Vi s-a defectat telefonul mobil? Aveti nevoie de un service GSM in Turda? Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu firme din aceasta industrie din orasul D-voastra, la un loc cu informatii care sa va asigure o cautare mai rapida, precum:

 • denumirea service-ului
 • adresa
 • adresa web
 • nr. de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Turda - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Piata Republicii nr. 9, Turda

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Piata Republicii nr. 9, Turda

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Piata Republicii nr. 9, Turda

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cele mai comune servicii prestate de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire de display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • defecte cauzate de apa;
 • interventii la telefoane care nu se mai aprind, care nu se mai incarca, care pierd semnalul, la care se aude foarte incet sau deloc.

Reparatii software:

 • efectuarea de decodari, update software, recuperare sau back-up de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • carcase, acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, etc, cabluri, baterii, casti audio, microfoane.

Cele mai populare brand-uri in Romania:

 • Samsung, iPhone, LG, Huawei, Sony, HTC, Allview, Asus, Lenovo, Motorola, OnePlus, Xiaomi, BlackBerry, Alcatel, Nokia.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Segmentul de business al telefoniei mobile s-a dezvoltat intr-un ritm ametitor in ultimele doua decenii. Pe piata exista o multime de companii care au devenit branduri arhi cunoscute pe aceasta piata – precum Samsung, Apple, Sony, Huawei, HTC, LG, Asus, Motorola, Nokia etc – si in acelasi timp, aceste aparate au devenit o parte integranta din viata celor care le-au cumparat.

Partea proasta este ca un telefon mobil este un dispozitiv sensibil, si poate foarte usor sa fie distrus de diverse accidente. Nu conteaza prea mult cat de atent sunteti cu telefonul dumneavoastra, sau cat de mult ati achitat pentru el la achizitionarea lui, in mod sigur va veni o zi cand va avea nevoie de reparatii la un service GSM.

De obicei, compania care a produs telefonul este cea mai recomandata alternativa pentru remedierea problemelor, insa acest lucru nu este intotdeauna posibil sau convenabil, de aceea e bine sa luati in calcul o solutie locala. Descoperiti in randurile de mai jos cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane Turda care poate sa corecteze orice defect ar avea aparatul dumneavoastra, si la un tarif care sa va convina.

Veti descoperi ca exista numeroase societati comerciale care au in oferta servicii de restaurare a astfel de aparate, dar nu toate aceste companii sunt caracterizate de aceeasi eficienta si profesionalism. Astfel, veti fi nevoit sa faceti putina munca de cercetare pentru a afla reputatia serviciului la care va doriti sa apelati. In acest sens, exista cateva aspecte general valabile pe care e bine sa le luati in considerare cand incepeti sa cautati un serviciu care sa va rezolve problema:

1. Asigurati-va ca tehnicienii de la atelierul de reparatii telefoane au suficienta experienta

Chiar daca toti depanatorii au fost la un moment in timp incepatori si lipsiti de experienta, in mod sigur nu vreti ca un astfel de incepator sa va repare telefonul mobil. Unii dintrei ei – fiind nefamiliarizati cu diferite tipuri de interventii – sa poate produce chiar mai multe defectiuni telefonului inteligent. Prin urmare, alegeti o firma care are persoane experimentate in echipa.

2. Care este reputatia firmei de reparatii telefoane

Mergeti pe mana unui service GSM care are o faima excelenta in oferirea serviciilor de calitate, si in acelasi timp ofera si suport de cea mai buna calitate. Puteti compara popularitatea mai multor furnizori prin verificarea site urilor acestora. Totodata, exista posibilitatea sa verificati calificativele fostilor si actualilor clienti si pe alte pagini web care au sectiuni pt recenzii, precum Facebook sau Google Places. Aceasta actiune va va crea o viziune mai realista din perspectiva unui client.

3. In cat timp se finalizeaza reparatia?

Una din principalele intrebari pe care trebuie sa le adresati este legata de timpul de retur al produsului reparat. Traim in vremuri caracterizate de graba, si destul de putini indivizi isi pot efectua rutina de zi cu zi in absenta unui telefon inteligent. Viata fara smartphone timp indelungat va poate dauna la cariera, business-ul si chiar inclusiv viata de familie. Un atelier de reparatii telefoane de top va respecta o durata de retur de cel mult 3 zile lucratoare – asta inseamna ca va puteti astepta sa receptionati aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. Calitate in comunicare cu firma de service GSM

O companie care se respecta va va tine la curent cu privire la starea interventiei atunci cand doriti. Acest lucru va va oferi mai multa siguranta ca echipa lucreaza la dispozitivul Dvs, si va ofera posibilitatea sa va faceti o idee legata de durata exacta in care veti putea butona din nou telefonul.

5. Garantia oferita

Probabil ca va veti irita daca telefonul D-voastra va incepe sa aiba defectiuni imediat dupa ce a fost reparat. De aceea, e indicat sa va orientati spre un service GSM care pune la dispozitie garantii pentru manoperele pe care le ofera. Garantia e indicat sa fie valabila durata de pana la macar 3 luni dupa ce reparatia a fost realizata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea este printre primii factori atunci cand vine vorba de selectionarea unei firme ce repara telefoane. Prin urmare, in ce mod puteti afla nivelul de calitate al serviciilor oferite de o companie? Si acum puteti cauta recomandarile clientilor, sau puteti purta o discutie personal cu fostii clientii legat de nivelul de satisfactie.

Repararea unui smartphone ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Tinand cont de sugestiile anterioare veti gasi cu certitudine cea mai potrivita companie de reparatii telefoane Turda pentru nevoile D-voastra specifice, si in costul preconizat. Acestia sunt unii factori pe care ar trebui sa ii aveti in vedere cand vreti sa alegeti o companie care sa va repare dispozitivul. Cu putin noroc, veti da peste o firma care ofera servicii excelente la un tarif acceptabil.