Aceasta pagina a fost vizualizata de 3,244 ori incepand din data de 7 Martie 2020

Vi s-a stricat telefonul mobil sau tableta? Sunteti in cautarea unui service GSM in Targu Mures? Aici gasiti o lista cu astfel de firme din localitatea D-voastra, la un loc cu informatii folositoare care sa va simplifice cautarea, precum:

 • numele firmei
 • adresa
 • website-ul
 • telefonul
 • adresa de mail
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM pentru telefoane si tablete in Targu Mures

850 de recenzii
4.9/5

Blvd. 1 Decembrie 1918 nr. 242, Tg Mures

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Fara recenzii
0/5

Piata Garii nr. 5, Targu Mures

Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei …

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Cele mai frecvente servicii oferite de un service de telefoane Targu Mures:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • remedierea defectiunilor cauzate de apa;
 • interventii la telefoane care nu se mai aprind, care nu se mai incarca, care au semnal foarte slab, la care nu se mai aude.

Reparatii software:

 • decodari, actualizari versiuni software, recuperare sau back-up de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializare diverse consumabile si accesorii: cartele SIM, cartele SD, acumulatoare externe, incarcatoare, casti audio, cabluri, microfoane etc.

Cele mai populare brand-uri in Romania:

 • iPhone, LG, Samsung, Huawei, Sony, HTC, Allview, Asus, Lenovo, Xiaomi, Motorola, OnePlus, BlackBerry, Nokia, Alcatel.
 

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Nisa telefoniei mobile a crescut intr-un ritm fenomenal din anii 2000 pana acum. Deja exista o multime de firme care au crescut in branduri consacrate pe aceasta piata – precum Samsung, Apple, Sony, Huawei, HTC, LG, Asus, Motorola, Nokia etc – si totodata, aceste electronice au devenit parte normala din viata noastar de zi cu zi.

Partea proasta este ca un smartphone este un produs fragil, si poate foarte usor sa fie stricat de diverse evenimente nedorite. Nu conteaza prea mult cat de grijuliu sunteti cu telefonul dumneavoastra, ori cat de mult ati sacrificat pentru el cand l-ati cumparat, mai devreme sau mai tarziu va necesita remedierea unor defectiuni la un service GSM.

De obicei, firma care a produs telefonul este cea mai valida alegere pentru repararea lui, dar acest lucru nu este intotdeauna convenabil sau posibil, de aceea e bine sa aveti la dispozitie o solutie locala. Descoperiti in randurile de mai jos cum sa alegeti o firma de reparatii telefoane Targu Mures care are abilitatea sa corecteze orice defect ar avea telefonul dumneavoastra, si la un cost care sa fie avantajos.

Veti concluziona ca exista suficiente societati comerciale care au in oferta servicii de reparare a acestui tip de aparate, insa nu toate aceste companii sunt caracterizate de aceeasi calitate. Asadar, va fi necesar sa faceti o cantitate de munca de cercetare pentru a afla reputatia service-ului pe care il luati in calcul. Exista cateva aspecte valabile in general pe care e indicat sa le luati in evidenta cand cautati un atelier care sa va rezolve problema:

1. Fiti siguri ca angajatii de la service-ul de reparatii telefoane au suficienta experienta

Chiar daca toti reparatorii au fost la un moment in timp incepatori si ne-experimentati, nu va doriti ca un astfel de incepator sa se ocupe de telefonul mobil. E posibil ca unii dintre ei – din cauza ca nu sunt familiarizati cu diverse categorii de reparatii – sa poate produce chiar mai multe disfunctionalitati telefonului inteligent. De aceea, alegeti o firma care are oameni cu experienta in echipa.

2. Faceti investigatii despre reputatia firmei de reparatii telefoane

Alegeti un service GSM care are o reputatie excelenta in oferirea serviciilor de calitate, si care ofera si relatii cu clientii de cea mai buna calitate. Puteti compara renumele diferitor furnizori prin verificarea paginilor web ale acestora. De asemenea, exista posibilitatea sa verificati recenziile fostilor si actualilor clienti si pe alte site-uri care au sectiuni pt recenzii, precum Google My Business sau Facebook. Acest lucru va va crea o viziune mai realista din perspectiva unui client.

3. Care este timpul de returnare?

Una din primele intrebari pe care e recomandat sa le mentionati este in legatura cu timpul de returnare al aparatului reparat. Traim in vremuri caracterizate de graba, si destul de putini indivizi isi pot completa rutina cotidiana in lipsa unui telefon mobil. Viata fara telefon pentru o durata mai lunga va poate afecta cariera, business-ul ba chiar viata de familie. Un atelier de reparatii telefoane de top va respecta o perioada de retur de cel mult 3 zile lucratoare – acest lucru inseamna ca va puteti astepta sa receptionati telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O comunicare de calitate cu firma de service GSM

O firma care se respecta va va informa legat de starea depanarii oricand. Acest lucru ofera o siguranta aditionala ca tehnicienii lucreaza la dispozitivul dumneavoastra, si va ofera posibilitatea sa va faceti o idee legata de perioada exacta in care veti putea butona din nou telefonul.

5. Garantie

Cel mai probabil ca va veti mahni daca telefonul D-voastra va incepe sa aiba disfunctionalitati la scurta durata dupa ce a fost remediat. Asadar, e indicat sa cautati un service GSM care furnizeaza o garantie pentru manoperele pe care le ofera. Garantia ar trebui sa fie valabila perioada de pana la macar 3 luni dupa ce operatiunea de reparare a fost realizata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea muncii prestate este printre primii factori cand vine vorba de selectionarea unui service ce repara telefoane. Asadar, in ce mod puteti estima nivelul de calitate al serviciilor oferite de o companie? Si acum puteti citi reviewurile clientilor, sau puteti purta o discutie in mod personal cu fostii clientii despre nivelul de satisfactie.

Depanarea unui telefon inteligent ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Atunci cand veti tine cont de recomandarile de mai devreme veti identifica cu siguranta cea mai potrivita firma de reparatii telefoane Targu Mures pentru nevoile D-voastra specifice, si in costul preconizat. Iata deci cativa factori pe care e bine sa ii evaluati cand vreti sa alegeti o firma care sa va remedieze dispozitivul. Daca aveti sansa, veti intalni o firma care presteaza servicii excelente la un pret atractiv.