S-a stricat telefonul mobil sau tableta? Cautati un service GSM in Timisoara? Aici gasiti o lista cu firme din aceasta industrie din municipiul dumneavoastra, impreuna cu informatii utile care sa va simplifice cautarea, precum:

 • numele firmei
 • adresa
 • adresa web
 • nr. de telefon
 • emailul de contact
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Timisoara - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Str. Ciprian Porumbescu nr. 46, Timisoara

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Piata Victoriei nr. 7, Timisoara

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Str. Sever Bocu nr. 2 (centrul comercial Galeria 1), Timisoara

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cele mai frecvente servicii oferite de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • repararea sau inlocuirea urmatoarelor componente: touchscreen, display, carcasa, acumulator, mufe alimentare, cabluri USB, baterii, microfoane, placi de baza, casti, etc.;
 • defecte cauzate de apa;
 • telefoane care refuza sa mai porneasca, la care nu se mai incarca bateria, care pierd semnalul, la care se aude foarte incet sau deloc.

Reparatii software:

 • decodari, actualizari versiuni software, recuperarea datelor pierdute si efectuarea de copii de siguranta.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializarea celor mai frecvente accesorii necesare: incarcatoare, cartele SIM si SD sau micro, cabluri, baterii, microfoane samd.

Cele mai populare branduri intre consumatorii romani:

 • iPhone, LG, Samsung, Huawei, Sony, HTC, Lenovo, Allview, Asus, OnePlus, Xiaomi, Motorola, BlackBerry, Alcatel, Nokia.
Cum sa alegeti un service GSM Timisoara

Segmentul de business al telefoniei mobile a evoluat intr-un ritm extraordinar din anii 2000 pana acum. Deja exista o multime de firme care au evoluat in branduri binecunoscute pe acest segment – precum Samsung, Apple, Sony, Huawei, HTC, LG, Asus, Motorola, Nokia etc – iar aceste electronice au devenit parte normala din viata celor care le-au cumparat.

Din pacate, un telefon mobil este un dispozitiv delicat, si poate fi foarte usor sa fie distrus de diverse evenimente nedorite. Nu conteaza cat de mult aveti grija de telefonul dumneavoastra, sau ce avere ati platit pentru el la achizitionarea lui, mai devreme sau mai tarziu va necesita reparatii la un service GSM.

De obicei, compania care a produs aparatul este cea mai valida alegere pentru repararea lui, insa acest lucru nu este intotdeauna convenabil sau posibil, de aceea e bine sa luati in calcul o solutie locala. Descoperiti in randurile de mai jos cum sa selectati un service de reparatii telefoane Timisoara care e capabil sa rezolve orice problema ar avea telefonul dumneavoastra, si la un pret care sa fie avantajos.

Veti descoperi ca exista multe firme care au in oferta servicii de restaurare a acestui tip de aparate, din pacate nu toate aceste companii sunt caracterizate de aceasi calitate si profesionalism. Astfel, veti fi nevoit sa faceti un pic de munca de cercetare pentru a descoperi reputatia service-ului pe care il luati in calcul. Exista cateva aspecte importante de cunoscut pe care e indicat sa le luati in considerare cand sunteti in cautarea unui un atelier care sa se ocupe de problema:

1. Fiti siguri ca tehnicienii de la service-ul GSM sunt experimentati

Chiar daca toti tehnicienii au fost la un moment dat nepriceputi si lipsiti de experienta, in mod sigur nu vreti ca un astfel de incepator sa va repare telefonul mobil. E posibil ca unii dintre ei – din cauza ca nu sunt familiarizati cu diverse tipuri de depanari – sa poata cauza chiar mai multe disfunctionalitati telefonului inteligent. De aceea, alegeti o firma care are tehnicieni experimentati in echipa.

2. Interesati-va de reputatia service-ului

Mergeti pe mana unui service GSM care are o reputatie excelenta in oferirea serviciilor de calitate, si in acelasi timp ofera si suport de calitate. Aveti posibilitatea sa comparati renumele variatilor furnizori prin verificarea paginilor web ale acestora. In acelasi timp, exista posibilitatea sa verificati recenziile fostilor si actualilor clienti si pe alte site-uri care au sectiuni pt recenzii, precum Google My Business sau Facebook. Acest lucru va va crea o viziune mai realista din perspectiva clientilor.

3. Care este timpul de returnare a telefonului?

Una din primele intrebari pe care e indicat sa le adresati are legatura cu timpul de inapoiere al dispozitivului reparat. Am ajuns in vremuri caracterizate de graba, si putini oameni isi pot efectua rutina zilnica in absenta unui telefon mobil. Sa ramaneti fara smartphone pentru o durata mai lunga va poate dauna la cariera, business-ul ba chiar viata personala. Un atelier de reparatii telefoane de top va oferi o perioada de returnare de maxim 3 zile lucratoare – ceea ce inseamna ca e posibil sa receptionati aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O buna comunicare cu echipa de relatii cu clientii

Un service care se respecta va va anunta cu privire la starea interventiei in orice moment. Acest fapt va va oferi extra siguranta ca echipa lucreaza la dispozitivul Dvs, si va ofera posibilitatea sa va faceti o idee legata de perioada exacta in care veti putea butona din nou telefonul.

5. Garantie pentru reparatie

In mod sigur va veti irita daca dispozitivul Dvs va incepe sa aiba disfunctionalitati imediat dupa ce a fost reparat. Asadar, se recomanda sa cautati un service GSM care ofera o garantie pentru serviciile si piesele pe care le ofera. Garantia e bine sa fie valabila timp de pana la macar 3 luni dupa ce reparatia a fost realizata.

6. Calitatea si costul interventiei

Calitatea interventiei este printre factorii de top cand vine vorba de decizia asupra unui service ce repara telefoane. Prin urmare, cum puteti estima nivelul de calitate al serviciilor disponibile la o companie? Din nou, puteti cauta recomandarile clientilor, sau puteti discuta in mod personal cu fostii clientii in legatura nivelul calitativ al serviciilor.

Depanarea unui smartphone ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Atunci cand veti tine cont de sfaturile anterioare veti identifica in mod sigur cea mai potrivita firma de reparatii telefoane Timisoara pentru nevoile Dvs particulare, si in bugetul alocat. Iata deci cativa factori pe care e bine sa ii luati in calcul cand planificati sa alegeti un service care sa va repare dispozitivul. Daca aveti noroc, veti intalni o firma care pune pe piata servicii excelente la un pret acceptabil.