Vi s-a stricat telefonul mobil sau tableta? Sunteti in cautarea unui service GSM in Zalau? V-am pregatit o lista cu ateliere din orasul dumneavoastra, la un loc cu informatii folositoare care sa va asigure o cautare mai simpla, precum:

 • numele atelierului
 • adresa
 • adresa web
 • numarul de telefon
 • emailul de contact
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Zalau - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Strada Corneliu Coposu, bl 2, Zalau

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Blvd Mihai Viteazul, bl. T2, ap. 2, Zalau

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai frecvente servicii disponibile de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • repararea sau inlocuirea urmatoarelor componente: touchscreen, display, carcasa, acumulator, mufe alimentare, cabluri USB, baterii, microfoane, placi de baza, casti, etc.;
 • remedierea defectiunilor cauzate de apa;
 • telefoane care refuza sa mai porneasca, la care nu se mai incarca bateria, care au semnal foarte slab, la care nu se mai aude corespunzator.

Reparatii software:

 • decodari, actualizari versiuni software, recuperare sau back-up de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializare diverse consumabile si accesorii: cartele SIM, cartele SD, acumulatoare externe, incarcatoare, casti audio, cabluri, microfoane etc.

Cele mai populare brand-uri in Romania:

 • iPhone, Samsung, LG, HTC, Huawei, Sony, Lenovo, Allview, Asus, Motorola, OnePlus, Xiaomi, BlackBerry, Alcatel, Nokia.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Nisa telefoniei mobile a crescut intr-un ritm ametitor in ultimii 20 de ani. Pe piata exista o multime de companii care au evoluat in branduri consacrate pe aceasta piata – precum Apple, Samsung, Huawei, Sony, LG, HTC, Motorola, Asus, Nokia etc – si in acelasi timp, aceste dispozitive au devenit o parte integranta din viata noastar de zi cu zi.

Din nefericire, un smartphone este un aparat fragil, si poate fi foarte usor sa fie deteriorat de diverse accidente. E irelevant cat de mult aveti grija de telefonul dumneavoastra, sau ce avere ati achitat pentru el la achizitionarea lui, mai devreme sau mai tarziu va avea nevoie de remedierea unor defectiuni la un service GSM.

De regula, compania care a produs aparatul este cea mai buna alegere pentru corectarea defectiunilor, insa acest lucru nu este intotdeauna la indemana, asadar e bine sa va orientati spre o solutie locala. Cititi mai departe pentru a afla cum sa selectati o companie de reparatii telefoane Zalau care e capabil sa corecteze orice problema ar avea aparatul dumneavoastra, si la un cost care sa fie atractiv.

Veti ajunge la concluzia ca exista multe firme care pun la dispozitie servicii de restaurare a astfel de dispozitive, dar nu toate aceste companii garanteaza aceeasi calitate. De aceea, va fi nevoie sa faceti o cantitate de munca de cercetare pentru a afla reputatia service-ului pe care il luati in calcul. Pentru acest scop, iata cateva lucruri general valabile pe care e bine sa le luati in considerare cand sunteti in cautarea unui o firma care sa va rezolve problema:

1. Fiti siguri ca angajatii de la firma de reparatii telefoane sunt experimentati

Chiar daca toti tehnicienii au fost la un moment in timp nepriceputi si lipsiti de experienta, nu va doriti ca un astfel de incepator sa va repare telefonul mobil. Unii dintrei ei – care nu sunt familiari cu variate categorii de interventii – sa poate produce chiar mai multe defectiuni telefonului inteligent. De aceea, alegeti o firma care are persoane experimentate in echipa.

2. Interesati-va de reputatia firmei de reparatii telefoane

Alegeti un service GSM care are o reputatie excelenta in oferirea de servicii de top, si in acelasi timp ofera si asistenta de cea mai buna calitate. Aveti posibilitatea sa comparati reputatia variatilor furnizori prin vizitarea paginilor web ale acestora. Totodata, puteti verifica review-urile clientilor si pe alte pagini web unde se pot lasa recenzii, precum Google My Business sau Facebook. Aceasta actiune va va oferi o viziune mai buna din perspectiva unui client.

3. In timp cat este gata operatiunea?

Una din principalele intrebari pe care e recomandat sa le puneti este in legatura cu timpul de inapoiere al produsului reparat. Am ajuns in secolul vitezei, si destul de putini oameni isi pot derula rutina de zi cu zi in lipsa unui smartphone. Sa ramaneti fara telefon pentru o durata mai lunga va poate afecta cariera, afacerea ba chiar viata intima. O firma de reparatii telefoane de top va oferi o durata de inapoiere de maxim 3 zile lucratoare – ceea ce inseamna ca e posibil sa receptionati aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O buna comunicare cu firma de service GSM

O firma care se respecta va va anunta in legatura cu starea interventiei oricand. Acest lucru va va oferi o siguranta aditionala ca tehnicienii lucreaza la dispozitivul dumneavoastra, si puteti sa va faceti o idee legata de perioada exacta in care veti primi aparatul inapoi.

5. Garantia oferita

In mod sigur va veti irita daca aparatul Dvs incepe sa aiba defectiuni la scurt timp dupa ce a fost depanat. De aceea, e recomandat sa alageti un service GSM care furnizeaza o garantie pentru serviciile pe care le ofera. Garantia e bine sa fie valabila perioada de pana la macar 3 luni dupa ce reparatia a fost efectuata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea este printre factorii primordiali in momentul cand este vorba de selectionarea unui service ce repara telefoane. Prin urmare, in ce mod puteti estima nivelul de calitate al serviciilor disponibile la o firma? Si acum puteti cauta recomandarile fostilor clienti, sau puteti purta o discutie in mod personal cu fostii clientii despre nivelul calitativ al serviciilor.

Reparatia unui telefon inteligent ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Tinand cont de sfaturile de mai devreme veti descoperi in mod sigur cea mai potrivita societate de reparatii telefoane Zalau pentru nevoile D-voastra specifice, si in bugetul alocat. Acestia sunt unii factori pe care ar trebui sa ii aveti in vedere cand aveti intentia sa alegeti un service care sa va repare aparatul. Daca aveti noroc, veti intalni o firma care pune pe piata servicii de top la un cost acceptabil.