Aceasta pagina a fost vizualizata de 5,144 ori incepand din data de 7 Martie 2020

S-a defectat telefonul mobil? Aveti nevoie de un service GSM in Tulcea? V-am pregatit o lista cu ateliere din localitatea D-voastra, la un loc cu informatii folositoare care sa va faca cautarea mai simpla, precum:

 • numele atelierului
 • adresa
 • pagina web
 • nr. de telefon
 • emailul de contact
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM pentru telefoane si tablete in Tulcea

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Nu exista inca service-uri inscrise

Fara recenzii
0/5

Tulcea

Ne pare rau, inca nu s-a inscris nici un service GSM din Tulcea pe site-ul nostru…

Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa service-ului Dvs aici

Adaugati descrierea service-ului Dvs aici. Ajutati vizitatorii sa realizeze ca firma Dvs este o alegere excelenta pentru reparatiile de care au nevoie …

Cele mai frecvente servicii oferite de un service de reparatii telefoane Tulcea:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • remedierea defectiunilor cauzate de apa;
 • telefoane care nu mai pornesc, care nu se mai incarca, care pierd semnalul, la care se aude foarte incet sau deloc.

Reparatii software:

 • efectuarea de decodari, actualizari versiuni software, recuperarea datelor pierdute si efectuarea de copii de siguranta.

Vanzari diverse accesorii:

 • carcase, acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, etc, cabluri, baterii, casti audio, microfoane.

Cele mai populare branduri intre consumatorii romani:

 • iPhone, LG, Samsung, Huawei, Sony, HTC, Asus, Lenovo, Allview, Xiaomi, Motorola, OnePlus, BlackBerry, Nokia, Alcatel.
 

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Nisa telefoniei mobile a evoluat intr-un ritm incredibil din anii 2000 pana acum. Putem gasi pe piata o multime de firme care au crescut in branduri arhi cunoscute pe acest segment – precum Samsung, Apple, Sony, Huawei, HTC, LG, Asus, Motorola, Nokia etc – si in acelasi timp, aceste dispozitive au devenit parte normala din viata noastar de zi cu zi.

Din nefericire, un smartphone este un produs delicat, si poate foarte usor sa fie deteriorat de diverse accidente. E irelevant cat de mult aveti grija de telefonul dumneavoastra, ori ce suma ati platit pentru el la achizitionarea lui, in mod sigur va veni o zi cand va avea nevoie de reparatii la un service GSM.

In mod obisnuit, firma care a produs modelul este cea mai buna alegere pentru repararea lui, dar acest lucru nu este intotdeauna convenabil sau posibil, asa ca e bine sa va orientati spre o solutie locala. Cititi mai departe pentru a afla cum sa selectati un atelier de reparatii telefoane Tulcea care are abilitatea sa corecteze orice defect ar avea dispozitivul D-voastra, si la un pret care sa fie convenabila.

Veti concluziona ca sunt disponibile multe firme care au in oferta servicii de restaurare a astfel de aparate, insa nu toate aceste companii garanteaza aceeasi eficienta si profesionalism. Astfel, veti fi nevoit sa faceti putina munca de cercetare pentru a va informa despre reputatia atelierului pe care il luati in calcul. In acest sens, exista cateva informatii general valabile pe care trebuie sa le luati in calcul cand incepeti sa cautati un serviciu care sa remedieze defectiunea:

1. Fiti siguri ca tehnicienii de la atelierul de reparatii telefoane au experienta

Chiar daca toti tehnicienii au fost la un moment in timp noi si lipsiti de experienta, nu va doriti ca un astfel de incepator sa va repare telefonul mobil. Unii dintrei ei – fiind nefamiliarizati cu diferite categorii de depanari – sa poata cauza chiar mai multe probleme telefonului. De aceea, alegeti o firma care are oameni cu experienta in echipa.

2. Care este reputatia firmei de reparatii telefoane

Mergeti pe mana unui service GSM care are o faima excelenta in oferirea serviciilor de calitate, si in acelasi timp ofera si asistenta de cea mai buna calitate. Puteti compara popularitatea diferitor furnizori prin accesarea paginilor web ale acestora. De asemenea, exista posibilitatea sa verificati review-urile clientilor si pe alte pagini web unde se pot lasa recenzii, precum Facebook. Aceasta actiune va va oferi o viziune mai realista din perspectiva clientilor.

3. Care este timpul de returnare?

Una din intrebarile de baza pe care e indicat sa le puneti este in legatura cu durata de inapoiere al dispozitivului reparat. Am ajuns in secolul vitezei, si putini oameni isi pot efectua rutina de zi cu zi in absenta unui smartphone. Viata fara telefon pentru o durata mai lunga va poate afecta cariera, afacerea si chiar inclusiv viata intima. Un service de reparatii telefoane de top va respecta o perioada de returnare de maxim 3 zile lucratoare – asta inseamna ca puteti spera sa receptionati telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O buna comunicare cu firma de service GSM

O companie care se respecta va va tine la curent in legatura cu starea interventiei atunci cand doriti. Acest lucru va ofera o siguranta aditionala ca echipa lucreaza la dispozitivul dumneavoastra, si veti avea o estimare legata de perioada exacta in care va veti bucura din nou de aparat.

5. Garantia oferita

Cel mai probabil ca va veti irita daca telefonul D-voastra incepe sa aiba probleme imediat dupa ce a fost reparat. Asadar, e recomandat sa alageti un service GSM care ofera o garantie pentru manoperele pe care le presteaza. Garantia e indicat sa fie valabila timp de pana la cel putin 3 luni dupa ce operatiunea de reparare a fost facuta.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea interventiei este printre factorii primordiali in momentul cand este vorba de selectionarea unei firme ce repara telefoane. Prin urmare, in ce fel puteti estima nivelul de calitate al serviciilor disponibile la o companie? Din nou, puteti cauta reviewurile clientilor, sau puteti intreba in mod personal cu fostii clientii legat de nivelul calitativ al serviciilor.

Depanarea unui telefon mobil ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Atunci cand veti tine cont de sfaturile anterioare veti identifica cu siguranta cea mai potrivita companie de reparatii telefoane Tulcea pentru nevoile D-voastra specifice, si in bugetul alocat. Acestia au fost cativa factori pe care ar trebui sa ii evaluati cand vreti sa alegeti un service care sa va repare aparatul. Daca aveti noroc, veti intalni o firma care pune pe piata servicii de calitate la un pret atractiv.