Vi s-a stricat telefonul mobil, smartphone-ul sau tableta? Cautati un service GSM in Timisoara? V-am pregatit o lista cu astfel de firme din orasul Dvs, precum si informatii care sa va faca cautarea mai usoara, precum:

 • numele firmei
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM pentru telefoane si tablete in Timisoara

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Fara recenzii
0/5

Str. Ciprian Porumbescu nr. 46, Timisoara

Misiunea noastra este sa sprijinim efortul local, national si european de conservare si reabilitare a mediului inconjurator, prin Repararea, Reutilizarea …

Fara recenzii
0/5

Piata Victoriei nr. 7, Timisoara

iFix este un centru profesional de reparatii pentru telefoane mobile si tablete, care iti ofera suportul de care ai nevoie in remedierea problemelor …

Fara recenzii
0/5

Str. Sever Bocu nr. 2 (centrul comercial Galeria 1), Timisoara

Servicile noastre iti sunt adresate tie – ti-ai spart ecranul dar iti place prea mult telefonul pentru a-l schimba. Intelegem ca in ziua de astazi telefonul inseamna …

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Cele mai frecvente servicii oferite de un service de telefoane Timisoara:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • defecte cauzate de apa;
 • telefoane care nu mai pornesc, care nu se mai incarca, care nu mai au semnal, la care nu se mai aude.

Reparatii software:

 • decodari, update software, recuperare sau back-up de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • carcase, acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, etc, cabluri, baterii, casti audio, microfoane.

Cele mai populare brand-uri:

 • iPhone, Samsung, LG, HTC, Huawei, Sony, Asus, Lenovo, Allview, OnePlus, Nokia.

Motive frecvente pentru e frecventat un service GSM Timisoara

Pentru multi dintre noi, smartphone-urile sunt folosite pentru a realiza o multime de sarcini, inclusiv legate de service – precum trimiterea de emailuri, crearea de grafice, editarea de documente Ms Office, si asa mai departe. Bineinteles, telefoanele inteligente pot folosi si diverse aplicatii – aplicatii care ne pot usura viata foarte mult, de la a inchiria, comanda, sau a gasi diverse produse si servicii online. Si, in cele din urma, dar nu in ultimul rand, folosim telefoanele pentru a apela oameni oricand, si de oriunde.

Din pacate, la fel ca orice lucru de pe lumea asta, si telefoanele mobile se strica uneori, asa ca trebuie sa vizitam un service autorizat care sa le repare. In continuare gasiti cateva din cele mai frecvente motive pentru care oamenii viziteaza un service GSM Timisoara:

Ecran spart

La momentul actual, majoritatea telefoanelor mobile sunt echipate cu ecran tactil. Din pacate, din neglijenta, datorita caderilor, alunecarilor, ecranele se pot deteriora sau sparge. Ca rezultat, ajungem in situatia de fi obligate sa cautam un service de telefoane Timisoara care sa ne scoata din impas. Din fericire, astfel de defecte pot fi reparate cu usurinta intr-un astfel de loc specializat.

Buatoane care nu functioneaza

Alt motiv comun pentru care putem avea nevoie o firma de reparatii telefoane Timisoara sunt butoanele care nu functioneaza. Asta se intampla de obicei datorita utilizarii necorespunzatoare, a caderilor suferite de telefon sau apei. Telefonul trebuie examinat temeinic, iar in caz ca defectiunea nu poate fi remediata, este indicat sa se inlocuiasca partea defecta cu piese de schimb originale.

Problema cu bateria sau incarcatorul

Multi dintre noi folosim telefonul pentru a intra pe platforme sociale precum Facebook sau Instagram, sau pentru a ne juca diverse jocuri online sau offline. Astfel de aplicatii pot solicita serios bateria, descarcand-o rapid, si scurtandu-i durata de viata. Pe langa astfel de dificultati, mai pot aparea probleme cu incarcatorul, care nu incarca corespunzator bateria, lasand-ne telefonul fara curent in situatii nedorite.

Virusi si alte probleme cu aplicatiile

Virusii precum si alte programe nedorite pot ameninta smartphone-urile de fiecare data cand ne conectam la internet sau o retea private. Virusii ne pot provoca diverse stricaciuni telefoanelor, precum si fura date private esentiale. Pe langa virusi, mai exista si diverse aplicatii neplacute, care ne pot afisa reclama nedorite sau incetini viteza telefonului. Pe langa indepartarea acestor probleme, tehnicienii unui service GSM Timisoara pot rezolva si diverse probleme de soft care reduc performanta telefonului.

Telefon mort

Unii dintre noi au patit-o poate: telefonul s-a stins si nu mai da niciun semn de viata, indifferent ca il punem la incarcat si il butonam extensiv. In acest caz avem de-a face cu ceea ce se numeste un “telefon mort”, defectiune provocata fie de un virus, fie de o placa de baza defecta, de un scurtcircuit provocat de apa, si asa mai departe. In majoritatea cazurilor, o firma de reparatii telefoane Timisoara ne poate ajuta in a resuscita telefonul, scutindu-ne de cheltuiala unui telefon nou.