S-a defectat smartphone-ul? Sunteti in cautarea unui service GSM in Tecuci? Aici gasiti o lista cu ateliere din municipiul Dvs, precum si informatii folositoare care sa va asigure o cautare mai usoara, precum:

 • denumirea service-ului
 • adresa
 • website-ul
 • telefonul
 • emailul de contact
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Tecuci - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Strada Ion Petrovici, Tecuci

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Strada Ion Petrovici, Tecuci

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Strada Ion Petrovici, Tecuci

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cele mai comune servicii realizate de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • interventie de reparare sau inlocuire pentru urmatoarele piese: placi de baza, mufe de alimentare, baterii, acumulatoare, casti, cabluri USB, display, touch screen;
 • depanarea defectiunilor aparute la contactul cu apa;
 • telefoane care nu mai pornesc, la care nu se mai incarca bateria, care pierd semnalul, la care nu se mai aude corespunzator.

Reparatii software:

 • efectuarea de decodari, update software, recuperarea datelor pierdute si efectuarea de copii de siguranta.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializarea celor mai frecvente accesorii necesare: incarcatoare, cartele SIM si SD sau micro, cabluri, baterii, microfoane samd.

Cele mai populare brand-uri in Romania:

 • Samsung, iPhone, LG, Sony, HTC, Huawei, Asus, Lenovo, Allview, Xiaomi, Motorola, OnePlus, BlackBerry, Alcatel, Nokia.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Segmentul de business al telefoniei mobile s-a dezvoltat intr-un ritm ametitor in ultimele doua decenii. Pe piata exista o multime de firme care au devenit branduri consacrate pe aceasta piata – precum Samsung, Apple, Sony, Huawei, HTC, LG, Asus, Motorola, Nokia etc – iar aceste dispozitive au devenit parte normala din viata noastar de zi cu zi.

Din nefericire, un telefon mobil este un dispozitiv sensibil, si poate fi foarte usor sa fie distrus de diverse accidente. Nu conteaza prea mult cat de mult aveti grija de telefonul dumneavoastra, ori ce suma ati sacrificat pentru el cand l-ati procurat, cel mai probabil la un moment dat va avea nevoie de interventia unui specialist la un service GSM.

In mod obisnuit, compania care a produs aparatul este cea mai recomandata optiune pentru remedierea problemelor, insa din pacate acest lucru nu este intotdeauna posibil sau convenabil, asa ca e bine sa aveti la dispozitie o solutie locala. Aflati in continuare cum sa descoperiti o firma de reparatii telefoane Tecuci care are abilitatea sa remedieze orice complicatie ar avea dispozitivul dumneavoastra, si la un pret care sa fie convenabila.

Veti descoperi ca sunt disponibile multe firme care ofera servicii de restaurare a acestei categorii de dispozitive, insa nu toate aceste companii garanteaza aceasi calitate si profesionalism. Va trebui sa faceti o cantitate de munca de cercetare pentru a va informa despre reputatia service-ului la care va doriti sa apelati. In acest sens, exista cateva lucruri valabile in general pe care trebuie sa le luati in calcul cand sunteti in cautarea unui un serviciu care sa se ocupe de problema:

1. Fiti siguri ca tehnicienii de la atelierul de reparatii telefoane au experienta

Chiar daca toti tehnicienii au fost la un moment in timp noi si lipsiti de practica, nu va doriti ca un astfel de incepator sa va repare telefonul mobil. Unii dintrei ei – din cauza ca nu sunt familiarizati cu diverse categorii de interventii – pot cauza chiar mai multe disfunctionalitati smartphone-urilor. Asadar, alegeti o firma care are tehnicieni experimentati in echipa.

2. Care este reputatia firmei de reparatii telefoane

Alegeti un service GSM care are o reputatie excelenta in oferirea de servicii de top, si in acelasi timp ofera si suport de cea mai buna calitate. Puteti compara reputatia diferitor furnizori prin accesarea paginilor web ale acestora. In acelasi timp, e simplu de verificat review-urile clientilor si pe alte pagini web care au sectiuni pt recenzii, precum Facebook. Acest lucru va va desena o viziune mai realista din perspectiva unui client.

3. In timp cat este gata operatiunea?

Una din primele intrebari pe care e indicat sa le puneti este in legatura cu perioada de retur al dispozitivului reparat. Am ajuns in secolul vitezei, si putini indivizi isi pot completa rutina zilnica in absenta unui telefon inteligent. Viata fara smartphone timp indelungat va poate prejudicia cariera, afacerea ba chiar viata personala. O firma de reparatii telefoane de top va avea un timp de retur de cel mult 3 zile lucratoare – ceea ce inseamna ca e posibil sa primiti aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O comunicare de calitate cu firma de service GSM

Un service care se respecta va va tine la curent in legatura cu starea reparatiei in orice moment. Acest aspect va ofera mai multa siguranta ca angajatii lucreaza la dispozitivul dumneavoastra, si puteti sa va faceti o estimare legata de timpul exact in care veti putea butona din nou telefonul.

5. Garantie

In mod sigur va veti irita daca telefonul Dvs va incepe sa aiba probleme la scurt timp dupa ce a fost remediat. Asadar, e indicat sa cautati un service GSM care pune la dispozitie o garantie pentru serviciile pe care le ofera. Garantia e indicat sa fie valabila durata de pana la minim 3 luni dupa ce interventia a fost realizata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea muncii prestate este printre factorii de top cand vine vorba de decizia asupra unei firme ce repara telefoane. Deci, in ce fel puteti estima nivelul de calitate al serviciilor oferite de o companie? Si acum puteti rasfoi reviewurile clientilor, sau puteti purta o discutie in mod personal cu fostii clientii legat de nivelul de satisfactie.

Repararea unui smartphone ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Daca tineti cont de recomandarile de mai devreme veti descoperi cu certitudine cea mai potrivita societate de reparatii telefoane Tecuci pentru nevoile Dvs particulare, si in bugetul alocat. Acestia au fost cativa factori pe care e bine sa ii evaluati cand aveti intentia sa alegeti un service care sa va remedieze dispozitivul. Cu putin noroc, veti da peste o firma care presteaza servicii de calitate la un cost acceptabil.