Vi s-a defectat smartphone-ul? Sunteti in cautarea unui service GSM in Turda? Aici gasiti o lista cu astfel de firme din orasul Dvs, impreuna cu informatii utile care sa va simplifice cautarea, precum:

 • denumirea firmei
 • adresa
 • pagina web
 • nr. de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Turda - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Piata Republicii nr. 9, Turda

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Piata Republicii nr. 9, Turda

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Piata Republicii nr. 9, Turda

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cele mai comune servicii realizate de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire de display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • depanarea defectiunilor aparute la contactul cu apa;
 • telefoane care nu mai pornesc, la care nu se mai incarca bateria, care nu mai au semnal, la care nu se mai aude.

Reparatii software:

 • realizarea de decodari, actualizari versiuni software, recuperare sau back-up de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializarea celor mai frecvente accesorii necesare: incarcatoare, cartele SIM si SD sau micro, cabluri, baterii, microfoane samd.

Cele mai populare branduri intre consumatorii romani:

 • iPhone, Samsung, LG, Huawei, Sony, HTC, Asus, Lenovo, Allview, OnePlus, Xiaomi, Motorola, BlackBerry, Alcatel, Nokia.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Segmentul de business al telefoniei mobile a crescut intr-un ritm fenomenal in ultimele doua decenii. Deja exista o multime de firme care au devenit branduri consacrate pe aceasta piata – precum Samsung, Sony, Apple, Huawei, LG, HTC, Asus, Nokia, Motorola etc – iar aceste electronice au devenit o parte integranta din viata celor care le-au cumparat.

Partea proasta este ca un telefon mobil este un aparat fragil, si poate foarte usor sa fie stricat de diverse evenimente nedorite. Nu conteaza prea mult cat de atent sunteti cu telefonul dumneavoastra, ori ce suma ati achitat pentru el la achizitionarea lui, cel mai probabil la un moment dat va necesita interventia unui specialist la un service GSM.

De obicei, firma care a produs modelul este cea mai buna alegere pentru repararea lui, dar acest lucru nu este intotdeauna convenabil sau posibil, asadar e bine sa luati in calcul o solutie locala. Cititi mai departe pentru a afla cum sa descoperiti un atelier de reparatii telefoane Turda care e capabil sa rezolve orice problema ar avea dispozitivul Dvs, si la un cost care sa fie atractiv.

Veti descoperi ca exista suficiente firme care ofera servicii de reparare a astfel de electronice, din pacate nu toate aceste companii ofera aceeasi calitate. Astfel, veti fi nevoit sa faceti un pic de munca de cercetare pentru a va informa despre reputatia service-ului la care va doriti sa apelati. Pentru acest scop, iata cateva aspecte importante de cunoscut pe care e indicat sa le luati in calcul cand incepeti sa cautati o firma care sa se ocupe de problema:

1. Convingeti-va ca tehnicienii de la atelierul de reparatii telefoane au suficienta experienta

Chiar daca toti depanatorii au fost la un moment dat nepriceputi si ne-experimentati, nu va doriti ca un astfel de incepator sa va repare telefonul mobil. E posibil ca unii dintre ei – din cauza ca nu sunt familiarizati cu diverse categorii de depanari – sa poate produce chiar mai multe probleme telefonului inteligent. Asadar, alegeti o firma care are oameni cu experienta in echipa.

2. Interesati-va de reputatia firmei de reparatii telefoane

Mergeti pe mana unui service GSM care are o faima excelenta in oferirea serviciilor de calitate, si in acelasi timp ofera si suport de cea mai buna calitate. Aveti posibilitatea sa comparati renumele variatilor furnizori prin accesarea site urilor acestora. In acelasi timp, puteti verifica review-urile clientilor si pe alte pagini web unde se pot lasa recenzii, precum Facebook. Acest pas va va oferi o viziune mai apropiata de realitate din perspectiva clientilor.

3. Care este timpul de returnare?

Una din primele intrebari pe care e recomandat sa le mentionati este legata de timpul de retur al dispozitivului reparat. Am ajuns intr-un secol al vitezei, si putini indivizi isi pot completa rutina de zi cu zi in absenta unui telefon mobil. Existenta fara smartphone pentru o durata mai lunga va poate dauna la cariera, business-ul si chiar inclusiv viata intima. Un atelier de reparatii telefoane de top va oferi o durata de retur de cel mult 3 zile lucratoare – asta inseamna ca e posibil sa receptionati aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. Calitate in comunicare cu firma de service GSM

O firma care se respecta va va informa cu privire la starea depanarii oricand. Acest fapt ofera extra siguranta ca angajatii lucreaza la dispozitivul D-voastra, si va ofera posibilitatea sa va faceti o estimare legata de durata exacta in care veti primi aparatul inapoi.

5. Garantie

Cel mai probabil ca va veti irita daca dispozitivul dumneavoastra incepe sa aiba disfunctionalitati imediat dupa ce a fost remediat. Asadar, e indicat sa cautati un service GSM care furnizeaza o garantie pentru manoperele pe care le presteaza. Garantia ar trebui sa fie activa timp de pana la macar 3 luni dupa ce interventia a fost realizata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea muncii prestate este printre factorii primordiali atunci cand vine vorba de selectionarea unui service ce repara telefoane. Asadar, in ce mod puteti determina nivelul de calitate al serviciilor oferite de o companie? Si acum puteti citi recenziile clientilor, sau puteti discuta unu la unu cu fostii clientii legat de nivelul de satisfactie.

Reparatia unui smartphone ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Atunci cand veti tine cont de recomandarile de mai devreme veti gasi cu siguranta cea mai potrivita companie de reparatii telefoane Turda pentru nevoile D-voastra specifice, si in tariful la care va asteptati. Iata deci cativa factori pe care e recomandat sa ii luati in calcul cand aveti intentia sa alegeti un service care sa va repare dispozitivul. Cu putin noroc, veti da peste o firma care presteaza servicii super la un tarif atractiv.