Vi s-a defectat telefonul mobil? Cautati un service GSM in Zalau? Pe aceasta pagina puteti consulta o lista cu firme din aceasta industrie din municipiul D-voastra, impreuna cu informatii care sa va simplifice cautarea, precum:

 • denumirea firmei
 • adresa
 • pagina web
 • telefonul
 • adresa de mail
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Zalau - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Strada Corneliu Coposu, bl 2, Zalau

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Blvd Mihai Viteazul, bl. T2, ap. 2, Zalau

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai frecvente servicii prestate de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • repararea sau inlocuirea urmatoarelor componente: touchscreen, display, carcasa, acumulator, mufe alimentare, cabluri USB, baterii, microfoane, placi de baza, casti, etc.;
 • defecte cauzate de apa;
 • telefoane care nu se mai aprind, la care nu se mai incarca bateria, care pierd semnalul, la care se aude foarte incet sau deloc.

Reparatii software:

 • realizarea de decodari, actualizare de versiuni software, recuperare sau back-up de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializarea celor mai frecvente accesorii necesare: incarcatoare, cartele SIM si SD sau micro, cabluri, baterii, microfoane samd.

Cele mai populare brand-uri:

 • iPhone, LG, Samsung, Huawei, Sony, HTC, Allview, Asus, Lenovo, Xiaomi, Motorola, OnePlus, BlackBerry, Alcatel, Nokia.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Industria telefoniei mobile s-a dezvoltat intr-un ritm ametitor in ultimii 20 de ani. Deja exista o multime de companii care au crescut in branduri binecunoscute pe acest segment – precum Samsung, Sony, Apple, Huawei, LG, HTC, Asus, Nokia, Motorola etc – si in acelasi timp, aceste dispozitive au devenit o parte integranta din viata celor care le-au cumparat.

Din nefericire, un telefon mobil este un aparat fragil, si este foarte usor sa fie deteriorat de diverse incidente. E irelevant cat de mult aveti grija de telefonul dumneavoastra, sau ce avere ati platit pentru el cand l-ati cumparat, in mod sigur va veni o zi cand va avea nevoie de interventia unui specialist la un service GSM.

De regula, firma care a produs modelul este cea mai buna optiune pentru corectarea defectiunilor, insa acest lucru nu este intotdeauna posibil sau convenabil, asa ca e bine sa aveti la dispozitie o solutie locala. Cititi mai departe pentru a afla cum sa alegeti un service de reparatii telefoane Zalau care e capabil sa rezolve orice complicatie ar avea dispozitivul dumneavoastra, si la un tarif care sa va convina.

Veti concluziona ca exista multe societati comerciale care ofera servicii de restaurare a acestei categorii de aparate, dar nu toate aceste companii ofera aceeasi calitate. Astfel, veti fi nevoit sa faceti putina munca de cercetare pentru a descoperi reputatia serviciului pe care il luati in calcul. Exista cateva informatii general valabile pe care trebuie sa le luati in calcul cand cautati un atelier care sa va rezolve problema:

1. Fiti siguri ca angajatii de la service-ul de reparatii telefoane sunt experimentati

Chiar daca toti depanatorii au fost candva noi si ne-experimentati, probabil nu va doriti ca un astfel de incepator sa va repare telefonul mobil. Unii dintrei ei – fiind nefamiliarizati cu variate categorii de reparatii – pot cauza chiar mai multe probleme telefonului. Asadar, alegeti o firma care are oameni cu experienta in echipa.

2. Interesati-va de reputatia firmei de reparatii telefoane

Mergeti pe mana unui service GSM care are o faima excelenta in oferirea unor servicii calitative, si in acelasi timp ofera si suport de calitate. E simplu sa comparati popularitatea mai multor furnizori prin verificarea site urilor acestora. De asemenea, exista posibilitatea sa verificati recenziile clientilor si pe alte site-uri care au sectiuni pt recenzii, precum Facebook sau Google Places. Aceasta actiune va va oferi o viziune mai buna din perspectiva unui client.

3. In timp cat este gata operatiunea?

Una din primele intrebari pe care e recomandat sa le mentionati are legatura cu timpul de inapoiere al aparatului reparat. Suntem intr-un secol al vitezei, si putini oameni isi pot derula rutina zilnica in absenta unui telefon mobil. Existenta fara telefon timp indelungat va poate dauna la cariera, afacerea sau chiar viata de familie. Un service de reparatii telefoane de top va avea o perioada de inapoiere de maxim 3 zile lucratoare – asta inseamna ca va puteti astepta sa receptionati telefonul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O comunicare de calitate cu firma de service GSM

Un service care se respecta va va anunta cu privire la starea depanarii in orice moment. Acest aspect va ofera extra siguranta ca tehnicienii lucreaza la dispozitivul D-voastra, si puteti sa va faceti o estimare legata de timpul exact in care veti putea butona din nou telefonul.

5. Garantia oferita

Cel mai probabil ca va veti supara daca dispozitivul D-voastra va incepe sa aiba disfunctionalitati imediat dupa ce a fost remediat. Din acest motiv, se recomanda sa alageti un service GSM care furnizeaza o garantie pentru manoperele pe care le ofera. Garantia e indicat sa fie activa durata de pana la macar 3 luni dupa ce reparatia a fost realizata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea interventiei este printre factorii de top in momentul cand este vorba de selectionarea unui service ce repara telefoane. Deci, in ce mod puteti estima nivelul de calitate al serviciilor oferite de un atelier? Inca o data, puteti rasfoi recenziile fostilor clienti, sau puteti purta o discutie unu la unu cu fostii clientii despre calitatea serviciilor.

Depanarea unui smartphone ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Daca tineti cont de sugestiile de mai sus veti descoperi cu certitudine cea mai potrivita societate de reparatii telefoane Zalau pentru nevoile Dvs particulare, si in tariful la care va asteptati. Acestia au fost cativa factori pe care ar trebui sa ii aveti in vedere cand aveti intentia sa alegeti un atelier care sa va remedieze aparatul. Daca aveti sansa, veti da peste o firma care pune pe piata servicii de calitate la un pret atractiv.