serviciile pe care le ofera. Garantia e bine sa fie valabila durata de pana la macar 3 luni dupa ce reparatia a fost realizata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea interventiei este printre factorii de top atunci cand vine vorba de decizia asupra unei companii ce repara telefoane. Asadar, cum puteti determina nivelul de calitate al serviciilor oferite de un atelier? Si acum puteti citi recenziile clientilor, sau puteti discuta personal cu fostii clientii in legatura calitatea serviciilor.

Repararea unui smartphone ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Atunci cand veti tine cont de sugestiile de mai sus veti gasi cu certitudine cea mai potrivita companie de reparatii telefoane Targu Mures pentru nevoile D-voastra specifice, si in bugetul alocat. Acestia au fost cativa factori pe care ar trebui sa ii evaluati cand aveti intentia sa alegeti un service care sa va repare aparatul. Cu putin noroc, veti intalni o firma care pune pe piata servicii de top la un pret acceptabil.