S-a stricat telefonul mobil sau tableta? Cautati un service GSM in Vaslui? V-am pregatit o lista cu ateliere din orasul D-voastra, precum si informatii utile care sa va faca cautarea mai rapida, precum:

 • denumirea service-ului
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de mail
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Vaslui - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Str. Stefan cel Mare nr. 59 Vaslui

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cele mai frecvente servicii disponibile de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • repararea sau inlocuirea urmatoarelor componente: touchscreen, display, carcasa, acumulator, mufe alimentare, cabluri USB, baterii, microfoane, placi de baza, casti, etc.;
 • remedierea defectiunilor cauzate de apa;
 • telefoane care nu se mai aprind, la care nu se mai incarca bateria, care pierd semnalul, la care se aude foarte incet sau deloc.

Reparatii software:

 • realizarea de decodari, update versiuni software, recuperarea datelor pierdute si efectuarea de copii de siguranta.

Vanzari diverse accesorii:

 • carcase, acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, etc, cabluri, baterii, casti audio, microfoane.

Cele mai populare brand-uri:

 • iPhone, LG, Samsung, HTC, Huawei, Sony, Allview, Asus, Lenovo, Xiaomi, Motorola, OnePlus, BlackBerry, Alcatel, Nokia.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Segmentul de business al telefoniei mobile a evoluat intr-un ritm fenomenal din anii 2000 pana acum. Deja exista o multime de companii care au crescut in branduri consacrate in aceasta industrie – precum Apple, Samsung, Huawei, Sony, LG, HTC, Motorola, Asus, Nokia etc – iar aceste dispozitive au devenit parte normala din viata celor care le-au cumparat.

Din pacate, un telefon mobil este un dispozitiv sensibil, si poate foarte usor sa fie deteriorat de diverse incidente. E irelevant cat de mult aveti grija de telefonul dumneavoastra, ori cat de mult ati achitat pentru el la achizitionarea lui, cel mai probabil la un moment dat va avea nevoie de interventia unui specialist la un service GSM.

In mod obisnuit, compania care a produs modelul este cea mai buna alegere pentru remedierea problemelor, insa din pacate acest lucru nu este intotdeauna convenabil sau posibil, asa ca e bine sa aveti la dispozitie o solutie locala. Aflati in continuare cum sa selectati un service de reparatii telefoane Vaslui care e capabil sa corecteze orice problema ar avea aparatul Dvs, si la un pret care sa fie avantajos.

Veti concluziona ca sunt disponibile multe firme care ofera servicii de reparare a acestei categorii de electronice, dar nu toate aceste companii ofera aceeasi calitate. De aceea, va fi nevoie sa faceti putina munca de cercetare pentru a afla reputatia atelierului pe care l-ati ales. Pentru acest scop, iata cateva aspecte general valabile pe care trebuie sa le luati in calcul cand cautati o firma care sa va rezolve problema:

1. Fiti siguri ca angajatii de la firma de reparatii telefoane au experienta

Chiar daca toti depanatorii au fost candva incepatori si lipsiti de practica, probabil nu va doriti ca un astfel de incepator sa va repare telefonul mobil. E posibil ca unii dintre ei – fiind nefamiliarizati cu diverse categorii de depanari – pot cauza chiar mai multe probleme smartphone-urilor. De aceea, alegeti o firma care are persoane experimentate in echipa.

2. Faceti investigatii despre reputatia firmei de reparatii telefoane

Mergeti pe mana unui service GSM care are un renume foarte bun in oferirea unor servicii calitative, si in acelasi timp ofera si asistenta de cea mai buna calitate. Aveti posibilitatea sa comparati reputatia diferitor furnizori prin vizitarea paginilor web ale acestora. De asemenea, exista posibilitatea sa verificati recenziile fostilor clienti si pe alte site-uri dedicate recenziilor, precum Google My Business sau Facebook. Acest pas va va desena o viziune mai apropiata de realitate din perspectiva clientilor.

3. Care este timpul de returnare?

Una din intrebarile de baza pe care trebuie sa le mentionati este in legatura cu perioada de returnare al dispozitivului reparat. Suntem in secolul vitezei, si foarte putini indivizi isi pot completa rutina de zi cu zi fara un telefon mobil. Viata fara telefon pentru o durata mai lunga va poate afecta cariera, afacerea sau chiar viata intima. Un service de reparatii telefoane de top va oferi o perioada de inapoiere de maxim 3 zile lucratoare – ceea ce inseamna ca e posibil sa receptionati aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O comunicare de calitate cu firma de service GSM

Un service care se respecta va va tine la curent legat de starea interventiei in orice moment. Acest lucru va ofera extra siguranta ca echipa lucreaza la dispozitivul dumneavoastra, si veti avea o idee legata de timpul exact in care veti putea butona din nou telefonul.

5. Se ofera garantie?

Probabil ca va veti infuria daca telefonul D-voastra va avea din nou defectiuni imediat dupa ce a fost remediat. De aceea, e recomandat sa va orientati spre un service GSM care ofera garantii pentru serviciile si piesele pe care le ofera. Garantia e bine sa fie valida timp de pana la cel putin 3 luni dupa ce reparatia a fost realizata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea muncii prestate este printre factorii primordiali atunci cand vine vorba de selectionarea unei firme ce repara telefoane. Asadar, cum puteti estima nivelul de calitate al serviciilor prestate de o firma? Si acum puteti citi recomandarile clientilor, sau puteti discuta in mod personal cu fostii clientii despre calitatea serviciilor.

Depanarea unui telefon mobil ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Daca tineti cont de recomandarile anterioare veti identifica cu siguranta cea mai potrivita companie de reparatii telefoane Vaslui pentru nevoile dumneavoastra, si in bugetul alocat. Acestia au fost cativa factori pe care e recomandat sa ii luati in calcul cand aveti intentia sa alegeti un atelier care sa va repare telefonul. Daca aveti noroc, veti intalni o firma care pune pe piata servicii super la un pret avantajos.