S-a stricat smartphone-ul? Sunteti in cautarea unui service GSM in Vaslui? Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu ateliere din orasul D-voastra, impreuna cu informatii care sa va simplifice cautarea, precum:

 • denumirea service-ului
 • adresa
 • adresa web
 • telefonul
 • adresa de email
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Vaslui - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Str. Stefan cel Mare nr. 59 Vaslui

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cele mai frecvente servicii realizate de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • reparatii sau inlocuire de display, touchscreen, mufe alimentare, cabluri USB, carcase, acumulatori, baterii, placi de baza, microfoane, casti, etc.;
 • defecte cauzate de apa;
 • interventii la telefoane care nu mai pornesc, cu incarcare deficitara, care au semnal foarte slab, la care nu se mai aude corespunzator.

Reparatii software:

 • efectuarea de decodari, actualizari software, recuperare sau back-up de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • carcase, acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, etc, cabluri, baterii, casti audio, microfoane.

Cele mai populare brand-uri in Romania:

 • Samsung, iPhone, LG, HTC, Huawei, Sony, Allview, Asus, Lenovo, OnePlus, Xiaomi, Motorola, BlackBerry, Nokia, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Nisa telefoniei mobile s-a dezvoltat intr-un ritm extraordinar din anii 2000 pana acum. Deja exista o multime de companii care au devenit branduri arhi cunoscute pe acest segment – precum Samsung, Apple, Sony, Huawei, HTC, LG, Asus, Motorola, Nokia etc – si totodata, aceste dispozitive au devenit parte normala din viata celor care le-au cumparat.

Partea proasta este ca un smartphone este un aparat fragil, si poate fi foarte usor sa fie distrus de diverse evenimente nedorite. Nu conteaza cat de grijuliu sunteti cu telefonul dumneavoastra, ori ce suma ati achitat pentru el la achizitionarea lui, in mod sigur va veni o zi cand va avea nevoie de reparatii la un service GSM.

De regula, firma care a produs modelul este cea mai valida optiune pentru repararea lui, insa din pacate acest lucru nu este intotdeauna convenabil sau posibil, asa ca e bine sa aveti la dispozitie o solutie locala. Aflati in continuare cum sa selectati un atelier de reparatii telefoane Vaslui care poate sa rezolve orice complicatie ar avea aparatul dumneavoastra, si la un cost care sa fie convenabila.

Veti descoperi ca sunt disponibile multe firme care pun la dispozitie servicii de reparare a acestei categorii de aparate, insa nu toate aceste companii garanteaza aceeasi eficienta si profesionalism. Astfel, veti fi nevoit sa faceti putina munca de cercetare pentru a descoperi reputatia serviciului pe care l-ati ales. Pentru acest scop, iata cateva informatii importante de cunoscut pe care trebuie sa le luati in considerare cand cautati un serviciu care sa se ocupe de problema:

1. Convingeti-va ca angajatii de la atelierul de reparatii telefoane au suficienta experienta

Chiar daca toti tehnicienii au fost candva noi si lipsiti de practica, nu va doriti ca un astfel de incepator sa se ocupe de telefonul mobil. E posibil ca unii dintre ei – din cauza ca nu sunt familiarizati cu diferite categorii de reparatii – pot cauza chiar mai multe probleme telefonului. De aceea, alegeti o firma care are persoane experimentate in echipa.

2. Interesati-va de reputatia firmei de reparatii telefoane

Alegeti un service GSM care are o reputatie excelenta in oferirea serviciilor de calitate, si in acelasi timp ofera si relatii cu clientii de cea mai buna calitate. E simplu sa comparati popularitatea mai multor furnizori prin verificarea paginilor web ale acestora. Totodata, puteti verifica calificativele clientilor si pe alte site-uri dedicate recenziilor, precum Google My Business sau Facebook. Aceasta actiune va va desena o viziune mai realista din perspectiva clientilor.

3. Care este timpul de returnare?

Una din intrebarile de baza pe care trebuie sa le mentionati este in legatura cu durata de returnare al aparatului reparat. Traim in vremuri caracterizate de graba, si putini indivizi isi pot derula rutina cotidiana fara un smartphone. Viata fara telefon timp indelungat va poate dauna la cariera, business-ul si chiar inclusiv viata personala. Un service de reparatii telefoane de top va respecta un timp de inapoiere de maxim 3 zile lucratoare – ceea ce inseamna ca va puteti astepta sa receptionati aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O buna comunicare cu firma de service GSM

O firma care se respecta va va tine la curent in legatura cu starea depanarii oricand. Acest fapt ofera mai multa siguranta ca echipa lucreaza la dispozitivul Dvs, si va ofera posibilitatea sa va faceti o idee legata de timpul exact in care veti putea butona din nou telefonul.

5. Se ofera garantie?

Cel mai probabil ca va veti mahni daca telefonul D-voastra incepe sa aiba disfunctionalitati imediat dupa ce a fost depanat. Din acest motiv, e indicat sa cautati un service GSM care ofera o garantie pentru serviciile si piesele pe care le ofera. Garantia e bine sa fie valabila timp de pana la macar 3 luni dupa ce reparatia a fost realizata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea muncii prestate este printre primii factori atunci cand vine vorba de selectionarea unui service ce repara telefoane. Prin urmare, cum puteti determina nivelul de calitate al serviciilor disponibile la o firma? Inca o data, puteti cauta reviewurile clientilor, sau puteti intreba unu la unu cu fostii clientii in legatura nivelul de satisfactie.

Repararea unui telefon inteligent ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Atunci cand veti tine cont de sugestiile anterioare veti descoperi in mod sigur cea mai potrivita societate de reparatii telefoane Vaslui pentru nevoile D-voastra specifice, si in tariful la care va asteptati. Acestia au fost cativa factori pe care e bine sa ii evaluati cand vreti sa alegeti o companie care sa va depaneze aparatul. Daca aveti noroc, veti da peste o firma care ofera servicii excelente la un cost avantajos.