S-a defectat telefonul mobil? Aveti nevoie de un service GSM in Targu Neamt? Aici gasiti o lista cu ateliere din municipiul dumneavoastra, precum si informatii folositoare care sa va faca cautarea mai comoda, precum:

 • denumirea firmei
 • adresa
 • website-ul
 • telefonul
 • adresa de email
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Targu Neamt - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Bd. Stefan cel Mare, bl.M2, parter, Targu Neamt

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Bd. Stefan cel Mare, bl.M2, parter, Targu Neamt

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Bd. Stefan cel Mare, bl.M2, parter, Targu Neamt

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cele mai frecvente servicii prestate de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire de display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • defecte cauzate de apa;
 • telefoane care nu mai pornesc, la care nu se mai incarca bateria, care au semnal foarte slab, la care nu se mai aude.

Reparatii software:

 • realizarea de decodari, actualizari versiuni software, realizare de copii de back-up si recuperare de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializare diverse consumabile si accesorii: cartele SIM, cartele SD, acumulatoare externe, incarcatoare, casti audio, cabluri, microfoane etc.

Cele mai populare brand-uri:

 • iPhone, LG, Samsung, Sony, HTC, Huawei, Lenovo, Allview, Asus, Motorola, OnePlus, Xiaomi, BlackBerry, Nokia, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Segmentul de business al telefoniei mobile a crescut intr-un ritm ametitor in ultimele doua decenii. Putem gasi pe piata o multime de companii care au devenit branduri binecunoscute in aceasta industrie – precum Apple, Samsung, Huawei, Sony, LG, HTC, Motorola, Asus, Nokia etc – si in acelasi timp, aceste electronice au devenit o parte integranta din viata oricui.

Partea proasta este ca un smartphone este un aparat sensibil, si poate foarte usor sa fie stricat de diverse accidente. E irelevant cat de mult aveti grija de telefonul dumneavoastra, ori cat de mult ati sacrificat pentru el la achizitionarea lui, cel mai probabil la un moment dat va avea nevoie de remedierea unor defectiuni la un service GSM.

De obicei, firma care a produs modelul este cea mai recomandata optiune pentru corectarea defectiunilor, insa acest lucru nu este intotdeauna convenabil sau posibil, asa ca e bine sa luati in calcul o solutie locala. Aflati in continuare cum sa descoperiti un atelier de reparatii telefoane Targu Neamt care poate sa rezolve orice defect ar avea aparatul D-voastra, si la un cost care sa fie avantajos.

Veti concluziona ca sunt disponibile multe intreprinderi care au in oferta servicii de depanare a astfel de aparate, din pacate nu toate aceste companii garanteaza aceasi calitate si profesionalism. Va trebui sa faceti putina munca de cercetare pentru a descoperi reputatia atelierului pe care l-ati ales. In acest sens, exista cateva informatii valabile in general pe care e bine sa le luati in calcul cand cautati un serviciu care sa se ocupe de problema:

1. Asigurati-va ca angajatii de la firma de reparatii telefoane sunt experimentati

Chiar daca toti reparatorii au fost la un moment in timp noi si ne-experimentati, nu va doriti ca un astfel de incepator sa se ocupe de telefonul mobil. E posibil ca unii dintre ei – fiind nefamiliarizati cu diverse categorii de reparatii – sa poata cauza chiar mai multe disfunctionalitati telefonului. De aceea, alegeti o firma care are persoane experimentate in echipa.

2. Faceti investigatii despre reputatia firmei de reparatii telefoane

Alegeti un service GSM care are un renume foarte bun in oferirea unor servicii calitative, si in acelasi timp ofera si asistenta de cea mai buna calitate. Puteti compara reputatia diferitor furnizori prin accesarea paginilor web ale acestora. In acelasi timp, puteti verifica calificativele fostilor si actualilor clienti si pe alte site-uri dedicate recenziilor, precum Facebook. Acest pas va va permite o viziune mai buna din perspectiva unui client.

3. In cat timp se finalizeaza reparatia?

Una din primele intrebari pe care e indicat sa le adresati este in legatura cu perioada de returnare al aparatului reparat. Traim in vremuri caracterizate de graba, si putini indivizi isi pot completa rutina zilnica fara un telefon mobil. Viata fara smartphone pentru o durata mai lunga va poate prejudicia cariera, afacerea sau chiar viata de familie. Un atelier de reparatii telefoane de top va avea o perioada de retur de maxim 3 zile lucratoare – acest lucru inseamna ca puteti spera sa primiti telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O comunicare de calitate cu firma de service GSM

Un service care se respecta va va tine la curent legat de starea interventiei in orice moment. Acest lucru va va oferi mai multa siguranta ca echipa lucreaza la dispozitivul dumneavoastra, si puteti sa va faceti o estimare legata de perioada exacta in care veti putea butona din nou telefonul.

5. Se ofera garantie?

Probabil ca va veti supara daca telefonul Dvs incepe sa aiba probleme la scurt timp dupa ce a fost reparat. De aceea, e indicat sa va orientati spre un service GSM care pune la dispozitie garantii pentru serviciile si piesele pe care le ofera. Garantia e indicat sa fie valabila perioada de pana la minim 3 luni dupa ce operatiunea de reparare a fost efectuata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea muncii prestate este printre primii factori in momentul cand este vorba de alegerea unui service ce repara telefoane. Prin urmare, in ce mod puteti determina nivelul de calitate al serviciilor disponibile la un atelier? Inca o data, puteti citi recenziile clientilor, sau puteti purta o discutie personal cu fostii clientii despre calitatea serviciilor.

Repararea unui telefon mobil ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Atunci cand veti tine cont de recomandarile de mai devreme veti descoperi cu siguranta cea mai potrivita companie de reparatii telefoane Targu Neamt pentru nevoile Dvs particulare, si in tariful la care va asteptati. Iata deci cativa factori pe care ar trebui sa ii evaluati cand vreti sa alegeti o firma care sa va repare telefonul. Daca aveti sansa, veti intalni o firma care presteaza servicii excelente la un pret avantajos.