Aceasta pagina a fost vizualizata de 2,831 ori incepand din data de 7 Martie 2020

Vi s-a defectat smartphone-ul? Aveti nevoie de un service GSM in Tulcea? V-am pregatit o lista cu ateliere din municipiul D-voastra, precum si informatii care sa va asigure o cautare mai simpla, precum:

 • denumirea firmei
 • adresa
 • pagina web
 • numarul de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM pentru telefoane si tablete in Tulcea

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Nu exista inca service-uri inscrise

Fara recenzii
0/5

Tulcea

Ne pare rau, inca nu s-a inscris nici un service GSM din Tulcea pe site-ul nostru…

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Cele mai frecvente servicii oferite de un service de reparatii telefoane Tulcea:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • depanarea defectiunilor aparute la contactul cu apa;
 • telefoane care nu se mai aprind, cu incarcare deficitara, care pierd semnalul, la care nu se mai aude.

Reparatii software:

 • decodari, actualizare de versiuni software, realizare de copii de back-up si recuperare de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializarea celor mai frecvente accesorii necesare: incarcatoare, cartele SIM si SD sau micro, cabluri, baterii, microfoane samd.

Cele mai populare brand-uri in Romania:

 • iPhone, LG, Samsung, Sony, HTC, Huawei, Allview, Asus, Lenovo, OnePlus, Xiaomi, Motorola, BlackBerry, Alcatel, Nokia.
 

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Nisa telefoniei mobile a crescut intr-un ritm extraordinar din anii 2000 pana acum. Deja exista o multime de firme care au evoluat in branduri arhi cunoscute in aceasta industrie – precum Samsung, Sony, Apple, Huawei, LG, HTC, Asus, Nokia, Motorola etc – si in acelasi timp, aceste dispozitive au devenit parte normala din viata noastar de zi cu zi.

Din pacate, un smartphone este un produs delicat, si este foarte usor sa fie distrus de diverse accidente. Nu conteaza prea mult cat de mult aveti grija de telefonul dumneavoastra, ori cat de mult ati achitat pentru el la achizitionarea lui, cel mai probabil la un moment dat va avea nevoie de interventia unui specialist la un service GSM.

In mod obisnuit, firma care a produs aparatul este cea mai recomandata alternativa pentru corectarea defectiunilor, dar acest lucru nu este intotdeauna la indemana, de aceea e bine sa va orientati spre o solutie locala. Cititi mai departe pentru a afla cum sa descoperiti o firma de reparatii telefoane Tulcea care are abilitatea sa rezolve orice complicatie ar avea aparatul Dvs, si la un cost care sa fie convenabila.

Veti descoperi ca sunt disponibile numeroase intreprinderi care ofera servicii de reparare a acestui tip de aparate, dar nu toate aceste companii garanteaza aceasi calitate si profesionalism. Astfel, veti fi nevoit sa faceti un pic de munca de cercetare pentru a afla reputatia serviciului la care va doriti sa apelati. Exista cateva informatii importante de cunoscut pe care e indicat sa le luati in evidenta cand sunteti in cautarea unui o firma care sa se ocupe de problema:

1. Fiti siguri ca angajatii de la atelierul de reparatii telefoane au experienta

Chiar daca toti depanatorii au fost la un moment dat incepatori si ne-experimentati, nu va doriti ca un astfel de incepator sa se ocupe de telefonul mobil. Ar fi chiar posibil ca unii dintre ei – fiind nefamiliarizati cu diverse categorii de reparatii – pot cauza chiar mai multe probleme telefonului inteligent. Asadar, alegeti o firma care are persoane experimentate in echipa.

2. Interesati-va de reputatia firmei de reparatii telefoane

Alegeti un service GSM care are o reputatie excelenta in oferirea de servicii de top, si in acelasi timp ofera si suport de calitate. Aveti posibilitatea sa comparati renumele variatilor furnizori prin accesarea site urilor acestora. In acelasi timp, exista posibilitatea sa verificati calificativele clientilor si pe alte platforme care au sectiuni pt recenzii, precum Facebook sau Google Places. Aceasta actiune va va crea o viziune mai realista din perspectiva clientilor.

3. In cat timp se finalizeaza reparatia?

Una din intrebarile de baza pe care e indicat sa le mentionati este in legatura cu durata de returnare al produsului reparat. Am ajuns intr-un secol al vitezei, si destul de putini oameni isi pot completa rutina zilnica in absenta unui smartphone. Viata fara smartphone timp indelungat va poate afecta cariera, afacerea sau chiar viata intima. Un service de reparatii telefoane de top va avea o perioada de returnare de maxim 3 zile lucratoare – acest lucru inseamna ca e posibil sa primiti aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O buna comunicare cu firma de service GSM

O companie care se respecta va va tine la curent cu privire la starea depanarii in orice moment. Acest aspect va ofera mai multa siguranta ca angajatii lucreaza la dispozitivul dumneavoastra, si puteti sa va faceti o idee legata de timpul exact in care veti putea butona din nou telefonul.

5. Garantie

Cel mai probabil ca va veti supara daca dispozitivul D-voastra va incepe sa aiba defectiuni la scurta durata dupa ce a fost remediat. Din acest motiv, se recomanda sa va orientati spre un service GSM care ofera o garantie pentru serviciile si piesele pe care le presteaza. Garantia e bine sa fie activa durata de pana la minim 3 luni dupa ce operatiunea de reparare a fost facuta.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea muncii prestate este printre factorii de top cand vine vorba de alegerea unei firme ce repara telefoane. Deci, in ce fel puteti determina nivelul de calitate al serviciilor disponibile la o companie? Din nou, puteti citi recenziile clientilor, sau puteti discuta personal cu fostii clientii despre calitatea serviciilor.

Reparatia unui smartphone ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Daca tineti cont de recomandarile de mai sus veti descoperi cu siguranta cea mai potrivita societate de reparatii telefoane Tulcea pentru nevoile dumneavoastra, si in bugetul alocat. Acestia au fost cativa factori pe care e bine sa ii luati in calcul cand vreti sa alegeti o firma care sa va depaneze aparatul. Daca aveti noroc, veti intalni o firma care presteaza servicii excelente la un tarif atractiv.