S-a defectat telefonul mobil? Cautati un service GSM in Vaslui? Aici gasiti o lista cu ateliere din orasul Dvs, la un loc cu informatii folositoare care sa va asigure o cautare mai comoda, precum:

 • numele firmei
 • adresa
 • pagina web
 • telefonul
 • adresa de mail
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Vaslui - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Str. Stefan cel Mare nr. 59 Vaslui

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Str. Stefan cel Mare nr. 59 Vaslui

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Str. Stefan cel Mare nr. 59 Vaslui

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cele mai comune servicii prestate de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • repararea sau inlocuirea urmatoarelor componente: touchscreen, display, carcasa, acumulator, mufe alimentare, cabluri USB, baterii, microfoane, placi de baza, casti, etc.;
 • depanarea defectiunilor aparute la contactul cu apa;
 • interventii la telefoane care refuza sa mai porneasca, cu incarcare deficitara, care pierd semnalul, la care nu se mai aude.

Reparatii software:

 • decodari, update versiuni software, recuperare sau back-up de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • carcase, acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, etc, cabluri, baterii, casti audio, microfoane.

Cele mai populare brand-uri in Romania:

 • iPhone, Samsung, LG, Sony, HTC, Huawei, Allview, Asus, Lenovo, OnePlus, Xiaomi, Motorola, BlackBerry, Nokia, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Segmentul de business al telefoniei mobile a crescut intr-un ritm ametitor in ultimii 20 de ani. Deja exista o multime de companii care au devenit branduri binecunoscute pe aceasta piata – precum Samsung, Sony, Apple, Huawei, LG, HTC, Asus, Nokia, Motorola etc – si in acelasi timp, aceste dispozitive au devenit o parte integranta din viata noastar de zi cu zi.

Din nefericire, un telefon mobil este un aparat sensibil, si este foarte usor sa fie distrus de diverse evenimente nedorite. Nu conteaza prea mult cat de atent sunteti cu telefonul dumneavoastra, sau cat de mult ati platit pentru el cand l-ati procurat, in mod sigur va veni o zi cand va avea nevoie de reparatii la un service GSM.

In mod obisnuit, compania care a produs modelul este cea mai buna optiune pentru corectarea defectiunilor, dar acest lucru nu este intotdeauna la indemana, de aceea e bine sa luati in calcul o solutie locala. Cititi mai departe pentru a afla cum sa selectati un service de reparatii telefoane Vaslui care e capabil sa corecteze orice problema ar avea telefonul dumneavoastra, si la un tarif care sa va convina.

Veti ajunge la concluzia ca sunt disponibile numeroase intreprinderi care ofera servicii de depanare a astfel de electronice, dar nu toate aceste companii garanteaza aceeasi eficienta si profesionalism. Va trebui sa faceti un pic de munca de cercetare pentru a descoperi reputatia atelierului pe care l-ati ales. In acest sens, exista cateva aspecte valabile in general pe care e indicat sa le luati in considerare cand sunteti in cautarea unui un atelier care sa remedieze defectiunea:

1. Fiti siguri ca angajatii de la service-ul de reparatii telefoane au suficienta experienta

Chiar daca toti tehnicienii au fost la un moment dat noi si lipsiti de experienta, probabil nu va doriti ca un astfel de incepator sa va repare telefonul mobil. Ar fi chiar posibil ca unii dintre ei – care nu sunt familiari cu diferite categorii de depanari – sa poata cauza chiar mai multe probleme smartphone-urilor. De aceea, alegeti o firma care are persoane experimentate in echipa.

2. Interesati-va de reputatia firmei de reparatii telefoane

Orientati-va spre un service GSM care are un renume foarte bun in oferirea serviciilor de calitate, si care ofera si suport de cea mai buna calitate. Puteti compara reputatia mai multor furnizori prin vizitarea site urilor acestora. In acelasi timp, puteti verifica review-urile clientilor si pe alte pagini web dedicate recenziilor, precum Facebook. Acest lucru va va oferi o viziune mai apropiata de realitate din perspectiva clientilor.

3. In cat timp se finalizeaza reparatia?

Una din intrebarile de baza pe care e recomandat sa le adresati este legata de perioada de retur al produsului reparat. Am ajuns intr-un secol al vitezei, si putini oameni isi pot efectua rutina zilnica fara un telefon mobil. Sa ramaneti fara smartphone timp indelungat va poate afecta cariera, afacerea sau chiar viata de familie. O firma de reparatii telefoane de top va respecta o durata de returnare de maxim 3 zile lucratoare – acest lucru inseamna ca va puteti astepta sa receptionati aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. Calitate in comunicare cu firma de service GSM

O firma care se respecta va va anunta cu privire la starea depanarii oricand. Acest aspect va va oferi mai multa siguranta ca angajatii lucreaza la dispozitivul D-voastra, si veti avea o idee legata de timpul exact in care va veti bucura din nou de aparat.

5. Garantia oferita

In mod sigur va veti supara daca dispozitivul dumneavoastra va avea din nou disfunctionalitati la scurta durata dupa ce a fost depanat. Asadar, e indicat sa va orientati spre un service GSM care furnizeaza garantii pentru serviciile si piesele pe care le presteaza. Garantia e indicat sa fie valabila perioada de pana la minim 3 luni dupa ce interventia a fost realizata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea interventiei este printre factorii primordiali cand vine vorba de selectionarea unei companii ce repara telefoane. Asadar, cum puteti determina nivelul de calitate al serviciilor oferite de o companie? Inca o data, puteti rasfoi recenziile celor care au folosit serviciile lor, sau puteti discuta unu la unu cu fostii clientii despre calitatea serviciilor.

Reparatia unui telefon mobil ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Atunci cand veti tine cont de ideile de mai devreme veti identifica cu certitudine cea mai potrivita firma de reparatii telefoane Vaslui pentru nevoile D-voastra specifice, si in costul preconizat. Acestia au fost cativa factori pe care ar trebui sa ii luati in calcul cand aveti intentia sa alegeti o firma care sa va remedieze dispozitivul. Daca aveti sansa, veti gasi o firma care presteaza servicii excelente la un tarif atractiv.