Aceasta pagina a fost vizualizata de 5,146 ori incepand din data de 7 Martie 2020

S-a defectat telefonul mobil? Cautati un service GSM in Tulcea? Aici gasiti o lista cu astfel de firme din orasul Dvs, la un loc cu informatii utile care sa va asigure o cautare mai rapida, precum:

 • denumirea service-ului
 • adresa
 • pagina web
 • numarul de telefon
 • adresa de mail
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM pentru telefoane si tablete in Tulcea

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Nu exista inca service-uri inscrise

Fara recenzii
0/5

Tulcea

Ne pare rau, inca nu s-a inscris nici un service GSM din Tulcea pe site-ul nostru…

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Cele mai frecvente servicii oferite de un service de reparatii telefoane Tulcea:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • depanarea defectiunilor aparute la contactul cu apa;
 • interventii la telefoane care nu se mai aprind, la care nu se mai incarca bateria, care pierd semnalul, la care se aude foarte incet sau deloc.

Reparatii software:

 • decodari, actualizare de software, recuperarea datelor pierdute si efectuarea de copii de siguranta.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializare diverse consumabile si accesorii: cartele SIM, cartele SD, acumulatoare externe, incarcatoare, casti audio, cabluri, microfoane etc.

Cele mai populare brand-uri in Romania:

 • iPhone, Samsung, LG, Huawei, Sony, HTC, Lenovo, Allview, Asus, OnePlus, Xiaomi, Motorola, BlackBerry, Nokia, Alcatel.
 

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Nisa telefoniei mobile s-a dezvoltat intr-un ritm ametitor din anii 2000 pana acum. Deja exista o multime de firme care au evoluat in branduri binecunoscute in aceasta industrie – precum Apple, Samsung, Huawei, Sony, LG, HTC, Motorola, Asus, Nokia etc – si in acelasi timp, aceste dispozitive au devenit o parte integranta din viata noastar de zi cu zi.

Din nefericire, un smartphone este un produs fragil, si este foarte usor sa fie distrus de diverse accidente. Nu conteaza cat de grijuliu sunteti cu telefonul dumneavoastra, ori ce avere ati sacrificat pentru el la achizitionarea lui, cel mai probabil la un moment dat va necesita reparatii la un service GSM.

De regula, firma care a produs modelul este cea mai valida alegere pentru repararea lui, dar acest lucru nu este intotdeauna posibil sau convenabil, de aceea e bine sa aveti la dispozitie o solutie locala. Descoperiti in randurile de mai jos cum sa descoperiti un atelier de reparatii telefoane Tulcea care poate sa remedieze orice complicatie ar avea dispozitivul Dvs, si la un cost care sa fie avantajos.

Veti concluziona ca exista numeroase intreprinderi care pun la dispozitie servicii de reparare a acestui tip de dispozitive, dar nu toate aceste companii sunt caracterizate de aceasi calitate si profesionalism. Astfel, veti fi nevoit sa faceti un pic de munca de cercetare pentru a va informa despre reputatia service-ului pe care il luati in calcul. Pentru acest scop, iata cateva lucruri importante de cunoscut pe care e bine sa le luati in considerare cand sunteti in cautarea unui un atelier care sa va rezolve problema:

1. Convingeti-va ca angajatii de la atelierul de reparatii telefoane au suficienta experienta

Chiar daca toti tehnicienii au fost la un moment in timp nepriceputi si ne-experimentati, in mod sigur nu vreti ca un astfel de incepator sa va repare telefonul mobil. Ar fi chiar posibil ca unii dintre ei – din cauza ca nu sunt familiarizati cu diferite categorii de reparatii – sa poata cauza chiar mai multe probleme telefonului inteligent. De aceea, alegeti o firma care are tehnicieni experimentati in echipa.

2. Interesati-va de reputatia firmei de reparatii telefoane

Alegeti un service GSM care are o faima excelenta in oferirea unor servicii calitative, si care ofera si relatii cu clientii de calitate. Puteti compara popularitatea variatilor furnizori prin accesarea website urilor acestora. Totodata, exista posibilitatea sa verificati calificativele fostilor si actualilor clienti si pe alte site-uri dedicate recenziilor, precum Facebook. Aceasta actiune va va permite o viziune mai realista din perspectiva clientilor.

3. Care este timpul de returnare?

Una din primele intrebari pe care e recomandat sa le puneti este legata de durata de retur al produsului reparat. Suntem intr-un secol al vitezei, si foarte putini oameni isi pot derula rutina de zi cu zi in absenta unui telefon inteligent. Viata fara smartphone timp indelungat va poate prejudicia cariera, business-ul sau chiar viata de familie. Un service de reparatii telefoane de top va avea o perioada de inapoiere de maxim 3 zile lucratoare – asta inseamna ca puteti spera sa primiti telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. Calitate in comunicare cu firma de service GSM

O firma care se respecta va va informa cu privire la starea interventiei oricand. Acest aspect va ofera o siguranta aditionala ca tehnicienii lucreaza la dispozitivul Dvs, si veti avea o idee legata de perioada exacta in care va veti bucura din nou de aparat.

5. Garantie

Cel mai probabil ca va veti infuria daca telefonul D-voastra va avea din nou probleme la scurta durata dupa ce a fost depanat. De aceea, e indicat sa va orientati spre un service GSM care pune la dispozitie garantii pentru manoperele pe care le ofera. Garantia e indicat sa fie activa durata de pana la cel putin 3 luni dupa ce interventia a fost facuta.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea muncii prestate este printre factorii primordiali atunci cand vine vorba de decizia asupra unui service ce repara telefoane. Deci, in ce fel puteti estima nivelul de calitate al serviciilor disponibile la o companie? Si acum puteti citi recenziile celor care au folosit serviciile lor, sau puteti intreba in mod personal cu fostii clientii in legatura nivelul de satisfactie.

Repararea unui telefon inteligent ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Tinand cont de sugestiile anterioare veti gasi cu siguranta cea mai potrivita societate de reparatii telefoane Tulcea pentru nevoile Dvs particulare, si in costul preconizat. Acestia au fost cativa factori pe care e bine sa ii aveti in vedere cand aveti intentia sa alegeti o firma care sa va depaneze dispozitivul. Cu putin noroc, veti intalni o firma care presteaza servicii super la un tarif acceptabil.