Aceasta pagina a fost vizualizata de 4,779 ori incepand din data de 7 Martie 2020

Vi s-a stricat telefonul mobil sau tableta? Aveti nevoie de un service GSM in Targu Mures? Aici gasiti o lista cu astfel de firme din municipiul D-voastra, precum si informatii care sa va asigure o cautare mai comoda, precum:

 • denumirea service-ului
 • adresa
 • pagina web
 • nr. de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM pentru telefoane si tablete in Targu Mures

850 de recenzii
4.9/5

Blvd. 1 Decembrie 1918 nr. 242, Tg Mures

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Fara recenzii
0/5

Piata Garii nr. 5, Targu Mures

Structura companiei noastre, flexibilitatea si diversificarea produselor si serviciilor noastre, permite adaptarea continua la schimbarile si cererile pietei …

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Cele mai frecvente servicii oferite de un service de telefoane Targu Mures:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • depanarea defectiunilor aparute la contactul cu apa;
 • interventii la telefoane care refuza sa mai porneasca, la care nu se mai incarca bateria, care pierd semnalul, la care nu se mai aude corespunzator.

Reparatii software:

 • decodari, update versiuni software, realizare de copii de back-up si recuperare de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • carcase, acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, etc, cabluri, baterii, casti audio, microfoane.

Cele mai populare brand-uri:

 • iPhone, Samsung, LG, HTC, Huawei, Sony, Lenovo, Allview, Asus, Motorola, OnePlus, Xiaomi, Nokia, BlackBerry, Alcatel.
 

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Nisa telefoniei mobile a evoluat intr-un ritm fenomenal din anii 2000 pana acum. Putem gasi pe piata o multime de firme care au crescut in branduri arhi cunoscute in aceasta industrie – precum Samsung, Sony, Apple, Huawei, LG, HTC, Asus, Nokia, Motorola etc – si in acelasi timp, aceste dispozitive au devenit parte normala din viata oricui.

Din pacate, un telefon mobil este un produs delicat, si este foarte usor sa fie distrus de diverse incidente. Nu conteaza prea mult cat de mult aveti grija de telefonul dumneavoastra, ori cat de mult ati platit pentru el cand l-ati cumparat, in mod sigur va veni o zi cand va necesita remedierea unor defectiuni la un service GSM.

De regula, firma care a produs modelul este cea mai buna alternativa pentru corectarea defectiunilor, dar acest lucru nu este intotdeauna la indemana, de aceea e bine sa aveti la dispozitie o solutie locala. Aflati in continuare cum sa alegeti o firma de reparatii telefoane Targu Mures care are abilitatea sa corecteze orice complicatie ar avea telefonul Dvs, si la un cost care sa fie atractiv.

Veti descoperi ca exista suficiente intreprinderi care ofera servicii de restaurare a astfel de aparate, insa nu toate aceste companii sunt caracterizate de aceeasi calitate. De aceea, va fi nevoie sa faceti o cantitate de munca de cercetare pentru a afla reputatia service-ului pe care l-ati ales. In acest sens, exista cateva lucruri valabile in general pe care trebuie sa le luati in evidenta cand incepeti sa cautati un serviciu care sa remedieze defectiunea:

1. Convingeti-va ca angajatii de la firma de reparatii telefoane au suficienta experienta

Chiar daca toti depanatorii au fost candva incepatori si lipsiti de practica, in mod sigur nu vreti ca un astfel de incepator sa va dezasambleze telefonul mobil. E posibil ca unii dintre ei – fiind nefamiliarizati cu diferite categorii de interventii – pot cauza chiar mai multe defectiuni smartphone-urilor. Prin urmare, alegeti o firma care are oameni cu experienta in echipa.

2. Faceti investigatii despre reputatia firmei de reparatii telefoane

Orientati-va spre un service GSM care are un renume foarte bun in oferirea serviciilor de calitate, si care ofera si suport de calitate. Aveti posibilitatea sa comparati popularitatea diferitor furnizori prin accesarea website urilor acestora. Totodata, exista posibilitatea sa verificati recenziile fostilor clienti si pe alte site-uri care au sectiuni pt recenzii, precum Google My Business sau Facebook. Aceasta actiune va va permite o viziune mai realista din perspectiva unui client.

3. In timp cat este gata operatiunea?

Una din principalele intrebari pe care e recomandat sa le puneti este legata de perioada de returnare al produsului reparat. Suntem in vremuri caracterizate de graba, si foarte putini indivizi isi pot derula rutina de zi cu zi in absenta unui telefon inteligent. Viata fara telefon pentru o durata mai lunga va poate afecta cariera, afacerea sau chiar viata intima. Un service de reparatii telefoane de top va oferi un timp de retur de maxim 3 zile lucratoare – acest lucru inseamna ca puteti spera sa primiti telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. Calitate in comunicare cu firma de service GSM

O companie care se respecta va va tine la curent in legatura cu starea depanarii in orice moment. Acest aspect ofera extra siguranta ca angajatii lucreaza la dispozitivul D-voastra, si veti avea o estimare legata de durata exacta in care veti primi aparatul inapoi.

5. Garantie

Probabil ca va veti mahni daca dispozitivul Dvs va avea din nou probleme la scurt timp dupa ce a fost reparat. Asadar, e recomandat sa alageti un service GSM care pune la dispozitie o garantie pentru serviciile si piesele pe care le ofera. Garantia ar trebui sa fie activa timp de pana la cel putin 3 luni dupa ce operatiunea de reparare a fost efectuata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea este printre factorii de top in momentul cand este vorba de alegerea unei firme ce repara telefoane. Prin urmare, in ce fel puteti afla nivelul de calitate al serviciilor oferite de o firma? Din nou, puteti rasfoi reviewurile fostilor clienti, sau puteti intreba unu la unu cu fostii clientii despre nivelul calitativ al serviciilor.

Reparatia unui telefon inteligent ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Atunci cand veti tine cont de sfaturile de mai devreme veti gasi in mod sigur cea mai potrivita companie de reparatii telefoane Targu Mures pentru nevoile Dvs particulare, si in bugetul alocat. Iata deci cativa factori pe care e bine sa ii evaluati cand aveti intentia sa alegeti o firma care sa va repare dispozitivul. Daca aveti sansa, veti da peste o firma care ofera servicii de top la un pret atractiv.