S-a defectat telefonul mobil sau tableta? Cautati un service GSM in Tecuci? V-am pregatit o lista cu ateliere din municipiul dumneavoastra, impreuna cu informatii care sa va simplifice cautarea, precum:

 • denumirea firmei
 • adresa
 • adresa web
 • telefonul
 • adresa de mail
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Tecuci - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Strada Ion Petrovici, Tecuci

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Strada Ion Petrovici, Tecuci

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Strada Ion Petrovici, Tecuci

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cele mai comune servicii realizate de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • interventie de reparare sau inlocuire pentru urmatoarele piese: placi de baza, mufe de alimentare, baterii, acumulatoare, casti, cabluri USB, display, touch screen;
 • defecte cauzate de apa;
 • interventii la telefoane care nu se mai aprind, care nu se mai incarca, care nu mai au semnal, la care nu se mai aude.

Reparatii software:

 • decodari, actualizari software, recuperare sau back-up de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • carcase, acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, etc, cabluri, baterii, casti audio, microfoane.

Cele mai populare branduri intre consumatorii romani:

 • iPhone, Samsung, LG, Huawei, Sony, HTC, Lenovo, Allview, Asus, Motorola, OnePlus, Xiaomi, Nokia, BlackBerry, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Segmentul de business al telefoniei mobile s-a dezvoltat intr-un ritm ametitor din anii 2000 pana acum. Putem gasi pe piata o multime de companii care au evoluat in branduri binecunoscute in aceasta industrie – precum Apple, Samsung, Huawei, Sony, LG, HTC, Motorola, Asus, Nokia etc – si in acelasi timp, aceste electronice au devenit o parte integranta din viata celor care le-au cumparat.

Partea proasta este ca un smartphone este un produs sensibil, si poate foarte usor sa fie distrus de diverse accidente. Nu conteaza prea mult cat de mult aveti grija de telefonul dumneavoastra, sau ce suma ati sacrificat pentru el cand l-ati cumparat, mai devreme sau mai tarziu va avea nevoie de reparatii la un service GSM.

De obicei, firma care a produs aparatul este cea mai buna optiune pentru repararea lui, dar acest lucru nu este intotdeauna convenabil sau posibil, asadar e bine sa luati in calcul o solutie locala. Aflati in continuare cum sa alegeti un service de reparatii telefoane Tecuci care e capabil sa rezolve orice defect ar avea dispozitivul Dvs, si la un cost care sa va convina.

Veti concluziona ca sunt disponibile numeroase intreprinderi care ofera servicii de depanare a acestei categorii de dispozitive, din pacate nu toate aceste companii garanteaza aceeasi calitate. Astfel, veti fi nevoit sa faceti un pic de munca de cercetare pentru a va informa despre reputatia service-ului la care va doriti sa apelati. Exista cateva lucruri general valabile pe care e indicat sa le luati in considerare cand incepeti sa cautati un atelier care sa remedieze defectiunea:

1. Asigurati-va ca angajatii de la service-ul de reparatii telefoane sunt experimentati

Chiar daca toti reparatorii au fost la un moment in timp noi si lipsiti de experienta, probabil nu va doriti ca un astfel de incepator sa se ocupe de telefonul mobil. Ar fi chiar posibil ca unii dintre ei – din cauza ca nu sunt familiarizati cu variate tipuri de depanari – pot cauza chiar mai multe disfunctionalitati telefonului. Prin urmare, alegeti o firma care are persoane experimentate in echipa.

2. Care este reputatia firmei de reparatii telefoane

Mergeti pe mana unui service GSM care are un renume foarte bun in oferirea unor servicii calitative, si in acelasi timp ofera si asistenta de calitate. Puteti compara renumele variatilor furnizori prin verificarea paginilor web ale acestora. Totodata, e simplu de verificat review-urile fostilor si actualilor clienti si pe alte pagini web care au sectiuni pt recenzii, precum Google My Business sau Facebook. Acest lucru va va oferi o viziune mai realista din perspectiva unui client.

3. Care este timpul de returnare?

Una din principalele intrebari pe care e indicat sa le adresati este in legatura cu perioada de retur al produsului reparat. Am ajuns in vremuri caracterizate de graba, si destul de putini oameni isi pot efectua rutina cotidiana in lipsa unui smartphone. Viata fara telefon pentru o perioada indelungata va poate dauna la cariera, business-ul sau chiar viata intima. O firma de reparatii telefoane de top va avea o perioada de returnare de cel mult 3 zile lucratoare – acest lucru inseamna ca puteti spera sa primiti aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O comunicare de calitate cu firma de service GSM

O firma care se respecta va va informa legat de starea interventiei oricand. Acest lucru va ofera extra siguranta ca angajatii lucreaza la dispozitivul D-voastra, si puteti sa va faceti o idee legata de perioada exacta in care veti putea butona din nou telefonul.

5. Garantie

In mod sigur va veti supara daca dispozitivul dumneavoastra incepe sa aiba defectiuni la scurta durata dupa ce a fost reparat. Asadar, se recomanda sa alageti un service GSM care furnizeaza o garantie pentru serviciile si piesele pe care le ofera. Garantia ar trebui sa fie valida perioada de pana la macar 3 luni dupa ce interventia a fost realizata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea interventiei este printre factorii primordiali atunci cand vine vorba de selectionarea unei firme ce repara telefoane. Asadar, cum puteti determina nivelul de calitate al serviciilor disponibile la un atelier? Din nou, puteti rasfoi recomandarile clientilor, sau puteti purta o discutie in mod personal cu fostii clientii legat de nivelul de satisfactie.

Reparatia unui telefon inteligent ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Tinand cont de sugestiile de mai devreme veti descoperi in mod sigur cea mai potrivita societate de reparatii telefoane Tecuci pentru nevoile dumneavoastra, si in costul preconizat. Iata deci cativa factori pe care e recomandat sa ii aveti in vedere cand vreti sa alegeti o firma care sa va depaneze telefonul. Cu putin noroc, veti da peste o firma care pune pe piata servicii super la un pret avantajos.