S-a defectat telefonul mobil sau tableta? Cautati un service GSM in Targu Neamt? Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu ateliere din orasul dumneavoastra, impreuna cu informatii folositoare care sa va faca cautarea mai simpla, precum:

 • denumirea service-ului
 • adresa
 • pagina web
 • numarul de telefon
 • emailul de contact
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Targu Neamt - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Bd. Stefan cel Mare, bl.M2, parter, Targu Neamt

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Bd. Stefan cel Mare, bl.M2, parter, Targu Neamt

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Bd. Stefan cel Mare, bl.M2, parter, Targu Neamt

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cele mai frecvente servicii disponibile de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • interventie de reparare sau inlocuire pentru urmatoarele piese: placi de baza, mufe de alimentare, baterii, acumulatoare, casti, cabluri USB, display, touch screen;
 • depanarea defectiunilor aparute la contactul cu apa;
 • telefoane care nu se mai aprind, la care nu se mai incarca bateria, care au semnal foarte slab, la care se aude foarte incet sau deloc.

Reparatii software:

 • realizarea de decodari, actualizare de software, realizare de copii de back-up si recuperare de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializare diverse consumabile si accesorii: cartele SIM, cartele SD, acumulatoare externe, incarcatoare, casti audio, cabluri, microfoane etc.

Cele mai populare brand-uri in Romania:

 • Samsung, iPhone, LG, Huawei, Sony, HTC, Allview, Asus, Lenovo, OnePlus, Xiaomi, Motorola, BlackBerry, Nokia, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Segmentul de business al telefoniei mobile a evoluat intr-un ritm incredibil in ultimii 20 de ani. Deja exista o multime de companii care au evoluat in branduri consacrate in aceasta industrie – precum Apple, Samsung, Huawei, Sony, LG, HTC, Motorola, Asus, Nokia etc – si totodata, aceste electronice au devenit parte normala din viata noastar de zi cu zi.

Din pacate, un smartphone este un dispozitiv delicat, si este foarte usor sa fie distrus de diverse evenimente nedorite. E irelevant cat de grijuliu sunteti cu telefonul dumneavoastra, sau ce avere ati platit pentru el cand l-ati cumparat, cel mai probabil la un moment dat va necesita reparatii la un service GSM.

De obicei, compania care a produs aparatul este cea mai valida alegere pentru repararea lui, insa acest lucru nu este intotdeauna la indemana, asadar e bine sa luati in calcul o solutie locala. Descoperiti in randurile de mai jos cum sa alegeti un service de reparatii telefoane Targu Neamt care are abilitatea sa corecteze orice complicatie ar avea telefonul D-voastra, si la un cost care sa fie atractiv.

Veti concluziona ca sunt disponibile suficiente firme care au in oferta servicii de reparare a acestui tip de aparate, insa nu toate aceste companii garanteaza aceeasi eficienta si profesionalism. Asadar, va fi necesar sa faceti o cantitate de munca de cercetare pentru a va informa despre reputatia service-ului pe care l-ati ales. In acest sens, exista cateva aspecte general valabile pe care e bine sa le luati in considerare cand sunteti in cautarea unui un atelier care sa va rezolve problema:

1. Asigurati-va ca specialistii de la atelierul de reparatii telefoane au suficienta experienta

Chiar daca toti reparatorii au fost candva nepriceputi si lipsiti de experienta, in mod sigur nu vreti ca un astfel de incepator sa va repare telefonul mobil. E posibil ca unii dintre ei – care nu sunt familiari cu diferite tipuri de depanari – pot cauza chiar mai multe probleme smartphone-urilor. De aceea, alegeti o firma care are persoane experimentate in echipa.

2. Care este reputatia firmei de reparatii telefoane

Orientati-va spre un service GSM care are o reputatie excelenta in oferirea unor servicii calitative, si care totodata ofera si relatii cu clientii de cea mai buna calitate. Aveti posibilitatea sa comparati popularitatea diferitor furnizori prin accesarea site urilor acestora. Totodata, exista posibilitatea sa verificati calificativele fostilor si actualilor clienti si pe alte site-uri dedicate recenziilor, precum Facebook. Acest pas va va oferi o viziune mai realista din perspectiva clientilor.

3. In cat timp se finalizeaza reparatia?

Una din intrebarile de baza pe care e indicat sa le adresati este legata de durata de retur al produsului reparat. Traim in vremuri caracterizate de graba, si foarte putini oameni isi pot efectua rutina de zi cu zi in absenta unui telefon inteligent. Sa ramaneti fara smartphone timp indelungat va poate prejudicia cariera, afacerea si chiar inclusiv viata de familie. Un service de reparatii telefoane de top va oferi o perioada de returnare de cel mult 3 zile lucratoare – asta inseamna ca e posibil sa receptionati aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. Calitate in comunicare cu firma de service GSM

O firma care se respecta va va informa legat de starea interventiei atunci cand doriti. Acest fapt ofera extra siguranta ca tehnicienii lucreaza la dispozitivul D-voastra, si puteti sa va faceti o idee legata de durata exacta in care veti primi aparatul inapoi.

5. Garantia oferita

Cel mai probabil ca va veti irita daca telefonul Dvs va avea din nou probleme la scurt timp dupa ce a fost reparat. Din acest motiv, se recomanda sa va orientati spre un service GSM care pune la dispozitie o garantie pentru manoperele pe care le presteaza. Garantia e bine sa fie valida perioada de pana la macar 3 luni dupa ce interventia a fost facuta.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea muncii prestate este printre factorii de top in momentul cand este vorba de decizia asupra unei companii ce repara telefoane. Asadar, in ce mod puteti afla nivelul de calitate al serviciilor disponibile la o firma? Din nou, puteti citi recenziile fostilor clienti, sau puteti intreba unu la unu cu fostii clientii despre calitatea serviciilor.

Repararea unui smartphone ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Daca tineti cont de sugestiile anterioare veti identifica cu siguranta cea mai potrivita companie de reparatii telefoane Targu Neamt pentru nevoile dumneavoastra, si in bugetul alocat. Acestia au fost cativa factori pe care ar trebui sa ii evaluati cand vreti sa alegeti o firma care sa va repare telefonul. Daca aveti sansa, veti da peste o firma care ofera servicii de calitate la un cost avantajos.