S-a stricat smartphone-ul? Sunteti in cautarea unui service GSM in Zalau? Aici gasiti o lista cu firme din aceasta industrie din orasul dumneavoastra, precum si informatii care sa va faca cautarea mai usoara, precum:

 • numele atelierului
 • adresa
 • pagina web
 • nr. de telefon
 • adresa de email
 • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Zalau - Lista cu firme

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Strada Corneliu Coposu, bl 2, Zalau

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Blvd Mihai Viteazul, bl. T2, ap. 2, Zalau

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai comune servicii oferite de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

 • interventie de reparare sau inlocuire pentru urmatoarele piese: placi de baza, mufe de alimentare, baterii, acumulatoare, casti, cabluri USB, display, touch screen;
 • remedierea defectiunilor cauzate de apa;
 • telefoane care refuza sa mai porneasca, la care nu se mai incarca bateria, care nu mai au semnal, la care se aude foarte incet sau deloc.

Reparatii software:

 • efectuarea de decodari, update software, realizare de copii de back-up si recuperare de date.

Vanzari diverse accesorii:

 • comercializarea celor mai frecvente accesorii necesare: incarcatoare, cartele SIM si SD sau micro, cabluri, baterii, microfoane samd.

Cele mai populare brand-uri:

 • Samsung, iPhone, LG, HTC, Huawei, Sony, Asus, Lenovo, Allview, Motorola, OnePlus, Xiaomi, Nokia, BlackBerry, Alcatel.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Segmentul de business al telefoniei mobile s-a dezvoltat intr-un ritm fenomenal din anii 2000 pana acum. Deja exista o multime de companii care au devenit branduri arhi cunoscute pe acest segment – precum Samsung, Apple, Sony, Huawei, HTC, LG, Asus, Motorola, Nokia etc – iar aceste dispozitive au devenit o parte integranta din viata noastar de zi cu zi.

Partea proasta este ca un telefon mobil este un aparat fragil, si este foarte usor sa fie deteriorat de diverse evenimente nedorite. Nu conteaza prea mult cat de atent sunteti cu telefonul dumneavoastra, sau cat de mult ati achitat pentru el la achizitionarea lui, cel mai probabil la un moment dat va avea nevoie de interventia unui specialist la un service GSM.

In mod obisnuit, firma care a produs modelul este cea mai recomandata alegere pentru repararea lui, insa acest lucru nu este intotdeauna convenabil sau posibil, de aceea e bine sa luati in calcul o solutie locala. Cititi mai departe pentru a afla cum sa selectati un service de reparatii telefoane Zalau care are abilitatea sa remedieze orice defect ar avea aparatul D-voastra, si la un cost care sa fie avantajos.

Veti concluziona ca exista multe firme care pun la dispozitie servicii de reparare a acestei categorii de aparate, dar nu toate aceste companii garanteaza aceasi calitate si profesionalism. De aceea, va fi nevoie sa faceti o cantitate de munca de cercetare pentru a descoperi reputatia atelierului pe care l-ati ales. Exista cateva aspecte general valabile pe care e indicat sa le luati in evidenta cand sunteti in cautarea unui un serviciu care sa se ocupe de problema:

1. Convingeti-va ca tehnicienii de la atelierul de reparatii telefoane sunt experimentati

Chiar daca toti tehnicienii au fost la un moment in timp noi si lipsiti de experienta, in mod sigur nu vreti ca un astfel de incepator sa se ocupe de telefonul mobil. E posibil ca unii dintre ei – care nu sunt familiari cu variate tipuri de reparatii – sa poate produce chiar mai multe probleme telefonului inteligent. Asadar, alegeti o firma care are oameni cu experienta in echipa.

2. Care este reputatia firmei de reparatii telefoane

Alegeti un service GSM care are o reputatie excelenta in oferirea unor servicii calitative, si care ofera si suport de cea mai buna calitate. Puteti compara popularitatea variatilor furnizori prin verificarea website urilor acestora. Totodata, e simplu de verificat review-urile fostilor si actualilor clienti si pe alte site-uri care au sectiuni pt recenzii, precum Facebook sau Google Places. Acest lucru va va permite o viziune mai buna din perspectiva clientilor.

3. Care este timpul de returnare?

Una din principalele intrebari pe care trebuie sa le puneti are legatura cu durata de retur al produsului reparat. Am ajuns in secolul vitezei, si destul de putini oameni isi pot efectua rutina cotidiana in absenta unui telefon mobil. Existenta fara telefon pentru o durata mai lunga va poate prejudicia cariera, business-ul sau chiar viata intima. Un atelier de reparatii telefoane de top va respecta o durata de inapoiere de maxim 3 zile lucratoare – acest lucru inseamna ca e posibil sa receptionati aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. O comunicare de calitate cu firma de service GSM

O companie care se respecta va va informa legat de starea interventiei atunci cand doriti. Acest lucru va ofera mai multa siguranta ca echipa lucreaza la dispozitivul D-voastra, si puteti sa va faceti o estimare legata de durata exacta in care veti primi aparatul inapoi.

5. Garantie

Cel mai probabil ca va veti supara daca telefonul Dvs incepe sa aiba defectiuni la scurta durata dupa ce a fost depanat. Din acest motiv, e recomandat sa cautati un service GSM care furnizeaza o garantie pentru serviciile si piesele pe care le presteaza. Garantia e bine sa fie activa perioada de pana la cel putin 3 luni dupa ce reparatia a fost facuta.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea interventiei este printre factorii primordiali cand vine vorba de selectionarea unui service ce repara telefoane. Deci, cum puteti afla nivelul de calitate al serviciilor oferite de o firma? Si acum puteti cauta reviewurile fostilor clienti, sau puteti discuta personal cu fostii clientii despre calitatea serviciilor.

Reparatia unui telefon mobil ar trebui sa fie un proces simplu si relativ rapid. Daca tineti cont de sugestiile de mai sus veti gasi in mod sigur cea mai potrivita societate de reparatii telefoane Zalau pentru nevoile D-voastra specifice, si in costul preconizat. Acestia au fost cativa factori pe care ar trebui sa ii aveti in vedere cand vreti sa alegeti un service care sa va repare dispozitivul. Daca aveti noroc, veti gasi o firma care pune pe piata servicii de top la un cost avantajos.