Aceasta pagina a fost vizualizata de 4,409 ori incepand din data de 7 Martie 2020

S-a defectat smartphone-ul? Aveti nevoie de un service GSM in Tulcea? Aici gasiti o lista cu ateliere din localitatea dumneavoastra, la un loc cu informatii folositoare care sa va asigure o cautare mai simpla, precum:

 • numele firmei
 • adresa
 • adresa web
 • numarul de telefon
 • emailul de contact
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM pentru telefoane si tablete in Tulcea

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Nu exista inca service-uri inscrise

Fara recenzii
0/5

Tulcea

Ne pare rau, inca nu s-a inscris nici un service GSM din Tulcea pe site-ul nostru…

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Cele mai frecvente servicii oferite de un service de reparatii telefoane Tulcea:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • depanarea defectiunilor aparute la contactul cu apa;
 • interventii la telefoane care nu mai pornesc, cu incarcare deficitara, care nu mai au semnal, la care se aude foarte incet sau deloc.

Reparatii software:

 • efectuarea de decodari, actualizari versiuni software, recuperare sau back-up de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializare diverse consumabile si accesorii: cartele SIM, cartele SD, acumulatoare externe, incarcatoare, casti audio, cabluri, microfoane etc.

Cele mai populare brand-uri in Romania:

 • iPhone, LG, Samsung, Huawei, Sony, HTC, Asus, Lenovo, Allview, Xiaomi, Motorola, OnePlus, Nokia, BlackBerry, Alcatel.
 

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Nisa telefoniei mobile a crescut intr-un ritm fenomenal din anii 2000 pana acum. Putem gasi pe piata o multime de companii care au evoluat in branduri binecunoscute pe acest segment – precum Apple, Samsung, Huawei, Sony, LG, HTC, Motorola, Asus, Nokia etc – si totodata, aceste aparate au devenit parte normala din viata oricui.

Din nefericire, un smartphone este un produs sensibil, si poate foarte usor sa fie stricat de diverse incidente. E irelevant cat de atent sunteti cu telefonul dumneavoastra, sau ce avere ati achitat pentru el cand l-ati procurat, mai devreme sau mai tarziu va necesita remedierea unor defectiuni la un service GSM.

De regula, firma care a produs telefonul este cea mai recomandata alternativa pentru repararea lui, insa acest lucru nu este intotdeauna la indemana, de aceea e bine sa va orientati spre o solutie locala. Descoperiti in randurile de mai jos cum sa descoperiti un service de reparatii telefoane Tulcea care are abilitatea sa corecteze orice complicatie ar avea dispozitivul dumneavoastra, si la un tarif care sa va convina.

Veti concluziona ca sunt disponibile numeroase firme care pun la dispozitie servicii de depanare a astfel de electronice, dar nu toate aceste companii sunt caracterizate de aceeasi eficienta si profesionalism. Astfel, veti fi nevoit sa faceti putina munca de cercetare pentru a descoperi reputatia atelierului pe care l-ati ales. In acest sens, exista cateva informatii valabile in general pe care trebuie sa le luati in considerare cand sunteti in cautarea unui o firma care sa va rezolve problema:

1. Asigurati-va ca specialistii de la firma de reparatii telefoane au suficienta experienta

Chiar daca toti reparatorii au fost la un moment dat noi si ne-experimentati, nu va doriti ca un astfel de incepator sa va dezasambleze telefonul mobil. Unii dintrei ei – care nu sunt familiari cu diverse categorii de depanari – sa poate produce chiar mai multe disfunctionalitati telefonului inteligent. De aceea, alegeti o firma care are oameni cu experienta in echipa.

2. Interesati-va de reputatia firmei de reparatii telefoane

Orientati-va spre un service GSM care are o faima excelenta in oferirea de servicii de top, si in acelasi timp ofera si suport de cea mai buna calitate. Puteti compara popularitatea variatilor furnizori prin vizitarea site urilor acestora. De asemenea, e simplu de verificat recenziile clientilor si pe alte pagini web unde se pot lasa recenzii, precum Google My Business sau Facebook. Acest lucru va va permite o viziune mai apropiata de realitate din perspectiva clientilor.

3. Care este timpul de returnare?

Una din intrebarile de baza pe care trebuie sa le puneti are legatura cu perioada de returnare al dispozitivului reparat. Suntem in vremuri caracterizate de graba, si foarte putini oameni isi pot derula rutina cotidiana in lipsa unui telefon inteligent. Sa ramaneti fara telefon pentru o durata mai lunga va poate prejudicia cariera, business-ul sau chiar viata personala. Un service de reparatii telefoane de top va respecta o durata de retur de maxim 3 zile lucratoare – asta inseamna ca e posibil sa receptionati telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O buna comunicare cu firma de service GSM

O companie care se respecta va va informa legat de starea interventiei atunci cand doriti. Acest lucru ofera mai multa siguranta ca angajatii lucreaza la dispozitivul D-voastra, si va ofera posibilitatea sa va faceti o idee legata de timpul exact in care veti putea butona din nou telefonul.

5. Garantia oferita

Cel mai probabil ca va veti mahni daca dispozitivul D-voastra va incepe sa aiba disfunctionalitati la scurta durata dupa ce a fost reparat. Din acest motiv, e indicat sa va orientati spre un service GSM care ofera garantii pentru serviciile si piesele pe care le presteaza. Garantia e indicat sa fie valabila timp de pana la cel putin 3 luni dupa ce reparatia a fost facuta.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea este printre factorii de top atunci cand vine vorba de alegerea unei companii ce repara telefoane. Prin urmare, in ce fel puteti afla nivelul de calitate al serviciilor disponibile la o companie? Din nou, puteti rasfoi recenziile clientilor, sau puteti purta o discutie unu la unu cu fostii clientii despre nivelul de satisfactie.

Repararea unui telefon mobil ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Tinand cont de sfaturile de mai devreme veti descoperi in mod sigur cea mai potrivita societate de reparatii telefoane Tulcea pentru nevoile dumneavoastra, si in bugetul alocat. Acestia sunt unii factori pe care ar trebui sa ii luati in calcul cand vreti sa alegeti o firma care sa va remedieze dispozitivul. Cu putin noroc, veti da peste o firma care presteaza servicii de calitate la un pret atractiv.