Vi s-a defectat telefonul mobil sau tableta? Cautati un service GSM in Vaslui? V-am pregatit o lista cu astfel de firme din orasul dumneavoastra, la un loc cu informatii care sa va asigure o cautare mai rapida, precum:

 • denumirea service-ului
 • adresa
 • website-ul
 • numarul de telefon
 • adresa de mail
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Vaslui - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Fara recenzii
0/5

Str. Stefan cel Mare nr. 59 Vaslui

Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.
Fara recenzii
0/5

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Cele mai frecvente servicii prestate de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • interventie de reparare sau inlocuire pentru urmatoarele piese: placi de baza, mufe de alimentare, baterii, acumulatoare, casti, cabluri USB, display, touch screen;
 • remedierea defectiunilor cauzate de apa;
 • telefoane care nu se mai aprind, cu incarcare deficitara, care nu mai au semnal, la care se aude foarte incet sau deloc.

Reparatii software:

 • realizarea de decodari, actualizare de software, recuperarea datelor pierdute si efectuarea de copii de siguranta.

Vanzari diverse accesorii:

 • carcase, acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, etc, cabluri, baterii, casti audio, microfoane.

Cele mai populare branduri intre consumatorii romani:

 • iPhone, LG, Samsung, Huawei, Sony, HTC, Lenovo, Allview, Asus, Xiaomi, Motorola, OnePlus, BlackBerry, Alcatel, Nokia.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Segmentul de business al telefoniei mobile a crescut intr-un ritm incredibil in ultimele doua decenii. Deja exista o multime de companii care au crescut in branduri arhi cunoscute pe acest segment – precum Samsung, Sony, Apple, Huawei, LG, HTC, Asus, Nokia, Motorola etc – iar aceste electronice au devenit o parte integranta din viata celor care le-au cumparat.

Din nefericire, un telefon mobil este un aparat fragil, si este foarte usor sa fie distrus de diverse incidente. Nu conteaza prea mult cat de mult aveti grija de telefonul dumneavoastra, ori ce avere ati platit pentru el cand l-ati cumparat, cel mai probabil la un moment dat va necesita remedierea unor defectiuni la un service GSM.

De regula, compania care a produs telefonul este cea mai buna alegere pentru corectarea defectiunilor, insa din pacate acest lucru nu este intotdeauna posibil sau convenabil, de aceea e bine sa va orientati spre o solutie locala. Descoperiti in randurile de mai jos cum sa descoperiti o companie de reparatii telefoane Vaslui care e capabil sa corecteze orice defect ar avea dispozitivul dumneavoastra, si la un pret care sa fie avantajos.

Veti ajunge la concluzia ca sunt disponibile suficiente intreprinderi care ofera servicii de restaurare a acestui tip de aparate, insa nu toate aceste companii sunt caracterizate de aceeasi eficienta si profesionalism. De aceea, va fi nevoie sa faceti un pic de munca de cercetare pentru a descoperi reputatia serviciului la care va doriti sa apelati. Exista cateva informatii valabile in general pe care e indicat sa le luati in evidenta cand cautati un atelier care sa remedieze defectiunea:

1. Convingeti-va ca angajatii de la service-ul de reparatii telefoane au experienta

Chiar daca toti depanatorii au fost la un moment in timp nepriceputi si ne-experimentati, in mod sigur nu vreti ca un astfel de incepator sa va dezasambleze telefonul mobil. Ar fi chiar posibil ca unii dintre ei – care nu sunt familiari cu diferite tipuri de reparatii – pot cauza chiar mai multe disfunctionalitati smartphone-urilor. De aceea, alegeti o firma care are persoane experimentate in echipa.

2. Faceti investigatii despre reputatia firmei de reparatii telefoane

Mergeti pe mana unui service GSM care are o faima excelenta in oferirea serviciilor de calitate, si care ofera si suport de calitate. E simplu sa comparati popularitatea variatilor furnizori prin vizitarea site urilor acestora. De asemenea, e simplu de verificat recenziile fostilor si actualilor clienti si pe alte site-uri unde se pot lasa recenzii, precum Google My Business sau Facebook. Aceasta actiune va va oferi o viziune mai buna din perspectiva unui client.

3. In cat timp se finalizeaza reparatia?

Una din principalele intrebari pe care e recomandat sa le mentionati este legata de durata de inapoiere al dispozitivului reparat. Suntem intr-un secol al vitezei, si putini indivizi isi pot completa rutina de zi cu zi in lipsa unui smartphone. Viata fara smartphone timp indelungat va poate dauna la cariera, afacerea si chiar inclusiv viata de familie. Un atelier de reparatii telefoane de top va oferi o durata de retur de maxim 3 zile lucratoare – ceea ce inseamna ca puteti spera sa receptionati aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. Calitate in comunicare cu firma de service GSM

O firma care se respecta va va informa in legatura cu starea depanarii in orice moment. Acest aspect va ofera o siguranta aditionala ca echipa lucreaza la dispozitivul Dvs, si veti avea o estimare legata de perioada exacta in care va veti bucura din nou de aparat.

5. Garantie

In mod sigur va veti infuria daca aparatul dumneavoastra incepe sa aiba probleme la scurt timp dupa ce a fost reparat. Din acest motiv, e recomandat sa va orientati spre un service GSM care furnizeaza garantii pentru serviciile pe care le presteaza. Garantia ar trebui sa fie activa durata de pana la cel putin 3 luni dupa ce operatiunea de reparare a fost facuta.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea muncii prestate este printre factorii de top atunci cand vine vorba de alegerea unei firme ce repara telefoane. Deci, in ce fel puteti afla nivelul de calitate al serviciilor disponibile la un atelier? Inca o data, puteti rasfoi recenziile celor care au folosit serviciile lor, sau puteti discuta in mod personal cu fostii clientii legat de nivelul de satisfactie.

Depanarea unui smartphone ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Daca tineti cont de recomandarile de mai sus veti descoperi cu certitudine cea mai potrivita firma de reparatii telefoane Vaslui pentru nevoile D-voastra specifice, si in costul preconizat. Acestia sunt unii factori pe care ar trebui sa ii evaluati cand aveti intentia sa alegeti un service care sa va repare aparatul. Daca aveti sansa, veti gasi o firma care presteaza servicii de top la un tarif avantajos.