S-a defectat telefonul mobil sau tableta? Aveti nevoie de un service GSM in Ploiesti? V-am pregatit o lista cu ateliere din municipiul D-voastra, la un loc cu informatii care sa va simplifice cautarea, precum:

  • numele atelierului
  • adresa
  • pagina web
  • telefonul
  • adresa de mail
  • pagina de Facebook

Pentru unele service-uri, proprietarii au adaugat mai multe detalii utile: lista de servicii, programul de functionare, imagini, video, formular de contact etc.

Service GSM Ploiesti - Lista cu firme

Sponsored:

23 de recenzii
4.5/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Strada Cantacuzino nr.16A, Ploiesti

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Calomfirescu nr. 2, Ploiesti

Sponsored:

Fara recenzii
0/5
Aceasta firma nu a adaugat inca o scurta descriere pentru serviciile pe care le ofera. Daca sunteti proprietarul firmei, puteti adauga o descriere aici.

Str. Nicolae Balcescu nr. 12, Ploiesti

Fara recenzii
0/5

Adaugati descrierea firmei Dvs aici. Ajutati-i pe vizitatorii acestei pagini sa inteleaga ca reprezentati o alegere excelenta pentru nevoile lor…

Adaugati adresa firmei Dvs aici

Cele mai des intalnite servicii prestate de un service de reparatii telefoane:

Reparatii fizice:

  • repararea sau inlocuirea urmatoarelor componente: touchscreen, display, carcasa, acumulator, mufe alimentare, cabluri USB, baterii, microfoane, placi de baza, casti, etc.;
  • depanarea defectiunilor aparute la contactul cu apa;
  • interventii la telefoane care nu mai pornesc, care nu se mai incarca, care pierd semnalul, la care se aude foarte incet sau deloc.

Reparatii software:

  • efectuarea de decodari, actualizari versiuni software, recuperarea datelor pierdute si efectuarea de copii de siguranta.

Vanzari diverse accesorii:

  • carcase, acumulatoare externe, incarcatoare, cartele SIM, cartele SD, micro, etc, cabluri, baterii, casti audio, microfoane.

Cele mai populare brand-uri:

  • iPhone, Samsung, LG, HTC, Huawei, Sony, Allview, Asus, Lenovo, Motorola, OnePlus, Xiaomi, BlackBerry, Alcatel, Nokia.

Cum sa alegeti o companie de reparatii telefoane

Nisa telefoniei mobile a crescut intr-un ritm fenomenal din anii 2000 pana acum. Putem gasi pe piata o multime de firme care au devenit branduri consacrate pe acest segment โ€“ precum Samsung, Sony, Apple, Huawei, LG, HTC, Asus, Nokia, Motorola etc โ€“ si in acelasi timp, aceste aparate au devenit o parte integranta din viata oricui.

Partea proasta este ca un telefon mobil este un aparat delicat, si este foarte usor sa fie deteriorat de diverse incidente. Nu conteaza cat de grijuliu sunteti cu telefonul dumneavoastra, ori ce suma ati achitat pentru el cand l-ati procurat, cel mai probabil la un moment dat va avea nevoie de interventia unui specialist la un service GSM.

In mod obisnuit, compania care a produs aparatul este cea mai recomandata alegere pentru repararea lui, insa din pacate acest lucru nu este intotdeauna posibil sau convenabil, asa ca e bine sa va orientati spre o solutie locala. Cititi mai departe pentru a afla cum sa selectati un service de reparatii telefoane Ploiesti care poate sa corecteze orice problema ar avea telefonul Dvs, si la un pret care sa fie avantajos.

Veti descoperi ca exista suficiente societati comerciale care au in oferta servicii de depanare a astfel de aparate, dar nu toate aceste companii sunt caracterizate de aceasi calitate si profesionalism. Astfel, veti fi nevoit sa faceti o cantitate de munca de cercetare pentru a va informa despre reputatia serviciului la care va doriti sa apelati. Pentru acest scop, iata cateva lucruri general valabile pe care e indicat sa le luati in considerare cand cautati un atelier care sa va rezolve problema:

1. Asigurati-va ca tehnicienii de la firma de reparatii telefoane au experienta

Chiar daca toti reparatorii au fost la un moment in timp noi si ne-experimentati, nu va doriti ca un astfel de incepator sa va repare telefonul mobil. Ar fi chiar posibil ca unii dintre ei โ€“ din cauza ca nu sunt familiarizati cu diverse categorii de reparatii โ€“ pot cauza chiar mai multe defectiuni telefonului inteligent. De aceea, alegeti o firma care are tehnicieni experimentati in echipa.

2. Care este reputatia firmei de reparatii telefoane

Mergeti pe mana unui service GSM care are o faima excelenta in oferirea serviciilor de calitate, si care ofera si relatii cu clientii de calitate. E simplu sa comparati popularitatea variatilor furnizori prin verificarea site urilor acestora. Totodata, e simplu de verificat review-urile fostilor si actualilor clienti si pe alte platforme care au sectiuni pt recenzii, precum Facebook. Aceasta actiune va va crea o viziune mai apropiata de realitate din perspectiva clientilor.

3. Care este timpul de returnare?

Una din intrebarile de baza pe care trebuie sa le puneti este in legatura cu durata de returnare al dispozitivului reparat. Traim in secolul vitezei, si foarte putini oameni isi pot efectua rutina cotidiana in lipsa unui smartphone. Sa ramaneti fara smartphone pentru o durata mai lunga va poate dauna la cariera, business-ul ba chiar viata intima. Un atelier de reparatii telefoane de top va avea o durata de inapoiere de cel mult 3 zile lucratoare โ€“ asta inseamna ca e posibil sa primiti aparatul inapoi in 24 pana la 72 de ore.

4. Calitate in comunicare cu firma de service GSM

Un service care se respecta va va informa in legatura cu starea reparatiei oricand. Acest fapt va ofera o siguranta aditionala ca echipa lucreaza la dispozitivul dumneavoastra, si va ofera posibilitatea sa va faceti o idee legata de durata exacta in care veti primi aparatul inapoi.

5. Garantia oferita

In mod sigur va veti infuria daca telefonul dumneavoastra va incepe sa aiba probleme imediat dupa ce a fost remediat. De aceea, e indicat sa alageti un service GSM care furnizeaza o garantie pentru serviciile si piesele pe care le ofera. Garantia ar trebui sa fie valida durata de pana la macar 3 luni dupa ce operatiunea de reparare a fost efectuata.

6. Calitatea si costul reparatiilor

Calitatea muncii prestate este printre primii factori atunci cand vine vorba de alegerea unei companii ce repara telefoane. Prin urmare, cum puteti afla nivelul de calitate al serviciilor disponibile la o firma? Din nou, puteti citi reviewurile celor care au folosit serviciile lor, sau puteti intreba unu la unu cu fostii clientii in legatura nivelul calitativ al serviciilor.

Repararea unui smartphone ar trebui sa fie ceva simplu si relativ rapid. Tinand cont de sfaturile de mai sus veti descoperi in mod sigur cea mai potrivita societate de reparatii telefoane Ploiesti pentru nevoile D-voastra specifice, si in bugetul alocat. Acestia sunt unii factori pe care ar trebui sa ii evaluati cand aveti intentia sa alegeti o companie care sa va repare telefonul. Daca aveti noroc, veti da peste o firma care pune pe piata servicii excelente la un pret atractiv.