Aceasta pagina a fost vizualizata de 824 ori incepand din data de 7 Martie 2020
0/5

Str.Ciprian Porumbescu nr.46

0356 435 902

https://phoneresq.eu/

office [at] phoneresq.eu

https://www.facebook.com/phoneresqromania

Despre Phone ResQ

Proprietarul acesui service nu a adaugat inca o descriere. Adaugati acum o descriere! Informati vizitatorii despre service-ul Dvs, dotari, beneficii, calitatea serviciilor si alte aspecte de interes.

Servicii oferite

Proprietarul acestui service GSM nu a adaugat inca lista de servicii disponibile. Doriti sa adaugati serviciile? Explicati vizitatorilor cu ce puteti sa-i ajutati, care sunt brandurile de telefoane servisate, daca doar reparati sau si vindeti si asa mai departe.

Nume Serviciu 1

Adaugati text aici pentru a informa vizitatorii despre serviciile oferite de service-ul Dvs. Puteti adauga inclusiv tarifele.

Nume Serviciu 2

Adaugati text aici pentru a informa vizitatorii despre serviciile oferite de service-ul Dvs. Puteti adauga inclusiv tarifele.

Nume Serviciu 3

Adaugati text aici pentru a informa vizitatorii despre serviciile oferite de service-ul Dvs. Puteti adauga inclusiv tarifele.

Program de lucru

Programul de lucru al acestui service nu a fost adaugat inca. Adaugati-l acum! Informati-va vizitatorii in ce interval orar va pot vizita.

Luni Nespecificat
Marti Nespecificat
Miercuri Nespecificat
Joi Nespecificat
Vineri Nespecificat
Sambata Nespecificat
Duminica Nespecificat

Galerie imagini

Proprietarul acestui service nu a adaugat inca nici o imagine. Adaugati imagini acum! Adaugati imagini cu exteriorul, interiorul, atelierul de reparatii, aparatele folosite, dispozitivele reparate deja, piese de schimb, obiecte de vanzare samd – ajutati potentialii clienti sa isi faca o imagine cat mai clara despre punctul Dvs de lucru.

Modulul Recenzii din Google nu este activat pentru acest service. Sunteti proprietarul acestui  service? Recenziile din Google ofera autoritate si dovada sociala service-ului Dvs, ajutandu-i pe cei cei care inca nu s-au decis sa se hotarasca.

Recenzii din Google

Phone ResQ
4.6
Based on 99 reviews
powered by Google
Paul Adrian Hetes
Paul Adrian Hetes
07:51 07 Jan 20
Professional and very good services. In my case I have replaced the display of one Samsung S7 and of one OnePlus5.... After couple of months the display of the OnePlus5 stopped working. Phone ResQ changed it on their account , since the display vendor did not agree to change it on the warranty. I definitely recommend this place.read more
Robert Lambrecht
Robert Lambrecht
15:12 23 Dec 19
No devices in stock
Alex Nan
Alex Nan
15:20 09 Nov 19
Great service, fast repair, good quality
Marcel Turkoane
Marcel Turkoane
16:12 17 Oct 19
Service for all kind of phones. Display replacement, speaker cleaning...
Cristina Karban
Cristina Karban
05:36 07 Sep 19
Ok
Dorin Vlas
Dorin Vlas
14:06 14 Apr 17
Great service if you break your phone or tablet!
More reviews
js_loader

Ati vizitat Phone ResQ?

Localizare Google Maps

Video de prezentare

Nu a fost adaugat inca nici un video de prezentare pentru acest service. Doriti sa adaugati unul? Un video de prezentare ajuta vizitatorii paginii sa isi faca o idee pozitiva despre service-ul Dvs, si sa fie mai deschisi spre a-l vizita.

Mesaj audio de intampinare

Proprietarul acestui service nu adaugat inca un mesaj audio de intampinare pentru vizitatori. Doriti sa adaugati? Un mesaj de intampinare bine realizat poate transforma rapid un vizitator al paginii in client al firmei Dvs de reparatii telefoane.

Mesaj audio demonstrativ

Formular de contact

Proprietarul acestui service nu a activat inca formularul de contact. Doriti sa-l activati? Un formular de contact permite vizitatorilor paginii sa intre cu usurinta in contact cu service-ul Dvs pentru a solicita informatiile necesare, marind astfel sansele de a deveni clientii dumneavoastra.

Formular de contact demonstrativ - nefunctional